Vi har skuggorna bakom oss trots allt

Idag har jag åkt runt och vart lite överallt. Har hunnit med Kensington High Street, Knightsbridge, Covent Garden, Westfield och Hs. Har iallafall fått köpt allt det nödvändiga (t.ex. present) även om jag inte är jätte nöjd. Ikväll kommer folk hit på grill igen och trevligt ska det minsann bli.
Har förövrigt glömt att säga att en av aupairerna här stötte på Robert Pattinson i området där vi bor. Är man lite avundsjuk? Ja det kan man väll säga att man är... Sen så har vi också nästan blivit påkörda igen. Denna gången av en polisbil.




Favoritdrickan. God som läsk och endast 16 kr på puben. Kan även tilllägga att det här var min och Sannas dricka som skulle drickas på 35 minuter.


















I feel like the DJ is my bodyguard

Nu sticker vi! Weatherspoons, Walkabout och Red Back. Jag hoppas på en grym kväll med alla mna fina vänner.


vi är änglar med blickarna högt i det blå

Vill ni veta någonting väldigt väldigt tråkigt? Det är nämligen så att fina EmmaG flyttar hem till Sverige om lite mer än en vecka. Det känns verkligen supertrist men det är ju tyvärr så det är nu när det närmar sig sommar och flera kommer att lämna oss och London. Vi får helt enkelt njuta lite extra av tiden här tillsammans. ♥


but you dont know what you're runnin from

Gårdagen var allt bra trevligt. Vandrade runt på Oxford st. i timmar och blev mycket besviken när jag inte hittade ett skit. Jag har på två shoppingdagar fått köpt ett par converse och en sjal, kul. Sedan åkte vi iallafall till mig och folk trillade in för lite grillning. Efter några timmars matlagning fick vi grillad kycklig, klyftpotatis, beasås, tzatsiki och till efterrätt svenska chokladbollar och lite chips. Idag har jag lyckats sätta fingret på stykjärnet, kan säga att det gjorde och gör lite ont.










that he's here means he's never lost

Vilken natt jag har haft. Ja det var skitkul på on anon, musiken var grym. Ibland är det däremot inte så kul att yra runt i London ensam. Tillslut kom jag iallafall rätt och tillslut kom jag hem. Jag måste skryta och säga att jag igår drack - hör och häpna - två öl. En halv pint av fruktöl (så det räknas väll knappt) men sedan fick jag minsan i mig en hel jäkla pint med öl. Mitt hemliga mål var att dricka upp den före Joanna, och jag lyckades med hästlängder. Kan väll tilläggas att jag inte mådde så bra efteråt. Det var en fin kväll trots några missöden.
























together we're unlimited

nu sticker vi, mot oxford och shopping. jag har en full lista med saker som måste inhandlas, en av dom sakerna är nya vita converse, så det har jag tänkt att komma hem med idag.


and we're living for that one sweet fleeting feeling

Dom har åkt, wiho! Sitter här, har tänkt fel på klockan så är en hel timma för tidig, och som jag har stressat. Så nu har jag lite tid att döda innan jag möter upp Joanna och hennes vänner. Jag hoppas att jag kan snika till mig några bitar lösgodis från Joanna med, hehe. Det vattnas i munnen bara av tanken på lösgodis, mums.

you've put me down upon my knees

Jag tänker inte ta ut segern i förskott men dom har packat, checkat in och skrivit ut biljetterna. Så det är ju några positiva tecken på att dom kommer iväg iallafall. Fick precis två bamse hejdå kramar, och jag kommer faktiskt att sakna de små filurerna. Imorgon har jag massor för mig. Jag börjar med sovmorgon, ska gå till Sheen och apoteket, ska åka och shoppa med Joanna och hennes vänner som kommer på besök, och sedan blir det fest på on anon. Känner på mig att hela helgen kommer vara underbar och händelserik. Nu däremot, nu är det filmdags.


