time to go

som jag sa kommer här en kort uppdatering innan vi far, för er som nu är intresserade ....
nu är allt i princip packat och klart, hade däremot tre kilo övervikt utan att ha packat klart mina saker .... vilket inte känns så bra, så fasten det var hårt tog jag ut mina converse och ett par jeans, som jag tror och hoppas att jag klarar mig utan (använder det aldrig här hemma så det borde jag ju faktiskt göra).
nu är jag aningen nervös, är rädd för att dem imån på flygplatsen kommer säga "detta är ingen biljett" eller liknande med tanke på att allt vi har är två papper utskriva från datorn. plus att jag aldrig själv har hållt koll på saker som biljetter, pengar, pass osv utan det har alltid min kära mor gjort. men det lär väll gå bra, hur svårt kan det vara? ska iallafall bli två intressanta timmar på landvetter flygplats med k imorgon morgon.
hade endast 50 kronor på mobilen som mamma min blev väldigt orolig och arg över men jag ville inte(!) köpa något mobilkort för mina pengar så mamma gjorde det trots att det sista hon sa var  "ja du får inget mer av mig iallafall", sen så köpte pappa också mobilkort eftersom mamma sa att hon inte skulle, och robin köpte också ett till mig. så nu sitter jag med 350 kronor på mobilen, det lär väll räcka eller? haha.
från en sak till en annan pratade jag lite smått med mona förut, som är på sin första vecka av 6-7 (?) ja något sådant, i marocko. 40 grader lät verkligen inte helt fel, hoppas på att france bjuder på lite fint väder dom med.
nej nu ska jag avsluta min början till roman och se lite sex and the city innan jag lägger mig för att sova (hur bra det nu går). kommer nog lite uppdatering ifrån frankrike (i frankrike alltså) men så länge, bye bye sweden!
M


wednesday

Imorgon åker vi, är inte lika nervös idag (än) som jag var hemma hos k igår kväll .... Har dock inte packat eller någonting än, så det är nog snart dags för det.
Är lagom seg idag, som jag är varje dag. Förstår inte hur man kan vara så trött som jag är, det känns verkligen inte normalt, men sen när är jag normal ;)
Trodde jag hade mer kul att skriva men tydligen inte, kommer nog ett inlägg till innan vi lämnar landet.
M

the old

kollat på lite gamla bilder på mig och jesus vad ful jag blivit säger jag bara, ha ha ha. jag är iförsig inte ett dugg ironisk här, men det är inget att gråta åt så det är bara att skratta och hoppas att det hittar tillbaka

                        
söt söt och mitt hår<3.               Mitt hårrr, (ögon lite överdrivna haha)
                                    turki THIN ( ful förövrigt hehe,)
Mitt hår är bara fruktansvärt jävla
underbart och jag ser (ursäkta men enligt mig) skitbra ut :O

hoppas man kan lokalisera sig i detta aningen kassa upplägg haha. har har ni bara några FÅ smakprov ;)


when we walked in fields of gold

irm; i know the feeling, i do.

thursday

Tack gode gud så hade jag ingen körtelfeber, däremot en stor infektion, bara att börja äta medecin, igen...
Låg med 40 graders feber hela gårdagen och det var minsann inte trevligt, idag har den iallafall gått ner tack och lov. Får däremot inte jobba i helgen vilket känns förbannat surt. Förlorar över tusen kronor, tvåtusen om jag skulle jobbat lördagen så ja allt annat än glad är vad jag är.  
M

tuesday

usel dag, verkligen usel. Vaknade upp och märkte att jag återigen hade ont i halsen, ner och ta tempen och den visade lite  feber. Whatever tänkte väll jag och begav mig till jobbet (jag menar hur mycket sämre än så har jag inte mått innan och endå jobbat eller liknande?). Träffade veronica på vagnen som det för övrigt var fel på idag igen så den var fullllll som satan, och när vi närmar oss gamlestadstorget känner jag bara hur fruktansvärt illa jag mår och tänker att jag måste gå av. Sen vakna jag på golvet med veronica "skrikandes" Malin ovanför mig. Så det var bara att komma av vagnen och när jag började känna mig bättre igen ringa jobbet och säga att jag inte kunde komma. Super kul dag, verkligen underbart. Första gången jag svimma och jag må säga att det inte var något jag vill göra om igen.
M

monday

Lite seg uppdatering på senaste, jag har blivit extremt seg. Är trött dygnet runt oavsett vad, så ja bloggen är väll inte det första som korsar min hjärna.
Imorgon är det mitt nästsista pass på jobbet och det känns för övrigt inte alls lika bra som jag tänkt mig, hela uppsägningen äter upp mig inifrån. Kanske var aningen överdrivet men ja ni förstår väll, jag har i vilket fall en stor klump i magen som inte vill bort och min hjärna bara skriker pengar?!?!?!?!
Träningen idag gick toppen förutom min handled som åter igen är väldigt dålig, och det är något som inte är en överdrift. Kan inte skriva sms, lyfta ett mjölkpaket eller skruva på kranen i duschen, så bra mår den. Känns skit helvetes dåligt med tanke på att gymnastiken faktiskt gick helt okej idag.
Så ja sug på mitt liv för tillfället, har i princip ingenting att göra på dagarna, inte för det är så svårt att dra ihop en fika eller whatever, men då kommer ju problemet med hur jävla helvetes trött jag är, så ja det känns lite skevt där.
Undrar om någon förstår vad jag skriver och menar, he he, känner mig aningen otydlig och trött.
Snart åker vi och det ska bli så kuuuuuul, har däremot lite ångest över pengar men vi får väll se hur jag löser det.
Funderar påååå att försöka få tag i cmy och fixa fika imån ......
M

