because i liked the view

äntligen har mina föräldrar lämnat huset och begett sig till tjörn. snälla mamma sydde upp min klänning precis innan hon åkte, men jag vet fortfarande inte om jag ska ha den imorgon eller inte.. hela huset är kolsvart och kuligt nog har jag i uppdrag att städa en hel del... imorgon ska jag vara så snäll så jag ska gå hem till min bror och mata hans katter, trots att det inte är långt att gå tycker jag detta är ganska jobbigt, återigen malin i ett nötskal...
och imån kommer även cissi hit, vi ska fixa lite rosetter och kanske fila på program? ja får se hur mycket tiden räcker till. nu ska jag nog börja städa, och kanske plugga, och kanske träffa katri? vet inte riktigt vart hon håller hus. förövrigt längtar jag endast till kommande vecka av ett enda skäl, träning! har träningsabstinens, vill träna nu nu nu nu. har väll vart lite skönt för kroppen min att få vila, men som det känns nu har det nog inte hjälpt ett skit. så det är bara att köra på tills jag inte kan röra mig längre! tisdag, då kör vi på som vanligt. och om knäna mina inte vill bli bra så pillrar vi lite och kanske tillochmed uppsöker en läkare. ja vi får se vad vi ska göra med detta. handlederna är nog iförsig the biggest prob. just nu. ni antecknar detta nu eller? ja så rolig är jag. hejdå på er. and btw im pissed!
bjuder även på en mysig gammal bild.


M

thursday

tror att min telefon börjar ge upp... har verkligen vart vårslös (hur det nu stavas) med den de senaste, jag vet inte hur många gånger jag tappat den, i asfalt och blöt asfalt osv. men ja nu börjar den bli lite knäpp, typ, sms så i skickat mappen finns lixom inte alla skickade sms, och de jag senast skickat till försvinner från listan, samma sak med samtalslistan. pappa ringde för typ femton minuter sen men mitt senaste samtal visar från katri igår kväll... ja lite knäpp sådär. inte gjort mycke idag, var i angered och hjälp vilken kö det var på ica, och endå sa mamma att det var tio gånger värre igår .. fick köpt en jäkla massa godis, iallafall mamma haha. och lite andra saker, eller ja mest mamma som fick handlat. jag var däremot så fiffig att jag övertala mamma att gå till lindex (vilket inte var speciellt svårt) för jag visste ett par strumpbyxor jag ville ha, och då självklart betalade hon dom haha. smartis där. nu måste jag springa. (inte ut och springa för det kan jag ju inte, utan mer härifrån ha ha) . btw, har nog kommit på en sak jag önskar mig i julklapp, men är int säker haha! snacka om patetisk.
M

the dust has only just begun to fall

igår ringde jag tolv gånger på de olika bilarna på rosa bandet galan, men ingen bil blev det. och en liten sak som ringde en gång vann en bil, en bil för knappa tio kronor som samtalet kostade. ja vissa har det bra, jag skänkte iallafall pengar!
jag har tänkt att börja "planera" min önskelista nu inför jul och min snart kommande artonårs dag. ja vissa kanske tycker det är lite för tidigt för detta, men jag älskar julen och allt som kommer med den, och jag är sämst på att komma på saker som jag önskar mig, så det kanske går bättre om jag börjar i tid. vet inte någonting jag vill ha typ, pengar såklart osv, men jag vill önska mig något speciellt, iallafall i artonårs present. så ja ska börja fila på min julklappsönskelista iallfall.
var inne på akademibokhandeln förut, och till min förtjusning såg jag de inkomna julkorten, julpappren, snören, påsar osv. även på åhlens har julgrejena åkt fram, tomte muggar, julgranspynt osv... och kylan börjar närma sig, det är dock fortfarande för varmt för uggsen och vinter jackan. detta ska bli en bra jul! och jag längtar tills det blir dags att köpa julklappar, för det dröjer iallafall ett litet tag till. såg även nyss att mamma köpt hem pepparkakshus grejer :) mys.
så lite julklapps tips tack?!
M

