nu finns det inget värt att stjäla,

men du - du sätter höstsolen i eld
jag dör snart av värmeslag.... nej så illa är det inte, men nästan. och nej jag klagar inte på solen, bara värmen i huset.
dagen har bestått av tjörn, träning, och en träff på stan med n & v där det bland annat blev mat.
är så rastlös och det blir inte bättre av att jag inte har några planer för morgondagen. jag måste göra någonting, och jag ska göra någonting. måste bara komma på vad, ha ha.


it's you in the morning, it's you in the night....

torsdag

har vart en mysig dag än så länge. vart vid havet med v, n & c. nu kom jag precis hem efter att ha kört hem v och snart ska vi träffas igen för att baka tårta, spela wii och säkert göra något annat mys.
träningen igår, slutade med blod och gips. ush så himla tråkigt, men skönt att det "bara" var en spricka i tummen, inte jag då alltså utan manda stackarn. tur att vi har uppehåll snart så att hon inte missar en massor. ja nej, nu ska jag njuta av dagen, och snart träffa mina underbara vänner. tycker inte om att k är i skåne, tycker det räcker och att hon ska komma hem nu!


hon kan så mycket bättre arabesque, men det var det enda kortet jag fick knäppt under gårdagens träning.

ja det är som det är, det är svårt att bli nöjd när man väntar mirakel

dagen har spenderats vid havet med natta, veronica, brwa och daniel. det var trevligt, och årets första svenska dopp blev också av - pinsamt sent jag vet. jag brukar vara den som badar i april... men ja, jag hoppade i och höll på att förfrysa i halvt chocktillstånd innan det slog mig att jag borde simma upp till ytan, men överlevde gjorde jag.
sen var det träning i slottskogen, så himla trevligt för av en slump så hade mina tjejer, warriors och hunters träning samtidigt på samma plats. så det blev som en halv föreningsträff, nja nästan iallafall. känns så bra att träffa mina gamla lagkamrater ibland, jag saknar dom och träningen så sjukt mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen. känns som ett enormt misstag att sluta, samtidigt som jag verkligen gillar att träna mina tjejer också. vilket dilemma.... men jag funderar på att söka till stunten, vet iförsig inte om jag kan åka till afrika då. åh jobbigt. imorgon ser väl dagen i princip lika dan ut, möjligen havet eller något annat, och sedan träning. cissi kanske kommer och hjälper mig, jag hoppas det. saknar den människan så mycket, min gamla tränarkollega och lagkamrat som jag träffade 3-4 ggr i veckan, och nu knappt en. jaja, nu ska vi inte klaga. det är sommar och solen skiner. vill gå ut någon dag snart, hm.


brist på bilder - mina duktiga tjejer :)

vi är lördagens änglar som virvlar i stan, vi är dom som du hatar en söndag på dan

en trevlig midsommar har det vart, bestående av tårtbak, mat, tårta, spel & lek samt utgång. utgången kunde ju vart eh, lite roligare om man säger så. kändes som stället var fullt med knäppisar, men det kanske bara var runt oss dem samlades....
nu sitter jag iallafall och avnjuter den resterande helgen på tjörn, tråkigt väder bara. har kommit på saker jag ska göra i sommar om jag är extremt uttråkad, vet inte riktigt hur bara. det löser sig.
jag vill fortfarande åka tillbaka till sunny och festa på viking, eller någon annanstans. oogillar sverige för tillfället, eller alltid? ja struntsamma.


malin & veronica - ägde på lappleken


natta & caro - sög på lappleken, haha


veronica & malin


caro & natta


malin & veronica ♥

gimme them bright lights, long nights party till the sun is rising


p


a


r


t


y
like a rockstar

osunnybeach 09

jag ovill otillbaka onu!
ingen kommer förstå vårt ospråk, men jag obryrmig. för vi har blivit hjärntvättade av oskutt and his gang.
sjukt lyckad resa, vill tillbaka nu! sola, äta, dricka, festa, repeat...
saknar redan solen, värmen, drinkarna, den glade viking.....


