anonym

Anonym om saturday night...

"Du är duktig på å blogga haha jämfört med alla andra
go girl jag ska följa din blogg :D"

Vem är detta, (;


friday

Nu är det helg och snart är det jobb. Ingen lust att jobba, men som tur är är det bara fem timmar i disken. Det är redan kolsvart ute och jag är dödstrött. Inte helt färdig med svenskan heller, om jag inte orkar så får den vara färdig men jag ska försöka lite imorgon. Imorgon är det även dags för julpynt. Fått min nya bänk nu, men mitt rum ser ut som ett bombnedslag så jag kan inte avgöra om det ser bra ut.
Hade även tänkt att baka pepparkakor och knäck imån, kanske gå på jul på liseberg med, men vi får väll se.
Nu är det dags att åka till jobbet, ha en trevlig fredag kväll gott folk!
/ M

btw, träningen igår gick superjättebra. Alla tre byggrupper satte scorpio och scale, och manda gjorde nästan bow. Kort kommer.


tuesday

Åkte in med mamma till Olskroken, vilket jag ångrar. Skulle legat hemma och sovit istället.
Idag har Josse tagit bort sin tandställning, ska bli kul att se henne och det är verkligen super för hennes del.
Men nu ska jag leta julklappstips och sedan plugga.
/ M
image69

monday

Då var det måndag igen och dags för skola som jag åkte till efter fyra timmars sömn för vadå? En eget arbete svenska lektion, en inställd engelska lektion, en valfri multimedia lektion och en halvtimmas mediekunskap. Skulle man orka stanna för den trettio minuters lektionen, svar nej. Så hemma var man redan halv tolv.
Är helt slut efter helgen, har ont i hela kroppen. Fick jobba över i en och en halv timma igår, Linda blev sjuk och gick hem så jag var ensam och skulle städa kök och bakrum, fixa toastarna, göra rhode island(hur det nu stavas), skära sallad, gurka, lök osv, fylla på.... Och när jag hade detta kvar var klockan redan över elva och jag hade egentligen slutat. Att komma hem klockan ett efter tio timmars jobb och två timmars träning, och somna tre och gå upp till skolan halv åtta är inte skönt. Men nu ska jag vara hemma hela kvällen och imån, förutom träningen då. Göttmos.
Lön fick jag med, etttusensexhundra, inte så mycket men det är alltid nått. Så nu är det bara ut och handla julklappar. har runt ett&sju till det efter jag sparat femhundra från lönen, och det borde väll räcka.
Det var ju tänkt att jag skulle hårdplugga när jag kom hem klockan tolv, men icke. Åkte upp till katterna, sen handla, sen har jag pillat med photoshop i två timmar. Så nu är klockan halv fyra och snart kommer barnen hit. Att jag aldrig lyckas.
Jag vet vad jag vill bli, eller vad jag hade velat bli. Jag hade velat bli läkare. Verkligen, sånn City akuten läkare typ. Synd att man inte föddes smart, och det är lite sent påtänkt att verkligen satsa nu. Så jag slutar väll på Ica eller något.
Men men, time för älskade plugggg.


image68
Jag älskar er.
/ M

tired

tired of being sorry, kind of.

saturday

Idag blir det en lugn lördag kväll men vad kan man förvänta sig när man gått upp fem, jobbat nio timmar och ska upp och träna & jobba i tio timmar imorn. Min och Emmas kommentar runt tio " fan vad skönt lugnt det är endå, för att vara lördag". Eller inte, fick jobba över i fyrtiofem minuter, och det hade blivit minst trettio minuter till om inte b-passet var så snälla. Men när jag slutade 15:43 så satt mina två köttbullar och väntade på mig. Så det var bara att joina dom med min chokladpudding.
Senare hemma väntade kusin min som tydligen var överbjuden på middag eftersom hon är ensam i helgen. Så vi åt och sen var vi inne hos henne en stund, lite jobbigt att gå hem i regnet, för hon bor så långt bort, ha ha. Tråkig jag är.
Känns skönt att helgen snart är över, inte för jag längtar till skolan men,..
Just det, mys igår var det. Jag och Robin såg på Sur'fs Up och åt chokladpudding. Den var rätt söt, filmen alltså.
Men nu är det snart dags för sängen, man är inte pigg efter fyra timmars sömn och nio timmars jobb.
BTW! En månad tills julafton, och snart kan jag börja pynta! Mitt rum kommer(förhoppningsvis) se bättre och mer pyntat ut än någonsin förr.
/ M  

