open up your mind and see like me

ni som tycker att jag klagar mycket kan ju lika väl sluta läsa min blogg (syftar inte på dig irma om du tänkte på komentaren eller så) menar bara allmänt, för jag gör det jag vet. men det kanske finns en anledning till det också?
jaja, coachträningen gick bra. rätt roligt var det faktiskt. synd att vi var tvugna att gå tidigt bara...
har inte så mycket att skriva. gör inte så mycket och är inte speciellt glad heller. "pluggar", tränar, sover och har ont i princip.. äter lite mackor med. ja nej snart sovdags. är helt slut efter dagens träning och måste vara laddad för morgondagens. nästnästa helg blir utbildningen av, så denna månaden blir det tre fulla cheerhelger av fyra. då äre utbildning lördag och söndag + vår juluppvisning på söndag. snacka om stressat....
M

check this hand 'cause i'm marvelous

helgen fylld av, ja gissa .. träning. lördag är det fem timmars coachträning. alla coacher samlas och ska träna en specieal secret sak, men även diskutera bästa träningsmetoder osv. sedan söndag träning 7½ timma. ja ingen vila till helgen heller.




no you can't read my poker face


M

sometimes you can't make it on your own

mitt ben brinner av salva, min kropp är helt slut av träning och mediciner, min hjärna är trött på allting. ja jag har blivit än mer sur och nere än jag brukar, och då är det illa. så ja, det lär inte bli så rolig uppdatering. gnäll om smärta, deppighet, trötthet, ensamhet osv ungefär som vanligt fast kanske lite värre. eller lite mycket. ja strunt samma. ibland suger .., ja verkligen.
M

i can't take it anymore

läkare, sjukgymnast, medicin, mer sjukgymnast, skenor.....  fyfan vad är problemet egentligen. det är så jävla frustrerande så jag vet inte vad. hur ska man orka.

now in the morning i sleep alone

jag orkar inte. helvete

talkin' about a revolution, it's sounds like a whisper

ja spelkväll hemma hos oss med grannarna ikväll. mycket trevligt faktiskt, kan väll tyckas ganska lamt men då känner ni inte våra familjer! spelat "med andra ord" fyra omgångar, papporna vs mammorna vs "barnen", jag och angelica även då kallade "barnen" vann fyra gånger av fyra spelrundor. ja vi är ju bäst helt enkelt! nu är jag helt slut, så jag ska sova strax medan dom fortsätter där nere. ska upp tidigt imorgon och träna hela dagen lång. är helt jävla slut, och har inte den blekaste aning om hur jag ska orka. och så börjar en till visdomstand komma och det gör  o n t. fyfan för de jävla tänderna alltså. kommer ihåg hur ont den första gjorde.....
ja nej sovdags nu ja, om jag nu kan somna med kacklet nerifrån. en höjdare var iallafall håkans version av en orkan när han började vråla som en tiger i tio sekunder innan han fick ur sig att det blåste ... haha ja dom är för roliga. hörde precis nerifrån
marielouise: ja håkan fyllde ju år i torsdags.
mamma: grattttttis i förskott!,,,,  ajo ... :)
jaja, godnatt på er allihopa.
M

pain

några ord som sammanfattar malin nu, trött, ont, seg, död. ja nästan iallafall. är trött trots att jag och cissi inte la oss sådär jätte sent, ja runt ett någongång.. lagträffen var kul, tyckte jag och cissi iallfall ha ha, men ja den var nog rätt kul. träningen idag var, ja vi utnyttja inte tiden så mycket men sen så är det ju svårt är vi är så få. ont har iallafall min axel, som även den fått en smäll av linns rumpa (såklart inte hennes fel), hon ramlade lite snett från trevåningsbygget och jag fick hela rumpan på axeln. ajaj.
ja nej mycket att göra nu. dusch, fix, städ, vila typ haha.
M