pink lady

idag har vart en ganska lång dag, trots det har jag inte fått gjort mycket. började nollsjutrettio i morse när mobillarmet ringde, sedan nollåttatrettio satte jag mig på bussen. tiotjugotre anlände pendeln till mölndal och tio prick började pröva på dagen. runt tjugofem små små tjejer, födda runt 00 och senare, och supersöta! så vi höll på i fyra timmar, fyra timmar cheer, wonderful. ja det var kul, och alla var übersöta. sedan runt fjortontrettio satte jag mig på vagnen hem, runt sextonnollnoll var jag hemma. lag mat, äta mat, åka iväg. dags för klippning, och det blev hellugg. ganska tunn sådan, men den ser iprincip ut som så jag hade den när jag egentligen hade snelugg. så ja, det blir nog bra, vet inte riktigt. inte katastrof iallafall. sedan kom jag iallafall hem, såg på gossip girl och satte mig med teorin. har fortfarande hur mycket som helst kvar, men får ta det, ja sen eller imån morgon. nu är det rosa bandet galan. det gillar vi. ring och skänk!

M

poker face

jag är trött, trots mitt lov och min plan på att sova ut idag (med tanke på att jag imån ska upp tidigt och typ träna, i fyra timmar...) men ja, vaknade runt halv nio snåret i morse iallafall. not my plan. jag är redan uttråkad, och vet inte vart katri är, som endå ska iväg och jobba idag. borde plugga, men jag orkar inte. vill, göra någonting. kan inte komma i underfund med vad. träna typ, ut och springa. men det går ju inte, just underbart.
imorgon ska jag förövrigt klippa mig också, och jag har fortfarande inte bestämt hur. lugg, sne lugg, inget utav de? slingor? hjälp ..... vad sjutton kan man göra? om man inte kan träna, eller orkar plugga, eller kommer på något kuligt.
Har för övrigt fastnat i entourage också, såg säsong ett i lördags typ, säsong två som gäller nu. enda är att jag redan har sett i princip alla avsnitt, men inte vet vilka det är jag sett och vilka inte.. ja tråkigt inlägg känner jag, men så blir det när man själv har ap tråkigt.  är förövrigt "klar" med grafisk, men kan ju inte skicka in den eftersom ingen har vart så vänlig att berätta vår nya lärares namn, och därav mail ... ne nu ska jag antingen pallra mig upp, eller se entourage. blir nog de senaste.
M

sunday

seg dag, jäkligt seg dag. var fem tjejer på träningen i morse, inte speciellt kul men det gick bra för dem iallafall och man ser verkligen förbättring. vår träning, halva laget kanske, sug säger jag bara. förstår inte vad fan alla håller på med, ursäkta uttrycket. eller vissa kanske man ska säga. ja i vilket fall gick träningen kasst för min del, har börjar göra helt idiotiska fel från ingen jävla stans och gymnastiken går bara åt helvete. har även så ont i mina handleder nu så jag vet inte v a d! blir läkarn efter lovet iallafall, för knät och möjligen handlederna. KUL !  ja som ni märker så är jag inte så glad...

lov, inte heller någonting man kan njuta av. plugg, träning, teori, mer plugg.. ja ne orkar inte ens skriva, allt har bara sjunkit ur mig och jag känner mig tom. min kropp bara går sönder mer och mer. orkar inte.
M


