fucked wednesday

Min dag som började så bra slutade mindre bra. Inte för att det hänt något men jag känner mig på uselt humör bara för din skull. Jag är så trött på dig, och på det.
Men dagen spenderades precis som jag trott. Först gick vi i affärer, sen satte vi oss på Fröken Olsson, sen köpte vi biobiljetter och sedan gick vi i mer affärer och Mcdonalds. Men, jag kom hem utan att ha köpt någonting, förutom de hundra kronor jag la på mat, självklart.
Nu är det dags för Greys.
 / M

wednesday

Sitter och väntar på myra. Vi ska pallra oss in till city och göra precis det som faller oss in. Jag gissar på att det blir affärer, fika/mat och möjligen bio. Jag ska verkligen försöka att komma hem utan någon påse idag.
Satt i mitt löshår och jag älskar det. Det börjar se bättre ut nu när mitt hår har växt lite, men jag saknar mitt gamla hår sjukt mycket. Jag hatar mitt korta fula hår som det är nu, grått är det också. Kanske dags att göra en förändring snart? Funderar på om det ska bli lite brunare nu till vintern, men vi får väll se.
Jag längtar sjukt mycket till jul, och det är faktiskt inte så långt kvar nu. Det ska bli så mysigt att gå på stan i mörkret med all belysning, handla julklappar, baka julgodis, gå på jul på Liseberg, klä granen och allt sådant mysigt.

Jag fick vg/mvg på mitt psykologi uppdrag vilket är väldigt förvånande. Jag trodde verkligen mitt uppdrag blev jätte dåligt, men tydligen hade jag fel. Vilket är bra såklart.

Idag känns som en bra dag.
/ M ♥

pys & myra

Katri sitter och leker med systemkameran och blixten går i ett. Vi ska leka hela kvällen och se på rosa bandet galan och mysa med dipp och grönsaker.
Lyssnar på LW och jag vill tillbaka till konserten. Jag förstår inte hur man kan skriva så många bra låtar. Syftar inte bara på LW utan alla, Håkan, Lifehouse, Coldplay, Tracy Chapman, Goo Goo Dolls osv. Hur är det möjligt att komma på så mycket bra att säga(sjunga). Men men tacksam är jag för det!  Nu ska jag vara lite social mot min myra.
/ M

i feel for you <3

Stackars stackars stackars Josse, hon bröt näsan på träningen igår och ska operera på torsdag. Jag tycker så synd om henne, och vad är oddsen, två brutna näsor i laget på två veckor. <3

Passat barnen hela morgonen, eller från halv tolv tills nu. Förstår inte hur man kan bråka så mycket, vad jag också sånn när jag var liten? Men söta är dom i vilket fall.
Nu har Janna åkt tillbaka till Oslo och om jag känner rätt så dröjer det ett tag tills hon kommer igen. Chefen ringde också,  och jag ska jobba min första natt på lördag.
Men nu är det dags för Desperate housewives

/ M

BLÅVITT BÄST I SVERIGE

JAAAAAAA! Blåvitt vann SMGULD,  vi är blåvitt bäst i Sverige!!!! Steven, Nick Julene, Therese och Patrick var här och kollade på matchen, Hugo också såklart. Blåvitt <3

lars w

Kom precis hem från Lars W som var superbra. Förstår inte varför jag och Katri har tvekat, det är inte alls likt oss. Jag är väldigt tacksam för att vi inte fick sålt våra biljetter och var "tvugna" att gå själva. De spelade i hela två timmar och en kvart (vilket var lite väl mycket) med tanke på hur jävla varmt det var där inne. Vi hade ju ståplats men satte oss längst bak vilket var perfekta platser. Synd att jag inte kunde så många av de låtar som spelades.
När det närmade sig slutet och den inte hade kommit, jag väntade och väntade, massa låtar spelades men inte den. Precis när allt mitt hopp var slut, då kom det. Den vackraste stunden i livet var den när du kom . . .
Kan inte beskriva känslorna, grät och sjöng på samma gång.
Det var så värt det.