friday

Absolut noll lust att jobba inatt, och ennu mindre morgondagens natt, men jag måste nu så jag får de sista pengarna. Efter helgen har jag bara två, kanske tre pass kvar att jobba och det känns just nu ganska skönt.
Som vanligt har jag inget intressant att skriva, det händer iförsig rätt mycket nu men det är inte direkt någonting jag vill ofentligöra här, lagom jobbigt är det iallafall.
Ha en fortsatt trevlig fredagskvälll, själv ska jag strax fara till the job.
M

thursday

Det blev en bra dag, precis som jag anat. Vi fikade på Evas ... något och det var mys det, rätt skönt väder så vi kunde iallafall sitta ute, 39 jävla spänn för en smoothie(hur det stavas), helt sjukt dyrt alltså!!!
Träningen gick bra bra, blev väldigt förvårnad att jag kom ner i spagaten med tanke på hur jäkla stel jag är och hur länge sedan jag stretchat.
Har däremot fått höra dåliga nyheter från olika håll idag, känns inte alls bra:(
Whatever, mys nu
M


wednesday

Lagom seg dag, (känns som jag skriver så i varje inlägg) som bestått av sömn, las vegas och jobb. Känner mig aningen sliten, men snart kan jag vila hur mycket jag vill (iallafall nästan).
Har en stor klump i magen efter uppsägningen, känns som jag ångrar mig och skulle bytt bort pass istället, men jag vet inte, nu är det försent i vilket fall.
Återträffen på lördag inställd, känns väldigt tråkigt måste jag säga för jag har verkligen sett fram emot den, och många andra med. Så det känns lite segt att komma såhär sent med det också, men jaja vad ska man göra.
Morgondagen består av
- Fika med Alice och Tina
- Stan med Tína
- Träning
Känns som en bra morgondag, hoppas på lagom fint väder iallafall.

Köket börjar arta sig, kan ju däremot säga att det är jobbigt värre att inte ha någno diskmaskin eller diskho/vatten i köket, känns som jag lever i en sunkig husvagn om inte värre när man behöver diska i en hink i tvättrummet, och när det tar typ en kvart att tillreda en macka eftersom smörknivar är i ena sidan av huset, mackor i andra, skärbräda i mitten, mickro i vardagsrummet osv osv osv. Man orkar ju knappt äta eller dricka bara för hur jobbigt det är att fixa och ta hand om efter, tror aldrig jag vart så sparsam med glas.
Nu orkar jag inte sitta upp mer för min rygg dödar mig bokstavligen talat
M

btw, glömt få med att det är sommarloooooov!


it's over

Nu har jag sagt upp mig :O. Känns sådär, kommer sakna alla helt fruktansvärt mycket alltså. Men nu är det gjort iallafall.
M

it’s a cruel town

Jag har rätt tråkigt, dagen känns helt seg. Ville åka in till stan och köpa lite sverige hår, sverige smink osv men klockan var redan för mycket. Så nu sitter jag här och har nada att göra. Var över hos Janna en stund eftersom hon som hastigast var hemma från oslo, trevligt, det är rätt tomt utan henne här hemma.. Så där jag har jag en till sak som ska göras i sommar, åka till oslo.

Önska vi hade en galleria som var öppet hela kvällen, det hade vart så jäkla bra!
M

sunday

Då var denna helgens jobb över, ingen vila för det, imån bär det  av till jobbet igen...
Men snart är det över, sitter och väntar på att chefen ska sätta på mobilen så jag kan få pratat med honom.
Känner att jag inte riktigt har så mycket att säga, är lite frustrerad på Halvarsson som sa att han skulle fixa betygen på uppdraget till onsdagen så jag kunde få veta om jag behövde kompletera för ett VG, men har fortfarande inte gjort det. Så nu är det i princip försent för någon slags kompletering om det nu behövs, kul!
Känner mig smått uttråkad, borde vara lite tröttare än vad jag är med mina knappa fyra timmars sömn men jag vet inte, här sitter jag. Snart åker jag och K, 18 dagar kvar nu.
Nej kände att detta blev ett bland de tråkigaste av alla inlägg någonsin, haha. Så dags för avslutning men vill bara tillägga att jag är aningen avundsjuk på Angi som imorgon åker till the us i fyra veckor, Las vegas, LA, Hawaii...... Ja som sagt ganska jävla avundsjuk och min  mammas kommentar på det var " Men du ska ju åka till Frankrike!!!!", jo visst men kanske inte riktigt samma sak där.
M


we will still be, friends forever

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
From whatever
We will still be, friends forever