it's not like i planned it

gick upp tidigt i morse för att pallra mig till skolan, och väl i skolan halv nio fick vi då veta att lektionen, som för övrigt var den enda på mitt schema är inställd. så det var bara att sätta sig på bussen och åka hem igen.
väl hemma har jag iallfall fått pluggat lite, historian är typ klar. har även lekt med skitungarna som nu bor här eftersom min bror+tjej är i barcelona, och jag är inte alls avundsjuk.
träningen igår var ganska hård, eller inte hård på detta sättet utan mer, ja tog väldigt hårt på min kropp iallafall. mina handleder pajade typ helt, svinhelvetes ont har dom iallafall. mitt knä blev värre, min rygg gjorde painfulllllly väldigt ont. och ja så det var väll inte så bra, men jaja.
ska snart kila till frölunda för det är dags för basket.... so long
M

just lovely

känner mig lite stressad och har lagom med ångest. jag trodde att det skulle komma ett lugn i och med lovet, men icke. har så mycket att plugga så jag kommer få sitta halva lovet, om inte hela. här kommer då en mycket intressant lista med vad jag har att plugga.
svenska c - studenttal
historia a - uppdrag
grafisk c - influensakampanj
grafisk c - analy av "bond" uppgift
grafisk c - ny uppgift (?)
samhäll b - samhällsvetenskaplig rapport på 10 sidor
samhäll b - jämför politiska system
natur b - prov på, ja begrepp och evolutions lära eller något?


kunde väll vart värre, men det är inte några direkt lätta eller roliga uppgifter att göra. vissa är ju iförsig deadline innan lovet, men ja har en hel del att göra under lovet med .. detta suger med andra ord, trodde lov var till för att vila ut sig och ha kul, men våran snälla skola ger oss istället uppgifter över loven.
ska klaga lite till, först och främst på naturen som gör mig galen. vi missar som jag säkerrt skrivit innan 50% av all lektionstid, och det betyder ju att vår lärare måste maila oss vissa saker (men inte enligt honom), och att han måste säga uppgifter och liknande på de lektioner vi är med på. så idag har vi tydligen prov fick vi reda på igår, och då skällde han på oss för att ha "sovit" på lektionerna för att vi sitter längst bak, när det sedan visat sig att han hade mailat ut det till alla utom just, oss! så ja då blev jag smått arg.
sedan då så ska vi prova studentmössor detta året, vilket är bra. men däremot klockan halv nio på min lediga dag. så då blev jag väll inte jätte glad precis.
idag är det träning, wonderful och imån är det basket som gäller. också wonderful. now i must eat and plugg. och ph.
M

listen to the music of the moment

har inte fått någonting pluggat sedan senaste inlägg. fastnade helt framför serier som vanligt..
har även kollar lite på asos, och hittar tusen grejer jag vill ha. några av alla klänningar jag vill ha i min garderob är dessa



(miniatyrbilderna funkade inte så jag fick göra såhär istället)

har verkligen hittar hur mycker som helst som jag vill köpa, är det någon som vet hur de amerikanska strl funkar? jag har hört så olika. frågan är ju nu om man ska beställa eller inte? jag vill verkligen ha sakerna, men tänk om det inte passar, och frakt brukar inte vara det billigaste... ja får tänka över saken lite.
nu ska jag se lite av cityakuten och sedan sova. ska försöka komma upp relativt tidigt imån, för turligt nog för mig ville k med mig på stan en sväng så då måste jag åka tidigare än tänkt hemifrån. men ja om jag inte hittar någonting på stan imån gräver jag ner mig!
M

let me play amond the stars

 ligger och ser på extreme makeover home edition, och jag börjar verkligen alltid att gråta när jag ser på det. Idag är det fyra små barn som har någon sjukdom som gör att de inte kan göra i princip någonting normalt. de kan inte ens gå in i en affär utan att bli sjuka av lunginflammation eller liknande. ja, älskar programmet och tycker det är inspirerande.