Träning imån, känner mig inte alls speciellt sugen på flickisar just nu. Får väll se imån, Janna ska med också så hon kör. Men nu är jag för  trött för att sitta här.
/ M ♥


lördag och lars winnerbäck

Idag blir det Lars W trots våra hårda försök att bli av med biljetterna. Vi har tillochmed frågat de flesta lärare på skolan, men inte hjälpte det. Hade gärna bytt våran ståplats mot sittplats, då hade det inte känts lika jobbigt. Men inte så mycket att göra åt, nu kommer barnen och vill ha datorn.


/ M

friday

Äntligen funkar min internetbank, men det var inte lika kul att logga in och se att jag bara har 1300 kr kvar. Idag har jag handlat lite till. En t-shirt, mössa och en klänning. Får hoppas på att mamma sponsrar något av detta.
På vägen hem från Allum diskuterade jag och Katri gigantiska problem. Jag har fem gigantiska problem
- mik
- nyår
- hur jag ska få ihop fem-sex träningar i veckan plus jobb (plus skola och vänner)
- matte b
- APU
Det är iallafall det jag kommer på för tillfället. Sen ska jag på maskerad, så jag måste komma på vad jag ska ha på mig, funderar på ballerina men det kanske är för tråkigt?
När jag tänker på mina "gigantiska problem" känns det rätt surt. Känns inte som att något av dom kommer "bli/sluta bra".

Ingen aning om hur jag ska spendera kvällen. Känner mig lite hängig och eftersom det ser ut som det blir konsert imån lär jag ju försöka vara lite pigg eftersom vi har ståplats. Så det ser ut som en hemmakväll eller möjligen en hemmakväll inne hos Jenny. Eller Janna som kommit hem den här helgen också :D .
Vi får väll se. LOV är det btw.
/ M

friday

Fredag och om någon timma är skolan avslutad och alla uppgifter klara (förhoppningsvis). Sitter och väntar på att WS ska börja så jag kan få hjälp och sen åka hem. ¨
Glömde skriva klart mitt inlägg men nu är jag iallafall klar med alla uppgifter och det är dags att åka hem. Föresten så ringde chefen förut och jag fick två pass till denna månaden, och fick reda på min lön som är 85 kr timmar och 96 natt.
För en gångs skull känns det mesta oerhört bra, får se hur länge det varar.
/ M ♥

torsdag

Äntligen hemma från gymmet. Träffade tjejerna vid fyra och vi pallrade oss till gymmet. Vi fick plats på DansArobic vilket visade sig vara väldigt svettigt och lite svårt att hänga med, iallafall för oss längst bak. Men kul var det och efter var det bara att gå till gymmet. Blev mest kondition idag, både cykling löpband och någon annan lustig maskin. Känns bra och roligt var det.
Funderat lite över att vi borde ha träningar med Angered FC (jag vet fult namn(även kallat sommarproffs)) på lovet, de sa ju att vi skulle ha träningar över loven. För er som inte vet vad Angered FC är så är det runt sju tjejer från Rannebergen, sju från Marieholm och sju från Lärje/Angered (tror jag) som tränar tillsammans, eller vi gjorde det under sommarlovet. Det avslutades med en match mot Qviding som vi vann, och vi spelade grymt bra.
Snart CSI :)  
/ M  ♥

torsdag

Nu är det torsdag och snart är veckan äntligen slut. Känns så jävla skönt att jag nästan inte har något att plugga, bara min porträtt i grafisk som snart är klar. Så det betyder no homework under lovet, och jag hade hoppats på ett lov utan träningar för första gången på? Jag vet inte hur länge, men så blev det inte. Iförsig tycker jag träningarna för tillfället är underbart roliga, så det kanske inte är något negativt endå.
Sitter och väntar på psykologilektionen och den här tre timmars håltimman har aldrig känts så seg som idag. Vill bara sluta och sen åka till gymmet och träffa mina bundisar.

