it never came to the corner of first and amistad

långa dagar. måndag; sömn i tre timmar, biblioteket nollåtta-stängt-helvete, skolan, körskolan - teori och körlektion, stan, jobba, köra, hem vid åtta. tisdag; sömn i fem timmar, skolan, gymmet, köskolan - teori och körlektion, bio, hem vid halv tio. onsdag; skola, gymmet, körskolan - teori, stan, fotboll, köra, plugga. jobbigt, men samtidigt rätt så skönt. jag får ju gjort saker iallafall. imån spelar min älsklings elias sin första fotbollsmatch. självklart ska jag vara där och kolla. undrar hur många av tio ungar på sex bast som kommer springa efter bollen samtidigt, haha.
M

and i want to feel like that

hej smärta, hej smärtstillande! välkommen, du är efterlängtad.
M



dit kan jag gå och sakna dig

ja jag kan inte påstå att det var roligt att träna idag. tre timmar inomhus, strålande sol och under den bästa soltiden, sex pers borta och inte ett enda bygg. fick ''''ont i ryggen, men ja alltid kul att träffa laget såklart. har också fått kört, pluggat lite teori och grillat med grannarna, lika trevligt som vanligt. gick dock in tidigt pågrund av ryggen och sådär.

nu får jag höra att du lever då och då ifrån en vän
det verkar dom som att allting är okej
jag undrar om du nångång är tillbaks dit igen,
och kanske undrar över mig, du kanske undrar över mig

onsdag

helt seriöst, vad är detta för jävla inlägg "hej du! vilka långa fingrar du har" eh okej?
dagen som jag trodde skulle vara helt fruktansvärt långtråkig har gått ganska snabbt. tiden rann iväg och vips var jag klar på ungdomsmotagningen och gjorde några ärenden innan jag åkte hem. sedan gick jag till natta en stund innan det blev en lång körrunda i både mölndal, frölunda, sahlgrenska, vasa, city, hjällbo, gårdsten och hem. i backen upp till mig sprang ett rådjur ut mitt framför mig. snacka om hjärtattack och bromsning haha. tur att man var hyfsat vaken och att den sprang snabbt. sedan jag kommit hem har jag faktiskt suttit och pluggat. denna jävla rättskunskapen alltså. jobbigare kurs har jag nog inte haft, inte en enda lektion utan att uppgifter delas ut i massvis. bara att bita ihop. eftersom ingenting roligt vill komma på tv ikväll får jag väll sitta och plugga istället, b o r i n g.
M

tisdag

dagen har bestått av skola, gym, hem, kalas, natta, tv. hade en mindre sovmorgon idag, men tack vare att de byter våra garageportar har jag sovit dåligt som fan. eller ja det är väll inte den enda anledningen att jag sov dåligt men. imorgon har jag en längre sovmorgon, men då ska dom fortsätta byta portarna. jag älskar folk som bankar klockan åtta på morgonen.
nu har jag i vilket fall klickat hem två armband till mig. me likes.

 
morgondagen känns så tråkig att jag gärna hade skippat den. onödig skoltimma där man inte gör ett skit. tråkiga timmar att spendera ensam på ungdomsmot. besök hos natta, som iförsig inte är tråkigt. körning, och sedan är dagen slut. har ingen ledig dag att se fram emot heller. jaja
M

yesyesyes

duktiga duktiga malin har nu pluggat teori och har fått gjort två faser i teoritesten, klarade båda, vilket nu innebär att jag klarat all faser och är redo för repetion/slutprov som man måste göra på körskolan innan dom bokar teori. detta innebär också att jag kan boka sådan lektion med mattias (minns inte vad det heter men det är en typ provuppkörning med en annan lärare...). har däremot en del teori kvar eftersom att proven inte var felfria, men endå. skönt att jag äntligen kommit någon vart. jag har så tråkigt och så mycket energi att jag skrivit nattas reportage. inte hele men enochenhalv sida har jag knapat ihop, tycker synd om henne som är så sjuk och längtar tills hon kommer hem!
nu har jag absolut ingenting att göra, ingen att vara med, inget att se på tv, så jag ska nog göra någonting jag aldrig gjort förut, plugga på ett uppdrag första dagen, första veckan det presenterades. ja det har nog aldrig hänt i historian eller vad säger du katri? ha ha ha. blev på väldigt bra humör. fast helst hade jag velat vara med någon vän nu, men alla verkar rätt upptagna och ickehemma.
M

