saturday

Idag var det äntligen träning. Det var inte så många där men det var kul endå, jag och Fia ska bygga stretch med Manda i programet och spinna. Jag är lycklig. Imån är det träning igen, ennu mer lycka. Däremot kommer jag inte få någon sömn innan den träningen så det är tveksamt om det blir någon gymnastik för mig.
Inatt flyttas klockan fram, det betyder att jag får jobba en timma mindre, yey.
Är aningen uttråkad såhär innan jag ska åka till jobbet, för lite tid för att kolla på ett Greys avsnitt men för mycket tid för att göra sig i ordning.

Skola på måndag, inte speciellt lockande. Har fått IG på de två senaste mattestegen så jag har ju helt klart en hel del att ta igen. Ska redovisa om Shakespeare och Romeo & Juliet på engelskan med, inte kul och så ska man ha hittat en reklam att anmäla vilket jag heller inte gjort. Så vi får väll se hur det blir på måndag ha ha.
Time to go
M
btw, vi ska få 18 nya warriorsdräkter eftersom det var fel på alla, och vi behöver inte skicka tillbaka dem så snart har vi 32 st, för er som nu är intresserade av det ....

my cool

Igår var det bad som gällde. Jag, Kasia, Cissi, Carina, Linnea, Manda och Fanny åkte till Valhalla för att simma/bygga vilket slutade i 2½ timmars bygg och ingen simning. Vi hade skitkul och provade på massa med "mini"trevånings bygg. Efter gick vi till Mcdonalds och käka och sedan följde vi Manda och Fanny till Nils Ericson och deras buss.

Imån är det äntligen äntligen äntligen träning. Min längtan är över, kommer nog vara lite trött beroende på hur kvällen slutar idag men vi får väll se.
Dags att kila till jobbet,
M

-

jag blir så trött, så jävla helvetes  trött på allting.


tuesday

Jag kan ju säga att jag börjar bli smått trött på snön och kylan. I morse vaknade jag och såg till min fasa den extremt (för att vara Svergie och Gbg) höga snön och insåg att hela min outfit som jag planerat ut var tvungen att ändras. Ingen bra start på dagen.
Men iväg till stan kom jag, jag och K spenderade några timmar i affärerna innan det var dags för mig att gymma. Träffade Kasia, Frida, Cissi och Linnea vid sportlife och vi bokade in ett spinning pass. Gött som fan var det att träna vill jag bara påpeka, dock höll spinningen på att ta livet av mina knän.
På torsdag blir det simning och förhoppningsvis lite bygg i vattnet, jag tänker dock inte röra någons fötter.

Jag fick en liten chock när jag avr på jobbet idag och fick 15-lappar för juni, juli och augusti. Så nu har jag en växande panik för att jag innan 1 maj måste planera mitt jobbschema för juni juli & augusti. Hur ska jag nu veta vad jag ska göra i sommar? Jag har ju inte planerat någonting, men vad ska jag göra om det kommer in en resa eller liknande? SUG säger jag bara. Det här blir inte lätt.
M


flashbacks.......

Natten var hur skön som helst, för att vara helgnatt iallafall. Jag gissar att det berodde på att det är löning på tisdag och folk inte har pengar, eller så har folk hemmafester på påsk vad vet jag. Tacksam är jag iallafall, önskar att alla helgnätter kunde vara sådär. Känns dock inte lockande att jobba lördagnatt, efter löningen.....

Jag undrar om någonting händer ikväll, har för en gångs skull inte lust att sitta hemma. Men jag gissar att det kommer sluta så iallafall.
Är anledningen till att mina blogginlägg alltid blir så korta och ointressanta att jag är en tråkig person? En tråkig person som inte har någonting att berätta om? Vad vet jag.
M


nostalgi?

Som vanligt har jag ingen lust att jobba, fast jag vill bara gå dit nu och få det gjort så jag kan njuta av mitt lov tills fredag då det är dags att jobba igen.

