you are so fucking wrong!

ja igår var jag arg. och jag blir fortfarande arg bara jag tänker på det. det första cami sa till oss efter vårt program var "ni kommer att vinna". och när det kom från just cami, så övertygade det mig ennu mer, vi kommer att vinna. och jag blev så besviken. men igår blev jag så arg. för vi skulle ha vunnit. det var ingenting jag inbillade sig, och cami hade inte fel. för vi skulle så i helvete ha vunnit. vi hade bättre hopp, bättre stunts, bättre gymnastik, i princip bättre på allting utom möjligen dans. det skiljde så i helvetes jävla mycket, så det ser ut som ett jävla skämt att vi kom tvåa. det är så jävla sjukt. ingen förstår hur vi kom tvåa. för vi var bäst. vi var helt klart bäst. det var inte ens så att det var jämt, att jag tänkte "okej jo men dom kanske hade något bättre som gjorde att dom vann", för nej, vi var överlägsna. det är så sjukt orätrvist, så jag vet inte ens vad jag ska göra. jag har helt tappat lusten, vad är det för mening att träna i ett år, för en tävling där domarna dömer, ursäkta uttrycket men helt åt helvetes skogen. snacka om fel domarbeslut. och återigen, det är verkligen ingen som förstår.
ja det var inte tänkt att det skulle bli så långt, jag måste bara avreagera mig lite för det var verkligen längesedan jag var såhär arg och upprörd över någonting.
i vilket fall har jag idag fått naturprovet gjort, och det kändes förvånansvärt bra. jag är nästa hundra på att jag klarade det, men oftast när jag känner så så brukar det gå snett. så vi får helt enkelt se. jag har bakat mig en kaka, som jag kan avnjuta alla serier med. för ja idag är ju sista dagen för nerladdning. vad tusan ska man göra sen undrar jag? vi får se hur detta går haha. nu ska jag återgå till gg och min kladdkaka. jag vill bara att denna veckan skall ta slut. gärna nu tack.
M

pics


strikers


invaders


hunters


heroes


warriors ♥


warriors ♥


warriors ♥

strikers - tredje plats
invaders - fjärde plats
hunters - andra plats
heroes - fjärde plats
warriors - andra plats

fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck

jag mår piss dåligt. jag har aldrig känt mig så besviken. känt hur den bara sköljde över mig och resulterade i tårar. fyfan alltså. ja jag vet att vi gjorde vårt bästa, och att programmet satt bättre än någonsin. men det gör nästan saken ännu värre. vi gjorde vårt bästa och det räckte inte ens till. jag satt där och bara väntade på att de skulle ropa upp att de gjort fel. tilloch med när det var slut, och jag satt på hotelrummet väntade jag på samtalet om att de hade gjort fel. ja för er som inte är med så kom vi tvåa. och jag förstår inte, jag förstår verkligen inte hur fan vi kunde komma tvåa. jag var så säker, helt jävla säker på att vi skulle vinna. vilket var dumt av mig, och säkert gjorde att besvikenheten ökade i grad. fyfan jag vet inte ens vad jag ska säga. jag vet att sm gäller nu, men endå. det här var fruktansvärt och jag har nog aldrig känt sådan besvikelse.
den här dagen blev inte direkt bättre. tanken var en shopping dag i malmö. ja men nej då är det ju stängt på söndagar. inte allt men mycket. och våra föräldrar gjorde ju inte hela saken bättre. jag hatar det verkligen. när vi ska kolla i affärer orkar dom inte gå någonstans och stressar så vi inte ens fick kolla klart i alla affärer. men sen ska vi åka och kolla på ett jävla hus. och gå runt ett jävla hus. ja det orkar man ta mig tusan.
ja jag är arg och besviken och jag hatar den här jävla helgen. och veckan, och allt som kommer. jag vill inte. jag vill stoppa tiden och stanna här. för jag orkar för i helvete inte. hur ska man kunna peppa till sig efter det här, och med tanken på hur kommande veckor ser ut. jag hatar det.
M

tävlingsdagssss

jag är så taggad. och så jävla nervös. snart åker vi till malmö, om någon timma. nu har jag rätt brottom. men jag är så jävla pepp! önska oss lycka till!