don't wanna be, stitched up out of my mind

Jag har en ny favorit. Cottage cheese/Keso med skivad banan, blåbär och kanel. Det är riktigt mumsigt och jag äter det nästintill varje dag, vilket säkert innebär att jag snart kommer att tröttna på det. Jag tröttnar lätt på saker, men någonting jag aldrig trodde att jag skulle tröttna på (som jag nu gjort) är rostbröd. Det är - i princip - det enda jäkla brödet dom äter i det här landet. Dom är verkligen efterblivna när det kommer till mat och annat gott (samt massa andra saker jag kan rada upp en annan gång.) Ingen god ost, inga såser, inga chipsdipper, inget lösgodis, nästan inget gott bröd... Påpekar jag som inte tyckte om mat, men vet ni jag börjar lära mig. Jag har tillochmed börjat äta kokta grönsaker - detdu mamma. Jag gillar ju såklart England endå, utan bröd och godis.


you dont know who i am, and what i do

Det ska komma några gubbar hit och fixa telefonerna. Mellan nio och tolv, och självklart har dom inte kommit än. Jag vill ut ur huset, göra mina ärenden och få lite frisk luft, men jag antar att det får vänta. Förövrigt, håll tummarna för att min familj kommer iväg till Sverige imån. Dom har ändrat sig en sådär femton gånger om dom ska åka eller inte.


Alla mina fina vänner, jag hoppas att ni vet hur mycket jag tycker om er ♥

är det på riktigt, eller drömmer jag

vilken kväll. vilken underbar kväll jag har haft. första grillningen, suttit ute och ätit gott och grillat mashmallows samt druckit mängder med pimm's. det är någon engelsk grej, med massa frukter i. så nu sitter jag här lite småfull en måndagskväll. men så är det ju i england, det är inte konstigt att vi går upp och upp(9 kilo!!!! får väll börja med någon bantningskur snart) så som vi dricker. igårkväll var också bra. stack till lloyds med joanna för lite beer and burger, och sedan vidare till shepherds bush för lite parkhäng och mer drickande. så där satt vi tills kvällen kom och vi for hem.
förövrigt behöver jag hjälp. sälja eller inte sälja min bil?









och några pics från grillningen idag








i don't remember you looking any better, but then again i don't remember you

nu ska jag strax ut och fixa till brännan lite. snäll som ja är sa jag att jag kunde vara hemma med v tills halvtolv. hon är sjuk, och jag håller tummarna för att hon är tillräckligt frisk för skola imorgon så att jag kan hänga på riverside. ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, om vi sticker till walkabout. men det borde vi göra, man kan ju inte vara hemma en söndagskväll...


varför ser jag helt galen ut? måste vara påverkan av chelsea fansen

jäkla shortsbränna alltså

gissa vem som fått världens fulaste bränna? fyfan vilken shorts och linne bränna jag fått. ser helt knäpp ut. och jag som hade solat mig så jämt och fint i veckan. nu ser jag iallafall ut som ett stopljus överallt, resultatet av hyde park. dags för en cykeltur och lite barnvakt och extra pengar. tjingeling.

saturday

jag vill bara lägga mig och gråta för en stund. min rygg gör så satans ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen. har sovit skitdåligt för jag har inte kunnat röra mig utan smärta, och nu på morgonen är det värre än ever. men det är väll bara att bita ihop, för nu ska vi till hyde park. tror vi blir ett redigt gäng och om min rygg tillåter ska det nog tillochmed bli lite kubb spelande.


i was born in the arms of imaginary friends

tror ni att jag har haft en bra dag? ja det är väll klart, jag har haft en superbra dag. sovmorgon till halv tio, då stack vi till riverside och sedan har jag legat i solen tills klockan fem. det är verkligen utomlandskänsla över hela riverside. man ligger vid poolen, man spanar in killarna, man äter gott på restaurangen och har inte ett bekymmer i världen. förutom att man bränner sig, som jag alltid lyckas även om jag smörjt mig som en galning idag. men det bekymmret kommer ju inte försen nu på kvällen, haha. nu ska jag få i mig lite mat innan greys. fast föresten, idag kom min fruktansvärda ryggont (ryggskott? haha ne men nästan) tillbaka så jag har haft lite bekymmer iallafall, sett ut som en 90 åring så fort jag försökt att röra mig. men se hur snabbt man glömmer bort sådant här.