idag hade jag min första körlektion på körskolan, och det gick bra. min körskolelärare var jätte snäll, och jätte posetiv, lugn och glad. så ja det känns toppen och jag längtar till nästa lektion som är först om lite mer än två veckor.
jag borde fått pluggat mer än vad jag fått idag, och det betyder även att jag inte borde ligga och se på tv... men jag är så trött på den jäkla samhällsrapporten så jag vet inte vad. sen har jag ju svenska talet jag inte börjat på, och historia uppdraget som jag inte heller börjat på ... he he ops. grafisk, inte heller klart och det skulle in igår. ush snart är det iallafall äntligen lov!
imorgon är jag ledig, som vanligt. men jag ska försöka få pluggat en del imån. ska även bada hade jag tänkt, alltså i badkaret ha ha. jag brukar aldrig göra det men det är nog ganska avslappnande, och det kan ju jag behöva. men vi får väll se hur långt jag kommer med både plugg och bad imån. hade egentligen velat ta en tur på stan också. haha ja ja nu ska jag väll, göra någonting ha ha.


 
M

sunday

jag är trötttt, och min kropp gör ont, men vad ska man göra? dags att åka till träningen strax då, så jag borde nog pallra mig härifrån. so long.
M

you're in the city of wonder

hihi yesssss, tony gick vidare! var lite orolig där när de låg sist efter ispanelens poäng. känner att jag inte har så mycket till liv som sitter här och bloggar lördag kväll, och det räcker inte med ett inlägg heller.
är supertrött, och min kropp är helt seg och mör. eller vad man säger, ja den har lite sådär små ont och är ganska stel. berghallasalen har en liten nackdel, och det är kylan där inne. hur mycket man än springer får man inte upp värmen, och min kropp strejkade lite nu i efterhand och säger att det kanske inte är så bra att hårdstretcha när man är iskall. IS-kall, ha ha, där var jag allt fyndig.
jag har också haft den där känslan, som jag tror jag får när jag druckit lite för mycket, eller jag vet inte när jag får den men ja, kan inte riktigt förklara den. men en blandning av orörlighet, med illamående och trötthet kanske. funderar på om det beror på de tre ipren jag käkar dagligen, känns som att det kanske kan bli lite för mycket? ja meningen med pillrena är att bota slem/muskel(minns inte vad) säckarna i mina knän, om dom nu är inflamerade. och är dom inte det så knaprar jag piller i onödan. ja jag vet inte, har lite tråkigt som ni kanske märker.

för övrigt har jag och cissi iprincip gjort klart rebels program, kanske har skrivit detta tidigare men eftersom mitt minne kan jämföras med en guldfisk så drar jag det igen. saknas väll lite rörelser osv men ja, hoppas dom klarar av det. känns som att det kanske kan vara för svårt? men jag vet inte. hoppas inte på det iallafall.
nej nu orkar faktiskt inte vara vaken mycket längre till, från en sak till en annan har fått förfrågan om jag vill åka med farmor och farfar till ullared på tisdag. det hade ju vart kul med tanke på att jag aldrig vart där, men jag vet inte riktigt. ja nej hejdå på er.
M

irving

sitter och kollar på stjärnor på is, kanske kan tyckas vara lamt av vissa jag vet inte men jag tycker iallafall det är mycket underhållande. älskar konståkning, och min absoluta favorit(inte kanske just för att han är bäst på konståkning) är tony irving. jag älskar honom, han är så jäkla rolig, och hans utal är pricken över i:et. jag ska tilloch med göra sådan revolt och dra iväg ett sms för att rösta på honom, för det vore för tråkigt om han åkte ut. slog även en liten pling, eftersom mamma och pappa betalar telefonräkning, och jag fick höra ett tack av ingen mindre än självaste irving, hahaha.
ja nej va bara tvungen att skriva ett litet inlägg om hur charmig och rolig tony är, och självaste isprogrammet tycker jag faktiskt är bra. är rätt imponerad av alla som lärt sig åka så bra, det hade jag med velat! nu ska jag återgå till tv:n.