Idag har jag min vinterjacka för första gången (om inte en godisfärd till Angered räknas), och den är skön! Det var minusgrader när jag gick hemifrån i morse så jag kände att det var dags. Träffade Fia i morse med och vi gjorde sällskap till skolan. Det var ett bra tag sen sist, miss the old times.
Imån ska jag kanske vara så generös att bjuda min kusin på bio, vi får se.
/ M

gossip girl

Gossip girl blir bara bättre och bättre, längtar tills nästan avsnitt. Är jätte nyfiken ur det går för Dan's pappa och Serena's mamma. Snart är det dags för Greys med, den här dagen har vart toppen.
Imån ska jag, Angi, Carina, Kasia och Josse ge oss på gymmet, good luck!
/ M ♥


hairspray

Började kolla på Hairspray, tycker inte alls den verkar bra. Nästan samma som Girls just wanna have fun fast 50 gr sämre. Så nu blir det Gossip girl istället ♥ / M

onsdag

Nu har jag fått hämtat mitt schema för november, har bara två pass än så länge och ett stand by. Men han sa att det säkert kommer fler så, vi får väll se. Gick på stan med, och handlade lite. Legins, Knästrumpor och en tröja.
Katri och jag har kommit på att vi inte har någon lust att gå på LW på lördag, är det någon som vill köpa våra biljetter?
Försökt övertala mamma om att jag ska få en katt men det går inte alls bra, får försöka komma på någonting smart. Dags för PB
 / M ♥

shit pomfritt

Träningen idag var rolig, gjorde massa byggsekvenser, vissa gick bra och vissa mindre bra. Snart är de dags för Scandinavium och våra nya dräkter, längtar fruktansvärt mycket.
Idag har jag fått köpt två par skor, äntligen! Jag har känt mig så tom när jag inte hittat några skor på jätte länge, men nu äntligen. Köpte en "kofta" och ett skärp med och jag upptäckte till min förvåning att skärpet hade samma färg som skorna, fiffigt.
Jag märkte idag hur oerhört snygg någon blivit(fast han har ju alltid vart snygg), vissa förstår nog vem jag menar fasten jag inte nämner något namn... Jag ryser nästan bara jag tänker på det, haha. Jag hör fortfarande Cmy's ord  i huvudet " Du måste börja ragga Malin, RAGGA".

Ingen skola imån, onödig och seg dag. Istället ska jag åka till jobbet och hämta schemat och så får jag inte glömma att vi ska gymma på torsdag. Ska bli kuligt, kommer känna mig aningen lost. Hoppas Josse har koll på grejerna! / M

Damn, Prison Break och Heroes kom ju idag.  

guldet ska hem till göteborg!

Så sant som det är sagt, idag vann IFK. Dom spelade rätt kasst, förutom Bengan som var superbra. Vinner de nästa match så är guldet vårt <3(om nu inte Djurgården vinner med typ 51-2) håller tummarna, och hoppas även jag kan gå på matchen. Jenny kom in och snikte till sig lite mat och kollade på matchen med mig och pappa.
Jag har kommit på att jag saknar The OC väldigt mycket och ska nog börja se om säsongerna, så fort jag får tid ...
Måste be Emil om min box ockå, remind me.

Ska man göra provet imån eller inte? Jag får jätte beslutsågest, hjälp någon? / M

måndag

Måndag är den värsta dagen i skolveckan och äntligen är den slut. Känns skönt, och om bara fyra dagar är det lov. Sitter och är väldigt uttråkad, väntar på mitt Desperate housewives avsnitt som laddar ovanligt långsamt idag. Trodde detta skulle bli ett långt blogg inlägg men nu känner jag mig tom och kommer inte på något att skriva.

image40
 / M

suck

Nu blev jag lite tjurig, jag är klar med mitt arbete och måste nu sitta här i två timmar tills jag slutar och göra ingenting. Väldigt roligt.