you're oh so charming

kom nyss hem från körlektionen, som gick rätt bra. skulle köra självständigt idag moment 1-5 och jag blev godkänd hihi. träffade även sofia som går på skolan minns inte riktigt efternamnet, som nyss tagit körkort och tydligen hade samma lärare som mig.,..
nu ska jag strax åka och möta cissi, vi ska handla godis osv till lagträffen som vi ska ha med våra tjejer ikväll. sen sover jag där eftersom vi har träning tidigt i morgon, så slipper jag åka hem ensam ... sen på söndag är det träning hela dagen som vanligt, så det är en ganska fullspäckad helg med ja, träning. underbart! haha måste bara berätta att jag igår fångade linn lite lågt (mitt fel i know) och det resulterade i hennes rumpben (världens hårdaste rumpben = linnd.) men enligt henne hennes "mitten i rumpan sak" haha, ja i vilket fall. har fortfarande ont på låret, och jag var helt röd och blå igår. lite lustigt hur hennes lilla rumpa kan åstakomma så mycket smärta.. det gick rätt bra igår, vi gjorde förövningarna till kickspinnarna, toss, libbsekvensen och sådär.
ja nej nu måste jag göra mig i ordning snart dags att åka. vet inte hur mycket jag hinner uppdatera i helgen, möjligen lite imån. hoppas ni antecknade det nu.
M

thursday

jag har s å tråkigt. tråkigt tråkigt tråkigt alltså. helt fruktansvärt tråkigt. har noll insperation, ork, fokus, koncentration eller någonting. kan därav inte få någonting pluggat, och det finns fan ingenting annat att göra. sitter på grafisk - världens tråkigaste kurs - och lyssnar på en diskussion om provet vi inte längre ska ha nästa vecka för vår dåliga lärare som nu slutat inte haft en enda genomgång om de vi ska ha prov på. ja orkar inte bry mig, ja lär mig ju ingenting endå. nyss sa stefan att jag har giltlig frånvaro på den här lektionen, lite mysko tycker jag. är väll därför jag har så jävla hög frånvaro, jo för att dom gör fel och systemet är helt .... ja jag ska inte ens yttra mig, jag hatar skolan, och vår skola är helt jävla skit dålig. ja nej boring.
snart träning, enda anledningen till att jag gick upp i morse. längtar till tusenmiljoner. nej nu har jag så jävla tråkigt så jag ska fan göra något. vad vet jag inte. någon?
M

slipping through my fingers

trött är jag, surt var det att gå upp och åka till skolan på min lediga dag men jag har ingen annan att skylla än mig själv. ja talet gick iallafall, sa lite fel men ja orkar inte ens bry mig. nu är det gjort och inget ig i betyg här inte.
snart träning, och jag längtar super mycket. jag hade längtat ennu mer om det var bygg träning, men icke utan gymnastik är det. känns som det enda vi gör är gymnastik, och endå kommer jag ingenstans. nej jag hatar gymnastik, men ibland är det kul. sen så är det ju såklart alltid kul att träna, haha. vill försöka få in en träning till i veckan, helst löpning men jag vågar inte det med knäna nu, så simning låter bättre, men ja och katri matchar aldrig våra träningar.. jaja.
ibland förstår jag mig verkligen inte på dig, och det känns som du kommer från en annan planet.
aja dags att pallra sig till träningen, sist gick mina saltos mucho bra så jag hoppas på det idag med!


M


 

take that look from off your face

fått pluggat lite teori idag, duktig som jag är. lite vägmärken och lite landsväg. borde kanske ägna lika mycket kärlek åt skolpluggandet med icke. ser på csi, som helt plötsligt blev jätte, ja det är väl alltid lite tråkigt när någon huvudkaraktär i en serie dör ...
har haft ont i magen hela dagen, inte så roligt. nu är det väll blandat med lite "nervositet" eller vad man ska kalla det innan talet imån, för jag avskyr tal och det gör sig påmint många dagar innan. men ja inte enbart därifrån mina magsmärtor kommer. är det någon som vet om man kan göra någon slags helkroppsundersökning, det hade jag iallafall velat göra och behövt. ska snart göra ett besök ho gynekologen iallfall, ja nej inte av någon speciell anledning mer av, ja att man "ska" göra det. när jag var hos min frisör sist (vän till familjen) så pratade hon och mamma om det och var lite "oj har du aldrig vart där" ungefär, och ja hon tyckte jag ska ta cancer prov så det får jag väll kanske göra då. om man nu kan göra det bara sådär? ja jag har ingen koll... men nu har jag ju fullt upp med teorin all onsdag long så det får vänta. ja intressant ämne där kände jag.
mer julklappar att önska mig behöver jag komma på, help? har hitils skrivit så roliga saker som kokbok och yoga film... haha no life. nej nu ska jag se cityakuten, csi, läsa mitt tal en gång (kan ju vara bra att ha läst det iallafall en gång innan man håller det...) och sedan sova.