en bild på ingen mindre än tony & malin
M

baby, it's bad news

träningen idag gick supppppppper, jag körde flickis med clap sats, med en pass och det gick bra! nästan så att jag ahde vågat köra själv. älskar bergsjöhallen, älskar salen, mattorna, ja jag älskar den bara. det går nästan alltid bra där. hihi. idagg ska jag nog bara ligga hemma och smaska lite godsaker. är jätte seg efter dagen tretimmars träning och imån blir det heldagsträning. orkar faktiskt inte skriva mer nu men hoppas ni andra får en skoj lördag!
här kommer lite kort från basketmatchen i onsdags (den 8).

 
frida, josse, natta, malin & kasia <3

         
josse & malin         josse, manda & malin      josse & malin

M

moment of poetry nr 2

här kommer då dikt numero dos by mig och katri. den blev lite knacklig, men vi kastade ihop den snabbt. ät och njut!

malins rosa telefon, kan man likna med ett rån
katris gråa linne, är bra för ditt sinne
niklas blåa tröja, får en att vilja sörja
julias svarta jacka, får en att vilja äta en macka
oscars bruna hår, ger en kalla tår
hannas blåa väst, får en att vilja gå på fest
lisas gröna sjal, gör att tuppen gal
elins silvriga nitar, får en att gå i bitar
antons vita märke, får en att vilja åka till närke
rickards turkosa armband, får en att drömma om sand
tobias grön vit röda flagga, får en att köpa en vagga
kristians rödvita skjorta, får en att vilja snorta
jonas vita piké, får en att be
anitas svarta mjukisbyxor, får en att tappa alla yxor
hannas rosa hood, får en att feela good
therese röda örhängen, får en att springa på ängen
ksanets gråa kofta, får dig att vilja softa
monas svarta rosett, får dig att vilja gå på balett

M & K

color rests in night

den här skoldagen vill aldrig ta slut, den går hur långsamt som helst men nu börjar det äntligen närma sig the end. har snart bara fyrtifem minuter historia kvar, och sedan bär det av till krokslätts salen. ska dit med cissi och planera rebels program, men killarna kommer också tidigt och dom är ganska träningssugna. lite problem med nyckeln bara men ja det löser sig.
men ja snart kommer jag äntligen härifrån och till min käraste träning! så nu ska jag kila iväg till historian och om ni har tur så slänger jag och k ihop en ny poem. Tjingeling!
M


in his arms she fell as her hair came down

blev ingen skola idag, av lite olika anledningar som jag inte orkar dra. men ja det är ju inte så värst bra med tanke på att det är natur idag, och att jag har hur mycket som helst att plugga.
men sakta inombords har jag nog kommit till den punkten att jag börjar ge upp. en väldigt dålig punkt de vill säga, men nu har jag bara tröttat på alltihop. och den där ångesten, som ligger som en stor stenklump i magen. nu är inte rätt tid för den ångesten, och absolut inte rätt tid för min trötthet.

idag är det dags för teori, och det är verkligen ingenting jag ser fram emot. just nu känns det som att jag kommer sitta där som en idiot och inte fatta någonting, för bilar är inte riktigt min grej. och på måndag min första körlektion, inte heller något som lockar.
kom också på att jag skulle göra högskoleprovet, som nu är alldeles för sent påtänkt, men jag hade ju inte ens haft tid/orkat plugga till det. så det kanske är lika bra att jag inte ska göra det, men samtidigt så hade jag ju bestämt att jag skulle. ja äh.
M