friday

Jag får panik på nya rektorn, han verkar ju helt cp, först får man inte åka hissarna och nu får man inte lämna korten i lunchgården eller "betala" maten för någon annan. Jag vill ha tillbaka Filippa (trodde aldrig jag skulle säga/skriva dom orden).
Snart ska jag till Robin och mysa, och förhoppningsvis spela tv-data spel så jag kan slå han i fütboll, (i wish,ha ha,) och idag är det ta han om Malin dag, så jag ska få massa klia på ryggen och massage, hihi.
Köpt jeans med, me loves dom. Spruta tog jag med, så nu är min vaccination klar och räcker i minst tjugio år.  Jag vill ta sprutor mot livmoderhalscancer, men det kostar typ femtusen....

Här är lite kort från de sista träningarna, <3
 
/ M


thursday

Träningen gick braaaaaaaa. Tossarna va lite sådär, men vi satte direkt stretch på andra försöket + cradle. Helt underbart. Inte var jag bara med på föreningens första kick spinn utan även stretch cradle. Snart kommer spinn på det. Vill bara säga hur mycket jag älskar Warriors!
Psyked up, unique, Warriors can't be beat, we're super great, top rate sensational elite!

/ M ♥


kick

http://www.youtube.com/watch?v=vJmcWjH_kPc
så jävla grymt snygg kick toss.


thursday

Torsdag och snart helg, igen. Ser inte lika mycket fram emot denna helgen eftersom jag ska jobba både lördag och söndag. Idag är det träning, och jag hoppas på stretch cradlear, och fler stepin-kick-spinn tossar.
Meningslös dag i skolan som vanligt med, en lektion. Mycket plugg däremot, har runt sextio mattesidor tills torsdag.
Köpte jackan och en sjal btw, och det var ett bra beslut.
/ M

coldplay, lifehouse ?

Det är en låt. Jag vet inte med vilket band men jag tror det är Coldplay eller Lifehouse. Det var så att vi (jag och Katri) har ju lyssnat på dom rätt länge, men så efter att ha lyssnat på bandet jätte länge hittade vi en låt som vi inte visste vart den "kom ifrån" och vi gillade den så jäkla mycket. Men jag har inte den blekaste aning om vilken låt eller vilket band det är. Jag vet inte ens om det har hänt eller om jag drömt det. Någon som vet något? Jag vill verkligen ha låten (om den nu finns).  Jag känner mig ju inte alls lite knäpp eller så men, ha ha. Hoppas någon fattar vad jag menade med min "beskrivning".
/ M


wednesday

Idag var jag duktig och kom på basgrupp halv nio på morgonen, inte illa. Lika meningslöst som alltid, men närvaro fick jag iallfall.
Jag har bestämt mig för att köpa jackan och möjligtvis en väska. Eller jag tror jag bestämt mig. Vi får se sen när jag kommer in till city, men om jag köper det så kommer jag ha fem kronor kvar tills jag får lön, som jag inte riktigt vet när det är....
Nu är det dags för den underbara engelska lektionen. Just det, slutar fytrio minuter tidigare idag, yey!
Ytterligare ett av mina ytterst intressanta blogginlägg.   / M

cheerleading, the love of my life

Träningen idag var super, som alltid. Väldigt mycket tjöt MEN vi gjorde kick spinn toss, för första gången någonsin (i hela föreningen). Snacka om att jag skrek efteråt, visst var den kanske inte jättesnygg men det var en step in kick spinn. Längtar som innihelvete till på torsdag då träningen är nästa gång. Jag är så himla glad att jag inte slutade cheeren, jag har nu insett hur mycket den betyder för mig. Jag kan inte tänka mig ett liv utan det, eller utan Warriors. Förstår inte hur jag ska klara mig när jag (förhoppningsvis) flyttar till USA. Men jag får väll ta det som det kommer, det är ett tag kvar, he he(2år).