you know what the sun's all about, when the lights go out

åh jag har ett sådant där jobbigt mående. det där var nog inte ens ett korrekt uttryck men struntsamma. jag är himla rastlös och vill göra någonting, samtidigt som jag är himla trött och inte orkar göra någonting. vad gör man då?



jag har varit i alla städer, letat efter dig

jag har haft en sådan underbar dag. en sådan perfekt dag. började med att jag imorse insåg att familjen sticker till sverige om nio dagar och jag får huset för mig själv i fem dagar innan jag själv åker hem. efter skollämning stack jag hem till joanna för att vara husvakt en liten stund. när hon kom hem igen satt vi i solen och njöt innan jag var tvungen att sticka till riverside för att möta alex. tanken var då att vi skulle gymma men när det var så underbart väder som det var kunde vi bara inte slösa det med att gymma (för utomhusgymmet var fullt) så vi gick och la oss vid poolen. låg där i alldeles för många timmar utan solskyddsfaktor och resultatet av det är såklart en knallröd malin. men det var så jäkla skönt och med mycket trevlig utsikt. sedan var det dags för jobb. hämta ungarna och gå direkt över till riverside. låta dom ha sina lektioner och äta supergod mat. vid sju for jag till westfield men fick inte med mig så mycket hem.. ja det är väll ingen direkt speciell dag, men den har vart så himla bra endå.


im floating high above me

många tycker att det är jobbigt att sitta barnvakt/jobba kvällen. men jag tycker det är underbart! kanske för att det händer rätt sällan, haha. nej men seriöst, den bästa stunden på hela dagen är att få lägga barnen. viktoria blir alltid så glad när hon får veta att jag ska lägga dom. det blir aldrig något bråk. jag ligger och läser medans dom ligger och kramar mig. jag kliar jag viktoria i håret tills hon somnar, och lägger mig i jakes säng till hans somnar. vilket ibland resulterar i att jag själv somnar, men vad gör det. ja jag tycker kvällarna är hur mysiga som helst. i brist på annat att skriva så tänkte jag att detta kunde vara intressant att veta... eller inte? haha.
imorgon är iallafall det äntligen onsdag, min favorit vardag. ja ni vet ju vad som gäller, riverside, snygga tränare och god mat. och det gillar vi.

but the heart of life is good, i know it's good

jag sitter alltid här på måndagarna och vet aldrig riktigt vad jag ska skriva. för det blir alltid precis samma sak, nämligen fyfan vad roligt jag hade igår, och fyfan vad dåligt jag mått idag. idag har jag verkligen mått som jag förtjänat. drack (för) mycket, sov dåligt och upp tidigt och jobba, till skolan tidigt och göra ett test. men jag har överlevt, och tur är väll det. veckan blir nog lugn, en del träning och häng på riverside. ni vet nog vad jag har i baktankarna, haha.










chelsea's victory parade

paraden var galen. stämningen var helt sjuk, det var så mycket folk och man var så jäkla pepp. och sedan när bussarna kom, ja det var gaaalet. fatta att vi var knappt två meter från spelarna. ja det här kommer jag nog att komma ihåg i många år framöver, året då chelsea gjorde "a double", då vi var på deras seger parad och firade.







det känns som allt kan börja nu

nu ska vi snart sticka. lite kul att maggan sa "du ska iväg någonstans va, du är uppe väldigt tidigt idag." haha jag som inte tycker att jag brukar sova sådär jätte länge. i vilket fall, nu far vi snart till fullham broadway för lite chelsea. synd att london inte ville bjuda på lite trevligare väder, men vad ska man göra.