what happens next

eftersom både jag och k slutade tidigt idag så följde hon snällt med mig till axessakuten, vilket inte var ett speciellt lyckat besök. blevl ite tjurig faktiskt, jag kom till receptionen och berättade, och hon sa snällt att dom tar emot mig för en akutbedöming. så en timma senare fick jag kliva in hos läkarn, som då mycket kortfattat ville ha smärtan, och utan någonting konstaterade att jag ska prova med att äta ipren och sen om det inte blir bättre besöka vårdcentralen. så ja det tog väll cirkus en minut, och vad väll inte direkt svaret jag ville ha, eftersom dom inte ens hade en aning om vad som var fel. och sen, inget illa menat så hatar jag min vårdcentral. sist jag var där, så kunde min läkare inte ens prata svenska, så vi fattade inte hälften av vad hon sa, utan vi fick gå och fråga en annan sjöterska efter för att se så att vi fattat rätt.
men i vilket fall, efter det gick vi en sväng på stan, och jag som äi desperat behov av kläder hittade eh, ingenting! självklart, för att jag har pengar, inte gått på stan på evigheter och hittar inte ett skit. blir så arg, så nu har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig kommande veckor.
sen väl hemma har jag inte gjort någonting, som vanligt ha ha. sett lite tv och serier.

och jag hatar det, när det blir så här. fattar inte vad det jäkla problemet är, vad ens hela diskussionen handlar om? är så fruktansvärt trött på det så jag vill spy. få det ur mitt system och ur min vardag!
så idag är inte världens bästa dag, som jag antar att många dagar för min del inte är. är frustrerad över allt och idag hade jag velat träna, så att jag kanske hade blivit på lite bättre humör. tro det eller ej (trodde aldrig jag skulle säga det här) men jag vill för övrigt gå ut och springa. jag, malin nyman, vill springa. men självklart så går inte det. det är väll klart att det inte går när malin vill någonting. och sen så ska vi ha springtest om en månad, så det är ju super bra att jag kan träna upp konditionen också. nej ska sluta ta ut min agretion(stavning?) på bloggen, och förflytta mig till tvn.
bjuder även på en bild idag, känner mig lite generös, dock en gammal.



M


moment of poetry nr 1

vår skola är bra, säger katri. så detta blir ett halvt inlägg från både mig och katri. så här kommer nu en liten dikt om vår älskade skola.

skolan är tråkig, men inte så bråkig
den gör en trött, men tempot är inte slött, och ingen sover sött
maten smakar blä, och den ser ut som den ä'
trapporna är en plåga, varför byggdes dom, ja det är en fråga
med uttagen dom har snålat, och skolan blå dem har målat
en restaurang vi fått, men kvaliten har sjunkt bort
datorerna börjar gå sönder, nu måste de snart ske ett under
rektorn går runt som en polis, men vi skulle hellre kalla honom för gris
en skolsköterska vi ska få, om det nu henne går att nå
jonas jonsson ny han e, åt honom brukar man alltid le
för att avrunda denna vers, ska vi nu dricka lite bers
smaska lite tårta, och lösa livets stora gåta!
tjoflöjt!


hoppas ni njöt lika mycket av den som vi, ett riktigt mästerverk enligt vår åsikt! del två kommer, någon annan dag!
tjoflöjt!
M & K


get lost and then get found, or swallowed in the sea

dagen har spenderats på liseberg med familjen. åkte inte så mycket men det var trevligt endå, spelade en del spel.. hade vart en super dag för de som vill åka massor på liseberg idag, inget folk alls, noll minuter kö på allting.
och kvällen ska antagligen spenderas hemma där också hela familjen samlats för att äta hembakad pizza och se på matchen. får se om jag orkar pallra mig till irma, tror inte det eftersom jag som vanligt på söndagar ska upp vid nio imorgon och träna till sju på kvällen...

igår gick jag till johanna med irm och katri. mysigt var det och jag bara älskar johannas hus. trots att det är ett likadant hus som vi har så är det så mycket finare, och anorlunda! just löv it. vi gjorde för övrigt inte så mycket, tjatade, åt, såg på film typ..