diskriktsmästerkskapen 2009. strikers, invaders, hunters, heroes & warriors
M


torsdag

JAAAAA! skrek jag så fort vi fångade linn. äntligen. efter månaders träning, sätter hon kickspinnen. två dagar innan tävling. på den sista träningen. jag höll på att börja gråta av lycka. det gick bra idag. allting satt, iallafall i början av träningen. sen blev vi trötta och det blev många "små" skador. men det satt och det kommer sitta. jag hoppas verkligen att vi tar guld. den lyckan kommer vara än mer obeskrivlig än sist vi gjorde det.
nu ska jag snart krypa ner och verkligen vila, sova och försöka slappna av inför morgondagen. något som kommer vara helt omöjligt haha.
M

vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej...

min tanke var att sova ut idag, på min nästan lediga dag. så jag ställde klockan på halv tolv. och endå lyckas jag vakna redan halv nio. det kanske beror på att jag är utvilad? men det känns faktiskt inte alls så.
behöver inte vara i skolan försen klockan tre då det är något infomöte om högskolan, och sedan är det slut. imorgon har jag tagit ledigt. ganska i onödan men har man chansen får man ju passa på. har ju en hel del att göra imorgon eftersom jag inte hinner packa idag. har inte så mycket att skriva såhär på morgonkvisten, känner mig fortfarande nyvaken.
nu ska jag kila ner och ta mig en kopp thé, och förhoppningsvis börja plugga.
M

tuesday

dum som jag är, kliade jag mig i ögat. efter att ha tagit tigerbalsam på halva min kropp. jag kan ju säga att det inte är någonting man vill prova. fy satan vad det svider. kan inte hålla ögat öppet och det gör så o n t. typiskt mig.
ja bra nyheter är iallafall att natta får vara med och tävla. snacka om glädje på träningen idag. en träning kvar, jag kissar nästan på mig bara av tanken.
imorgon är det rk prov, som inte alls känns bra. fy vad kasst jag har pluggat. orkar inte få ig på det, då blir jag arg. ska också få skrivit rk rapporten imorgon och förhoppningsvis hinna sola, köra, plugga, och plugga teori. ja vi får se hur det går med det. nu ska jag försöka läsa, med ett öga? ja jag vet inte. slog mig nyss att jag har 1½ timma grafisk kvar som jag måste göra för att få närvaron.


4 dagar kvar, 1 träning. W ♥
M

there goes this feeling that has no meaning

råplugga var det ja.. räknas twilight till det? ne jag skulle nog inte tro det. sen jag kom hem har jag sett på twilight, och ja sett på twilight. jag är så fruktansvärt kass alltså. men efter det här inlägget ska jag ta mig i kragen och plugga i minst tre timmar.
morgondagen består av skola, stan, fika(?), plugg och träning. imorgon får natta veta om hon får vara med och tävla. jag håller tummarna och hoppas på det bästa. hoppas även på att ld är frisk så vi kan köra.
mest av allt hade jag velat läsa om jag kunde drömma just nu. men eftersom jag klagar på allt jag har att göra borde jag nog ta tag i det innan jag sätter mig och läser något icke skol relaterat. men rättskunskapsboken är så himla tråkig. fn-konventionen, brott mot speciallagar, resolutioner, rekommendationer osv fastnar inte i mitt huvud. trots det ska jag nu gå från datorn och övervåningen - som brukar få mig att göra annat än det jag borde - och gå ner till den fördömda boken.


