Walking in a winter wonderland














You promised me Broadway was waiting for me

Första advent och vi firar så gott vi kan. Pepparkakor och varm dricka efter ett besök på Winter Wonderland. Vuxenpoäng till mig som numera dricker kaffe (alldeles för mycket dessutom.)


Åren går in i varandra och jag inser att tiden är kort


Yellow diamonds in the light

Är numera anställd på Offtowork. Vilket för mig innebär olika eventjobb. De skickar folk till de mest fantaskiska ställen såsom Buckingham Palace, Wembly Arena, The Dorchester och The Savoy (de finaste hotellen i London), London fashion week, the Olympics, Arsenal & Fullham matcher, Windsor castle och massvis med andra ställen. De serverar kungligheter, presidenter och kändisar. Han som höll i utbildningsdagen hade bland annat haft hand om Obama, Messi, Gaga, Rihanna, Brad Pitt, Johnny Depp.
Ikväll jobbar jag på Somerset House, där vi var och åkte skridskor förra året. Ska bli riktigt roligt faktiskt.


När vi blev fulla för kärlekens skull
















The Silver Ball

I fredags jobbade vi på vårt första event, och man kan ju säga att det var mindblowing. Det kändes som taget ur en film. Det var 'The Silver Ball in support of the armed forces fund.' Alltså en välgörenhetsbal för armen, för soldater som mist kroppsdelar, familjer som förlorat nära och kära osv. 900 (stenrika) gäster i balklänningar och kostymer, och såklart en hel del stiliga soldater, i en otroligt fina lokaler. Det var mycket jobb och sjukt stressigt, putsa glas (3 glas per gäst x 900 gäster), servera champange, hälla upp vin, servera förrätt, fylla på vin, duka undan förrätt, servera varmrätt, hälla upp vin, and so on. Detta kanske inte låter så intressant, men det var verkligen en upplevelse!


Det här var det närmsta jag kunde hitta, men det var mycket mycket finare där. Bild från google.


Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min

Powerwalk i King George's Park














När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen

Det känns som att livet är på hold just nu. Det händer inte mycket. Men snart så, snart är vi igång igen.


I was just guessing, at numbers and figures, pulling the puzzles apart

Nu har vi äntligen hittat ett boende, och fått en katt på köpet. Ja det är ju iförsig inte våran katt, men det gör nästan det hela ännu bättre. Det har blivit en tripp till Ikea, och jag vet inte hur många gånger jag har gått och handlat saker som jag glömt gången innan. Nu väntar jag bara på mina saker och på Katri, som inte flyttar hit försen nästa vecka. Här kommer några bilder för er som är intresserade.


Rummet, som även har en till garderob, byrå och så. Fast vi kanske ska byta rum, vi får se.


Gillar badkaret i vårt badrum.


Harry, han gillar att hänga i vårt rum.

Som i ett annat land fast nära ditt

Nu är vi i Haslemere, Surrey på gården där Katri och Karolin jobbar. Lugnt, skönt och mycket djur. Idag har jag ridit, det var väl minst tio år sedan jag sist satt på en häst så ja, det var spännande. Ikväll är det Bonfire night och det blir brasa och utgång. Förra årets firande blev ju både misslyckat (då vi gick i ösregn och inte hittade brasan) och lyckat efter en natt på tre uteställen.


Solen står högt över taken och vinden har vänt

Allting här är en bergochdalbana. Vi har gått från två visningar till fem visningar, till tre visningar. Från tre rum som känns potentiella till noll, till två, till ett, till noll. Humöret skiftar var femte minut. Ena stunden är vi på topp, positiva och allt känns super, tills vi i nästa stund är gråtfärdiga och känner att allt här är hopplöst. Vi har haft en stressig dag, och vi har en stressig kväll framför oss innan vi tar tåget till Haslemere för att spendera helgen där.

Open up your plans and damn you're free


Do you ever get the feeling that you're missing the mark

Efter att ha vart på visning och gått på Westfield och sökt jobb tyckte jag att jag förtjänade en Snog. Jag älskar Snog. Frusen yoghurt med valria toppingar. Allt från choklad, kakor och nötter till frukt och bär.


Well, I took a stroll on the old long walk

Många frågar hur det går och ärligt talat går det rätt så segt. Det är svårare än vi trott (och hört) att hitta jobb och rum som är ok. Men vi kämpar på, spenderar tiotals timmar om dagen vid datorn på Starbucks och försöker hålla modet uppe. Har två visningar i veckan (varav en idag), och det är ju rätt lite men iallafall bättre än inga alls. Vi tar dagarna som dom kommer, vi vet att det här kommer att lösa sig så småning om.


RSS 2.0