saturday and it sucks

värdelöst att jag har gått och blivit sjuk. än mer värdelöst att jag missar träningen imorgon. det var inget glatt beslut att fatta, men eftersom det är genrep nästa vecka och jag måste vara helt frisk tills dess så måste jag vila. tråkigt är det i vilket fall, låg hemma hela kvällen igår, hela dagen idag och imån och antagligen måndag. något som också är tråkigt är att jag av någon konstig anledning fått ondare i min fot - efter att jag ramlade förra helgen, men äsh vem bryr sig om smärta. vilken smärta? tss. ja jag kanske verkar lite snurrig men detta är min nya filosofi! ignorera smärtan, låtsas om att den inte finns där - vilken smärta? - samt jag kan detta! ja äsh josse fattar nog om hon läser. nu ska jag återgå till mitt oc s03 maraton, episode 13 here i come!
M


wednesday

återigen en skön dag (bortsett från den hemska grafiska lektionen.) gymträningen var härlig men jag har insett någonting som är ganska jobbigt. jag har väldigt svårt för att äta mat efter träning. vanligtvis kommer jag ju hem vid halvtio, och då äter jag inte direkt mat.. men nu när jag gymmar på dagen så kommer jag hem lagom till middagen - som jag då inte kan få i mig. låter kanske inte jobbigt för andra vad vet jag, men eftersom jag alltid har haft problem med just middagsmat så är det lite segt. ja whatever,
imån är jag ledig och allt känns super!
hade gärna gått härifrån nu då jag har en fruktansvärd huvudvärk, som jag märkt att jag rätt ofta får när jag sitter vid denna datorn.. men ja vi ska ha "tränar chatt" nu, vilket ja, haha vi ska väll diskutera lite viktiga saker över chatt eftersom alla har mycket att göra och sådär,. det är något nytt för min del iallafall. ja lite kul äre, hahah. men nu får jag nog återgå till den.. solong.
M


countdown

                                                   

countdown

                                                     

                                                    
nedräkningen är påbörjad!
jag har sjukt tråkigt. den almost tre timmarslånga grafiska lektionen i morse kändes som att den var sjutti timmar lång. fy vad jag avskyr onsdagsmornar! längtar bara tills rättsk tar slut så jag kan kila iväg till gymmet och sedan komma hem. för imorgon är jag ledig. underbart. M

                                                    

tuesday

har sovit i flera timmar. det är skönt när man sover, men när jag vaknar efter att ha sovit några timmar under dagen är jag som en zombie. som efter att ha jobbat en lång natt, då mådde man såhär. man gick upp och gjorde saker knappt medveten om vad, och kroppen orkade knappt röra sig. måste tagga till, om jag inte somnar i bilen de vill säga.
tråkig dag, tråkigt utv samtal och tråkig rättskunskap lektion, skönt att sova men tråkigt att vakna. förhoppningsvis rolig träning.


w
M

newphone.

funderar på att köpa ny mobil. dels för jag är rätt trött på min men mestadels för att jag tror jag sprängt högtalaren. funderar på någon av dessa två. tycker nokian är snygg och den låter bra, men jag gillar inte nokia. så det gör valet rätt svårt. jag får fundera på det här ett tag, om jag nu ens får köpt en ny mobil det vill säga.


M

monday

det kommer bli en intensiv vecka vill jag säga!
(söndag) - träning 11.30-19      
måndag - gym                               - köra
tisdag - träning                              - körlektion
onsdag - gym                                - köra
torsdag - träning
fredag - gym                                   - körlektion
lördag - maybe gym
söndag - träning 11.30-19
känns super skönt fast jag pausar antagligen på lördag så att kroppen får vila också. i vilket fall så har jag redan träningsvärk från igår & idag. igår körde jag bara benstyrka + kondition och samma sak idag. imån blir det nog lite annat, haha. har också fått kört idag, och suttit några timmar med projektarbetet. så det känns som en bra dag, en sådan dag man verkligen känner att man fått gjort vettiga saker. morgondagen ser nog i princip lika dan ut, vilket antagligen de flesta dagar kommer göra ett tag framåt. det är träning, körkort och skola som gäller nu!
jag insåg, verkligen insåg att det är knappa tre månader kvar tills studenten. t r e, månader. helt jäkla sjukt hur mycket som skall hinnas göra på tre månader. hjälp? jag som trodde sista terminen i trean skulle vara lugn, men den känns allt annat än lugn. men ja det fixar vi såklart. nu ska jag läsa historia, teori innan jag ska bänka mig framför tvn med vindruvor. lite segt att jag börjar över en timma tidigare imorgon bara för ett utvecklingssamtal som endå är likadant som ph samtalet. men tack vare k slipper jag iallafall åka in på min lediga dag, du är bäst!
M


