Now and then I think of when we were together

Långledigt och jag är frisk! Har hittills sprungit på stan, suttit på uteserveringar och druckit vin, ätit gott, spelat match och ikväll ska vi grilla!

 


The greatest love of all


Tonight we are young, so let’s set the world on fire

Fin fredag, AW med de bästa! Har dock tappat rösten och höll på att svimma efter en vinglig springfärd från kryddnejlike inatt, haha! Precis så det ska vara!

 

 


And it's been a while but I still feel the same

Älsklingen spelade första matchen idag, äntligen drar serierna igång igen!


Once upon a time we burned bright

Pics från helgen, som förövrigt var en fin sådan!


That's what makes you beautiful

Äntligen fredag! Jobbar en del på Sigrids förskola och på hennes avdelning nu. Det blir ju lite jobbigt i vissa stunder men mestadels går det bra och det är så kul att få spendera lite mer tid med henne!
Från en sak till en annan, här är en liten del utav fotboboken jag gjorde till mamma i present :)


Now you're just somebody that I used to know

Efter fyra dagars magsjuka och en förstörd långhelg är jag äntligen på fötter igen. Sju timmars jobb, sex timmars plugg och tre timmar fotboll är en bra start på veckan!
 


<3

Glad påsk!


Det fladdrar till i en tyllgardin

Fin innan jobbet!


He always in the air, but he never fly coach

Jag känner mig alldeles svimfärdig efter dagens fotbollsträning, precis så det skall vara! Är det ett tecken på att man börjar bli gammal när man måste käka värktabletter för alla krämpor efter en träning?


Hade ju inte tänkt köpa nya fotbollsskor riktigt än, men får nog ta och tänka om lite.

All the roads we are traveling up and down, don't you want our hearts to sing

Vad gjorde jag för ett år sedan? Jo, jag och Katri var på Koh Chang och njöt till fullo av livet. Levde efter mottot att en massage om dagen, det är bra för magen. Åt grillad majs och en massa kyckling i annanas. Vi paddlade kajak, åkte en del spy-bergochdalbana-tuktuk och dök lite. Levde i ett (för oss) lyxhus på stranden och drack Chang. Just för att vår hemresa närmade sig blev nog vår tid på Koh Chang lite extra speciell. Vart jag helst hade vart nu, Götet eller Koh Chang? Det råder det nog ingen tvekan om.


Vem vill du spela när du lagt alla kort, hur vill du leva när tiden går för fort

Dagarna springer iväg, och jag har så fullt upp att det ibland känns som jag inte kan andas. Gillar inte när man ständigt känner sig stressad. Går upp tidigt för att plugga lite, sen är det jobb åtta-fem med plugg under rasten. Väl hemma är det träning, plugg eller att träffa upp vänner som gäller. Ska bli skönt med påsk och långledigt. ♥


RSS 2.0