segt

Idag är jag trött, fast det är jag iförsig varje dag. Sitter på svenskan och har ingen aning om vad vi sysslar med, alla sitter som vanligt och pillar med annat. Mp2a är alltid lika bra på att lyssna och plugga. Känns bra att jag inte gjort någon av de nitton sidor engelska man ska ha gjort tills idag, fast ingen annan jag pratat med har gjort dom heller. Som sagt, alltid lika bra Mp2.
Ledig idag, känns så bra. Det känns som jag fått ett helt nytt liv sen jag tog uppehåll i fotbollen, äntligen kan man bara ta det lungt ibland. Sen när jag börjar jobba "riktigt", om jag nu börjar så får jag dock lite mindre tid. Men jag saknar fotbollen lite också, blir jobbigt sen när inomhussäsongen börjar.
Skapat en ny pakt med några från Warriors, godis bara på fredag eller lördag. Eftersom vi om tre veckor ska ha magtröjor så är det verkligen dags att börja nu. Straffet är 2 km per godis, om man nu inte lyckas.  Längtar till pixbo, ska bli kul.
Mensvärk nu, alltid lika skönt.
/ M

gaaaaah

"jag har inte gjort något"  - det är just det som är problemet

söndag

Träning idag, gick inte lika bra som vanligt men roligt endå. Äntligen är kjolarna beställda från usa, och även svarta mag bodys. Kände mig duktig som frivilligt körde stryka och sprang i tjockmattan idag.
Känns konstigt att inte ha någonting att göra på söndagar efter träningen. Är van vid att komma hem runt sex och vara helt slut. But no more.
Borde verkligen spendera den här tiden med plugg, vilket jag hade planerat men jag vet faktiskt inte om jag orkar. Psykologi uppdraget börjar gå mig på nerverna.
/ M

-

Vad gör man när man står emellan två saker och inte kan bestämma sig för vad man ska välja?
Man vill det ena lite mer, men man vet också att det är fel, och att det skulle kunna betyda att man förlorade det andra. I can't fucking do this

friday

Idag kom Janna hem och vi åkte till ICA och handlade godis. Kändes väldigt konstigt att åka bil när Janna körde men men. Sen blev det lite idol och mys inne hos henne, saknat henne mycket nu på senaste. Kändes tråkigt att jag behövde kila in så tidigt idag, men ska man upp fem så ska man. Ser inte fram emot jobb imån, men gör man någonsin det? Nope, men pengarna gör att man går dit.
Nu ska jag se lite till på Ratatouille innan jag lägger mig för att sova. Hoppas gott folk har en roligare och längre fredag kväll än vissa andra . 

Vad sysslar du med? vad fan sysslar du med.

/ M

fredag

Idag är det fredag och det känns inte lockande överhuvudtaget. Fredag betyder att jag ska jobba imån och behöver gå upp kl 05:00.
Trodde jag var klar med uppgiften, men det visade sig att jag inte alls var klar, yey. Dags för svenska nu, ennu roligare.


träning

Toss träningen gick grymt bra. Lite ändrare planer för min del dock, fick vara bas med Karin idag. Inte vart bas på en toss sedan Carro slutade för 1½ år sedan men det gick förvårnansvärt bra. Vi gjorde step in tossar för första gånger, och tuck tossar. Finfint gick nästan allihop. Sen kom jag också ner helt i spagat för första gången sedan innan sommaren så nu är jag glad. Tror jag sätter lite för mycket press på mig, but who cares?
Äntligen längtar jag till träningarna igen, det känns så himla skönt. Jag hatade den jobbiga känslan av att "behöva" träna, och vakna varje dag och känna "helvete, träning idag". Nu är det helt tvärtom, träningen gör hela min dag. Något att se fram emot i veckorna, och nu längtar jag som fan tills nästa träning, alltså på söndag.
Warriors <3

Once a cheerleader, always a cheerleader    / M ♥

duktig malin!

Nu har jag suttit med ägandeförhållanden i svenska medier i nästan fyra timmar och jag anser mig vara klar (iallafall nästan). Jag har en del saker jag ska fråga Rikard om, sen är jag klar. Fyra sidor blev arbetet, och jag känner mig lite glad när jag vet att jag skrivit mer än Elin (inte för att det betyder att jag skrivit bättre men.)
Idag är det träning och jag längtar, stannade hemma från skolan idag så det ska bli skönt att komma ifrån huset. Såklart är det inte bara därför jag längtar, det är ju tossträning idag.

