monday

Ytterligare en meningslös skoldag har passerat och vi börjar så smått bli färdiga. Skola på onsdag och sen är vi förhoppningsvis klara.
Ska jobba idag och som vanligt har jag ingen lust, var så länge sedan jag jobbade nu att det känns som jag glömt bort hur man gör. Men gött som det är så har jag Gpass. Me loves Gpass.
Bara tretton dagar kvar tills Thailand nu med, är redan helt uppspelt och jag måste påpeka att det snart är dags minst en gång om dagen.
Fick även besked om att jag kom med på skidresan idag, och eftersom den är dagen efter jag kommer hem så får jag se till att fixa allting innan jag åker.
Känner att mina blogginlägg blir tråkigare än någonsin, och jag skyller på att jag är trött och en allmänt tråkig person. Iallafall för tillfället.
M


thursday

Jag har nu beslutat mig för att utbilda mig till tränare, vilket känns som ett väldigt bra beslut.
Har även spanat in en del folkhögskole & KY-utbildningar och en del känns faktiskt lockande. Fanns några KY-utbildningar jag hade velat läsa men då måste man ha ett - två års erfarenhet i det området, vilket jag knappast har eller kommer få. Men jag hittade en väldigt lockande folkhögskoleutbildning som var på ett år varav 10 veckor spenderas i Afrika. Nackdelen är att högskolan ligger i Österfärnebo, åt helvete bokstavligt talat. Är även lite sugen att åka som volontärarbetare 4-12 veckor, bara att det kostar ca femtusen i veckan om jag fattade det rätt. Men vi får väll se, det är ju ett tag kvar.
Måste säga att jag är aningen pissed of. Hade inte förväntat mig att skatta tvåtusen, skitfanskap säger jag!
M


this

this might be it

monday

Då var det måndag igen. En timma spenderad i skolan och en timma på Karins. Rätt skön dag, aningen tråkig.
Nu är det inte långt kvar tills löning, längtar!
Som det ser ut nu blir det ingen resa i sommar, jag ville verkligen det. Men hur ofta får jag som jag vill, inte speciellt ofta.
Fått mina kläder från HM, men dom satt inte direkt som jag trodde, så det är bara att skicka tillbaka hälften. Hoppas att jag hinner få dom nya shortsen innan Thailand bara, som det bara är 20 dagar kvar till :D .
Tycker synd om Elias som ligger hemma i 40 graders feber och spyr, puss på dig <3.
M


saturday

Hela dagen har känts som en söndag, har ingen aning om varför men jag gissar att det beror på det sex timmars träningspasset. Jag längtar tills DM är över så jag äntligen kan få börja träna som en i laget igen, måste verkligen komma igång ordentligt med styrkan nu så jag inte sackar efter.
Träningen idag då gick hyffsat bra, eller ja bra. Förutom två fall i golvet och båda med rygg(nacke) vilket inte är aceptabelt. Jag trodde bokstavligen talat att jag skulle få hjärtinfarkt båda gångerna, få gånger jag blivit så rädd. Men för övrigt gick det bra. Imån är det träning igen och jag längtar. Gymnastik = Malin kan vara med. Lite orolig för mina handleder men jag bryr mig inte hur ont det än gör, jag ska köra rundat flickis (med pass såklart ha ha.)
Efter träningen, möjligen aningen innan den slutar är det raka vägen till Pixbo. Förhoppningsvis kommer Josse också med, annars så blir jag lite ensam där med juniorerna, men jag överlever. Efter det är det raka vägen till Tintin för att träffa en väldigt saknad Matte, och några andra.
Så morgondagen ser ut att bli en väldigt bra dag.

Har förövrigt kommit på att jag älskar Greys, verkligen älskar. Jag vill ha Mcdreamy, han är perfekt. Ja jag vet att han är en karaktär, men han är perfekt endå! haha. Börjar känna mig smått patetisk.
BTW! Efter att vart slut i hela Göteborg finns den äntligen och jag lyckades köpa den. Sex and the city, all seasongs. Så nu är jag stolt ägare av tre Greys säsonger och sex Sex and the city säsonger. Plus att man inte får glömma mina desperate och OC men.....