we bring the stars out

jag hann med lite shopping innan puben idag, men du kan vara lugn mamma för det var ingenting till mig. köpte lite fina saker till mina brorsbarn som jag tänkt få med hem. hur? ja det vette tusan. har tio kilo där jag ska få med mig alla mina saker, och bara det blir svårt. att jag sedan går och handlar till andra, ja hur smart det är kan man ju fundera över. men det problemet tar vi en annan dag. puben och matchen var bra, dom vann vilket var ennu bättre. vi fick också i oss en beer and burger (som det så fint heter på lloyds/weatherspoons) innan. imorgon blir det chelsea's victory parade, och jag tror att det kommer att vara helt galet. fatta stämningen? dom har vunnit premier league, dom har vunnit the fa cup, dom har gjort 'a double'. senare imorgon blir det även.... ja vad tror ni? watherspoons och walkabout såklart. känner på mig att det kommer att bli en awesome söndag.


baby you gave up, you gave up

jag har fått någon konstig deprimerande känsla. jag vet inte var den kom ifrån eller varför den är här. jag vet egentligen inte ens hur den kan vara här? men här är den i vilket fall. men idag ska jag ignorera den, åka till puben och kolla på matchen. vi hoppas såklart allihopa att chelsea krossar portsmouth. och imorgon blir det kanske något så trevligt som chelsea's victory parade.




sorry, i cannot hear you, i'm kind of busy

jag är nöjd och glad efter en dag spenderad på riverside. jag och alex började med lite mer än en och en halv timmas gym för att sedan kör simning i fyrtiofem minuter. göttmos att simhallen var helt tom och vi hade fyra banor för oss själva. efter all träning avslutade vi med lunch och jag fick i mig en ljuvlig frukttallrik. samtidigt som vi gjort allt har vi självklart hållt koll på alla våra favoritpersoner som var där idag. jag tror jag ska ta det lungt idag, kanske ha myskväll med familjen. maggan har vart på ikea och fått med sig lite svenska smaskigheter hem.
en liten liten del av riverside. poolerna, några av utomhustennis banorna samt en liten del av gymmet.


för det är så jag säger det, du är det finaste jag vet

tiden går så jäkla snabbt (som jag alltid påpekar), det är mindre än tre veckor tills jag kommer hem. men som jag längtar. jag längtar efter mina brorsbarn så mycket att det gör ont, börjar nästan gråta så fort jag pratar med dom eller tänker på dom (mjukis, jag vet.) jag längtar efter mina fina vänner och all min familj. men tills dess ska mycket hända. imorgon ska jag och alexandra vara hurtiga och gå och gymma för att sedan köra ett simpass. allt för att spana in alla killar på riverside, haha nedå. har än så länge inte så mycket planernat inför helgen mer än the fa cup final på något sportpub, och utgång på söndag. men det känns skönt att inte ha en speciellt planerad helg, vi får se vart jag hamnar helt enkelt. och jag har klippt mig, och det är kort, blä jag hatar att klippa mig (inget emot dig sofia, det vetu ;)
för övrigt, cheerleading sm i helgen, håller tummarna för min förening, mitt älskade ex team och ex lagkamrater, det kommer gå bra!


monday

idag fick jag till den godaste maten sen jag kom hit. ja det var något så enkelt som klyftpotatis och morötter i ugnen och stekt kyckling, men det blev verkligen otroligt gott. helt perfekt kryddat och lagat, så nu är jag helt proppmätt. sitter för tillfället och skypar med elias älskling och en dag som denna längtar man hem lite extra. hela familjen har samlats hos oss för att se matchen mellan gais och blåvitt. pappa och bror patrick håller på gais, jag och bror magnus samt patricks barn håller på ifk - dom har jag alltid lyckats få över på vår sida, mohaha. så varje match går vi antingen och kollar på, eller samlas hos oss och kollar. så nu känns det lite ensamt när dom sitter där allihopa utom jag. annars har det vart en okej dag. mådde rätt dåligt i morse men nu så är det allt bra igen. man kan väll inte förvänta sig så mycket annat av en helg där man festat fredag, lördag och söndag.