Detta är en toss, för er som inte vet.

image39
/ M

my beloved

Jag har saknat min kusin så mycket. Kom precis från henne, kollade lite på matchen och sen Grey's. Hugo är så himla söt (Jennys systers(ockås min kusin) barn), jag vill också ha en bebis i huset.
Som vanligt satt vi och babblade hur länge som hellst, om allt och inget. Men mest allt.
Jag mår verkligen dåligt så fort vi kommer in på vänner, och folk som förändrats. Jag tycker verkligen inte jag har förendrats speciellt mycket, och så kollar man på andra som stått en så nära. Det känns som det är helt nya personer i deras kroppar.
 Jag förstår inte hur jag så snabbt kunde gå från allt till inget. Visst, jag vet att Jenny också är ensam. Men hon har iallafall Joel. I have nobody. Nobody

tack!

TACK NIKLAS, som stog ut med mig på msn och hjälpte mig igenom hela "trafikljuset" uppgiften i Flash.
Nu har jag suttit med Flash och Dreamweaver i tre timmar, och känner att nu får det vara nog. Har fått en del gjort, bland annat trafikljuset, fyra studsbollar med ljudeffekt och även länkat alla dessa i Dreamweaver. Dock är min sida fruktansvärt ful. Ska höra med Rikard om det  spelar någon roll eller om jag borde göra den snyggare layout messigt.

Idag åkte jag vagnen med Natta, det kändes rätt skumt. Inte pratat på, jag vet faktiskt inte hur länge, en månad? Har inget tidsperspektiv. Det kändes som sagt rätt konstigt, men det vanliga snacket om skolan och cheerleadingen funkar alltid. Det blir inte för personligt då.

Nu går jag till huset mittemot. Det är rätt skönt att Jenny flyttat dit, känns bra att ha henne så nära. Det är faktiskt ganska långt till Centrum, ha ha .
Hoppas hon har köpt godis.

/  M

plugg

Sitter och pluggar intensivt (iallfall ganska så). Sitter och pillar med Flash och Dreamweaver men har kört fast på trafiskljusen för tillfället. Ska försöka hinna med lite Ägandeförhållanden i svenska medier också.
Ska in till kusin min vid åtta, se lite på matchen och sen Greys. Längesedan jag var med henne nu, saknar henne. Känns som att hon inte bryr sig om mig nu längre när hon har Emelie.

Känner att jag måste ladda upp en bild idag, för att det var längde sedan och bloggen ser tom ut.
Här kan man inte tro att det är en kall sen höstdag. Men så är det !  (Känner mig väldigt fyndig)
image38

love  M




tisdag

Känner att jag ligger fruktansvärt efter i skolan, och nu börjar stressen komma mer och mer. Har hur mycket uppgifter som hellst, och jag bara fortsätter skjuta på dom. Detta är inte alls bra och jag vet inte hur jag ska få någon ordning på det. Hjälp, någon?
Mediekunskap-uppgift, Multimedia-uppgift, flash och mediedagbok, Grafisk-affish och porträtt, Engelska-uppgift och bok, Svenska-sidor och bok, Matte-miljoner sidor, Psykologi-uppdrag. Det var nog allt jag kunde komma på för stunden, och det är en hel del.

Träningen idag gick sådär, tränade inför uppvisningen i Scandinavium och det borde gått bättre. Får panik(ordet räcker inte till) på en viss person, och jag nämner inga namn men det är nog inte så svårt att lista ut vem det är.