Konstiga tankar rör sig i mitt huvud. Jag förstår inte varför, varför min hjärna har konstiga tankar. Jag borde veta bättre. Nostalgi? Eller vad är det egentligen frågan om. Jag behöver inga konstiga tankar nu, jag har tillräckligt att tänka på.
Jag blir så trött på mig själv.
M

christmas

Jag vill ha jul. Visst är jag trött på kylan, de tjocka kläderna och så, men allt känns så bra på jul.
Känslan av att sitta på julafton med familjen känns för ovanlighetens skull lockande.
Jag vill gå på stan och bara njuta av livet och se den mysiga belysningen som gör stan tio gånger finare.
Jag skulle ge vad som helst för att allting skulle vara som det var i julas. Jag skulle ge vad som helst för att få spendera en jul till med mormor, vad som helst. Jag skulle ge upp resten av mitt livs jular för att få åka till henne dagen före julafton för att ge henne föedelsedagspresenter, och sedan träffas på julafton och äta mat, öppna julklappar och bara vara med henne. Vad som helst.
m

everything comes to an end

Är i princip klar med svenskan nu, hela nio sidor blev det. Runt fem med text och det känns bra, har dock inte korrekturläst än, tänkt fixa klart detta ikväll.
Så nu har mitt lov i princip börjat, har kommit fram till att jag inte har en chans på matteprovet så det är ingen ide att jag försöker, ska försöka satsa till omprovet istället. 
Jag har panik för att vi har så många inställda träningar, och att vi inte ska träna på hela påsklovet. Jag skulle kunna träna varje dag på lovet, men nu istället blir det ingen, hur ska jag klara det? Jag tycker väntan mellan tisdag och torsdags träningarna är lång.

Idag kommer bli en skön dag, slutade redan klockan elva. Ska hem strax och spendera kvällen med Greys och lite andra serier, funderar på att baka något mumsigt till det.
Nu ska jag kila till vår älskade 63,
M


du är en blick och den är mörk och den är varm

För en afton som doftar lite YMCA tack göteborg ni kärlek för mig - björn .
Hihi jag känner mig som en femåring när jag kollar på honom. Han är så fruktansvärt söt, och ser sjukt snäll ut. Min blivande pojkvän, vi ska bara träffas så kommer det bli kärlek vid första ögonkastet.

monday

Seg seg seg seg seg. Så fort jag börjar tänka på svenskan så får jag verkligen ångest, även så matten. Det känns helt omöjligt. Fick dock svenskan uppskjuten en dag, känns verkligen inte som att det räcker men det är ju alltid något.
Idag är det Ws som gäller, även så imån. Ser inte fram emot dessa långa dagar, men vad ska man göra.
Hade tänkt att springa idag, men i denna snön så är jag lite tveksam.
Nu åter till the english.
M


please can i have some extra homework

Någon som vill göra mig reklamanalys? Eller kanske min niosidiga svenskarapport som ska vara inne på torsdag? Eller varför inte min grafiska fyra formfavoriter uppgit? Eller kanske mitt matteprov?
Nej jag tror ingen  vill det, inte jag heller. Kommer aldrig få gjort svenskan, det känns nästan som det är värt en ny uppgift ha ha.

Nu har jaginte sovit på 33 timmar eller något sådant, är faktiskt ovanligt pigg för det. Ont i kroppen bara, mina knän klarar inte av det. Gjorde inte så mycket på träningen, men en hel del fina ext stretchar och liknande iallafall. Sen hade vi Invaders, kuligt kuligt.
Jag ska väll ge mig in i pluggandet, eller varför inte Greys som spelas i min dvd.

M

segt

Nu är jag trött och vill lägga mig och sova, det hade vart skönt. Istället ska jag sätta mig på en vagn till jobbet, och efter det fyra timmars träning. Ser fram emot att få lägga mig imån runt fem på eftermiddagen......

Väldigt förvånad att Charlotte vann.
M

friday

Arbetsmijlö och säkerhet är extremt tråkigt. Meningslöst ämne enligt min åsikt, förstår inte heller speciellt mycket av säkringar och jordfalls skitsaker. Inte K heller eftersom hon sitter och målar Kalle A.
Lite duktigt har jag däremot vart idag, har snart tagit två flugor i en smäll, två ws på en dag.


