thailand

Då var man hemma från Thailand och det känns inget annat än förjävligt. Det känns som att jag inte har något att komma hem till förutom träningen och K. Längtar som innih till träningen, vi är klara för SM så nu gäller det för mig att hårdträna de två månaderna det är kvar. Det blir ju rätt "lätt" för dem andra som redan kan programmet. Men jag kan ju en hel del så det är väll inte så jätte mycket att lära sig.
Åter till Thailandresan. Första veckan bodde vi på hotell Alis i Krabi. Jätte fint hotell, på balkongen på andra vårningen hade vi ett badkar i trä som man kunde ligga i med oljor och liknande, inte för att jag gjorde det men ;) .
Brände mig andra dagen, blev sjuk och var halft medvetslös tredje dagen, fortsatte att vara sjuk fjärde och femte dagen. Resultatet av det blev att jag inte fick solat speciellt mycket första veckan och jag har det som ursäkt till varför jag inte blev speciellt brun.
På lördagen åkte vi på elefant trekking i djungeln, snacka om att det var läskigt. Fasten elefanterna var små så kändes det som att man skulle ramla av och slå ihjäl sig. Men efter ett tag vande man sig och det var riktigt mysigt. Elefanterna var hur tama som hellst och det var kul att se vad dom kunde göra. Matade även apor på stranden i Krabi, ruskigt söta och jag hade inte tvekat en sekund på att ta med en hem om man hade fått göra det.
Efter en vecka på Krabi åkte vi till Koh Lanta. Som man kan kalla paradiset. Bodde på ett 4+ hotell, man gick i poolen från balkongen och det var hur fint som hellst. Min bror, hans tjej och barnen fick hotellets svit. (Det var dubellbokat och vi skulle egentligen bott i bungalows så jag antar att vi fick det finare rummen i någon slags kompesation). Fint var det iallafall, perfekt förutom myggen, fick 40 myggbätt första natten och det är inte så att jag får små myggbätt. Så med 40 myggbätt i storleken av 2-3vindruvor varav 5 var i ansiktet såg jag inte speciellt vacker ut.
Även i Koh Lanta brände jag mig rejält och fick ligga i skuggan i två dagar, och de två sista dagara var det mulet och regnade. Men man överlevde.
Man kan iallafall säga att det var billigt, jag köpte fem bikinis, två morgonrockar, en t-shirt, fyra filmer, sminkborttagning, godis, en väska, två flipflopp, foppatofflor, äkta converese, fyra plånböcker, en ljusgrej, två shorts och möjligen något mer för 1000 svenska kronor.
På den fina stranden Long Beach som vi bodde på friade min bror till sin tjej, och det var hur fint som hellst.
Det var det jag orkar skriva nu iallafall, resan var väll det som inte var speciellt kul 13 timmar flyg och 3 timmar bil.

 min bror friade :)

SUG skola.

Just nu är jag pisssur på Rickard och hela skolan för den delen. Jag fick FUCKING MVG på uppdraget, men i betyg? NEJ VG. kunde han inte gett mig en jävla kompletering, NEJ. Sjukt sur är jag, och inte nog med det kan varken lärarna eller rektorn svara på mail. Skickade mail till rektorn för över en vecka sedan med frågor om matte b, och har han svarat? NEJ, han är väll för upptagen med att förbjuda hissåkande och fundera ut ett straff till dom som lämnar korten på lunchgården. CP fucking skola säger jag.

friday

Nog för att det aldrig är speciellt lockande att gå till jobbet, men idag. Idag är en sådan dag jag skulle gjort vad som hellst för att slippa jobba, speciellt cö pass. Det hade vart jobbigt men okej med ett ecö eller c, men självklart fick jag cö. och inte nog med att jag fick cö idag utan även imån och nästa fredag. Men eftersom det är mina enda pass denna månaden så måste jag jobba. Mitt lilla hopp är att det är roliga människor som jobbar inatt, och jag skulle vara så väldigt tacksam om folk redan spenderat sin lön så att de inte har råd att gå ut i helgen. Men det återstår att se. Är däremot lite fundersam hur & med vad jag ska spendera de fyra timmarna mellan 08:00-12:00 på söndag morgon innan det är dags för Warriors träningen. Får väll sitta och äta väldigt extremt långsamt, eller något.
Börjar få lite panik på att jag inte har lånat boken som ska vara utläst inom en vecka än, men vad gör man när den inte finns inne någonstans?

Slösat lite för mycket pengar på lite onödiga saker idag känns det som, men jag vet inte. Det jag fick köpt var ett linne, en t-shirt från "fashion against aids" kollektionen, två par örhängen och ett halsband, en sporttop och maskara. Detta till en summa av 680 kronor (mat också). Kanske inte var så dyrt nu när jag ser över det, men whatever jag fick köpt det jag behövde i vilket fall och snart åker jag till Thailand, och när jag kommer hem väntar redan nästa lön på mig.

Time for me to go,
M

RSS 2.0