måndag

på måndagsmorgon vaknar jag alltid upp med känslan att det fortfarande är helg och att jag borde sova, innan jag inser att det är måndag och jag måste gå upp och till skolan. och efter de första snurriga tankarna kommer alltid samma tanke, "jag hatar måndagar". det är så jäkla jobbigt att gå upp och åka till skolan, och sedan sitta där och bara känna hur man hela tiden är på gränsen till att somna. men efter körlektionerna (som jag vanligen har på måndagar vid 11) så brukar allt fixa sig ganska bra. jag blir pigg, jag inser att jag har hela förmiddagen och kvällen ledig, och att jag imorgon har sovmorgon. nu kommer alla uppdrag, vilket betyder pissmycket att göra verkligen. men eftersom jag inte har tänkt att ta tag i dom idag så ska jag faktiskt sätta mig med teorin. för nu är det inte långt kvar, och jag tänker inte sitta här och bara vänta för att jag är så seg med teorin, bättre att ta tag i det nu!
blev lite glad också för på torsdag skall jag jobba. hos min brors tjej som har eget företag där jag har jobbat lite ibland, dock väldigt länge sedan sist. det innebär iallafall en mindre summa extra pengar. nej teori var det ju.
M


is it too late to remind you how we were

plötsligt känns allting inte lika bra längre

fredag, äntligen!

äntligen! nu är projektarbetet klart och inlämnat. skrev precis klart rapporten som blev hela tretton sidor. så nu är det över, fy i helvete vad skönt det känns. i helgen ska även rättskunskapen in och jag planerar att vara klar med grafisk också. vilket absolut inte innebär att jag har lite saker att göra sedan, men betydligt mindre. känner verkligen hur studenten närmar sig nu när de sista uppgifterna börjar komma. snart ska k komma hit för att plugga. vi ska få klart rk uppgifterna idag. känns rätt bra detta faktiskt. hela helgen består i princip av träning, som alla den närmsta helgerna. nu ska jag ner och leka lite med hugo, vi har fotat lite som jag kan ha när jag åker som aupair senare. trevlig fredagskväll.


träning förra veckan, first time för voltbygget.
M


torsdag

har åstakommit lite idag iallafall. sovmorgon eftersom jag var helt slut efter gårdagen -igång från halv fem och hela dagen- promenad till affären och handlade lite, ligga i solen och läsa (ytterst)lite körteori, fått skrivet två sidor på min rapport - det känns däremot som att jag är helt ute och cyklar, läst, och lite annat. ska strax kila iväg på cheer träning. det känns så skumt att vi flyttat tisdagsträningarna till lördagar, jag har tränat tisdagar i flera flera år, systemet är rubbat! men nu blire ju gym på tisdagar iallafall. nej ska väll åka nu tänkte jag. snart är det helg. bara träning och plugg i princip. men snart är helvetet slut, femtio dagar om jag inte har helt fel. solong
M

tisdag

jag trodde min projektgrupp skämtade med mig när jag läste tiden om avgång till marstrand imorgon, 04:30. men nej, vi ska åka vid nollfyra:trettio på morgonen. noll fyra, trettio, jesus säger jag bara. hur i helvete ska jag orka det. vi ska åka till marstrand för att laga mat, fota den och jobba med de tusen andra sakerna vi har kvar på projektarbetet som skall in på fredag. ksanet lämnar vi i stan för att gå på seminariumet som vi andra måste skippa. som tur är kommer niklas och hämtar upp mig i morgon men endå..
dagen har bestått av promenad, skola, gym, hälsa på bror, tårta, projekt"möte" via msn... rätt ointressant, men gymmet var skönt, såg en och annan söt kille med haha. nej läsa och plugga och äta nu.
M