Fler kort kommer någon dag.....
 Warriors ♥   / M

P.s. Måste också säga att jag köpte årets första julklapp idag, som blev till min mor.

monday

En helt okej måndag, för att vara måndag alltså. Idag skulle jag vara duktigt, så jag stannade kvar på den frivilliga multimedian i väntan på en halvtimmas mediekunskap,   som vi såklart inte hade. Men jag kom endå igång med mitt uppdrag så det var no wasted time. Sen var jag och Ksanet på Mickes WS, vilket inte hjälpte ett skit.
Den åttonde ska jag fira en julafton, eftersom halva familjen åker upp till Umeå över jul. Kommer vara tomt utan dom kan jag ju säga.
Idag har mitt hjärta varit hos oss. Eller rättare sagt är, han ligger just nu och läser saga med mamma. Han är något av det sötaste som finns, och det mesta han säger med.
Vet inte vad jag gjort av denna dagen, har suttit och väntat på CSI i princip, att Desperate skulle komma idag gjorde hela min dag, och så kom det inte ens. Då är man inte lika glad.

image59
Lovely
/ M ♥


sunday

Idag har jag plugg dag, eller till klockan tre iallafall. Jag har börjat lite på svenska uppdraget, försökt börja på serieanalysen som verkligen inte går, och försökte mig på de tjugio matte sidorna utan någon som hellst lycka. Jag öppnade matteboken, och förstog ingenting. Det var som att det stog på ett helt annat språk. Så därför strök jag matteuppgifterna och låtsades som att det inte är något som behövs göras. Nu känns det som att jag inte har något att plugga (vilket är lögn). Jag borde tagit med mig datorn hem, har ju en hel del i grafisk att göra. Ett glosprogram skulle inte heller vara fel nu, laddade ner något som jag trodde var vokabel igår, men visade sig vara något tyskt program. Men nu är det nog dags att sätta igång med, något.
Man bara älskar pluggdagar, eller nått.   / M


grey's

Såg just att reprisen av Grey's går imån, jippie för mig.
/ M

saturday night...

Har inte fått så mycket plugg gjort som jag borde, men helt ärligt så bryr jag mig inte speciellt mycket. Jag har iallafall fått läst ut min svenska bok, så det är ju alltid nått. Matchen är på tv nu med men jag orkar inte kolla, dags att sova strax tror jag. Förstår inte hur jag kan vara trött så skönt och länge som jag sov inatt.
Har kommit helt efter i alla serier, har för mycket att kolla på. Har helt glömt av Friday night lights, traveler(som jag inte ens vet om det finns en s02 på), dexter, greys. Jag missade ju dubbelavsnittet av greys och det finns inte ens att ladda ner. Vet inte vad jag ska göra, lite panik, svar ja.
Imån ska jag till Robin, längtar. Han är i princip den enda människa jag har kvar. Jag känner hur alla bara försvinner mer och mer, nämner inga namn. Vissa förstår nog, vissa inte.

Emma har slutat i cheeren med, känns jätte tråkigt. Kommer sakna henne mycket, hon var alltid glad och så rolig. Känns som jag sviker alla när jag inte kan vara med och tävla, dom hade verkligen behövt mig (inte för jag är så bra men.)
Här kommer några kort från träningen sist och från Scandinavium. Träningen gick faktiskt rätt bra.
                         
Scale,            Stretch (finns ett bättre kort)    Pom-allé       Spagat rad
/ M

saturday

Äntligen helg, men det känns som den redan är slut. Vet inte varför eftersom det bara är lördag men. Har så mycket plugg så jag blir snart galen. Har börjat plugga in de sjuttio engelska glosor vi fått, men jobbigt är det.
Det finns inga biljetter kvar till Disney on ice och jag är så jävla sur, jag ville verkligen gå.
Känns som allt är åt helvete, och jag stör mig så jävla mycket på många i vårt lag(fotboll), dom beter sig som fem åringar, så jävla fjantiga. Var bara tvungen att skriva det, nu måste jag återgå till plugg
/ M

wednesday - pixbo

Nu är det över och det gick väldigt dåligt. Känns så jävla dåligt, genrepet gick hur bra som hellst men självklart blev det kasst sen. Skit match var t också och Pixbo förlorade med 8-2.
.
snygg är man,    jämt .. ...         Sofia & Manda.      Stor del av Warriors.  A-frame bak.