Dags att sova, bye


desperate housewives

Nu visar dom äntligen Desperate housewives säsong 4 i USA. Det betyder att även Malin äntligen kan se den, och kan ju säga att den börjar bra.
Vart på Ikea med mamma, köpte tre tavlor, påslakan, te mugg, och lite annat.
Sitter och väntar på att pausen på CSI ska ta slut, sen är det sovdags. 
bye


måndag

Äntligen är det måndag, och min jobbiga vecka är över. Igår var det kassa igen, gick väll okej men det är så jävla svårt med cappucino, cafe latte och alla dom där. Kan inte göra en enda.
Sitter och pillar md Robins Iphone och försöker hitta spel, vilket inte går så bra. Snart kommer han med pizza till mig :).
Jag ville vara på Bengts 50-års fest, så mycket. Typiskt att jag skulle jobba då. Men nu är inte nästa jobb tillfälle försen på lördag 7-15.


lördag

Då har man vaknat, duschat och läst lite. Sitter mest och väntar på att klockan ska gå så jag kan få jobbet överstökat. Jag längtar tills klockan tolv inatt då jag kommer hem, och kan få lägga mig och sova. Sitter här och önskar att min telefon ska pipa och visa ett sms ifrån Niklas där det står att jag inte kan jobba idag. Det skulle inte sitta helt fel. Jag har svaga aningar om att jag ska stå i kassan idag, och jag vet inte riktigt hur det går med min fruktsvärda hosta. Känns inte jätte trevligt att hosta kunderna rakt i ansiktet...

autumn

Ja, nu kan man gott och väl säga att det är höst. Vet inte om det är posetivt eller negativt. Det är väll posetivt att tiden går, men jag gillar inte det här kalla. Det känns som att det är aldeles för tidigt att börja använda vinterjackan, men jag fryser så fort jag går utanför dörren. Nu är det inte heller långt kvar till jul(jag vet att jag överdriver lite) men på sätt och vis inte, snart är det dags att börja handla julklappar, eftersom jag har världens fetaste släkt. Känns dock som att detta kommer bli en väldigt konstig jul. Bror Patrick, hans tjej och barnen åker till Umeå. Bror Magnus och hans tjej och en massa annat folk åker till Sälen. Iförsig blev jag medbjuden, men tackade nej av någon luddig anledning.
Så det ser ut som att det blir jag, mamma och pappa, vilket är något jag aldrig vart med om. Är van vid att huset är fullt av folk och små barn som längtar efter tomten.
Julen längtar jag däremot till, mörket och all belysning över hela stan. Det är så himla mysigt, inte för jag har någon att spendera det med (förutom Katri förstås). Hoppas att jag har lite mer tid att spendera i stan när julen kommer.

Friskare verkar jag dock inte bli, det är nått som är säkert. Ligger här hemma och hostar och snörvlar. Jobbigt som fan, och jag är väldigt tacksam för att jag inte skulle jobba inatt. Undrar hur det blir imån, får väll försöka göra det bästa av situationen, tänka på pengarna.
Från en sak till en annan, Kent har släppt sitt nya album "Tillbaka från Samtiden" och jag är väldigt nyfiken på hur den låter.

Nu ska jag gå ner och fixa lite fruktsallad, om jag nu har någon frukt. Annanas blir det iallafall, och så ska jag krypa ner och se på Criminal Minds. Puss

flash

Jag hatar flash. Hatar hatar hatar

cold

Idag är det kallt, vart man än går. Sitter och väntar på WS nu, behöver hjälp med typ tusen saker. Haft psykologi prov idag med, vet inte hur det gick men ett godkänt lär det väll bli.
Inget jobb för mig inatt, fick sms av Niklas. Ingen aning om varför, men istället ska jag jobba A-pass nästa lördag. Så jag kommer ha en hel vecka utan jobb ser det ut som. Lite segt, kanske skönt också.
Känns som att allting jag skriver här är ointressant och bara handlar om jobb och skola. Vet inte varför det blir så, orkar nog helt enkelt inte skriva känslor. Känns som att det skulle bli för mycket "tyck synd om mig" känsla.
Jag måste lägga det förflutna bakom mig. Det låter så lätt, om det bara kunde vara det med.
Jag vill ha en kväll full med roliga Disney filmer, godis och läsk.
Jag önska jag hade Disney Chanel.


matte b can die

Ja det tycker jag verkligen, matte b is hell! Idag är jag väldigt trött, och kom försent vilket jag skyller på spårvagnarna (det var iallafall dels deras fel).
Jobb igår, och det var rätt kul. Jobbade med Emma, som var rätt ny och vid sex kom Fanny. Båda var jätte snälla, och jag hade rätt angående Ester, hon var där. Hon hade också en provjobbare, Hanna, som också var kulig.
Fredag natt är nästa pass då, är lite nervös för om jag kommer kunna hålla mig vaken.
Snart är denna veckan över, tack gud.