how long must you wait for it

rätt händelselös dag. promenad, läst, läst lite mer, försökt plugga, struntat i det och läst, åkte med janna till angered, in till janna, fika, tv, prat, färga hår, försök att plugga, resultatet blev bloggen. imorgon drar allting igång igen. jag har sagt det så många gånger förr, men nu måste jag skärpa till mig. jag måste börja träna mer och hårdare - om jag ska kunna göra mitt allra bästa på sm och försöka få bort lite av mina skador. jag måste fortsätta plugga och få in allting - trots att jag egentligen inte orkar. jag måste lägga ner mer energi på körteorin - för det är inte långt kvar nu. jag måste börja äta mer mat - så att jag ska kunna orka med allt detta. nu måste jag ta tag i min religionsuppgift som skall in om två timmar, återigen varför skjuter jag alltid upp allting till sista sekund?
M

söndag

hemma efter en minst sagt härlig helg på tjörn. det blev solning, promenader, män som hatar kvinnor, skratt, krocket, fotboll, frisbie, påskbrasa, raketer, räkmackor, övningskörning, däckbyte, plugg - ytterst lite, och säkerligen massor mer som jag inte minns då jag nyss fick en mindre blackout. fy skam över mina steg den här helgen. jag skyller på att tjörn är ett såpass litet område att jag hann gå runt allting på dryga kvarten. och det var inte så kul att gå efter två varv. men jag ska skärpa mig. redan nu faktiskt. ska möta upp k ute en stund och njuta av den sista lovdagen - räknar inte morgondagen eftersom den antingen är fullbokad med projektarbete eller annat plugg.
M

it's like a rollercoaster, one step away i'm closer

varför skjuter jag alltid upp allting till sista sekund? vanligtvis kommer jag igång och det mesta rullar på och blir klart innan inlämningsdags. nu känns det inte så. har suttit i två timmar och fått skrivet fem rader på religionen. och det fem raderna skrevs i princip rakt av k's. jag tror aldrig att jag haft såhär mycket tråkiga uppgifter. inte för att skoluppgifter brukar vara roliga, men dessa toppar nog listan på tråkiga uppgifter. har inte fått gått mina steg idag heller. jag hade gärna gått ut och gått lite nu, men på vårt område på tjörn finns det ingen vägbelysning. så ja det är kolsvart utanför. hur sjutton ska jag få gjort allt det här. väl på tjörn har jag iallafall gått en promenad, skrattat åt min pappa och farfar som tvättat fönster, - antagligen för första gången i sina liv - fast farfar bossade mest över pappa, spelat kubb med min kusindotter, kelat med hennes katter, och suttit här och försökt plugga. imorgon är det rätt fullt upp, men jag måste verkligen få pluggat. måste också nå mitt stegmål imorgon, gärna med hög marginal så jag går igen dagens minus. ja nej nu ska jag väll se på tv eller försöka plugga. undra vad det blir.
M

fredag

nu är mamma och pappa hemma. och hela familjen är här. vi har precis gett mamma presenten, ett syskonporträtt. hon blev överlycklig eftersom hon har önskat sig detta i över fem år, varje jul och födelsedag. så jag är glad att hon blev glad. nu bär det snart av till tjörn, får inte glömma att ta med mig alla böcker osv så jag kan plugga. glad påsk.