don't stop believing, hold on to the feeling

tack alla för en grym kväll. fyfan vad roligt jag haft och vad bra jag mår nu (antagligen mår jag inte lika bra imorgon, but who cares?). och joanna, du vet att du är min bästaste bästa vän, och att jag är så jäkla glad att du är här. i love you. och det är inte fyllan som pratar!


hold on to the feeling

their shadows searching in the night

nu sticker vi snart till weatherspoons för mat och dricka. varför vi alltid går dit är för att man får burgare (och en riktigt smarrig sådan) pommes och öl/vin/cider/drink för femtio kronor. hur galet billigt är inte det? så för tillfället är jag vrålhungrig för jag har väntat på den där burgarn hela dagen. efter det blir det walkabout, hoppas att jag vaknar upp imorgon också, haha.










i find the map and draw a straight line

mamma du kommer nog inte bli så glad när du läser det här, men jag är väldigt sugen på att göra en tatuering. alla här ska göra - men det är ju såklart inte därför jag vill göra en. jag vet vad jag vill ha, frågan är bara vart. jag blir så nojig av att det är någonting som så många har, men samtidigt så är det ju betydelsefullt för mig. det är himla svårt det här alltså.

don't want to forget come daylight

jag trodde jag var helt slut igår, men det går inte att jämföra med idag. igår var så bra så bra, jag hade sjukt roligt med bäst sällskap och bra musik. vi började hos sofia (och lagade "svensk mat"), kilade till abbys hemmafest och sa hej och stack sedan vidare till the roxy. kom hem när det börja ljusna och fåglarna kvittrade. nu ska jag bara ladda om - vilket känns rätt omöjligt - inför kvällen. för ja, vi ska festa igen.
här kommer bilder från helgen.

fredags

tennis på riverside


jake the devil


på väg till ministry


@ ministry


@ ministry


@ ministry

lördag

vi lagade "svensk mat", iallafall svensk bearnaisesås


joanna är inne på sin - seriöst - femte portion - och det var allt rediga portioner


påväg in till picadilly


påväg in till picadilly

love made me blind

jag känner mig som en zombie. jag är så galet trött så det känns som jag ska ramla ihop när som helst. och egentligen förstår jag inte varför för jag har fått sovit sex timmar. men så ligger det till iallafall. nu ska jag försöka rycka upp mig, för snart ska vi till sofia för att laga middag och ha det trevligt. ikväll kanske det blir hemmafest, men jag vet inte om jag orkar för vi ska ju ut imorgon också. vi får se. igår var iallafall kul, inte riktigt min favoritmusik men trevlig sällskap och fräscht ställe. nu ska jag göra ett försök att komma upp ur sängen. ha en bra dag!

f as in friday

fredag och redan helg igen. ibland känns det faktiskt som att det är helg hela tiden. arbetsdagarna går så himla snabbt, och ibland känns det inte ens som man jobbar. ibland känns det mer som en andra familj än ett jobb, och det är väll positivt. idag ska jag och barnen gå till riverside efter skolan. spela lite tennis, simma och bada och äta middag, alltså en helt perfekt fredag. sedan bär det av till hs för puben innan vi drar ut. idag blir det ett nytt ställe i elephant & castle, ministry of sound och jag hoppas det blir bra (speciellt då det kostar nästan 200 kr att komma in, haha.)

hypokondriker?

jag har på den senaste tiden börjat fundera på om jag helt seriöst är en hypokondriker. för det är ju alltid något jävla fel på mig. det är alltid ryggen, varje dag. och sen är det foten eller knät eller benhinnan eller vad som helst. har läst lite om det och jag är iförsig rätt tveksam till att jag skulle ha det. det står nämligen "(a) Patienten tror sig ha symtom för minst en allvarlig sjukdom vilken läkare inte kan hitta symtom för. (b) Patienten vägrar att ta emot råd från flertalet läkare om att besvären endast skulle vara psykiska." och jag tror ju faktiskt inte att jag har någon allvarlig sjukdom (även om jag ibland tänker att det måste vara något jävla fel på min kropp som beter sig såhär), och ingen läkare har sagt att det är psykiska problem (vilket det väldigt gärna hade fått vara, bara jag blir av med det) utan fysiska. så efter mycket eftertanke har jag kommit fram till att jag antagligen inte har hypokondri. jag har även gjort ett självtest och där hamnade jag i "du lider sannoligen inte hypokondri". vilket egentligen suger, för då hade jag iallafall vetat vad som var fel, och vad man gör åt det. istället kommer jag fortsätta gå här och ha ont. jaja, jag vart ju bara tvungen att klaga av mig lite. nu ska jag sticka till lekparken med ungarna.