jag saknar dig sjukt mycket, det känns som att en bit av mig saknas. och jag hatar att erkänna det för jag vill inte att det ska vara så efter hur du betett dig. jag vill inte bry mig, bara strunta i dig och faktumet att det blivit som det blivit. allt känns bara så fruktansvärt fel, och tomt. det var så jäkla bra ett tag, varför kan sådant inte hålla i sig? det är tomt, ensamt.
M

everybody look at me

matchen igår gick super! hihi, ja förutom att vårt lag(gothia basket) förlorade.. det var kul, hur mycket roligare än pixbo som helst, och programmen gick bra. förutom att jag, ensam, gör lite fel precis i början sådär. fick mig även två väldigt goda skratt, det första var när karin gick in i en tvåmeterlång basket kille, och han nästan vek sig dubbel över henne. och de andra när maria-karin-linnea-josse-manda gruppen körde en cradle och fyra utav dom ramlade på golvet. ja det var riktigt roligt!

skola idag, och sedan (halvt)fyra timmars träning. två är ju egentligen inte min träning men jag är ju alltid där endå. idag har jag bestämt att jag ska köra fullt ut, har ju inte känt så mycket i knät denna veckan så nu ska jag köra! går det åt helvete blir det läkarn imån, går det bra blir det inte läkarn imån. jag hoppas på det sista.
men ja träning idag, äntligen! blir två jäkligt långa dagar, igår var jag borta från 10-22, och idag från 08;30-21:30. men dagar fyllda av träning kan ju inte bli något annat än bra!

här har vi då en av stjärnskotten i vår förening, fanny och hennes fem stilla flickisar:) på föreningsträffen som var för ett bra tag sen, ja innan sommaren tror jag.
http://www.youtube.com/watch?v=HVGG5-Vid74&feature=related
och warriors toss, tror det är josse-carina-angi-linnd och någon mer:) (som för övrigt var så nära taket att dom inte fick tossa mer där efter det ;)
http://www.youtube.com/watch?v=zN9XoSuTMW0&NR=1
Enjoy
M

wednesday

träningen igår var kulig, gymanstiken var väll inte på topp men programmen satt iallafall. tränade även lite småbygg som vi ska göra i snabbpauser, och jag känner mig förövrigt som en jätte i min grupp men juniorer. jag täcker typ hela gruppen bakom ryggen, nej men ja haha nästan iallafall.
jag har ingen aning om vart min hjärna vart när det gällt matchen, för den börjar ju klockan sju, och jag slutar fyra, så jag har lixom haft lite funderingar på vad sjutton jag ska göra i dom timmar i mellan, men det slog mig ju inte att vi kanske ska samlas innan sju eftersom matchen börjar klockan sju. ja malin i ett nötskal, men blev lite chockad över tiden, redan halv fem ville cami att vi skulle ses. i princip ingen från warriors kunde det, så dom var så snälla att dom sköt upp det till fem, och mestadels hinner fortfarande inte. men vad gör man, men ja där försvan mitt problem om vart jag skulle ta vägen, istället blir det att rusa till vagnen! och enligt cami ska jag åka från skolan i dräkten, eh no way.
nej nu blir jag helt snurrig av mig själv och vad jag skriver, ´har också sagt till mig själv att jag ska plugga nu, så jag får väll försöka.
M

don’t pretend you don’t know

ibland älskar jag bara bloggg.se. speciellt när man skrivit en halv roman och det bara försvinner! så nu eftersom jag är lite stressad skriver jag snabbt ihop det jag minns.
började med att jag åt middag, när min kära mor slängde upp lever på stekpannan, åsynen och lukten av det gjorde att jag praktiskte taget sprang i från köket för att inte spy....
att jag är trött, förfärligt trött trots att det är min lediga dag och jag lägger mig runt nio på kvällarna..
även att dagens träning går åt basketmatchen imån, gothia basket 600-1000 pers, eller något sådant. . två enminuters program där jag är framperson på juniorerna, trevligt är det! små är dom, så lätt som en plätt, nej inte riktigt men ja man märker ju att man hjälper till iallafall, speciellt i cradels.
ja nej nu måste jag springa! tjoho för blogg.
M

monday

ja, skola igen och det var knappt att jag kom upp i morse. det enda som fick mig att gå upp ur sängen var tanken att jag några timmar senare kommer vara tillbaka i den. så ja nu sitter jag på basgrupp och lyssnar på "diskussionen" om att vi vill ha karins och lunchgården tillbaka eftersom lunchgården nu tvingas stänga och blablabla. jag har faktiskt nöjt mig med bamban nu, eller ja orkar inte klaga mer på den nu ... förutom den blåa mjölken, det står jag fast vid!
idag är det för övrigt internationella barndagen, får jag presenter då? nej! nada.