jag har tagit kort på kortet, och jag är inte så bra på det men.. (:
M

torsdag

-varning för världstråkigt inlägg- jag blir så fruktansvärt frustrerad och irriterad. när jag fyllde år fick jag pengar av mina vänner till ett besök på gildaskolan. jag la undan dom till det framtida besöket och jag är hundramiljoner procent säker på att jag inte har rört dom. men endå finns dom ingenstans? jag la dom i födelsedagskorten i min bokhylla men dom finns inte där. jag blir så jävla sur för jag vet att jag inte använt dom, hur funkar det egentligen. tanken var ju att dom skulle betala min stegräknare nu. sånt här gör mig så grinig. ja jag har iallafall uppnåt stegmålen både igår och idag.
på stan idag hade jag tänkt köpa massvis med saker, som jag några timmar senare inte mindes. jag provade skor, tänkte köpa skor men kunde inte bestämma mig för vilka. jag hatar min beslutsångest, bara ett besök på mcdonalds är jobbigt ju, dock påverkar ju det inte så mycket hehe. men jag har hittat typ fyra par skor och jag kan som sagt inte bestämma vilka jag ska köpa.
hittade iallafall en studentklänning - yey!- och jag gillar den verkligen. det enda jobbiga som jag måste göra någonting åt är att den är ganska så väldigt genomskinlig. men det får väll fixas.
jag har insett att jag har sovit väldigt dåligt det senaste. och jag skyllde mestadels på sängen tills jag nu i efterhand insett att jag sovit lika dåligt vart jag än vart, tex hos veronica eller på de båda hotelen i malmö. så nu har jag insett att det antagligen handlar om mig mer än om sängen. men jag vet inte vad det är, stress? får klura på det här lite. är fortfarande väldigt sugen på någon slags helkropps-läkarkontroll. det skulle så väldigt mycket behövas.
ja jag vet att jag hoppar från en sak till en annan och tillbaka igen jämt men jag orkar inte organisera mig, absolut inte nu iallafall för jag är helt slut efter dagen. glömde nämna min körlektion. var ju landsväg idag och då går man ut två elever i bilen, och två bilar då. men eleven som skulle åka med mig kom inte, vilket gjorde att jag fick köra hela tiden. så det var super bra. 2½ timma landsväg och omkörning till priset av 1½ (: då blir plånboken glad - iallafall mammas.
nej thé, värmekuddar, tigerbalsam och ipren. den vanliga kvällsrutinen numera. imorgon bär det av till tjörn över helgen. har en hel jävla del att plugga nu så jag får fan ta mig i kragen. annars blir det illa. snacka om tråkigt inlägg, fyfan!
M

onsdag

tråkig dag än så länge. jag har vart ute på en promenad och kört ett styrkepass när jag kom hem. ganska duktigt av mig tycker jag. min stegräknare kom med posten idag så jag kände att jag fick inviga den med en promenad.
jag vill göra någonting, men vart är alla? nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, laga middag och hoppas att tiden går så att folk kommer hem från vart dom nu är. för övrigt så villvillvill jag till thailand i vinter.


thailand 08
M

where trouble melts like lemon drops

jag gillar den här platsen.












me and best friend.
M

tisdag

idag har jag suttit ett antal timmar på riskettan. ja det var väldigt ovärt tycker jag. men nu är jag iallafall klar med hela riskutbildningen (risk1 och halkan) och det känns ju skönt.
efter de långa och mestadels tråkiga timmarna mötte jag upp angi på stan och vi gick på restaurang och åt innan träningen. det fick bli kina mat idag igen. och träningen gick bra. vi byggvoltade och fy fasen vad läskigt det var. jag och nina (som var en till två pers för få egentligen) skulle fånga den flygande voltandes malin. och det gick ju rätt bra, vi fångade iallafall. fick däremot hennes axel eller något i huvudet ena gången, och andra så skallade jag linn i fången så hon ramlade i golvet. haha, det måste sett rätt kul ut. men ont gjorde det. ja nej men det gick ju rätt bra trots allt. imorgon måste jag göra någonting. vet inte vad. men jag vill göra någonting roligt! så jag hoppas på det. nu ska jag bara ligga framför tvn, knapra i mig lite piller för min onda rygg och hoppas jag vaknar utvilad imorgon.
M

