möt mig där båtarna rullar ut, senare idag

träning hela dagen lång. egentligen har jag inte de långa söndagarna längre utan bara fyra till sju, men åkte tidigare för att  vara med på hunters try outs så det blev hela dagen endå. men jag klagar inte, uteträningar i sådant här väder är kul. gick iallafall mycket bättre på heroes try outs idag, byggen var isförsig lite vingliga men allt annat såg bättre ut. sista try outen på onsdag och sedan tas laget ut, förutom de gamla som redan är med då förstås, hehe.
imorgon blir det körlektion, skolan för att ta farväl av datorn och den älskade historiaboken, sedan stan och på kvällen cheer/coach möte.
sitter nu och väntar på att cami ska logga in så vi kan ha msn "möte". som vanligt haha, men det är ju bra att man kan ha det så iallafall. en skön vecka förövrigt, studenter, fest, träning, och min egen student! kan inte bli bättre.


mina duktiga tjejer

vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej...

sitter på tjörn och har bara en sak i hjärnan, cheer. mailen, kollar videos, diskuterar lag, träningar m.m. helt underbart, och jag är så taggad att ta ut de nya laget, mitt lag, och sätta upp mål och köra igång med träningen. är lite rädd att jag kommer sätta ribban lite väl högt, jag har redan funderat på en hel del saker och har en hel del höga mål. men detta året ska vi satsa hårdare än någonsin, så det blir nog bara bra. längtar tills träningen på söndag.
här kommer en video på några som är helt grymma på ps (partner stunt), kolla in den!!


fredag

40 mail de senaste två tre dagarna, endast om cheer. haha, ämnet är inte rosetter denna gång iallafall. men men. idag var för övrigt min sista dag i skolan, på måndag har vi inget och sen är det studenter var dag. ska snart åka upp till tjörn, och försöka njuta av solen. mamma är så ivrig att jag ska se vår nya båt, något som inte intresserar mig speciellt mycket. har förövrigt kommit på att vi har rätt många båtar, inte för att det är några gigantiska eller sådär. och bara för att jag har tråkigt tänkte jag rabbla upp dem och se. flugan, en liten mini races båt i princip - farfars. eka, rätt sliten - farfars. motorbåt, fin och lagom stor med sovplats för ca 5-6 pers - farfars, motorbåt, lite mindre och vet inte riktigt om man kan sova - farfars, optimist, mini segelbåt där typ 2 pers får plats haha - min, båt, någon typ av snabb båt, ingen ruff - mamma & pappas. det är båtarna som finns på tjörn, och det var en del haha. saknar vår gamla båt som vi sålde, den var mysig med ett stort trädäck där jag alltid låg och solade.
min farfar har cancer, och det har jag vetat länge. men idag fick jag reda på att den var elakartad och att den fanns på många ställen. ush det gör mig så himla ledsen.


min underbara farfar ♥.

torsdag och student

idag tog min fina kusin studenten. hon var så himla fin, och jesus vad mycket grejer runt halsen hon fick. jag älskar henne något otroligt mycket, synd att vi har tappat kontakten lite bara ♥.
fick för övrigt mvg i projektarbetet, liten chock då det var nisse som betygsatte. men jag klagar inte.


malin, kusin och natta


jag kusin och natta igen (:


min älskade kusin ♥


jag och kusin ♥

onsdag

det kändes konstigt att åka till skolan idag, som att vi redan slutat. vilket vi nästan gjort. jag har nog däremot aldrig någonsin vart så förbannad på skolan, rektorn, lärarna och gud vet vad som jag var idag. det är nämligen så att jag rickard och camy gjorde ett prov för fem månader sedan. ett prov som läraren sagt att jag klarat. och idag, idag, tre dagar innan betygen sätts så kommer han och säger "malin du saknar fysiologi provet" jag svarar att jag har gjort provet och att du (lärarn alltså) sagt att jag klarat det. "jasså, det minns jag inte. jag hittar ju inte era prov nämligen" du gör inte vad sa du....? jag blir galen på våran helvetes skola, och inte nog med det säger han saker som får det att låta som att det inte är hans fel, vems fan fel är då? ja som sagt, jag blev fruktansvärt arg och blir det bara jag tänker på det. vet inte vad som händer nu.
till något roligare, heroes första utagningsträning idag. det gick bra, som vanligt sprang tiden iväg och man hann inte allt det man hade velat... snart tas laget ut, mitt lag. mina ajr. hjälp haha, men det ska bli kul, och det kommer att bli bra.
imån tar min underbara kusin studenten. lite avundsjuk blir jag, men det är inte många dagar kvar nu.