igår hade jag och cissi tjejerna själva, jag var stressad hela dagen i princip, jag josse linnea och angi började dagen tidigt med att åka till förrådet för att hämta ett sisådär 15 par skor, eftersom det var provdag igår. så efter att vi efter mycket om och men hade fått fram alla skorna så stressade vi till salen, tack gud för att linnea kom med bil! så ja lite sena kom vi till träningen, och våra tjejer skulle prova skor, shorts, ta kort och fylla i lappar vilket tog wayyyy to long, cirka en timma tog det, så ja cissi fick ta mestadels av träningen medans halvsnurriga jag låg bland skor och shorts...
efter det gick vi som vanligt till hemköp och köpte vår middag, drick-yoghurt och sprite, som alla andra söndagar. efter det hjälpte vi natta med våra miniorer, strikers. gud vad jag kände att jag själv inte skulle kunna ha ett minior lag, dom tog all kraft ur mig bara genom att prata typ. nej men dom är ju supersöta men krävande!
sedan var det vår träning, och ja den gick väll halvt sådär... lite gymnastik, innan vi som skall vara med på basketmatchen gick och tränade på vårt program.

nu måste jag lägga ner eftersom det är svenska och sedan slut!!
M

friday

träningen igår gick fruktansvärt jäkla skit BRA! på typ tredje försökte, satte vi direktstretch, nerdipp+snurr upp till arabesque + cradle på FELBEN! fel jäkla ben och det stog, helt jävla bra och super snyggt stog det! blev så glad så jag nästan började gråta, nej men ja det kändes så underbart så jag nästan inte hittar några ord!
även resten gick rätt bra, tossarna på min felsida förjar arta sig, början till trevånings var väll lite vinglig men ja, helt underbar träning! och idag är det lagträff!
idag hinner/orkar jag inte åka till akuten och kolla mitt knä, så jag ska ta mig i kragen och göra det på måndag istället! eftersom det envist inte vill bli bra så, ja det suger!
kanske borde ägna mig lite åt lektionen istället för bloggen, har även historia prov sedan - hjälp!
M

let's rock

fy skäms på mig, i morse kom jag inte iväg till skolan som tänkt. jag var helt slut och kunde inte ens öppna ögonen, så jag unnade mig en liten sovmorgon... så jag missade grafisk för fjärde lektionen i rad, bra malin!
fått gjort lite svenska, imorgon måste jag få den klar så att jag slipper ta med mig datorn hem, för det orkar jag verkligen inte! har nästan skrivit en sida, men känner (som vanligt) att jag är lite fel ute. har inte alls fått med punkterna, eller skrivit med formellt språk eller någonting.. orkar inte, vill bara få den gjord.
hade jag inte haft mona vid min sida, som alltid gör tillvaron mycket roligare hade jag nog sovit vid nu, hon skrattar som alltid, och just nu åt lindas kommentar "den kostade två pengar". och för övrigt fyller hon arton idag, alltså mona så grattis på dig!

hade velat träna idag, inte för att jag vet inte om jag kan det med cpben, men ja endå. har kommit på att mina träningsdagar blivit ganska långa, på torsdagar 17-21, och söndagar 11:30-19:00.. men underbart är det!
knappt fyra timmar kvar på skoldagen, yey eller någonting.. väl hemma har jag massor med serier att kolla på!
nej åter igen till svenskan innan det är dags för möte, hejdå på er!
M


RSS 2.0