dear john

nu ska jag lägga mig och kolla på dear john och böla lite. eftersom det enda jag tänkte på bion var "gråt nu inte, gråt nu inte" eftersom att vi skulle ut och festa efteråt. kan ju säga att jag inte avskyr den så mycket osm joanna gör, haha.


we are the ones who make a brighter day, so let's start giving

jag har gett bort 28 doser poliovaccin, för ynka 40 kronor. det tycker jag varenda själ kan göra, tänk hur mycket det gör. jag har tänkt mycket på det här de senaste dagarna, saker jag vill göra. skänka pengar, bli världsförälder, jobba som volontär. jag hade mer än gärna jobbat som volontär här med all den fritid jag har, men det mesta jag hittar är sådant man måste binda upp sig på, och jag vet ju inte riktigt hur länge jag blir kvar. så därför tänker jag, varför inte bli världsförälder? eller kanske skaffa ett fadderbarn? det hade jag faktiskt när jag var mindre, jag och min mormor och morfar skänkte fyrahundra i månaden tror jag. men sen flyttade hon till ett ställe där hon inte längre kunde vara mitt fadderbarn - hur det funkar vettetusan men så var det. ska fundera på vad som är det bästa alternativet för mig.

you can make a difference





the time of my life

idag har jag vart här i 105 dagar, 15 veckor. det känns rätt kort, eller ja alltså det känns som att jag bott här i ett år. det känns verkligen som mitt andra hem. när jag kom hit trivdes jag ju jätte bra från första stund, men jag tänkte endå att det inte finns en chans i världen att jag kommer känna mig som hemma här. men vet ni, det gör jag. när någor frågar vilken färg min dörr har svarar jag grön, och allting här är så himla naturligt. det känns lixom som hemma. det känns som att jag känt mina vänner här i år, när det egentligen bara handlar om månader. min närmsta och bästa vän -även om jag såklart gillar er allihopa- joanna och jag har bara känt varandra i tre månader, och det är så galet lite. det känns snarare som att vi spenerat år tillsammans och skrattat, pratat, festat, shoppat, promenerat, gnällt och försökt bli nyttiga och upptäckt nya saker. i vilket fall så är jag himla glad att jag är här, och har the time of my life.


i gave you the benefit of the doubt

idag har jag sprungit, och som jag har sprungit. jag har nästan sprungit en mil. ja ni läste rätt, en jävla mil, tio km. men bara nästan för ja jag sprang 9 km. och jag tror inte ni kan förstå hur jävla stolt jag är. jag som avskyr att springa, har världens sämsta kondition och dessutom tappat allt det jag tränat upp här sprang idag nio kilometer, självklart utan att stanna för det är det enda sätter jag springer på. jag vet inte om det var dom nya springskorna, min nya springrunda eller bara alltihopa på samma gång, glad är jag iallafall. nu är det dags att börja jobba. men måste bara nämna att det är gubbar här idag för att fixa vattenläckorna osv vi har. och det första en av dem gjorde var att göra sönder min säng, ja den bokstavligen talat rasade ihop. tyckte det var lite lustigt.

i only gót seven minutes

såhär underhåller jag mig när mina 72 minuter på megavideo har gått, och jag måste vänta i 54 minuter för att fortsätta kolla på mitt program. yey, bara sju minuter kvar. personligen tycker jag att jag är mycket snÿgg.






