jag har glömt bort var jag ska, så jag flyter bara med

Känns det inte så ibland? Eller så är det bara jag. Iallafall så är det snart helg och det gillar vi. Det ser ut som att den blir busy som vanligt, men det är ju så det ska vara. Kilar till Westfield för shopping och lunch på Pho med Joanna imorgon förmiddag och håller tummarna för att det blir Hard Rock Café på kvällen. Jag funderar på att köpa med mig ett par Reebok Easytone hem från Westfield, det ska dock vara det enda (och kanske något mer, haha) som följer med mig hem då jag fick namnet Malin shopaholic Nyman av Joanna... Intresseklubben antecknar antar jag.


She's got me with nothing to win and nothing left to lose

Okej, nu överdrev jag. Allting är inte grått, jag måste bara ta tag i mig själv. Det känns bara som att jag jobbar all the time, och när jag inte jobbar då måste jag träna. Men det är inte riktigt så det ligger till. Visst jobbar jag mycket för tillfället och när jag inte jobbar tränar jag, men jag spenderar också ganska mycket dötid här hemma och framför datorn. Jag har noll energi och jag är trött 24/7 men jag måste börja försöka ignorera slöheten och göra någonting iallafall. Så det är mest mitt eget fel att allt har kännts (stavning?) lite grått ett tag, nu ska jag börja se färger och bli kär i livet på nytt.


´monday

Tydligen har jag festat med en snubbe från Kungarna av Tylösand (pinsamt) och känner en som är med i idol. Se vad man missar när man inte hänger med i svensk tv. Annars då? inte mycket, allt är rätt grått för tillfället.

I find the map and draw a straight line

Nu ska vi bege oss in till Regent st. där det ska vara modevisningar osv i samband med Fashion week. Efter det blir det förhoppningsvis grekisk restaurang och sedan får vi se vad kvällen bjuder på. Love!


Keep your fingers crossed!

Okej mina vänner, nu får ni keep your fingers crossed för att mitt hår blir bättre. Det är tredje gången gillt jag färgar det nu och jag orkar verkligen inte om det ska bli värre än det var. Man kan ju inte hålla på så här hur länge som helst...

friday the 13th?

Fredag den 13? Ja det känns nästan så. 
- Regn och höst har dragit in över London och imorse skulle jag gå med Tommie till en playgroup 20 minuter bort (i ösregn då såklart.) Jag fick lånat ett paraply men insåg efter några minuter att paraplyet droppade svarta droppar och färgade då alltså av sig. Så det var ju bara till att fälla ner det och gå i ösregnet. Nästan precis när vi kommer fram får han för sig att somna vilket betyder att det inte är någon idé för oss att gå dit, så det var bara att vända och gå tillbaka de 20 minuterna - i ösregn.
- Jag bestämmer mig återigen för att gå till gymmet och är på väg ner för stentrappan efter Barnes bridge. Jag trillar, ramlar baklänges och slår i rumpa och rygg i stentrappan, glider ner för hela trappan (som dessutom är lerig) och tappar mobilen. Kul att gå in på Riverside och se ut som att jag bor i skogen... Väl färdig på gymmet kommer jag ut och möts av... ÖSREGN! Ja regn är väll inte hela världen men detta tillsammans med mycket fler tråkigheter fick dagen att kännas som en riktig fredag den 13.

You don't know what you're running away from

Paris day three
Söndag morgon och vi gick upp tidigt (läs; sketamegatidigt för att vara semester) för att ta oss till Louvren. Vi åt den bästa frukosten på våran weekend på ett himla mysigt café på matgatan där vi bodde. Sedan vidare till Louvren och Mona Lisa såklart. Eftersom vi i princip inte kan någonting om konst yrade vi mest runder på Louvren och gick vilse flertalet gånger innan vi bestämde oss för att dra vidare. Vi ville tillbaka till Notre Dame så att vi kunde se katedralen från insidan, och den visade sig vara precis som man tänkt sig - helt otroligt vacker och maffig. Efter Notre Dame gick vi vidare till Palais du Luxembourg som var helt extraordinary (förutom en dålig lunch med den värsta servicen jag någonsin vart med om...) Vi hann också med att besöka St-Sulpice och St-Germain-Des-Prés innan det var dags att röra sig mot tåget och London.
En helt underbar weekend och jag kommer lätt att besöka Paris så snart det finns tillfälle - eller kanske flytta dit till hösten... Katri?












































I don't mind if you don't mind 'cause I don't shine if you don't shine

Paris day two
Lördag och vi bestämde oss för att åka till Eiffeltornet och äta frukost där i närheten. Vi hittade ett mysigt café där vi åt en supergod frukost och njöt av vädret och utsikten. När vi sett Eiffeltornet från alla vinklar och tatt x-antal kort åkte vi vidare till La Défense och ett shoppingcenter. Sedan bar det av till dagens sista mål var Montmarte som var ett av de mysigaste ställerna vi besökte i Paris. Vi gick till Moulin Rouge och sedan vidare till Sacre Coeur. Det var helt fantastiskt fint där uppe och utsikten var helt otrolig. Vi avslutade kvällen på en mysig restaurang med en fin trerätters middag.






















































det blir inte alltid som man tänkt sig....