bror, malin, bror ♥ - julafton 08
M

och vi satt på gräset, som växte i takt med himlen

trött, seg, och ont. en helt vanlig söndagskväll med andra ord. i princip alltid samma känslor efter åttatimmars träningarna på söndagarna. men skönt är det också, en hel dag cheer. inget att klaga på.
stress, ångest och mer stress&ångest är det som rör sig i mitt huvud just nu. stress&ångest över kommande två veckor, över bal, student, skola, träning, tävling, körning. ja listan är lång. just nu känns balen mer jobbig och påfrestande än kul, så ja just nu känns det som nej blir mitt beslut. men på tisdag ska jag kolla lite på stan, så får jag se.
morgondagen består av tidig och kort skoldag, dubbla körlektioner, sola, hem och råplugga inför provet - och ja det brukar ju alltid sluta så, att man råpluggar... eller inte - möjligen köra, om jag har tid och orkar.
nu ska jag återgå till grafisk som jag faktiskt är så duktig och gör, trots att jag avskyr det.


en underbar -tidig- sommardag med min bästa vän. -08
jag har insett att försommaren för med sig dåligt beteende på mig och k, då vi hellre stannar hemma och bakar, solar, pratar osv än att gå till skolan. det är inte bara det att vi vill stanna hemma, utan vi gör det. och vi är precis likadana båda två! men jag älskar det, oavsett hur dumt det är.
M

jag ramlade in på nåt diskotek, och sen ramlade jag ut såvitt jag vet..

och jag ramlade omkull och tog mig upp igen, och sen ramlade jag omkull igen
ja, hemma efter lagträffen. den var trevlig och kul utan att man behövde göra en massa aktiviteter som vi vanligtvis gör. vi åt i princip i tre timmar. vi gjorde egna pizzor, och till efterrätt blev det kladdkaka och äpplekaka. jag är fortfarande proppmätt. trors att vi började äta klockan sju, haha. blev även diskussion om hår och smink. nu är jag så pepp inför dm så det är inte sant. men hemvägen var nog det roligaste av allting. enligt mig bor nina (som vi var hos) på landet. vägen till henne på tio minuter bestog av stigar, små stigar, leriga stigar osv. och när vi gick till bussen, i mörkret, och insåg att vi behövde springa. ja hjälp vad vi skrattade. vi såg bussen komma, genade över "åkern" sprang som galningar brevid vägen ner i skogen, istället för ut på vägen. ja jag vet inte vad vi tänkte. men allt ledde till ett väldigt skrattanfall. väl i angered tog jag och carina taxi hem. vi kände inte för att vänta i fyrtio minuter tills bussen kom. för övrigt var det ovanligt mycket äckligt folk ute idag. helt sjukt tycker jag, att det kostar hundra kronor att ta taxi från angered till rannebergen. en resa på knappt två minuter. ja men det var värt det i vilket fall. kort sagt en super lagträff. nu ska jag se ett greys innan jag lägger mig.
M

will she come over when it's time to go, come on and show me little drummerboy

jag insåg nyss - till min glädje - att det kommit greys avsnitt redan förra veckan. så nu har jag två avsnitt att se på, underbart. men det hinner jag inte idag. om någon timma åker jag till billdal? tror det iallafall, där vi ska ha lagträff.
har hittat än fler resor nu jag vill göra. att ha en vän som flyttar till new york har vissa fördelar...
vi får se, ska försöka få bokat en sommarresa snart förhoppningsvis! den underbara jag och n hittade har redan hunnit ta slut. kommande veckor - som man också kan kalla helvetesveckorna - måste jag ta tag i mig själv. trots att jag har mycket att göra, uppgifter, prov, projektarbete, körlektioner osv så måste jag ta tag i saker som jobbsökande och teoriplugg. min körskole lärare börjar bli lite orolig, eller ja inte orolig men hon säger att jag verkar ha kommit längre i min körning än i teoriplugget. vilket stämmer. och eftersom halkan nu är bokad osv så kan jag inte längre ligga efter. så som sagt jag måste ta tag i mig själv. har en del annat att göra med, som tävling till nästa helg, fotografering inför mams present osv. eftersom de flesta andra klarar av allting, så ska jag ta mig tusan också göra det. det gäller att vara effektiv - något jag har att lära.
M