all i need is one song one line

nu är långhelgen snart slut, och vilken bra långhelg. idag kom joanna över på film och godis, och efter det gav vi oss ut på en liten promenix. mötte upp sofia och satte oss på pizzerian. så efter en bra bakisdag är jag glad att vara tillbaka i min säng och ladda inför min "jobbiga" jobb vecka. tiden springer iväg, och jag kommer inte närmare mitt beslut om hösten. det står snarare mellan london och ett varmt land. varför ska det vara så svårt...
nu ska jag återgå till ett av mina favoritprogram, extreme makeover home edition. det är ett så himla fint program och det går inte ett avsnitt utan att jag ligger och bölar. det är tur att det finns godhjärtade människor.


igår på weatherspoons


my lovely thomas sabo charm bracelet

when my love for you is blind

eftersom att hela mitt blogginlägg nyss försvann orkar jag inte riktigt. igår var bra, grym musik, mycket dans. köpt mitt armband, och big ben så nu är jag glad.

nämn något som gjorde dig glad igår: emmapemma på dansgolvet
vad gjorde du klockan 08 i morse: sov. väldigt gott dessutom
vad gjorde du för 15 minuter sedan: skypa med natta
det senaste någon sa till dig: ha en bra dag
vad har du druckit idag: mjölk
vad var det senaste du åt: rostade mackor med svensk ost och salami
vad var det senaste du köpte: mitt thomas sabo armband och big ben berlocken
vad är det för färg på din ytterdörr: grön tror jag? med mönstrat färgat glas
vad är det för väder hos dig nu: har inte kollat ut, hehe
godaste glassmaken: vanilj
tror du på kärlek på kärlek vid första ögonkastet: ja, det tror jag nog
sover du tungt: ibland, sover nog sämre här i london med alla flygplan, ljud osv.
drömmer du mardrömmar: ja ibland
trivs du med ditt jobb: ja, jätte bra
favoritklädsel: tights och någon tunika/linne
favoritlåt just nu: coldplay - yellow
vad ser du om du tittar till höger: vägg
vad gör dig glad just nu: allt, london, mina fina vänner
vad ska du göra härnäst: film med joanna
höger eller vänsterhänt: höger
humör just nu: aningen sämre än vanligt men helt okej
favoritgodis: åh vad svårt, svenskt lösgodis
kläder just nu: cheershorts och gct t-shirt, pyjamas med andra ord
sommarplaner: chilla. spendera någon vecka i london och sedan tre veckor i sverige, kanske en resa till grekland?
hur många kuddar sover du med: två stycken, men dom är snarare som fyra
spelar du något instrument: nej tyvärr, önska jag kunde spela gitarr
morgon eller nattmänniska: natt
vad är viktigast för dig: vänner, familj och att vara lycklig
är du kittlig: ja lite
snarkar du: nej det tror jag inte
stjärntecken: stenbock
äckligaste insekten: får nog säga spindel
längtar du mest efter just nu: ingenting faktiskt, trivs fruktansvärt bra med min tillvaro

the first kiss, the beauty of the world we know

nu sticker vi, och det första jag ska göra är att köpa armbandet. kvällen kommer att bli grym. ikväll är det all in.



i came along, i wrote a song for you

idag har regnet kommit till london, efter ett uppehåll på nästan tre (fyra?) veckor. så egentligen kan man ju inte gnälla, och det gör vi ju faktiskt inte heller. idag tror jag att vi ska sticka och kolla på dear john innan vi möts upp på weatherspoons för mat och dricka. efter det blir det såklart walkabout.
från en sak till en annan, så ska jag kanske köpa mig ett thomas sabo armband idag. ni vet ett sådan kedja/berlock armband, och min första berlock kommer såklart bli.... BIG BEN. men ska jag köpa det? jo men det ska jag väll, det är ju himla fint. åh får nog suga på den här karamellen ett tag. eller ska jag inte bara köpa det?


miss

some dudes know all the right things to say

haft en trevlig valborg? själv firar vi svenskar här på söndag då alla är lediga och det är bank holiday på måndag (röd dag) så då kör vi minsann all in. nu sticker vi mot portobello eller westfield. ja shopping iallafall. puss






RSS 2.0