sunday - and im happyyyyy

fysjutton vad seg jag är nu! men jag är riktigt stolt över mig själv faktiskt. trots att jag och josse mådde skit när vår träning skulle börja, illamående efter pizzan, svimfärdiga av den allmänt långa dagen osv, så körde jag ta mig tusan all kondition och styrka perfa, och inte nog med det, jag gjorde min klappflickis, själv! första gången in my life, körde jag själv. kasia höll sin hand under min rygg men jag kände att hon inte nuddade mig, vilket hon även sa att hon inte gjorde. JAG körde SJÄLV! nog för att den första inte var allt för graciös då jag landade på huvudet, men den sista, den var helt okej! jag vet att jag kommer vara lika nervös nästa gång, pulsen är i max, kroppen skakar, allt snurrar i huvudet och det känns bara som att man ska ramla ihop, men det gick fan, nästan iallfall! det som gjorde mycket var väll vårt nya motto "jag kan detta" och fridas hjälp att andas då jag nästan svimmade innan jag skulle köra, hehe. det är faktiskt jäkligt läskigt, att veta att det kan gå helt åt helvete, landa på huvudet och, ja jag vill inte ens tänka på det. men det gjorde det inte, för jag kan det här! hihi, är så himla glad! nästa steg är bara att ta bort kasia, men det kommer, i know it will.
morgondagen består av skola, projektarbete, gym, körning. fullspeckad men härlig dag, hoppas bara jag kommer upp till lektionen klockan åtta.
 

jag kör flickis för några månader sedan :)
godnatt på er.
M

picsss

katri är på väg, natta kommer med,. blir en slappkväll framför tvn och antagligen melodifestivalen. här kommer lite bilder från början av kvällen hos lisa igår.


folk (:


älgen (?), marie, rickard och hanna


födelsedagsbarnet - på måndag -


charlies änglar, k , m & c


eh, ja ;)


:)


syggingar är vi allihopa!


hanna och lisa som gör, eh ja någonting ;)
M

saturday

jag har ont i min fot, för igår ramlade jag (återigen) ner för trappan - fast denna gången självklart den brantaste trappan -  på blvd, som ja vi var på, igen. vi tänkte kila till park lane men eftersom natta och hennes vänner var på blvd så kände vi att vi lika väl kunde gå dit och vara med dem. vilket var mycket kul, men nästa gång blir det iallafall någonting annat, för jag klarar inte av de jävla trapporna (men det var faktiskt inte mitt fel att jag ramlade denna gången.)
hos lisa var det också kul. trevligt folk, god mat, sång, osv. men eftersom ingen ville ut så drog jag och katri in till stan själva...
idag är en slapp dag, har inte ens gått up ur sängen än, förutom när jag åt frukost iförsig. har fått sett greys och lite sådär. ikväll blire nog bara melodifestivalen, katri och natta kanske kommer, inte vet jag. får se till att vila foten tills träningen imån, det är sju träningar kvar till genrep, och jag har panik. jag har mer än panik men hittar inte riktigt något ord för det. men den paniken får jag handskas med imorgon istället.
M

thursday

malin: mamma vad gjorde du med dom ciderna du köpte?
mamma: skidor?
malin: CIDERNA!
mamma: vilka tider?
malin: suck!

seg är jag efter träningen, som var kul., förutom kickspinn som inte satt, grr.. morgondagen består av skola, körlektion, stan och byta skinnjackan (som kommit in i 36), biblioteket med projektarbete, hem och fixa, åka till lisa, förhoppningsvis utgång! godnatt.
M

closing walls and ticking clocks

fika blir det med josse! räddare av min tråkiga - förutom träningen förstås - dag.