m&k ♥

dagens låt: oasis - don't look back in anger
take that look from off your face
you ain't ever gonna burn my heart out

M

monday

jag är trött. äckligt trött trots att jag nyss sovit två timmar. och imån är jag inte ens ledig, utan det är studenttal som ska hållas och jag vill inte alls. jag avskyr tal, men har ju inte så mycket val här, tal eller ett ig i betyg.
borde fått pluggat idag, en hel del men icke. skola, kört, och sovit är det jag fått gjort idag.
snart är det jul, och nu är det faktiskt inte ens överdrivet av mig att säga så, för nu är det ju faktiskt snart jul. hade vart mysigt med lite snö nu också. iförsig sa cmy att hon såg "snöbollar" från himlen förut så kanske inom en snar framtid.
träning igår gick, jodå nog rätt bra. vi satte arabesue + spinn perfekt på tredje försöket. efter en spark i revbenen och ansiktet så satt det fint ;) men ja, alla var sega, speciellt vi som hade tränat på morgonen med, så ja lite segt var det. kunde iförsig inte köra gymnastik med mina lövley handleder, men några flickisar och handvolet blev det (handvolter som resulterade i ont knä. ja........) men nu är jag rätt smärtfri iallafall. tråkigt nog, så har jag på ett ungefär stretchat mitt ena ben för hårt så jag sträckt det, haha YES! fyfan alltså, kan inte stretcha det benet alls nu.
nej nu har jag tråkigt, ska kanske vara så duktig att plugga lite, teori då. borde vara skolan jag lägger ner energin på, men teorin vet man ju att den ger en ett körkort i slutändan.......  ni som inte kollat på klippet i tidigare inlägg gör de haha!
känner mig förövrigt alltid så positiv på måndagar, men dom ser ju alltid likadana ut. måndag morgon historia med jonas slutar alltid i att jag somnar och hör ett liteargt "MALIN, vakna", sen basgrupp där jag blir än mer irriterad på rektorn än vad jag var innan, vidare i en meningslös svenska lektion där det gårs igenom betygskreterier, som idag spenderades spelande av quadapop eller vad det heter, slog rekord på k:s telefon med,. ja kul.
M

lay all your love on me



så rolig haha, om ni inte orkar se på hela så se iaf från 1.55 .

don't go wasting your emotion


s p y

inwë of dorthonion

ja, idag har jag pluggat massa teori och trots det ligger jag fortfarande efter, och minns nada av det jag gjort. känns ju roligt när jag verkligen har suttit i timmar.... har kört med, gick brabrabra super bra. fattar inte hur det kunde gå så dåligt på bilskolan, när jag endå körde en bil som är gjord för att man inte ska få kärringstopp.... ja körde iallafall i gårdsten, kärra, hammarkullen, rannebergen ochsådär...
här har ni mitt namn på alviska- inwë of dorthonion , (ja hur mycket det stämmer vet man ju, ha ha ha....) fick en liten bild haha :)


kul att mina tangenter börja cpa, försökr blåsa och ha mig men det hjälper inte riktigt. så om jag missar några t så är det därför.
segt är allt, snart skola igen. spy på det och spy på allt annat med för den delen(förutom träningen såklart!).
nej tråkigt här så jag säger bara ett ord, s p y.
M

the hardest part

and the hardest part 
was letting go not taking part
was the hardest part 


and the strangest thing
was waiting for that bell to ring
it was the strangest start