standing by a broken tree

jag tycker det är tråkigt att n inte är hemma. jag tycker det är tråkigt att jag har tråkigt. jag tycker det är tråkigt att jag inte kommer på någonting att göra. jag tycker det är tråkigt att alla flygstolar till thailand är så dyra. jag tycker det är tråkigt att klockan redan är åtta och att jag inte har gjort ett skit. ja det är vad jag tycker är tråkigt idag. jag har inte gjort någonting, och jag kommer inte på någonting att göra. folk är upptagna och borta och ja det är tråkigt. jag är sugen på lite drinkar med roliga vänner och kanske bowling eller biljard. men det ser inte ut att bli någonting av det ikväll. ingenting alls faktiskt. hade jag inte bokat så mycket körning denna veckan hade jag kunnat hoppa på en buss upp till n nu bara för att göra någonting. jag vill bara göra någonting roligt eftersom detta är en av få lediga dagar på lovet, och trots det har jag låtit klockan bli åtta. typiskt mig.
kul har mamma och pappa iallafall. dom packar för sin resa. pappa överaskade idag min mamma med en resa till holland imorgon. stackars mamma fick nästan en hjärtattack då hon vanligtvis packar och fixar minst en månad innan en resa. och nu fick veta det några timmar innan. men glad belv hon iallafall. och glad kommer hon bli för min och mina syskons present. något hon önskat sig i år nu, hehe. ja göra någonting var det ju, hm.
M

söndag

rätt händelselös dag, än så länge. ska snart åka med mina syskon in till stan för att välja porträtt, vilket gör att jag missar träningen idag. det är en rätt dålig anledning, men ja det är ju som det är.
bror och pappa sitter framför tvn mycket insatta i matchen på gamla ullevi, för det ska väll heta gamla ullevi trots att den är ny? ja det tror jag den ska. dock är ju inte min bror som är här gaisare, han och jag är ifkare medans pappa och min andra bror är gaisare. för er som nu tycker det är intressant. ja efter besöket på fotostudion ska jag antagligen möta k och c på stan för en fika.
för övrigt har stundet mössan kommit, och jag älskar den. jag är för övrigt godkänd på tre av fyra faser för teorin nu, alltså inte det riktiga teoriprovet utan de jag måste klara för att få göra det. och det känns som att jag gissar på allting, och jag tror alltid jag ska få underkänt, men jag får alltid godkänt med god marginal. och det känns ju lite konstigt. kanske betyder att jag kan mer än vad jag tror? jag underskattar mig själv allt för ofta. nej nu ska väll jag också sätta mig framför fotbollen innan det är dags att åka.
M

it's not a silly little moment

nu har katri lämnat mig för en stund. det blev inte mycket plugg gjort. istället låg vi ue på gräset. sedan lagade jag mat, och ja jag lyckades faktiskt ganska så bra, inte för att kyckling sallad är världens svåraste rätt eller sådär. sedan pratade vi mest om sommaren, kollade på gamla bilder och lite sådär. men som sagt om någon timma kommer hon tillbaka och då kommer även fia och lollo, kanske natta. så jag vet inte vad det blir, spel, tv, godis? ja vi får väll se. jag hade velat ha grillkväll, min bror m.fl är över hos stevens nu och grillar - huset mitt emot mig - och det känns så himla mysigt. ja ne jag ska försöka få pluggat lite nu och sedan får jag nog ta och städa lite fort innan någon kommer hit. för ja mitt rum ska vi inte ens prata om hur det ser ut. trevlig kväll godt folk.
M

och vi såg på de unga och glömska, i båtar och i varandras armar

snacka om underbar dag. jag och natta promenerade hem från veronica. det tog oss en timma, och jag kan ju säga att det var jävligt varmt. jag gick i t-shirt och jag svettades. oturligt nog valde jag att ha på mig mina uggs igår så det var inga sköna promenadskor i detta solsken.
nu sitter jag ute på min gräsmatta och njuter av solen med håkan i högtalarna. snart kommer katri hit och vi ska faktiskt plugga denna fina lördag. förhoppningsvis blir det lite ute iallafall. jag har också förberett lite middag åt oss. kycklingsallad och smootie till efter. det kunde inte blir en bättre helg. för övrigt blev jag nyss injagad av årets första geting... dom kan jag gärna skippa detta året. men åter till min helg. övernattning hos veronica med middag, film, godis, mys. promenad i underbart väder. ensam hemma. sol. bästa vänner. håkan. smoothie. hoppas det håller i sig hela lovet.