Träning idag,  jag längtar <3

image37



jobb

Snart är det dags att kila till jobbet, eller nja en timma är det ju faktiskt kvar. Ska försöka plugga effektivt i den timman med start så fort jag skrivit klart här. Känner mig helt stressad och lite efter i skolan, speciellt i Medieämnerna. I multimedia har jag verkligen noll koll, får försöka gå på WS, men när?
Jag hoppas jag får vara i köket idag, och jag hoppas hon jag jobbar med är lika snäll som Ester. Iförsig så tror jag, om jag minns rätt att Ester sa att hon skulle jobba idag. Men vi får väll se, ska bli skönt när den här dagen är slut.
Det finns inget "Jag orkar inte"

sjuk

Igår var min första dag på Tintin och det gick ganska bra. Fick vara i köket med Ester som var jätte snäll, och det var faktiskt roligare än jag trodde men väldigt stressigt. Jag förstår inte hur man ska klara av det ensam. När jag kom hem inatt 00:00 kunde jag knappt stå på benen. Jag mådde fruktansvärt dåligt, kände och känner fortfarande mig verkligen jätte sjuk. Så idag stannade jag hemma från skolan och träning, inte för att det hjälpt ett piss. Mår fortfarande lika dåligt, om inte värre och förstår inte hur jag ska klara mig igenom skola och åtta timmars jobb imorgon.
Inte är det bara jag som är sjuk, stackars kusin min sitter på axessakuten och har antagligen halsfluss, Robin ligger hemma sjuk, Katri mådde dåligt (iallafall igår)....

Jag förstår inte varför jag skulle bli helvetesfuckingpisssjuk just precis denna veckan.

helvetes dag

Det är väll typiskt att jag ska må skitdåligt idag. Idag när jag har min första arbetsdag och inte kommer hem försen tolv ikäll. Jag förstår inte hur jag ska klara det, huvudet sprängs, magen krampar och halsen gör ont. Toppen, verkligen toppen.

yellow is a nice colour

Katris hår är gult, och jag kan inte sluta skratta. Elak vänn.
but yellow is a nice colour

katris koja

Sitter hemma hos Katri och färgar hennes hår. Just nu ser det gult/vitt ut och jag kan inte sluta skratta. Förhoppningsvis blir det bättre när det är ursköljt. Idag ska Malin övernatta hos Katri. Det var ett bra tag sedan sist, saknar sommaren. Känns som jag var här jämt då, älskar Katri, Katris hus och hennes familj. Mysigt är det här, och nu börjar jag bli lite hungrig. Undra om myra har något gott i sitt kök, annars kilar vi nog ner till ICA. Nu ska jag återgå till min vän. She's my everything

oh lord.

Jag har en helvetes vecka framför mig, kort sagt. Det är väll posetivt att jag ska jobba, men även jobbigt.
Måndag skola + jobba 15-23
Tisdag skola + träning
Onsdag skola + jobba 15-23
Torsdag skola + träning
Fredag jobba 23-07
Lördag jobba 15-23
Söndag träning + jobba 15-23

Igår åkte vi upp till Tjörn vilket var ett bra tag sedan. Farfar hade hämtat näten och fått runt 50 krabbor och även en haj på över en meter. Så jag hjälpte till att ta ut krabbor, eller rättare sagt en krabba. Farfar hann ta ut tre på den tiden jag tog ut en. Vi passar barnen denna helgen, så dom var också med på Tjörn.
Sen idag var det kalas, som vanligt i min släkt. Så nu är jag äntligen hemma igen. Jag är trött fasten jag sovit 13 timmar plus i bilen och har ingen aning om hur kvällen kommer se ut. Fest hos Vrebac är det, men det orkar Malin nog inte en dag som denna. Eller överhuvudtaget? Nog för nu, barnprogram!


