You can't lose what you never had

Natta: Har du klippt lugg? Ja om det vore såväl. Tyvärr lever mitt hår ett väldigt speciellt liv och har nu fått för sig att odla lite babyhår där fram, nästan som en liten lugg. Dessutom så ska det krulla sig lite snyggt också. Helt rätt nu i vår!

 

 


Om du reser dit i vår, säg att jag gärna kommer åter

Uppe innan klockan åtta för att plugga. What?


Jag sa upp mig för att fånga lite sol

Lördagen vart fin den med! Tvättade bilar och busade med Sigrid på Tjörn. Åkte hem och gick och åt med tjejerna på Manana, och avslutade med en sväng på stan.



Häll ut havet ända bort till horisonten

Sol och 15 grader, tidiga skiftet på jobbet, "Jag är Zlatan Ibrahimovic" i solstolen på Tjörn, promenad och godis i soffan. Finfin fredag med andra ord!

 

 


You can get addicted to a certain kind of sadness

Otur #83950, jag måste lämna in min (nya!) iPhone. Blir galen på det här. Ne, nu ska jag hem till min bror för att äta lite våfflor med glass. Love ♥


Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll!

Lördagen bestod utav ärenden på stan, middag på Jensens, vin hos Jenny, marängswiss hos Irma och kvällen avslutades på Babar. Mycket fin dag med andra ord!



image description


Scotland part 2

På tisdagsmorgon begav vi oss ut för att leta upp lite frukost. Vi hittade ett litet café där vi åt en supergod frukost och var redo för dagen. Promenerade runt och bestämde oss för att bestiga lite berg. Sagt och gjort, vi gav oss in på en över 3 timmar lång vandring uppför. Mycket fin utsikt och ett väldans träningspass blev det. Käkade lite lunch, promenerade lite mer, och sen vart det lite öl på kvällen.
På onsdagen tog vi bussen till Glasgow. Nu vart vi rätt trötta och hade inte en utav de bästa dagarna. Men vi fick promenerat runt, ätit, fikat, och shoppat.
På torsdag började vi med en frukost på Starbucks innan vi åkte vi till Leith för att kolla in The Royal Yacht Britannia. Väl där börjar känna att jag inte mår så bra, och ligger en stund senare på hostelet och spyr. Resten utav torsdagen spenderas magsjuk och halvsovande i en soffa på vårt hostel. Efter det blev det många timmars resande, släpandes på bagage och på flygplatser innan vi på fredagkväll landade i Göteborg.









Scotland part 1

Skottland var helt fantastiskt! Vi landade i Edinburgh tidigt söndag morgon, och tog dagen till att promenera runt i staden. Kolla in slottet, shoppinggatorna, pubarna, och avslutade kvällen med middag på TGIF (där jag åt den godaste burgarn med pommes någonsin!)
På måndag var det till att gå upp tidigt och hoppa in i bussen som skulle ta oss upp genom Highlands. Ca 60-70 mil, och en bussresa på ungefär nio timmar. Vi hade en väldigt bra och pratglad guide som pratade i runt sex utav de här nio timmarna. Så man fick allt lära sig en hel del om Skottlands historia. Tog några fikor, stannade till och fotade, och tog en båttur på Loch Ness. Otroligt vackert och rogivande, Highlands är definitivt ett måste om man besöker Skottland!










My heart is refusing me

Förstår inte vad som händer?! Vart kommer allt mitt oflyt ifrån? Sträckte mig rejält på träningen idag, en sådan som kan sitta i veckor. YES! Så ikväll tycker jag lite synd om mig själv så jag fixade lyxmiddag.
 


You better lose yourself in the music, the moment

Efter 40 timmar utan sömn, 12 timmar på olika flygplatser, magsjuka, 40 kg bagage och två flygresor var det otroligt skönt att landa i Göteborg. Har hunnit träffa familjen, haft mellokväll med svenska godsaker, lämnat min trasiga resväska och skaffat mig en ny telefon, och nu är det dags att träna lite fotboll. Första bollträningen på många år så det ska bli oerhört spännande...

Why are these lights so bright

Dags att lämna London för Skottland. HEJDÅ!




Deras ögon är som mareld över världen

Hejdå huset på Haldon road.




And in the dark, I can hear your heartbeat

Äntligen, efter mycket om och men är vi färdig packade. Har försökt lappa ihop min väska bäst det går, och håller nu alla fingrar och tår korsade för att den ska komma hem ordentligt med allt innehåll kvar nästa vecka. Nu ska vi snart bege oss till Trees och lämna våran 100kilos packning där då den absolut inte ska med till Skottland.


Vi hämtar dig bakom fiendens linjer

Hur glad är jag just nu? Inte alls glad. Min (nya!) resväska gick precis sönder. Timmar innan vi ska åka. YES. Sjukt vilken jäkla oflyt jag har med precis allt just nu.

We can make an earthquake up in here

Sparkling wine, kyckling med klyftpotatis och en sista kväll på Coat & Badge.



But this morning, there's a calm I can't explain

Den där Harry. Ja jag måste väl erkänna att jag kommer sakna tokkatten.





RSS 2.0