träning ikväll, peppad till tusen! idag skall vi kickspinna, punkt slut.  ♥
M

thursday

klockan är lite över tio, jag vaknade halv nio, vad är detta? jag var trots allt uppe mycket längre än vad jag brukar och jag vaknar halv nio. åh det känns som det förstör hela dagen. då det egentligen är tvärtom, jag har ju hela dagen framför mig, att göra, ingenting. har absolut ingenting att göra försen vid halv sex då jag åker till träningen. bara massa tråkiga saker som att städa. då gör jag hellre ingenting. kanske kollar lite på asos. jag har lust att fika med någon, någon som känner sig manad? någon som ens är uppe vid den här tiden....
mina tråkiga inlägg blir inte direkt roligae. jag ska skärpa mig. nu, tv.
M

he he, he

måste bara skriva av dikten jag skrev i ettan, tror det är en dikt iallafall, hehe.

mina blåa ögon
tker jag om jätä mykät
dar för man ser jätä bra mäd dom

jag gilar bölar

hahhahahaha! som jag sa i det tidigare inlägget träffade jag sara förut och vi pratade minnen... för er som inte vet så gick jag och sara i samma klass 1-6 och var bästa kompisar. men ja hon tog iallafall fram sin bok hon gjort om sig själv typ, i ettan till trean, vilket fick mig att ta fram min nu när jag är hemma. och ja, man fick sig ett gott skratt. det här skrev jag, om mig själv i ettan
"jag heter malin margaretha nyman och jag är 7 år. jag bor på idtjärnsgatan 55. Jag har hår ner till akslana. Jag har blåa ögon. Jag har två bröder och jag har just hår. Jag fylär dän 1 januari. Jag tykär om at äta päron. min älsklingsfärj är gul. jag gillar att plöga och läsa och skriva och joba mäd mate. jag gilar bölar."
dock inte med punkter, bara mellanrum, och inte korrekt med stor och liten bokstav haha. men ja så himla typiskt mig att avsluta det hela med "jag gilar bölar".
det är så kul att kolla på sådana här gamla saker, har hur mycket som helst! ja var bara tvungen att berätta om min kärlek till bölar.
och så måste jag avsluta med att berätta vad natta skrev i sin sådan här bok, (vi skrev till våra föräldrar), då skriver natta "hej mamma, jag heter natalie". jag vet inte hur mycket jag skrattat och retat henne för det, och jag skrattar fortfarande! så gulligt.
från en sak till en helt annan(måste jag bara säga hur duktig jag vart), så har jag nu kollat på kurser, resor, osv i flera timmar så jag har fått ont i huvudet av denna skärm. har hittat lite intressanta kurser jag funderar på. bland annat, grundläggande psykologi eller barn och ungdomspsykologi, pedagogisk psykologi, barn och familj - livsvillkor och sociala sammanhang. ja listan är lång. men vi får väll se. nu ska jag nog röra mig från datorn innan jag får mer ont i huvudet.

eftersom att katri inte förstog vad bölar var får jag väll lägga till att det skall stå bullar, jag gillar BULLAR!
M

wednesday

det känns som att den här dagen har vart hur lång som helst, vet inte riktigt varför. det är inte direkt så att jag fåt gjort mycket. men ja, lite iallafall. började i morse med möte på röda korset, efter det blev det en runda på stan med camy och hanna för att leta lite presenter. sedan skulle jag åkt till skolan, men efter en upptäckt om att min plånbok låg hemma sket jag i de, dels för att jag inte orkade men också eftersom att planerna efter skolan var en runda på stan...
istället åkte jag och mötte jenny, åt och sen åkte vi hem till hennes nya place där hon numera bor, med sin syster. känns för övrigt lite tråkigt att hon flyttat eftersom hon innan bodde ca tio sekunders gångväg från mig, men det har nu ökat till tio minuter, vilket inte är jätte mycket det heller men endå. sedan bar det upp till sara, där vi, eller jag kollade mest på, men dem gjorde tårtor och lite sådant eftersom i'ts saras födelesedag. trevligt var det där iallafall, sara och jag fick pratat lite (väldigt) gamla minnen.
sen bar det av hemåt för min del, laga mat, kolla på serier och kört en runda i kortedala, bergsjön, hjällbo och sådär.
nu gör jag som vamligt, ingenting. ska nog kolla på lite grejer, kurser, resor osv innan det blir tv. imån är jag ledig, underbart! förövrigt är mina inlägg antingen deprimerande eller extremt tråkiga, eller både och. förstår inte haha! måste nog bero på att jag lever ett tråkigt liv, eller något. äsh. so long
M

-

jag säger bara pain, sug, helvete!!