heroes (:


och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

det blev en trevlig dag, precis som jag trodde. en lång runda på stan med min bf, katri alltså. fick som vanligt när jag handlar inte köpt mycket, men endå gjorde jag av med massa pengar. det blev iallafall en plånbok, klänning, ringar,  och present. gick sedan till götaplatsen där det var bal, natta var superfin. jag hade gärna avslutat dagen med någonting gott på en servering. men så blev det inte.
förövrigt, grattis till mig som klarade teoriprovet idag.


malin i sin orginalpose


malin jagar pippi och är vackert skev


bf - malin och katri, lika snygga som alltid


ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll

smart som jag är lyckades jag söka ett jobb i stockholm. "sommarvikariat 11 t/v, glitter på centralen" perfekt tänkte jag, och sökte. sedan insåg jag att de inte var på centralen i göteborg. ibland har man ju hjärnan med sig....
är nergrävd i teoriplugg, och inbillar mig att jag pluggar effektivt - vilket jag inte gör någonstans. jag hoppas på en trevlig morgondag, det känns som att det kommer att bli en trevlig morgondag. förutom det faktum att min moster skall opereras, så himla tråkigt är det, men jag håller tummarna och hoppas på det bästa ♥. 


och jag var full och jag var dum, och jag ramlade på allt

datorn är tom, fört över och bränt tusentals låtar och bilder i massvis med timmar. känns lite skumt. snart student, och jag vill inte ha mina student kläder. vad gör man då? pinar sig i dom, antagligen. jag tror att jag redan tagit studenten, eller ja att jag slutat skolan iallafall. rätt konstig känsla, och felaktig också eftersom att jag har två veckor kvar.
snart åker vi till bulgarien, jag längtar.
för övrigt så är mina vänner bäst, och jag älskar oss verkligen. det finns inget mysigare än att sitta med dem och bara prata om allt och inget. jag hoppas på en bra sommar.
M

jag älskar oss

nyköping om någon timma, 1 dag kvar och jag är galet nervös. vi är förövrigt först ut i klassen, det känns bra. hjälp vad all nervositet sköljde över mig. peppa peppa peppa!


för att vi är bäst, och för att jag älskar oss något otroligt.
once a warrior, always a warrior ♥

och jag vågade aldrig hålla din hand, vi är inte såna som i slutet får varann

3 dagar kvar, fortfarande nervös.
scilicet tu


i love you

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

4 dagar kvar, jag är nervös.
anorlunda dag idag, kan inte riktigt besluta hur den har vart. mest bra, eller?


6 dagar

grenrep över och det gick ju okej, lite tråkigt att det inte känns perfekt bara. nu har jag o n t, tränade dubbelt då jag stannade med heroes och tränade/coachade till tre. imorgon är min sista träning, räkna med en gråtande malin. snart är det sm, tagga tagga tagga. 6 dagar kvar.


livet
M

fredag

ett nytt klockförsvinnande har drabbat skolan. i ettan var det vi som stog för det. fick ett mail från rektorn där jag trodde han skulle komma med något hot till de som tagit dem men istället läser jag "Lämna tillbaka klockorna är ni bussiga. Eller ge mig ett tips var de kan ligga gömda. En imponerad Niklas". Det första tecken på mänsklighet, samt ryktet att han dansade på balen, jag är tveksam, men det är allt!
harmonisk dag, mindre harmonisk helg. träning klockan tio imorgon med lagfotografering samt genrep osv. skönt med helg iallafall, och att tiden går, för nu är det nära. ska återgå till mina serier nu, har ju en hel jäkla del att ta igen. har förövrigt en nerv som ligger fel i min arm, kan den inte hoppa tillbaka för det är så jobbigt! jävla nerv.
M

när livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen

upp och ner. mycket tråkigheter, men mycket roligt också. sjukdomar, stress, ångest, panik. lättnad, glädje, träning och en bokad resa. det händer just nu.
10 dagar till sm, 24 dagar till student, 28 dagar till bulgarien. i can't wait


warriors, the supreme elite

underbar träning idag, en av dem bästa på extremt länge, om inte den bästa någonsin. jag älskar mitt lag, jag älskar min andra familj, jag älskar oss, jag älskar warriors. och jag går nästan i sönder av tanken på att vi snart kommer att splittras och att jag kommer lämna laget.
nej,
jag går i sönder.   


warriors ♥ once a cheerleader always a cheerleader

.

tu infractus mihi, bis


RSS 2.0