okatri & omalin


m - k


m


k

tråkigt nog låg kameran mestadels i väskan... nu ska jag snart oköra till oträningen. är redan orastlös och vill ofesta ikväll, ska vi oåka otillbaka katri? har förövrigt ohämtat ut mitt okörtkort. ofult!

jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser

JAG HAR KÖRKORT! haha, ja igår tog jag mitt körkort. kände mig som en idiot när jag gick på stan och flinade för mig själv. men skitsamma, jag tog ju mitt körkort!
idag, om några timmar faktiskt åker jag och k till sunnybeach. senare ikväll kommer natta med systeromamma ner. kommer bli grymt bra. känner att det kan vara dags att börja packa nu. ha det så bra in sweden.


bästaste ♥

student 2009!


champangefrukost - katri, hanna, camy & malin ♥



champangefrukost - camy & malin ♥


skolan - lärarrummet - lärarbordet... (:


skolan - katri, malin, camy & mona ♥


FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!


FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!


janna, malin och jenny ♥



FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN! - flaket, mona och malin


FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN! - flaket, camy & malin


studentfesten - camy, malin, johanna och katri ♥ snyggt när man ser lite halvdrogad ut....

tack alla för en sjukt bra morgon, dag, kväll & natt igår!


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

FYFAN VAD JAG ÄR BRA! katri är också bra, vi är bra, för vi har tagit studenten! sjukt underbar dag igår, från champangefrukosten till stängning på parkan. ikväll blir det grill eller krök/fest, imorgon träning, måndag packning och på tisdag åker vi. fyfan vad skönt.
inga bra kort alls från min kamera, så hoppas någon annna knäppt något.


älskade janna kom från olso bara för min skull ♥


mer kort kommer, har för tusan inga ju


och jag dansar med en flicka, hon dansar mig galen, sen dansar hon med rickard på trottoaren

helt underbar gårdag, med några undantag... efter nattas utspring bar det hem till henne för massa god mat, tyvärr var jag tvungen att kila innan alla kakor osv till min träning. sen var det bara att rusa hem och göra sig i ordning för kvällen. kom till trädgårn lite för sent, så jag missade mina tjejer tyvärr, men men. sjukt rolig kväll, dansade till stängning och hade rejält ont i fötterna. sedan då när vi skulle hem..... vi åkte in med veronica och hennes pojkvän som skulle köra hem oss också, men då blev hans bil stulen på hedens parkering, med allas våra jackor i den. och ja det är ju egentligen rätt oviktigt eftersom hans bil blev stulen. där stod vi utan jackor, utan bil och med jävligt ont i fötterna. det var bara att ta en taxi och gnälla lite över våra bortkomna jackor, och ja det känns fortfarande surt. kan inte tänka mig hur det känns för veronicas pojkvän. förutom incidenten på kvällen och våra bortkomna jackor var det den bästa kvällen på länge.
och i morgon är det våran tur! fyfan vad bra det kommer att vara.
bilder kommer, när katri nu vaknar.

tisdag och student

sjung om studentens lyckliga dar.... har jag haft i hjärnan hela dagen. det är också den enda fras av låten jag kan. och hela tiden ploppar bilden av jonas upp i huvudet, ja katri du förstår. kommer faktiskt sakna jonas, och några andra.
men det är inte vad dagen handlat om, utan självklart studenter. irmas, lollos och angis. blev "bara" irma och angis motagningar men det räckte, höll på att spricka av all mat. trevligt iallafall, imån är det nattas och snart är det våran!
imorgon är för övrigt en häktisk dag, upp och fixa, nattas utspring, stan och panikhandla, hem och fixa mig samt träningssaker, nattas mottagning, träning, hem och fixa mig och sedan nattas studentfest. smockad, men rolig dag. är nyfiken på hur bra irma kommer att må imorgon, haha.
eftersom att katri knappt lever och inte heller hennes dator så får bilderna komma imorgon.

RSS 2.0