dom här gatorna gjorde oss galna, för mig är dom allt du är allt nu



ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på


monday

jag får vredesutbrott på mina datorer, vilket jag inte borde få eftersom det är bilskolans hemsida och inte datorn som bär sig illa åt. men i vilket fall går det ut på datorn då jag just nu är väldigt frustrerad. skulle sätta mig och vara duktig och göra ett teoritest, men sidan loggar ur tre gånger per fråga, jag gav nu upp på fråga 22 så den som kan räkna förstår nog att jag har loggat in en hel del gånger. kanske lika bra det eftersom att det kändes som testet gick åt skogen, men jag kommer ju inte kunna det bättre imorgon.
då var skolan igång igen ja, men dagen blev inte så hemsk som jag trodde. somnade nästan på historian, dels av trötthet men mest var jag nog uttråkad av jonas prat om, ja eh, någonting som slutade på ism iallafall. blev matrix på religionen och sedan var skoldagen slut. då bar det av till bilskolan som jag inte vart på sen innan jul, och eftersom jag aldrig gillat den bilen (vilket inte blir bättre av flera veckors uppehåll) gick det lite hackigt haha. blev iallafall runt och runt i gårda då vi skulle träna korsningar.
sen jag kommit hem har jag inte gjort någonting annat förutom att... ta igen alla serier jag missat (chockerande va). nu är jag snart klar, har två avsnitt kvar, och har sett på, hm, fyra st. tur för mig var det ju tre serier som inte kom i tisdags he he. för övrigt så blev jag igår påmind av en serie (life) som jag tyckte var mucho bra, men helt har glömt av. men den får nog vänta ett tag till.
nu ska jag återgå till mina serier, jag måste ju bli klar innan nio då tvn börjar. haha snacka om patetisk. jag som redan skrivit upp tre punkter (nörd jag vet) i min loggbok som skulle bli gjorda idag, och jag har gjort så mycket som, en halv. bra malin. för att få slut på mitt skrivande som bara verkar forsa ur mig, ska jag lägga upp några bilder från sälen.
imån börjar jag kvart i tolv, slutar ett, känns skönt. måste också bara säga att jag fick MVG i the fucking samhäll b, och jag är glad!


är man snygg eller är man snygg! oliver och jag ♥


återigen oliver och jag. plutten ville inte åka så mycket skidor så då blev det pulka istället


elias sötnos ♥ skidåkaren nummer ett!


bror, jag, pappa, elias, mia, bror (:


malin, pappa, oliver och patrick längst upp ;)


mia och mamma ♥

M

sunday

(inlägg från igår men bloggen ville inte komma överens...)
ja då var man efter många timmars bilresa hemma igen. i fjällen har det vart bra. fint väder, sol varje dag! lite otur hade vi ibland, minns knappt vad det handlade om nu egentligen men då kändes det som väldigt mycket gick snett. ja mina skidor blev iallafall förväxlade med andra skidor så jag missade en hel dag i backen, det var iallafall något jag tyckte var otur det. för övrigt så ramlade jag inte en endaste gång, trots att det första åket blev i en svart backe. min nervositet för skidorna (då jag inte stått på dom ett antal år) var onödig, det är som att cykla. min skräck för ankarliftar har jag också börjat avveckla, minns inte vad det var jag tyckte var så hemkst med dem... men ja har iallafall haft det bra med skidåkning, bowling, after ski, mys, spel, gott osv.

ush jag fasar verkligen för morgondagen. för första gången i gymnasiet börjar jag klockan nollåttanollnoll. det betyder att jag måste upp ur sängen vid sexsnåret, och jag undrar verkligen hur det skall gå. jag vill bara åka tillbaka till fjällen, eller varför inte något varmt ställe som thailand? så jag slipper all denna stress som redan sköljt över mig. har redan ångest över allt jag har att göra innan student. nu ska jag försöka sova snart, om jag ska ha någon möjlighet att ens försöka ta mig upp ur sängen i morgon.
M

saturday and byebye

kvällen hos johanna igår var trevlig och lyckad! orkar inte säga så mycket mer.
jag har inte packat än, vilket jag verkligen borde göra. men det är tråkigt och jag vet inte ens vad jag skall ha med mig. så istället sitter jag här och gör ingenting. det blir en lugn kväll med chips dip och antagligen melodifestivalen. imorgon skall vi åka vid sjutiden och det innebär den tidigaste morgonen på året. tacka vet jag åksjuke-pillerna som gör att jag kommer däcka så fort jag sätter mig i bilen.
nu ska jag ta mig i kragen (?, haha) och packa och fixa allting. har lite problem med min ipod, vet inte hur jag skall få den att överleva hela veckan.. men ja, jag antar att jag klarar mig om den dör också. ha en trevlig vecka och ett trevligt lov för den som nu har det. im off to sälen.