i could feel it go down
bittersweet i could taste in my mouth

been there, done that

jag har kommit på att hundar är ganska smarta kreatur. dom är lixom, bra helt enkelt. polishundar, fårhundar, ledar/blindhundar "medecinska" hundar, ja vet inte riktigt vad det heter men i morse såg jag på naturkanalen, och då en hund som är tränad till de som har epelepsi. när de får ett epeleptiskt anfall så hjälper han de, lugnar dem, håller kvar dem så de inte skadar sig och ja sådär (såg inte hela så jag missade lite men). han bryr sig inte om andra när de går på stan, eller mat eller sådant utan bara sin husse. duktig vovve ja och lite facinerande. så fort hon börja må dåligt märkte han det.
jag har kommit på att livet suger ibland, som idag. det suger att alla mina vänner är ute och har kul medan jag sitter här ensam. det suger. och inget illa menat men jag vill gärna inte höra från er sen om huuuuuuur roligt det var osv. för sånt suger det med.
jag har kommit på att skolan är jävligt tråkig. om man tänker igenom alla jävla uppgifter så är det så jäkla få som är intressanta. hade allt vart intressant kanske det hade gått lite lättare att göra de.
jag har kommit på att det ibland suger att vara tonåring. man ska gå i skolan, träna, skaffa körkort, jobba, och ja hur sjutton ska man ha tid med det utan att bli utbränd, då redan innan arton år. been there, done that.
jag har också kommit på att det ibland är ensamt att vara ensam. jag vill inte bli ensam i ensamheten.
jag har också kommit på att jag är kär i kärleken.
jag har också kommit på att jag just nu hade gjort vad som helst för att få se håkan på scen.
ja jag har kommit på massor och orkar inte skriva ner allting, för det är mycke.


M

fuck it, fuck it, fuck it, fuck it, fuck it!

helvetehelvetehelvetehelvetehelvethelvetehelvetehelvetehelvetehelvetehelvetehelvetehelveteshelvete säger jag bara.
gårdagens träning gick helt okej, jag körde på och hade bara en pyttanspytte känning i knäna vid ett lite ynka tillfälle men inte mer en så. och jag var så glad hela kvällen. men så KLART, så vaknar jag upp, reser mig och kan inte gå. nu är mitt ena knä helt cp, och det är inte ens samma smärta som innan utan nu är det något helt annat. gjorde så ont så jag lipa halva morgonen(delat med depression över detta med), och kan nu fortfarande inte gå speciellt bra. det gör även ont när jag trycker på knät och jag blir så jävla trött på det här så jag vet inte vad i helvetes hevete jag ska göra.
snart ska jag köra med, vilket jag inte vet hur det ska gå med tanke på att jag inte kan röra benet? ja vi får se. duktig är jag som pallra mig till skolan endå, men imån får jag faktiskt se hur jag gör. känner att det här var droppen och jag snart kommer hamna i träningsdepression, blandat med prestationsångest. jag som verkligen såg fram emot att gå ut och springa och verkligen träna. helvetes helvete.
inget skåne blir det till helgen, tråkigt. helvetes helvetes helvete är mina ord för idag. tack och hej.
M


when you say nothing at all

igår åt jag och k frukost på espresso house, mysigt var det verkligen. önska man kunde göra sådant varje dag, och ja det är ju en liten dröm att bo i en lägenhet i möjligen paris, över ett café eller liknande och även då förståss ha pengarna att gå ner och äta frukost varje dag.. bara att drömma vidare :) men ja frukost på stan är väll något jag gärna skulle få in lite mer i mitt liv. även lite med restaurangbesök, och med det menar jag inte mcdonalds..
nej jag har blivit riktigt pepp på vissa saker nu, och väldigt opepp på andra. jag är så taggad inför träningen idag, och på torsdag, och alla andra dagar. verkligen längtar och nu ska jag verkligen köra. jag är lite taggad (tro det eller ej) på att lära mig att laga mat. och då syftar jag inte på mammas köttfärslimpa eller liknande (iuh) utan mer, thaimat, indisk mat osv. vill även skaffa mig ett jobb, vill ha pengar, nu. sen att jag verkligen ska göra dessa saker är ju en helt annan femma. men ja då, opepp till tusen på skolan. har inte gjort ett skit på rätt länge nu och jag har inte ens en aning om vad jag har att göra. ja nej jag orkar verkligen inte med skolan. och så vill jag flytta, det hade suttit fint. helst från göteborg, fast samtidigt inte. men ja jo, bort härifrån och väldigt gärna utomlands. måste påminna mig själv att jag ska börja kolla lite saker nu, som aupair, resan till afrika jag vill göra osv. ja skärpning är det som gäller. kanske blir piggare om jag tränar ennu mer? och äter lite vitamintabletter haha. äsh.
ska nog behålla skorna med, var väldigt osäker igår men de flesta tycker ja, och jag lutar nog med åt det.

förövrigt så kokar jag potatis, som är klar. men ingen är hemma, och jag har ingen aning om vad vi ska äta till potatisen. det är nog inte så smart. så ja här sitter jag nu med en katrsull klara potatisar....
ja nej nu ska jag fixa lite och sedan åka till träning, lovely! tisdag är ju vanligtvis browniedagen, men jag borde ju faktiskt inte köpa någon, men dom är ju så goda! haha. ja vi får se senare.

jag saknar på sättochvis sommaren

M

if you dream of me like i dream of you



remembering your touch, your kiss, your warm embrace

monday

lite seg dag, skola, stan, hem, typ. skulle gått ut och sprungit men så blev det tusan inte, tiden bara rann iväg. köpt nya skor, och jag behvöer h j ä l p ! behålla eller inte? så ja hjälp!