Som ni kanske märker är jag smått uttråkad.
Jag skulle verkligen behöva det nu, nu mer än någonsin.
M

tuesday

Har vart en skön idag, ingen skola. Jag och K har fikat i princip hela dagen på lite olika ställen (även gårdagen spenderades på två café:er i Härlanda). Mysigt har det vart, dock har det gjort mig fattig.
Sen pallrade jag mig till träningen där jag fick gjort en den styrka vilket känns skönt.
K och ja diskuterade sommarens resa (som än inte är mer än prat) och jag har nu börjat kolla på hotell. Hittat en hel del fina och till bra priser, så det kommer bli svårt att bestämma sig. Blev förvårnad över att det hotellet vi bodde på i Sunny beach sist inte var dyrare än vad det var faktiskt. Men det är ju något posetivt, får väll se vart vi tar vägen.
26 dagar kvar till Thailand och jag längtar ihjäl mig. Ska bli så sköntsköntskönt.
Men nu ska jag sova,
M

my person

Du var min person.

monday

Ibland bara hatar jag dig. Inte hatar hatar, det känns som jag hatar dig för jag blir så frustrerad och arg och besviken och jag vet inte vart jag ska göra. Då hatar jag. 
 


thursday

Idag är det äntligen torsdag vilket innebär att träningarna börjar igen. Jag längtar sjukt mycket, däremot vet jag att jag endå kommer sitta där deppig varje tisdag torsdag och söndag men det är endå så värt det. Bara att få träffa alla mina underbara lagkamrater räcker, och att vi antagligen ska prova dräkterna idag gör att det inte kan bli annat än bra.
Är aningen deprimerad över mitt hår, det är brun/svart och helt misslyckat. Vill verkligen inte ha det såhär, men jag ser inga andra alternativ för tillfället.
M

oranget är väll fint, eller inte.

Mitt hår är oranget. Vilket inte direkt var min tanke. Badom hjälp på Åhlens där dem sa att jag skulle köpa en röd färgmousse och lägga i för att sedan färga det mörkblondt. Så vi körde på det och färgade mitt hår rött, och sedan brunt, och nu är jag orange hårig. Som tur var finns snälla mamma som körde mig till Angered där jag fick köpt ny färg och det blev "ljusbrun". Däremot är den inte ljust brun någonstans, jag skulle kalla den mörkbrun mot det svarta hållet. Men hon på kicks trodde det var det bästa alternativet så jag gick på det, allt för att inte vara orange hårig! Så ikväll får vi se, håll tummarna.
M

saturday / sunday

Då var det inte långt kvar på lovet, och på måndag är det dags för skola, eller? Ingen vet och det är inte direkt så att jag ringer skolan och frågar. Så länge jag inte får något mail så tänker jag inte gå dit iallafall, det är faktiskt skolans ansvar att informera om när vi börjar.
Vart med C idag, satt på fröken olsson och tjöta i några timmar och sen tog vi en sväng på stan. Jag blev väldigt förvårnad när dom klockan sex utropade att det stängde, för alltid har väll dom öppet till sju i femman på lördagar? Och där ute stängde dom redan klockan fem. Men men, och mina kvällsplaner blev inställda så det var bara för mig att åka hem, och det innebar att sitta och frysa i femton minuter i väntan på den jävla 76:an.
Väll hemma sjöng jag lite singstar i min ensamhet, åt paprika och dipp och kollade på någon sagan om film...
Det kan nog vara smart av mig att gå och lägga mig nu eftersom jag om åtta timmar ska upp och jobba, men icke. Jag brukar iförsig inte vara speciellt smart så det är väl precis som det brukar.
M


saturday / sunday

Då var det inte långt kvar på lovet, och på måndag är det dags för skola, eller? Ingen vet och det är inte direkt så att jag ringer skolan och frågar. Så länge jag inte får något mail så tänker jag inte gå dit iallafall, det är faktiskt skolans ansvar att informera om när vi börjar.
Vart med C idag, satt på fröken olsson och tjöta i några timmar och sen tog vi en sväng på stan. Jag blev väldigt förvårnad när dom klockan sex utropade att det stängde, för alltid har väll dom öppet till sju i femman på lördagar? Och där ute stängde dom redan klockan fem. Men men, och mina kvällsplaner blev inställda så det var bara för mig att åka hem, och det innebar att sitta och frysa i femton minuter i väntan på den jävla 76:an.
Väll hemma sjöng jag lite singstar i min ensamhet, åt paprika och dipp och kollade på någon sagan om film...
Det kan nog vara smart av mig att gå och lägga mig nu eftersom jag om åtta timmar ska upp och jobba, men icke. Jag brukar iförsig inte vara speciellt smart så allt är väl precis som det brukar.
M


IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHH

VÅRA PROVDRÄKTER HAR KOMMIIIIIIIIIIIIT, så jävla snygga så jag vet inte vad jag ska göra, AAAAAAAAH!!!!!!!!!!
Manda i sin dräkt ifall någon är intresserad 
http://Cheer-Manda.bilddagboken.se/index.php?main=L3Avc2hvdy5odG1sP2lkPTE0NTUyNjI4MSZ0PTExOTk0MDEyMDEmY3VycmltZz0y 

Ska möta cmy i stan för en fika sen, förhoppningsvis K med. Sen ska jag kanske åka till backaplan och köpa mig Sex and the City boxen :D . Men nu måste jag kila
M

friday

Är aningen sur på mig själv för att inte ha fått gjort någonting idag. Vi åkte inte till mormor för hon orkade inte, och då fick jag för mig att sova lite mer, sen vaknar man och inseratt det är för sent att åka till jobbet för att sedan åka hem och sen tillbaka för att jobba. Så nu har jag skjutit upp på det ytterligare en gång.


birthday party

Kalaset är över, iförsig var det ett bra tag sedan men jag fastnae framför mitt singstar som jag fick av mina kära bröder. Inte heller var kalaset så jobbigt som jag trott det skulle bli, fick pengar, presentkort, parfym, singstar, skönhetsprodukter, knivar och skålar hihi. Börjar få alltmer produkter till hemmet vilket jag (tillskillnad från jenny) tycker är helt okej. Sen så säger jag ju inte att det är det enda jag vill ha, men lite skadar inte.
Sitter och väntar på J som ska komma hit och jag gissar at det blir mer singstar, har iförsig bara två skivor Rock ballader och Svenska hits men det räcker iallafall än så länge. Fick en liten shock när jag satte i rock ballader skivan, jag trodde nämligen att det var kassa och okända låtar på den skivan men till min förvårning så kände jag till nästan alla låtarna och vissa av dem är riktigt bra.

Imorgon ska jag och mamma åka till sjukhuset och hälsa på mormor, tycker så synd om både henne och morfar. Vill bara att hon ska bli bättre så hon kan få åka hem.
Sen håller jag tummarna för att N är på jobbet så jag kan åka dit, skulle behöva fråga en del saker.
Men nu undrar jag vad J sysslar med egentligen, hon messa ju för hur länge sen som helst att hon var på väg, men man vet aldrig med henne ;)..
M

thursday

Torsdag den tredje januari, likamed släktkalas vilket är mindre roligt. Jag hatar släktkalas och jag hatar när det är mitt släktkalas (förutom att man får presenter såklart.) Man måste vara glad och social och svara trettisju gånger på  hur det känns att vara sjutton. Får man fula presenter måste man endå se jättenöjd ut och tacka. Suck säger jag bara, men som tur är är det några timmar kvar tills dess. Innan det ska jag simma med K, städa mitt rum (?), hjälpa mamma, göra mig i ordning och sen kom jag inte på något mer så det kanske inte var så mycket som jag trodde.

Imån är det dags att gå till jobbet igen, har vart jäkligt gött med en veckas ledighet, knappt det men. Har fått bra pass denna månaden med, bara ett nattpass, dock två standby nattpass men behöver jag inte jobba på något av dem så är jag ledig i sexton dagar, göttmos.
Inte är det långt kvar tills vi åker till Thailand, 38 dagar om man inte räknar med idag. Det ska bli så jävla skönt så det är inte sant.

M


nytt år, nya tag

Det är väll ungefär det man säger varje årskifte, "detta ska bli ett bättre år än förra". I år hoppas jag på det, men har småaningar om att det är förgäves. Men man vet aldrig, så vi får väll se.
Är trött på alla telefonsamtal som vill säga grattis, men man kan ju inte göra annat än att tacka.. "Hur känns det nu att vara ett år äldre?" måste vara den mest korkade frågan av dom alla, och den ska ställas varje födelsedag. Förstår inte varför någon ens tänker tanken på att ställa en så idiotisk fråga.
Men tydligen så skulle min kusin snart komma över och jag gissar med det hans barn, så jag lär väll gå och klä på mig nu.
M


RSS 2.0