pixbo + jobb

Idag har vi vart på Pixbo innebandy och stått i trapporna. Man kan väll inte säga att det är jättekul precis, men att få ha Invaders dräkterna var underbart, haha.
Gissa vad! Imån ska jag på anställningsintervju på Café Tintin. Ingen aning om hur det kommer gå, har aldrig vart på någon innan. Men jag hoppas på jobb! Är däremot lite tjurig på mamma, hon verkade inte glad alls för att jag fått en intervju och stöttar mig inte ens. Känns lite jobbigt faktiskt. Men nu är det dags att sova, det har vart en väldigt lång dag.

manolo blahnik

Jag vill så vara rik och bi i the US. Har kollat in lite skor som jag vill ha, älskar de silvriga Manolo Blahnik skorna som SJP har i Sex and the city. Jag vill ha, vill ha, vill haaa dom skorna.


Asos             Manolo Blahnik       Manolo Blahnik <3

grey's anatomy

Grey's Anatomy toppar nog titen för bästa program hos mig. Men hon skulle ju inte dö, Meredith skulle inte dö och hon dog. Hon skulle inte dö. Jag har en svag känsla av att hon kommer återuppleva, för jag har verkligen för mig att hon inte dog.
Från en sak till en annan, Top modell Stockholm måste vara det LÖJLIGASTE program jag sett. Fyfan vad mesigt det är. Tjejerna verka helt vrickade, en kunde inte ens utala "pose" utan sa typ "poss/pos", och jag kunde inte hålla mig för skratt när en av dem vann en tävling och fick en middag på restaurang som pris. Medans dem i USA får typ ett halsband för 50 000 kr. Top modell Stockholm = årets skämt


gym

Jag önska jag hade tid för att gymma, alla pass verkar jätte roliga. Funderar på om jag ska ta ledigt från fotbollen och en cheerträning nästa vecka för att ytnyttja min gratis gymvecka. Sitter och väntar på Katri för att höra vad hon tycker, om hon vill gymma med mig. Simma vill jag också (eller bada kanske man ska säga) vet inte varför men det verkar skönt, lite avslappnande.
Ska tydligen ha seminarium idag, ingen aning om vad så det kommer säkert gå jätte bra.
Nu kom Katri, hon verkade inte fatta vad jag mena.

me like invaders

Träningen idag gick bra, rolig var den också. Fick provat dräkt till på torsdag då jag Kasia och Frida ska vara på Pixbo. Vi fick ha Invaders dräkter, och vi blev överlyckliga. Dock är min dräkt lite kort, men men.
Har ett litet dilemma, vet inte om jag ska till skolan imån eller inte. Behöver och vill åka till stan, men jag hittar ingen att åka med. Hjälp!

-

Mediekunskap, och som vanligt hänger jag inte med alls. Det jag uppfattat är att vi ska ha prov  V.43, något jag inte ser fram emot. Känns som vi jobbar bra nu under lektionen, jag bloggar, Katri och Lisa spelar spel. Längtar tills grafisk faktiskt, ska skriva ut min folder. Ska bli kul och se hur den blev, jag känner mig duktigt när jag gjort två extra uppgifter.
Idag ska jag till min mormor och morfar, äntligen. Haft lite dåligt samvete för att jag inte haft tid att komma på två veckor.
Skrev om mitt CV igår, så imån ska jag lämna in det på Cafe Tintin, och kanske Mc'donalds och något annat Cafe. Får hålla tummarna för ett jobb.


2005-2006

Jag hade allt, bokstavligen talat allt.
Allt var så himla perfekt, och jag kan inte förstå hur jag kunde klaga då. Jag kan inte förstå vad jag klagade på.
Tracy Chapman - The promise    - Underbar låt, och den passar in så jävla bra. Jag förstår inte vad som hänt, vart tog allting vägen? Hur kunde det gå så snett? Vad gjorde jag fel?
Jag saknar dig, varje dag.


If you dream of me like I dream of you
In a place that's warm and dark
In a place where I can feel the beating of your heart


Remembering your touch, your kiss, your warm embrace.

RSS 2.0