det var vår och det var varmt och alla älvor sjöng i kör, när vi la oss under stjärnorna i parken

dagens saker att göra är då; sola, och smart som jag är tog jag ultran när jag är kritvit... plugga, har ytterligare ett prov i rk nästa vecka. köra, ut till mölndal för mer rondeller och passande till min träning som ligger där. träning, och idag ja då jävlar gäller det.
kan inte bestämma mig om bodysarna, men jag borde beställa. längtar förövrigt till nästa helg - av flera anledningar förstås. dels så tar vi på fredag bussen till stockholm, älskar att åka buss, speciellt med roliga människor. lördag, tävling tävling tävling. sen på kvällen medan de flesta tar bussen hem igen, så övernattar jag och angi på hilton. och söndagen spenderas i malmö eller köpenhamn. hoppas jag hittar mig lite saker. har insett att jag inte har några vår skor. underbart att våren är på väg, men jag kommer faktiskt sakna mina uggs, som måste vara de skönaste skor jag någonsin ägt. ja nej nu har jag en del att ta tag i här. känns som jag inte tränat på veckor, men ja senast i måndags var det ju.. dålig tidsuppfattning
M

look at the stars, look how they shine for you

ja jag har mina depp stunder men för det mesta är jag (tro det eller ej) rätt glad. glad kanske är att ta i. strunt samma! idag var det skola trots studiedag, och det blev faktiskt en rätt skön skoldag. fem timmar natur som blev tre timmar natur, och istället blev det två timmar projekt. äntligen har vi kommit någon vart.
väl hemma har jag kört i några timmar. det känns sådär. eller ja egentligen går det ju bra. men konstigt nog har jag alltid kört bättre i rondeller innan jag började "träna" det mer noga. tog en sväng förbi morfar också, hälsar på honom så sällan så att det är sorligt. jag borde ta tag i det.
jag hade tänkt plugga idag. men eftersom jag körde såpass sent och länge kom jag hem lagom tills tvn började. och jag har sju tusen serier att se. inte bra.
som vanligt har jag hittat massa jag vill ha på asos. bodyn jag har kollat på hur länge som helst har äntligen kommit in i nya strl. nu är ju bara frågan vilken/vilka färger? hjälp tack! den röda känns ju fin till sommaren och bruna ben, men den lila är också fin, och svart funkar ju alltid. att jag aldrig kan bestämma mig.
11 dagar kvar till dm. fyra träningar kvar. jag är så sjukt nervös, och helt mörbultad efter hela helgens träningar. på tisdag får natta veta om hon får vara med och tävla. vi har haft väldigt mycket otur, men nu hoppas vi på det bästa. eat, sleep, cheer! som vi säger.


help?
M


ta min hand, du tände min eld

jag är så fruktansvärt trött på allt. bokstavligen talat allt. med små undantag. världens sämsta tillfälle.


ta min hand och kom så går vi vidare...

kass uppdatering. det mesta rullar på som vanligt. skola, körning, plugg, träning, stress, ush, stress över bal, balklänning, student, studentklänningar, dm, sm, projektarbete, körkort, teori, skola, jobb, sommaren, efter sommaren...
jaja morgondagen består av träning, middag hos v, möjligen utgång, jag hoppas däremot inte på det, hehe. söndag träning.
nu ska jag ta tag i lite saker.