Hoppas på en trevlig kväll hos J idag .
 
M

bored

Jag är extremt uttråkad, och jag vet att jag borde plugga men jag orkar inte. Svenskan ligger och gnager i huvudet me nden är så tråkig så jag vill bara spy. Förstår den inte ens så det är min tillfälliga ursäkt till att inte börja, och det är en vecka kvar till deadline.
Vill träna med, får panik av att träna såhär lite. Det är tillochmed så illa att jag tänkte gå ut och springa, men nu är det svart ute och det går inte. Sur som fan är jag för att jag sköt upp det och åkte till min bror istället.
Vill träna nu nu nu nu nu!! Ska nog börja gymma, om någon har råd att börja med mig haha.
Panik, allt jag tänker på är träning och jag pallar inte att ligga i mitt rum och köra ett styrkepass. Det är helt enkelt inte värt det för en sådan kort träningstid.
M

breakdown

imån är det dags, och jag är inte redo. jag är inte redo för det här och jag ser inte hur jag ska kunna klara av detta. jag är rädd för att gå ner i någon slags depression efter imån, och det har jag inte tid med, hur fånigt det än låter. men jag ser ingen annan utväg, jag känner mig själv och detta kommer knäcka mig.


--

jag vill aldrig gå upp från min säng. jag vill inte gå till skolan mer eller jobba mer. jag vill träna och ligga i min säng. jag orkar inte, det skulle kännas så skönt att bara ge upp. jag är så trött.


sunday

Jag är redan skoltrött och det efter en dag i skolan på cirka tio veckor.
Börjar få panik över mitt liv, känns som att jag inte får gjort någonting längre inte ens lyssnat på musik. Inte den bästa förklaringen men i vilket fall känns det konstigt.
Är också väldigt trött på allt jävla snack, det jag fick höra igår var inte alls speciellt kul. Förstår inte har folk inget bättre för sig än att hitta på saker?

Jag har i vilket fall inte fått gjort någonting på ex antal timmar nu, blir så trött på mig själv.

m

hovfjället, branäs & practise

Åkte skidor torsdag-fredag. Första dagen i Hovfjället och andra i Branäs. Gick väll sådär, eller andra dagen gick det inte alls. Ramlade tusen gånger varav en på huvudet och fick hjärnskaking eller någonting, det stog iallafall inte rätt till med mitt huvud. Men det blev en väldigt trevlig resa, med ibland väldigt tevlig utsikt.
Dagen efter var det dags för tre timmars träning och jag kan inte direkt säga att jag var peppad. Men det slutade med att jag körde rundat flickis direkt hur bra som hellst. Kändes helt ofattbart och underbart när alla bara stog och klappa och skrek bra. Basade med Fia också, ingen av oss har gjort det på ett bra tag men det gick hur bra som hellst, ext och libbar satt. Även idag var det träning och byggen gick lika bra för vår del, gymnastiken gick aningen sämre för mig, man kände ju aningen skillnad på mattorna. Men rundat flickis till SM är inte helt omöjligt, nu ska jag kämpa på som innihelveteshelvete.
Sitter redan och längtar till tisdagsträningen, aldrig vart såhär peppad att träna.

Panik inför skolarbeterna? Svar ja. Har 160 sidor i Huck finn att läsa tills förra tisdagen, ett engelska häfte med 70 frågor tills imån, en affish tills imån, ett tresidigt repotage tills på tisdag och en arbetsmiljö och säkerhetsuppgift som jag inte ens vet vad det är och en svenska uppgift jag inte heller vet vad det är.
Vad har jag börjat på? Svar inget.
Känns som jag borde rappa på, men jag har NO ork.

Är inte speciellt glad på jobbet heller, satte upp mig på en fredagsnatt och ska nu jobba tre lördagsnätter en fredag och har två SN. Jag blir galen.

Cheerleadingen är iallafall utan tvekan det som håller mig uppe.


RSS 2.0