Vet inte om det blir skola imån heller, jag har tappat lusten för allting, inte ens lust att träna. Jag vet inte vad jag ska göra.

wednesday

Inte blivit så mycket bloggande de sista dagarna, vet inte varför men har väll inte orkat helt enkelt.
Idag är det uppträdande på Scandinavium och jag är aningen nervös.
Snöat har det gjort också, igår. Trevligt faktiskt, men lite chockad blev jag.
Men nu ska jag göra migi ordning och sen gå hem till min bror och katterna.
/ M

monday

Jobbet igår var ganska roligt, det var rätt lugnt för att vara en söndag. Vet inte varför jag alltid har sådan ångest inför jobbet när jag i själva verket tycker det är jätte roligt. Det är nog bara något konstigt jag fått för mig, men allt hänger ju på vem man jobbar med. Fick jobba över i 45 minuter igår med, vi hjälpte Fanny bli klar med kassan och disken.
Idag är en väldigt meningslös dag. Har en lektion, som vi inte gör någonting på. För det gick jag upp kvart i åtta, för en jävla meningslös svenska lektion. Nu är man ju inte speciellt glad.
Fick kjolarna igår, dom var lite för stora och väldigt för långa. Men ska sy upp min idag, så det blir nog prima. Fast dom vita bodysarna till kjolarna var gräsligt. Vi ser ut som nunnor, verkligen jätte fult.
Orkar inte skriva mer, kan knappt hålla ögonen öppna.
/ M


saturday

Inatt sov jag tre timmar,  jag orkar inte med detta nu. Imån ska jag vara uppe från tio till tolv på kvällen, och jag kommer inte att få ta det lugnt mycket av den tiden. Känns jobbigt med tanke på hur lite jag sovit och kommer att sova. Idag är det maskerad, och jag lär ju inte komma i säng den tiden jag egentligen borde. Men vad hade det hjälpt. Men nu är det nog dags att börja göra sig i ordning lite, vet fortfarande inte hur jag ska ha håret.
 / M


friday with pudding

Jag och robin har spelat Tv-Dataspel (dator spel men det är so när man spelar på tv med kontroller och så). Som vanligt utklassa han mig i allting, eller jag vann tennisen en gång men han spelade ju verkligen sitt bästa, eller inte. Sen åt jag chokladpudding, gott var det kan jag ju säga och det finns mer än hälften kvar i kylen faktiskt.
Snart ska vi se en film, ingen aning om vilken men men. Glöm inte fars dag på söndag !
/ M


friday

Nu är det helg, igen. Kändes som det var lov igår, men inte ska man klaga. Har en fullbokad helg, idag ska jag till Robin, imån är det maskerad och på söndag ska jag träna och jobba.
Dräkterna har kommit, och jag fick till min fasa veta att bodysarna är vita och inte svarta. Det förstör allt allt allt allt. Jag kan inte ens tänka mig hur fult det kommer se ut med dom svarta kjolarna och vita bodys. Rätt besviken nu.
/ M

thursday

Idag kom mina shorts från ICA (inte ica mataffär alltså), finfina var dom. Vi provade Warriors shortsen också, äntligen, OCH jag fick veta att dräkterna kommer redan imoooooon. Jag och Cissi sprang och skrek hela uppvärmningen typ. Glada blev vi iallafall.
Nu ska jag avsluta min braiga kväll med ett Ugly Betty avsnitt. Sen är det dags att sova.