trevlig kväll
M

monday

kan ju säga att jag är fruktansvärt seg efter gårdagen. det var en lång, seg, jobbig, men rolig dag. träning i sju timmar, uppvisning för föräldrar osv. uppvisningen gick iallafall bra med tanke på allt som hänt under dagen och sådär..
det är så tråkigt att jag redan läst ut min bok. två dagar höll den. jag har iförsig inte tid att läsa i vilket fall, eftersom jag varje ledig stund i helgen har läst har jag helt glömt bort provet i rättskunskap som jag har på onsdag. ops. jaja det går nog skit endå, haha. känns som det är rätt fullt upp denna vecka.
måndag - plugg plugg plugg, köra...
tisdag - plugg, skola, körlektion, plugg, tränarmöte, träning
onsdag - plugg, skola, plugg, köra
torsdag - plugg, rättegång, plugg, träning
fredag - skola, plugg, hem och vila
lördag - träning, middag, utgång
söndag - träning 11-19
för er som nu är intresserade,... dock är jag tveksam om jag verkligen kommer plugga så mycket som jag borde och skrivit, hehe. nu ska jags e en serie och sen återgå till plugg. förövrigt ser jag så JÄKLA skev ut på lagkorten från igår, fattar inte wtf jag sysslar med.... blir så förbannad.


föreningsfoto - GCT ♥
M

saturday, and it fucking sucked,.....

helvete,helvete,helvete!!! ja det förklarar ju hur träningen och gymnastiken gick för mig idag. all press blev för mycket och jag kunde knappt köra med en pass. det resulterade då i att jag inte körde själv, men vår coach verkade inte bestämma vad som skulle tas bort idag i vilket fall, då många hade en rätt kass dag. men jag tror inte att det går efter det här, och jag är så sjukt besviken på mig själv.
efter träningen var jag en stund hos min underbara kusin, och efter det har jag mest deppat och läst. det är verkligen ingen rolig känsla att veta att man sviker hela laget. att allt kanske på grund av en själv måste ändras, för att man är för feg för att köra. helvete vad arg jag är på mig själv. men det gör inte direkt saken bättre, snarare tvärtom.
men imorgon är en annan dag, och jag skall verkligen försöka glömma den här dagen, radera den helt ur mitt minne. imorgon har jag sju timmar på mig att göra min flickis, snälla snälla. tveksamt men jag har inte gett upp.
nu ska jag återgå till min snart utlästa bok. det är ennu mer deprimerande. ibland önskar jag att jag läste långsammare, men whatever den tar slut någon gång i vilket fall. nu hoppas jag på en bättre morgondag, och innan jag ska sova ska jag också ha mental träning. jag måste få ordning på allt som gick fel idag i huvudet. ja jag vet att detta blev ett deppinlägg, ett i mängden.. men som sagt, fruktansvärd dag.
M

friday and im freaking nervous

tanken var ju att jag skulle plugga i princip hela kvällen, har jag gjort det? nej. iförsig har jag fått gjort min religionsuppgift, men istället för att gå vidare med plugget har jag läst över tvåhundra sidor. bra jobbat.
är för övrigt så sjukt jävla nervös, och jag har sådan prestationsångest att jag bokstavligen talat inte vet vart jag skall ta vägen. kör jag inte min flickis själv imorgon - själv som i inte ens en pass som står där om jag i nödfall landar på huvudet själv - så tas jag bort, eller ja min flickis. jag tror jag dör, nej men nästan. jag vet inte vad jag ska göra av mig själv och inte nog med det gick det inte alls bra på senaste träningen. sådan här nervositet gör allting ennu värre, men den vill inte försvinna. ush det är nästan så att jag börjar gråta och det skulle inte förvårna mig om jag gör det imorgon som den lipsill jag kan vara. hjälp. ja nej nu ska jag strax krypa ner och ladda med så mycket sömn som möjligt inför träningen. håll tummarna och be för mig. hjälp.
M