askim last year
M


fredag

veckan är över. det är helg. det är lov. fyfan vad skönt. jag har iförsig massor att göra på lovet men det finns iallafall lite mer tid til det. körningen idag gick bra. nu är det inte långt kvar, bara på teorin he he. nu ska jag gå ner och öppna dörren för natta som snart kommer att knacka. vi ska inte längre gå till surte - yey - utan mina föräldrar släpper oss på vägen till tjörn. aningen skönare. trevlig fredagskväll gottfolk.
M

torsdag

nu är halkan över och jag kan andas igen. iallafall lite. det gick bra och var kul. förstår inte varför jag blir så nervös jämt. vill inte ens tänka på hur det kommer bli på uppkörningen...
efter historia lektionen deppade jag över att jag skulle få gå och sätta mig och äta själv. någonting jag avskyr. men som tur var så lockade mcdonalds med sig både hanna och rickard. så jag slapp äta ensam, och inte nog med det. hanna körde mig även till träningen. underbart med vänner som har körkort hehe.
träningen, ja vi tossade upp en aframe som stog på andra försöket, så det gick ju bra. när vi skulle spinna fram den sen fick jag hela malin över mig och fallet resulterade i att tio pers ramlade i golvet. ingen större skada skedd, lite näsblod bara. jag hoppas på en skön morgondag. dumma jag tänkte skippa skolan, och bara gå till mina dubbla körlektioner. sedan ska jag och natta till veronica, som vi tydligen också skall till. gå till surte, jag? ja vi får väll se om natta överlever mitt klagande haha. tycker lite synd om mamma dessa veckor, halka 1600, dubbla körlektioner 1200, riskettan 800, dubbla körlektioner 1200, speciallektion 900... tacksam att jag inte betalar det själv iallafall. ja nej nu ska jag för en gångs skull skita i allt plugg, och stress och bara kolla på tvn. vilket i försig alltid gör i princip, eller? ne nu känner jag mig snurrig.
M


the next day came but not a beam of light

jag och natta tog en promenad ner till katri, och sedan tog vi en promenad till angered för att handla. det ledde oss sedan tillbaka till katri där vi fastnade. drack thé, roade oss med fjädrar (?), skrattade åt allt och inget, och fick för oss att röka vattenpipa. så det bar upp mot johanna för att hämta vattenpipan och vi kom tillbaka lagom när jag insåg att jag skulle ut och köra. så ingen vattenpipa för min del, vilket var lika bra det. istället körde jag och pappa och hämtade sedan upp natta på vägen hem. ja en bra dag med mina bästa vänner. det är skönt att ibland göra ingenting, bara vara.
morgondagen däremot blir inte sådan. halkörningen, och hjälp vad nervös jag är. jag hatar mina nerver. sedan skola, och träning. vet inte vad jag känner om det faktiskt. ja nej nu ska jag se 90210 som katri modigt vågade ladda ner idag.


m, k & n. ingen aning om vad vi gör haha, något gammal bild. ♥
M

higher now than ever before

vilken underbar dag! började sent, och vädret kunde inte vart bättre. sol och varmt är det. fick gjort några uppgifter i rättskunskapen innan jag åkte hem till katri för att börja på vårt uppdrag. lite plugg blandat med det vi vanligtvis gör, äter och pratar haha. snart ska jag ta en promenad med natta och sedan gå till henne så hon kan intervjua mig till något skolarbete. hoppas kvällen blir lika bra som förmiddagen vart. ne nu kilar jag nog över till natta så jag får gjort någonting.


M

RSS 2.0