  Här är shortsen btw.
Just det, kom ner i min spagat idag igen, och jag var inte alls långt ifrån i splitten. Väldigt glad blev jag då. <3
Bye / M


thursday

Haft världens sämsta dag i skolan känns det som. Vaknade helt död i morse, men tvingade mig upp. Kom till matten och fattade som vanligt ingenting. Sen så hade vi självklart ingen grafisk, och jag orkade inte stanna på håltimman i över tre timmar så jag åkte hem och var hemma redan klockan tolv. Skönt var det, och äntligen har jag gjort klart min ordlista.
När jag satt på vagnen i gamlestan så såg jag att det var sånn "kontrollant invasion" eller vad det kallas på vagnen mittemot, när typ 30 kontrollanter går på spårvagnen och ingen får gå av och vagnen fick inte åka. Lite läskigt faktiskt.
Idag är det träning, och inte vanlig träning utan inför Pixbo. Kul kul kul, och laget Pixbo ska möta ska också ha med sig sina cheerleaders, så vi får se till att göra ett helvetes bra program.
Nu ska jag börja se på Ugly Betty, första avsnittet i säsong ett.
/ M

wednesday

Nu har jag gått på ytterligare en meningslös basgrupplektion. Detta är de andra av de två jag vart på på en hel termin, det är inte så jätte bra. Men som sagt så är dom meningslösa, och idag var inte ens Tobias här.
Jag är jättesugen på Oboy eller läsk, men vi ska ju inte käka på länge, om jag ens äter idag. Vi slutar ju tolv idag och det känns skönt, ska sola med.
Nu ska jag väll, försöka göra någonting. Vet inte vad men, hm.
/ M

right or wrong`?

Jag gav mig, jag lät han vinna. Han sa att han skulle försöka, och jag ska försöka. Jag vet inte om det är rätt beslut. Vi får se med tiden. Jag är precis som fucking alla andra.
M

tuesday

Det känns skönt att måndag är slut och att det är tisdag. För tisdag är e bra dag, hyffsat kort skoldag och träning. Igår hade jag bestämt mig för att plugga intensivt i några timmar. Göra de två sidor i matteboken och den jävla engelska ordlistan. Blev det gjort? Nej. Gjorde åtta mattetal och inget mer. Ibland känner man sig kass.
Uppdrag i multimedida har vi också, och jag funderar på att skippa det eftersom jag redan har godkänt i kursen. Självklart vill jag ha mer, men jag fattar inte ens hans förklaring av uppdraget. Vi får väll se, har några veckor på mig.
Idag ska jag till min mormor och morfar och snika till mig mat. Länge sedan jag var där nu, men jag känner mig lite påträngande eftersom mormor inte mår bra. Efter det är det dags för träning, äntligen! Hoppas det är Pixbo träning och tossar. I söndags gjorde dom kick tossar och jag missade det. Håller tummarna för idag!
/ M

monday sucksss

Jag hatar måndagar. Hatar hatar hatar dom. Världens tråkigaste lektioner och den längsta dagen i skolan. Idag skulle jag sitta hemma och plugga men planerna har ändrats. Istället är det city som gäller, köpa upp resten av mina pengar typ. Förhoppningsvis äter vi på Paprika, är redan hungrig.
Det fanns en anledning till att jag skrev detta blogginlägget, men det är bortglömt nu. Nu ska jag in och rösta på Lisas blogg.
/ M

monday

Nu har jag skrivit min engelska analys, vilket gick väldigt dåligt. Men över är det iallafall, måste bara göra ordlistan som egentligen skulle vart inne idag, yey.
Tog bussen till skolan i morse, fan vad skönt det var att slippa gå vägen från Ullevi södra till skolan.
Men nu måste jag börja på photoshop uppgiften, som jag känner inte heller kommer gå så bra.
/ M

*

Kvällarna är alltid värst

boring sunday

Jag har tråkigt, väldigt tråkigt. Barnen har åkt hem och jag har inget att göra. Lögn, jag har plugg att göra. Men nu har jag verkligen ingen lust alls. Vet inte hur jag ska göra imån, skola, stan, skola & stan? suck.
Katri som ska hjälpa mig med det försvann, biatch. Kanske dags att plugga endå, kanske.

Kom på att jag har en svår photoshop uppgift som väntar i skolan, det längtar jag så inte efter.
/ M

sunday

Sovit fyra timmar på tjugionio timmar, det känns inte jätte skönt måste jag säga. Är helt slut efter jobber igår, jag hann inte stå still eller sitta ner på åtta timmar. Har så jävla ont i knäna och ryggen nu. Inte hann jag äta heller, jag åt en kladdkaka vilket tog tre timmar att få ner. Hann äta en tugga var tjugionde minut typ.
Kom hem halv tio i morse och det var bara att krypa ner i sängen. Några som jag kände träffade jag iallafall, Elsa, Simón och Ömer. Alla blev lika chockade av att se mig jobba där, ha ha. Men det var inte så farligt att jobba natt faktiskt, jag kände ingen skillnad på natt och dag. Eftersom man inte hinner ha rast, sitta ner eller något så hinner man inte bli trött.