"Oh Malin, is that you? I didn't recognize you..." "It's very pretty but you had such beautiful blond hair..." "WHAT HAVE YOU DONE TO YOUR HAIR?! IT'S ABSOLUTELY HORRIBLE!" "Malin, varför är ditt hår rött?"
Dessa kommentarerna gånger femton fick jag under skolhämtningen. Ja ni kan ju gissa, jag har färgat håret och det blev inte speciellt bra. Alla mammor tyckte det var fint men dom vågar väll inte säga något annat, barnen däremot var lite ärligare utav sig. Att det aldrig ska bli rätt när jag färgar håret. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu men det löser väll sig, tur att jag inte gav mig på det här innan Parisresan....

Du stannar på en borderline, sen börjar du gå

Paris day 1
Paris was wonderful. Det var helt fantastiskt. Vi har haft en helt underbar helg och det känns lite deppigt att vara tillbaka i London - en känsla jag aldrig trodde att jag skulle känna.
Fredagen i Paris spenderade vi på gator och torg. Vi promenerade bland annat genom Les Halles, Le Marais, Bastille, Notre Dame och St-Germain-Des-Prés. Vi kollade på mäktiga, vackra byggnader, gick genom mysiga smågator och satt i parker och åt franska specialiteter. Vi köpte med oss ost, baugette och cola till rummet för en chill avslutning på dagen.
































There's a still in the street outside your window

Blir man trött på sig själv när man bestämmer sig för att gå till gymmet trots att man egentligen vill dö av trötthet, går till gymmet, tar på sig gymkläderna och inser att man bara har en sko med sig? JA!

Next; Paris!

Jag är smått stressad. Jag måste packa, duscha, måla naglarna, städa, äta och sova innan jag om fem timmar behöver vakna till liv igen för att ta mig till St Pancras. Jag och Joanna ska nämligen hoppa på tåget till Paris imorgon 5AM. Det kommer att bli awesome!


On a bridge across the Severn on a saturday night

Jag vet inte hur jag ska kunna lämna min au-pair familj om tre månader. Jag vet, det är tre månader kvar men jag kan endå inte hjälpa att jag tänker på det. Idag kom min värdmamma hem och sa, "Hur ska vi klara oss utan dig sen Malin? Jag och Jon pratade om det häromdagen, hur vi ska kunna klara oss utan dig. Hur vi ska kunna hitta någon som kan ersätta dig. Det kommer att bli svårt." Jag kan säga att det värmde till i hjärtat. Samma sak när Viktoria säger att hon inte vill att jag ska åka, att jag ska stanna här i flera år. Hur ska jag kunna lämna den här underbara familjen och dessa fantastiska barn?


'Luften bor i mina steg

Nostalgi ♥
























I love this place, but it's haunted without you

Jag vill så gärna vara frisk. Jag vill så gärna göra allt det där jag har tänkt att jag ska göra under dagarna. Jag vill promenera till favoritfiket en tidig morgon. Jag vill klistra i min scrapbook med håkan på högsta volym när regnet öser ner. Jag vill sitta i parken med lite thé och en bra bok i höstsolen.


Turn into something beautiful














Cause baby tonight, the DJ got us falling in love again

Idag tänker jag trotsa sjukdom (som garanterat kommer att visa sig vara ett misstag) men jag kan bara inte ligga inne hela dagen idag med. Så nu ska vi antingen åka båt eller gå på bio och ikväll blir det The Ship som jag verkligen hoppas att jag orkar följa med på. Love!


Förövrigt har jag klippt och färgat håret, men det är ingen som verkar märka det, haha.

blä

Det blev ändrade planer för min del. Istället för att fara med de andra åkte jag hem efter röstningen. Mår jätte dåligt och kommer att ligga inne hela dagen i hopp om att jag mår bättre imorgon. Varför ska man alltid bli sjuk?




saturday

Nu ska vi strax kila iväg och rösta innan vi ger oss ut på en dag med äventyr (?). Ser ut som museum för tillfället men vi får väll se vart dagen tar oss. Love.

You're only as tall as your heart will let you be

Riverside fredag. Ja det skulle man nog kunna kalla min dag. Träffade Alex i morse på gymmet, simmade efter det och försökte oss på krål (som inte gick så bra, haha). Vi avslutade med Dermotherapy relax och lunch. Om en timma ska jag hämta barnen och gå till riverside och spendera arbetstimmarna där. Alltså riverside fredag!


Fashion's night out

Nu sticker vi iväg till fashion's night out in London. Love!


Till the sun turns black

Haha är man lata om man skypar med varandra om morgondagens planer när man bor i samma hus?

Dom himlarna har lämnat mig för länge sen

Dublin mina vänner, Dublin var awesome! Skulle mycket väl kunna tänka mig att åka tillbaka dit någon gång med vänner så att man kan utforska nattlivet och stan lite bättre. Iallafall så gjorde vi många (barnvänliga) saker där. Vi åkte till The Phoenix Park (som är den största stadsparken i Europa) och där gick vi på Dublin zoo. Vi besökte även ett stort shoppingcenter, ett lekland, åkte in till Dublin för lite sightseeing, såg på irländska dansare, åt på restaurang, åkte till Wicklow mountains och till ett stort vattenfall osv...














wednesday

Har spenderat dagen på Diana - Princess of Wales Memorial Playground som har Peter Pan tema med stora skepp och sådant. Riktigt fin lekplats och en riktigt fin dag. De kommande dagarna kommer jag att spendera i Dublin med barnen och en himlans massa släkt (som jag aldrig träffat) till familjen. Så det kan ju bli, eh, spännande... Nejdå det blir säkert jätte bra. Cheers!

RSS 2.0