M

i can still recall our last summer

nyss sett mamma mia, riktigt mysig film faktiskt! när jag kollar på den får jag samma känsla(inte riktigt men) som när jag ser high school musical, det måste vara helt jävla underbart att vara med i en musikal/musikalfilm. fyfan vad roligt alltså, synd bara att man inte har den talangen haha.
känns som jag börjar sjunka in i höstdeprition, kanske är deprition inre det rätta ordet men jag önska att jag, hade sisådär femtio tusen om inte mer såklart, att handla kläder för, vara 18 och festa för, resa för, och bara ha allmänt jävla kul lixom. börjar bli trött på mitt enformiga och tråkiga liv nu, och jag borde göra något åt det. jag inbillar mig att det kommer när jag fyller 18, och de kanske det gör. men jag vill ha det n u !
känner också att det börjar bli dags att fundera ut vad sjutton man ska göra efter skolan egentligen, det är ju lixom inte så jäkla långt kvar nu. blir stressad av angi som redan vart på möten, intervjuer, mässor och gud vet vad..
jag vill ut, och bort, och ennu längre bort.
börjar bli trött på mig själv och allt annat med. vill piggna till och göra något av mitt liv, ska inte den här tiden vara den bästa i ens liv? hatar att jag är ett år yngre än alla andra, det suger verkligen.
nej men ja skola imån då, inte alls taggad, men när är man. jävligt meningslös dag iallfall, start halv nio, slut tio. ut i skit väder för det lilla meningslösa är inte kul.

känns  som att allt hade kunnat vara så mycket bättre, och att det har vart så mycket bättre. finns så mycket jag hade velat få ur mig men jag vet inte riktigt hur, så därför avrundar jag istället.

i can still recall our last summer
i still see it  a l l
M

i´ve been standing on the shoreline




you get confused and then you fade away

just like that

ja då var jag äntligen hemma, lite senare än tänkt men ja. nu ska jag sätta mig och skriva programmet tänkte jag, synd bara att den andra datorn lagt ner så jag inte kan skriva ut. köpte mig förövrigt muggtermosen, som inte längre var på rea, to bad. men jag ville endå ha den så ja. sitter även och trycker i mig en brownie, kan behövas en fredag tycker jag.
här har ni då termosmuggen.


M

friday

har märkt att jag tappat min anonyma komenterare, men ja sånt händer ha ha. intressant. jo men sitter i skolan, kom försent för jag missade roligt nog 63 (katri vi ska aldrig mer åka till brunnsparken utan istället centralen). men ja nu sitter jag här på min enda lektion och gör inte ett skit! kunde stannat kvar i sängen.
nästa helg åker jag till skåne, med massa lagkamrater och det ska bli kul! men ja tränarutbildning/träning då hela helgen. helgen därpå har vi lagträff med tjejerna på fredagen(antagligen), träning på lördagen, träning hela söndagen. så man kan ju säga att jag har två träningstika helger framför mig.
nu vill jag bara hemmmm , och om knappa timmer sitter jag på 63 on the way home. termomuggen som jag önskar mig i julklapp ska jag nog gå och köpa idag, orkar inte vänta till jul nu när den är på rea och allt(om den nu finns kvar, hoppas!). träningen igår, ja halva laget knappt. börjar bli riktigt förbannad nu faktiskt, är så jävla trött på vissa så det finns inte. kasia hade något fint namn för dem igår men jag har glömt det, slappmaskarna, ja något sådant.
men ja vi körde placeringar i en timma, och styrka kondition i lite mindre än en timma. skönt iallafall!
ja nej kanske ska börja lite på den nya uppgiften. so long. äntligen helg föresten, har jag glömt haha.
M