friday, finally

jag är så himla glad just nu. gissa vad som har trillat ner i min brevlåda, så länge vi båda andas - nästa twilight bok för er som inte vet. den släpps först den tolfte men att beställa hem den från bokia lönade sig tydligen. så nu vet ni vad jag gör varje ledig sekund den här helgen. dock är det inte många sekunder... har ett religionarbete som skall in ikväll som inte är klart, tre grafiska uppgifter som jag inte börjat på, rättskunskapprov, teori x2, m.m. plus träning imån och söndag. så ja jag har en hel del att göra, men jag ska faktiskt ta och läsa ett kapitell alldeles strax innan jag sätter igång.
kom nyss hem från en runda på stan. en runda som jag har sett fram emot väldigt mycket då jag nu har en del pengar. och vad hittar jag(i klädesväg som jag behöver..), eh jo, en t-shirt typ. endå lyckades jag göra slut på lite över åttahundra. det blev iallafall armband, en klocka, en ring, ansiktskräm, ansiktsmasker, tshirt, body..
ja nej nu ska jag börja läsa för att sedan sätta igång.
M

wednesday and i like ittt

jag är på så jäkla bra humör va! trots att dagen - som alla onsdagar - började världelöst med grafisk så blev det en toppendag tillslut. skolan gick bra, körlektionen gick bra, sen blev det fika med bästaste vänner, sen väl hemma har jag både fått pluggat lite, städat, haft en trevlig nästan familjemiddag, kollat resor och fixat auktioner på tradera. lagt upp två par skor som jag aldrig använt och gärna blir av med. har antagligen lagt för högt utropspris men jag gav endå 800 kr för ett av paren, men vi får väll se. nu ska jag fixa och kolla lite mer saker, allt känns så superbra!  hoppas denna känslan håller i sig hela helgen åtminstonde, hur det nu stavas.


m&k för ex antal år sedan .. - lite mycket smink på mig, men mitt hår var ju lovely!!
M


wednesday

ha ha, det är så roligt att logga in på mailen och se att man har sexton mail om -damdamdam- rosetter. ja vi kör massvis med tränarsaker via mailen och nu ska vi besluta om vilken rosett vi ska beställa in. hela tränar"chatten" vi hade häromveckan, som tog några timmar gick åt att endast diskutera detta äme, rosetter. men jag klagar inte, dock är det rätt förutsägbart vem mailen är från när det stå "20 nya mail"...
sitter och kollar resor. fikade med n och k förut och min glöd tändes återigen då det kanske blir en resa trots allt. mig spelar i princip ingen roll vart vi åker bara vi kommer iväg. jag kommer bli överlycklig när vi bokar resa - om det nu blir av, men det är klart det blir! - för jag vill ingenting hellre.
nu ska jag strax ta mig i kragen och börja plugga. för jag har tyvärr insett att jag har en hel del att göra och att jag ligger efter i körteorin. förövrigt klarade jag krav8 idag på körningen...
ska vara duktig och köra igång nu, det är dock lite jobbigt då jag bara kan sitta med datorn i en ställning för att laddaren skall funka. vågar inte röra mig en milimeter, men det gör redan ont. har förövrigt fått tillbaka min dator nu, bara att fixa alla program och liknande... nu plugg!


k, n & m. är vi snygga eller är vi SNYGGA?!
M

monday

ångest. det kan man lugnt säga. ångest för att jag är sjuk och missar träningar när genrepet är på söndag. ångest för att jag om fem dagar ska köra min flickis själv och gärna då utan att landa på huvudet. ångest för att det är dm om 25, ja tjugiofem fjuttiga dagar. ångest för att jag redan ligger efter i skolan. ångest för at jag aldrig får klart mitt jäkla cv. mer ångest för att jag inte pluggar teori och har behövt ställa in två körlektioner. kan jag inte bara bli frisk nu så att jag kan ta itu med all denna ångest, nej det verkar inte så. nu har jag det svåra beslutet att fatta - träna, eller inte träna imorgon? vad hände med att jag skulle bli positiv, jag skyller på sjukan. den kommer snart. jag saknar träningen, åker nog dit imån, men tänk om jag smittar? ja vi får se, ska väll lägga mig och vila, om tre timmar äre ocs04.
M

RSS 2.0