hovfjället -07

M

friday

lite seg dag... religion, frukost på fröken o, fixa det sista för rödakorset, greys, snart hem till natta och sedan johanna som har 18-års fest (:
morgondagen blir nog lika seg. köra, packa, plugga, sova... sedan bär det av till sälen. skönt ska det bli, lite tråkigt att jag "måste" åka skidor, men ja vågar inte köra på snowboard en hel vecka eftersom jag inte är något proffs så ramlar jag en del= illa för mina stackars handleder. jaja blir nog kul endå. skönt att komma bort från göteborg, skönt att åka bil, skönt att vara utan dator (om jag nu inte tar med mig min, hehe), skönt att sitta på afterski, inte skönt att gå upp tidigt haha. förövrigt köpte jag två jackor igår. en skinnjacka (den på hm, de har fått in nya, dock fick jag klämma mig i en 34 haha) och sedan en svart kappa, som jag idag lämnade och köpte en annan svart kappa som inte var så olik men finare och billigare! kan inte bestämma mig om jag gillar shortsen från zara, eller jo dom är super snygga, men på mig vet jag inte. lite jobbigt läge. jaja trevlig kväll på er.


vad tycks? me likes.
M

jag saknar dig, varje dag.



ett år av saknad  ♥

wednesday and i like it

ursäkta mitt vredesutbrott igår .... jag skall försöka vara lite mindre negativ, men ibland får jag utfall av ilska och deperition och måste skriva av mig. 
just nu är jag i vilket fall superglad. det har vart en bra dag och jag har precis klickat hem nästa twilight bok, så länge vi båda andas som släpps den 12 mars. så då kommer den hem till min brevlåda. jag har börjat gilla det här med internet shopping, haha. känns däremot som att det för min del lätt kan gå överstyr. funderar fortfarande på att beställa lite mer från asos så är inne och kikar just nu.
men åter till dagen. fick simmat med katri. vilket egentligen kanske inte var så smart med tanke på min onda hals och snuva, men sådant brukar inte hindra mig från träning, bara skola. sedan var jag hemma och gjorde inte mycket, innan jag kilade över till natta. top model, prat, kittling, godis... m.m.
en skön dag, och så blir även morgondagen. skola i några timmar som jag kan stå ut med, sedan blir det en runda på stan och efter det träning. sista träningen innan jag åker, och det är faktiskt de första träningarna jag kommer missa. men nu ska jag återvända till asos innan jag ska sova.
M

tuesday and i hate it

jag hatar min jäkla kropp. och då menar jag inte ful, snygg, tjock, smal osv. känns som att jag fått en väldigt dålig kropp och väldigt dåliga odds. skadade knän, handleder, rygg..... och nu min jäkla mage. har ont jämt, och jag orkar inte gå till läkaren. mitt finger är blått och svullet och borde tömmas på blod(vilket iförsig inte besvärar mig så speciellt mycket men.) min vänstra arm har börjat ha något konstigt för sig. jag hatar detta. ja jag vet att jag klagar men låt mig! för min kropp är helt jäkla världelös. finns inte en jävla bra kroppsdel som inte gör ont. om man inte räknar ett lillfinger, men vad har man för jävla nytta av det? kan inte bara alla kroppsdelar förnyas och må bra igen. jag minns inte ens sist jag mådde bra, och inte hade ont någonstans? det måste vart, ja flera år sedan. ser lovande ut inför framtiden med. ja nu ska jag sluta gnälla och läsa och sova.
M

sunday

kvällen igår började på pc där det dracks drinkar och shots. efter det drog vi vidare till blvd där det var rätt lite folk när vi kom, eftersom vi kom så tidigt.... men sedan blev det allt en hel del folk. trevlig kväll i vilket fall!
idag är jag trött, och mitt finger mår inte bra. ska se när sjuksyster är i skolan då jag ska försöka tömma fingret på blod. mysigt.
har beställt lite från asos. hittade egentligen massor mer saker men jag vågade inte riktigt köpa dem. dels ett par snygga shorts, men det känns som att det är lätt att sådant inte passar. men får se, kanske beställer mer någon dag. det blev iallafall 
 
hårband (:

blus

























strumpbyxor

M

RSS 2.0