Jag har lite ångest över hur lite jag övat till engelska grejen, jag borde verkligen ha skrivit en analys hemma. Ordlista ska man ju göra också, jag har skrivit två ord av femtio, bra Malin!
Ingen träning blev det idag heller, ångrar mig lite nu men det är bara att ta igen det på tisdag. Nu är det nära till Scandinavium och våra dräkter (halva iallafall) kommer om bara åtta dagar. Jag längtar sjuktsjuktsjuktsjukt mycket. Det kommer kännas lite jobbigt sen när det är över bara, alla har ju tävling att se fram emot, och juluppvisning, men inte jag. Eller jag tror inte jag får vara med på juluppvisningen, ne det får jag nog inte. Fan vad surt det känns, var dom tvugna att sätta DM precis just den veckan? Men men, Thailand är inte fel det heller.

Detta blev nog ett av mina längsta blogginlägg, ha ha. Men som vanligt handlar det om skola, jobb och träning. That's my life.
/ M ♥


still fucking saturday

Mina läsare har minskat stort. Jag gissar att jag inte är speciellt intressant. Nu börjar jag sakna, det är jobbigt att tänka. Jag försöker att inte tänka, men hur lätt är det. Jag vill bara att skolan ska börja igen så jag blir lite upptagen och förhoppningsvis inte hinner tänka så mycket.
Jag vill tillbaka till Lars W och sitta där i timmar. Men istället är det dags att göra sig i ordning för jobbet. Jag hade hellre legat hemma och sovit, men nu slipper jag iallafall tänka tills jag sitter på spårvagnen hem klockan åtta i morgon. För på jobbet hinner man inte tänka.
Jag får inte gråta, jag måste hålla mig stark så jag inte ger vika. För jag orkar inte det. Men orkar jag det här?
/ M


saturday

Det blev inte mycket av min tycka synd om dag igår. Jag, Jenny och Emelie åkte till Tintin och fikade istället, mys var det fast lite creapy personer var det där.
Inatt ska jag jobba, så därför ska jag ligga hemma hela dagen idag, tror jag. Måste försöka sova några timmar på dagen sen. Undrar vilka jag jobbar med, hoppas på Lisa.
Nu ska jag kolla på lite Dexter.
/ M

friday

Efter jag vart med Cmy på stan åkte jag till träningen, över en timma för tidigt. Så där fick jag sitta och vänta, ensam i mörkret. Inte hjälpte det att det var kallt som fan och jag behövde gå på toa. Sen när alla äntligen kommit och vi skulle gå in hade vaktmästaren inte låst upp låset. Så det var bara att vänta i trettio minuter till innan han kom. Spottingträning hade vi, och bygg men jag tror inte ett enda bygg stog förutom extentionens, så det var väll ingen jättelyckad träning direkt.

Nu är det gjort, nu är det över och vi kommer inte att träffas mer. Jag vet inte hur det känns, men det kommer väll så småningom. Jag vet inte heller om det var rätt beslut, men jag tror det. Orkar inte ha det såhär mer. 

Jag ska äta godis och ligga och se på film hela dagen och kvällen lång och tycka synd om mig själv. Det förtjänar jag idag!
/ M


thursday

Idag hade jag planer om att sova länge.  Men så klockan tio ringde min mobil, och jag tänkte vem fan ringer nu? Men när jag tog telefonen och såg att det var Cmy var jag inte lika arg längre. Jag kommer inte ihåg vad hon sa men jag tror det var någonting om stan, så det är nog bäst att ringa henne nu.
Jag undrar om Katri åkt till Skåne än, och jag undrar när hon kommer hem.
Nu ska jag se andra halvan av På smällen.

BTW, träning idag ♥
/ M

RSS 2.0