helggg

äntligen helg, så skönt att slippa skola och tärningar (på två dagar..). Träningen igår var iförsig skitrolig och gick jätte bra, vi tränar inför IFK matchen nu och jag är redan nervös, haha.
Ingen aning om vad jag ska göra i helgen däremot, imån kanske jag skulle åka med katri till freeport men vi får väll se, och på söndag är det ju som vanligt träning + match. Nu ska jag in på porten och leta efter engelska uppgiften vi ska göra för 7568 ggr, elin har gett mig ett nytt spår haha. Ush jag är cp och trött

wedding

nu har dom gift sig, min kusin mattias & elisabeth <3 det var så underbart och elisabeth var så otroligt vacker. Mattias var självklart också snygg ;) men bröllopet var jätte fint och festen efteråt lyckad.

oth'

idag har jag spenderat i princip hela dagen framför tv'n i min säng och kollat på OTH. Det enda jag vart utanför dörren är de 20 min som det tog fram&tillbaka från affären när jag köpte godis. Så nu har jag bara två avsnitt kvar, sen blir det nästa box. Det blir dock inte försen möjligen på söndag kväll eftersom jag imån ska på bröllop (första någonsin!) och på söndag har jag träning & match. Inte alls sugen på bröllop därimot, ingen klänning jag trivs med och jag har inte fixat mitt hår och jag kommer få sådan skoskav så gud hjälp.

skül

Då har skolan dratt igång igen, känns väll rätt gött nu den närmsta veckan men sedan ... Jag fasar redan för alla uppgifter, deadlines, uppdrag, redovisningar och speciellt psykologin. Man kan ju tänka att det är rätt trevligt att ha lektion med --- men samtidigt rätt jobbigt faktiskt, kommer inte våga öppna munnen i princip och om läraren frågar mig något kommer jag bli typ knallröd och inte ha något vettigt svar. Men men man överlever väll, hoppas jag.
Funderar på om jag ska ta mig ett uppehåll i fotbollen, känns jävligt segt nu faktiskt när vi är 5 pers på träningarna. Inte kul någonstans, likadant matcherna där vi är 11 pers inga avbytare ingenting. Vet inte heller om jag orkar 6 pass i veckan + skola, och ett jobb är väll för tillfället rätt prioriterat. Men jag får väll tänka vidare ett tag innan jag bestämmer mig.
Nu sitter jag och väntar på katri som kommer med godiset och jag langar OTH boxen :D  lär bli en lång kväll med mycket lucas &nathan att kolla med. Gissar att morgondagen ser likadan ut eftersom det inte är någon skola för min del. :D

congratulations

äntligen helg, och bara 4 arbetsdagar kvar sedan. känns oerhört skönt, men känslan försvinner rätt fort när man inser att skolan börjar om mindre än 2 veckor...
igår fyllde cmy år och jag var med henne och hennes kompisar hos anna. Det var trevligt, kul att göra något förutom att sova, jobba och träna.
imån ska jag gå på stan med jenny, vilket jag längtar efter eftersom jag inte hunnit gå på stan på ett bra tag nu, och på kvällen ska vi till katri för att fira henne och natha, och det verkar som att vi för första gången på ett väldigt bra tag blir några stycken. men nu är det dags att sova, jag fick ju inte så många timmars sömn inatt så jag får ta igen det nu :)

grattis cmy (iefterskott)       och katri(iförskott)

pain

ontontontont. fyfan säger jag bara, hur jag ska orka pallra mig till jobbet och träning imån är en mycket bra fråga. 
jävlahelvetesfuckingskit 

RSS 2.0