Nostalgi? Ja aningen, gud vad jag saknar alllt och alla, hoppas på att sommaren kanske kanske kan göra så att vi återförenas lite? Jag ska försöka få ihop oss iallafall några gånger, jag menar hur kul har vi inte haft egentligen, och hur jävla svårt ska det vara att se till att träffas? Antingen över lite bad, grill eller singstar. Ja som sagt den här sommaren ska bli den sommaren, iallafall enligt mina planer. Så var beredda på att jag slår er en pling;)
Längtar bara mer och mer för varje minut tills träning och jobb är slut. Förhoppningsvis blir allting lika bra och underbart som jag tänkt mig.

Will we still be, friends forever ?


dream my days away

Idag var en lagom skön dag, först bar det av till kunskapsgymnasiet och student! Blev ju inte alls avundsjuk på alla glada treor som för sista gången satte sin fot i skolan och lämnade den åkandes på ett flak! Blev aningen ledsen med tanken på att det var sista gången jag fick se ..., kändes lite väldigt tråkigt faktiskt. Men som sagt, underbar känsla bara av att se dem, nästa år är det vi som står där!
Sedan åkte vi till stan och gick runt lite, köpte glass och satt på poseidon. Sedan var det äntligen äntligen träningsdags, blev däremot väldigt ledsen när jag fick veta att det var spegelsal, = inga bygg. Men men tränade en timma med Heroes också, tränade är väll att ta i men körde lite grund gymnastik och passade på deras saltos!
Nu är det snart sovdags eftersom jag i morgon ska upp tidigt och åka till havet.
Ha de gött haj! (låten är bra!)
M

tuesday

SKOLAN ÄR ÖVER!!!! Äntligen säger jag bara. Visst har vi inte haft avslutning än, men inga fler lektioner, inlämningar, prov eller redovisningar. Det känns underbart, helt jävla underbart. Funderar däremot på att skriva den jäkla essän så att jag kanskekanske får vg i Media? Ja vi får väll se. Som det ser ut nu så har jag iallafall 7/8 vg (beroende på arb. som inte är rättat) och 2/3 g, så jag är ganska nöjd med tanke på hur denna terminen vart och vad som hänt. Mest glad är jag för att jag klarade matten, känns fantastikst och jag kan med ärlighet säga att ws gjorde det möjligt.
I vilket fall så känns livet helt faboulus och jag längtar tills jag och K åker. Dels för att vi åker och ska ha kul, men också för att jag efter det inte ska jobba mer, och vara ledig hela - sommaren. Har en hel del som jag vill hinna med, bland annat
- Hällebäck (en del om K nu vill det he he)
- Husvagnen med bror och familj (det är iallafall vad jag bestämt sen vad dom tycker vet jag ju inte)
- Tjörn!!! och förhoppningsvis ut med båten till någon ö några dagar.
- Vattenskidor, som fan alltså!
- Bara göra ingenting.
- Frankrike (självklart)
- ICA läger
- Kanske en sistaminuten resa, vi får väll se ....
Nu kommer jag inte på någonting mer men det känns som att det är massa mer än så.
Ikväll ska jag ner och se på fotboll, mina gamla lagkamrater och jag kommer gråta av saknad. Kanske inte riktig men. I vilket fall så tänker jag avsluta med hur UNDERBART det är att skolan är slut (mindre kul att ... försvinner från skolan ;) men vad gör man. Ett jävla år kvar nu!!!
M

somewere over the rainbow

Natten var aningen jobbig, eller jobbig kanske den inte var men det var klart mer folk än igår. Trots att det kom skitmycket mat så kändes cafét hela tiden halvfullt...
Jobb imorgon med, ingenting jag längtar efter precis men vad gör man. Längar tills det blir cirkus den tjugonde juni, för då är alllllt äntligen över, skolan jobb osv. och det är även dags att lämna suecia.(hur det nu stavas).

Har som det ser ut nu funderat ut mina planer i två år framot. Dags att börja spara pengar säger jag bara. Minst 25000 för volontärarbete och gud vet hur mycket min planerade backpacking i Thailand går på.
Vi får väll se hur mycket av det jag nu tänkt mig som blir av, men som sagt dags att börja spara.

Känner väldigt mycket för att skriva men jag ahr som alltid ingenting att säga. Lie nervös inför svenskan imorgon, jag och C ska redovisa och vi är inte klara någonstans. Sen så blir det ju inte bättre när vår ena artikel handlar om analsex...
Kanske redan har skrivit detta i ett tidigare blogginlägg, minns inte riktigt. I vilket fall så är det ingenting jag ser fram emot.
Malin hopes T jobbar nästa helg!!!!! Iallafall så gör A det så ja det är ju bra..
Nej nu ska jag väll sluta skriva ner min skit, Har för övrigt inte tränat på jag vet inte hur länge (känns det som), men på torsdag gäller det!
M

RSS 2.0