and right now radio's all that we can hear

blev inget inlägg under grafisk, spelade lite istället ha ha. nu har vi historia och pratar om bakelserna man äter idag för någon kung stupade denna dag i lyxen för ja några många år sedan.
snart träning, jaaaaa! och snart helg. underbart. om en halvtimma slutar lektionen, gud vad bra allt kändes helt plötsligt haha. förutom att emma inte kommer idag, men jaja.
är klar med en hel del plugg faktiskt, ska hålla mitt tal, som är klarskrivet men inte övat på. klar med bond, klar med sh... men fick grafisk uppdrag idag, inte kul. tre webbsidor, affischer, grafisk profil osv. fyfan i helvete säger jag.
nu är det dags för någon genomgång, ja hejdå på er.
M

we were meant to live for so much more

jag har väll blivit vad katri och irma skulle kalla blogglat. dels så beror det på att datorn hemma har gett upp, eller ja internet på den iallafall. och sedan för att jag inte har något att skriva om, och inte har orkat klaga. det beror ju klart inte på att jag inte skulle ha något att klaga på, för det är nog aldrig fallet. har redan massor idag jag skulle kunna skriva ner, vilket jag nog ska göra med. för det första hatar jag västtrafik, bussen var åtta jävla minuter sen, vilke tär mycket när man ska itll skolan och står och fryser ihjäl. sen den jävla maten i bamba, kommer dit vid elva och ser en jätte mumsig kyckling med ris rätt, men tänker också då att jag ska äta lite senare med de andra. så ja en sisådär halvtimma senare går vi och äter, och då är matjäveln slut, efter en fjuttig halvtimma, och bamba var inte ens full. då har dom istället beställt in massa äckliga pannbiffar och annan skit, som att dom vet att kyckling skulle ta slut. så varför i helvete bara inte beställa in lika mycket kyckling istället för äcklig pannbiff som ser ut som en korvboll. ja det gör mig faktiskt förbannad.
men nu måste jag skriva klart min bond uppgift, men jag kan garantera er ett nytt inlägg om någon timma på grafiska lektionen, för jag vet redan nu att jag inte kommer att göra någonting!
M

tuesday

idag är jag trött, har ont i magen, huvudet. känner mig sjuk. har tråkigt nog ingen lust alls att träna idag. men inget att göra åt det, bara åka och köra på. är tacksam för mina underbart mysiga uggs en dag som denna.
imån är en lång lång dag, och vet inte hur jag ska orka om jag mår såhär, men ja.
M

sunday

ja hade fullt upp igår, först var jag med jenny och vi gick till min bror för att mata katterna osv. sedan kom cissi och vi satt i tre timmar och gjorde rosetter, och vi blev inte ens klara. sen kom katri med kusin hit för att göra sig i ordning och sen även fia och lollo..
sen bar det av till irma och party, trevlig kväll. men jag må ju säga att jag mår pissdåligt idag. förstår inte riktigt varför men de enda jag hade ätit igår var frukost klockan elva, så det gjorde väll mig aningen mer lättpåverkad än vanligt. ja men åter till morgonen, förstår inte hur jag kunde må så dåligt. för övrigt gick jag upp redan klockan nio, dags för träning... men jag kunde knappt stå, och jag mådde illa halva dagen och resan till träningen var fruktansvärd. trodde jag skulle spy hela tiden. ja ush, men man har väll bara sig själv att skylla.
det här trodde jag nog aldrig jag skulle säga men jag längtar till maten idag. dels för att det enda jag åt igår var frukost och snacks på kvällen, och idag lite fika hos morfar så är jag sugen på m a t. och inte nog med det ska mamma göra indisk mat, mums.
plugga, borde jag verkligen göra. är så trött så jag vet inte vad och mår fortfarande kasst. yey! får se hur det går med det, tvn lockar lite mer. nu ska jag återgå till mitt kära stjärnor på is, vill också kunna åka ! och btw, anteckna nu, mitt knä cpade något helt otrolgit förut, kunde knappt röra mig. inte kul. och ennu värre, skola imån - dö.
M

when there was me and you

i thought you were my fairytale
a dream when i'm not sleeping


varför känns allt så jävla fel och meningslöst. orkar inte mer och inte nu och inte alls. är så jävla trött på det här nu så jag vet inte ens vad.
och jag hatar dig, och jag saknar dig, och jag behöver dig,
och jag älskar dig, och jag är så trött på dig.

now i know you're not a fairytale
and dreams were meant for sleeping

RSS 2.0