there's a storm thats coming for her

jo här kommer minsann miss flitig, gissa vem som på en timma har hunnit skriva ett arbete, och sovit en skvätt i jakes säng. gullungen kom upp till mig och frågade om jag kunde lägga mig brevid honom för han kunde inte sova. detta resulterade i att jag själv somnade. iallafall, har fått skrivit a contribution to a longer piece, och en helt okej sådan. bra jobbat malin. nu får jag nästan avsluta kvällen med en film eller någonting. någon som vet någon bra?

om du reser dit i vår, säg att jag gärna kommer åter

dagarna bara springer iväg.. det är så härligt när man kan sticka till lekparken efter man har hämtat barnen från skolan, där leker dom själva medans jag och joanna kan sitta och tjöta. förövrigt har jag idag fått gjort två skrivuppgifter, och ska sätta mig och göra ett extra arbete snart hade jag tänkt. flitig jag är idag va? ne det är nog snarare så att jag har brist på serier och inte så mycket annat för mig för tillfället. ja ne nu ska jag äta lite innan jag tar tag i en skrivuppgift till. 




ready for those flashing lights

idag pratade jag och maggan om hösten, vad mina planer är. och jag blir helt snurrig bara av tanken på hösten. jag vet inte vad jag vill göra. dom vill iallafall gärna ha tillbaka mig, och det lät som att det är okej om jag bara kommer augusti-november, men eftersom att jag inte vet hur jag ska göra med någonting kan jag inte ge dom några riktiga svar... ska jag åka till sydafrika? sticka med tjejerna till norge och jobba arslet av mig? jobba i sverige(inte jätte sugen på det iförsig), komma tillbaka hit, och isåfall för hur länge, tre månader, sex månader? sticka till barcelona, australien eller något annat land och jobba? hjälp!

jag klev över varje gräns, jag ville vara hjälten eller boven, jag ville vara nåt som känns

idag mina vänner, idag har jag vart duktig. i morse sprang jag en runda på trettio minuter, var hemma i en minut och andades innan jag mötte upp joanna och sofia för en timmas powerwalk. det kan ju tilläggas att jag var nästintill död när vi landade på the corner café för att avsluta vår träningsrunda. annars så rullar dagarna på som vanligt. jobb, skola, träning, vänner och pubkvällar.

















look at the stars, look how they shine for you

om man dansar så som vi dansa, drack så som vi drack och skratta så som vi skratta, ja då mår man som man mår idag. alltså inte speciellt bra, är jäkligt sliten efter helgens bestyr. tror vi tar en hel genomgång.

fredags - jag och sofia begav oss till the warwick för att förfesta lite. där sprang vi på elin och emmaj, och vi blev kvar där hela kvällen. vi hade helt enkelt så kul så vi struntade att gå vidare till merah och stannade istället med elin och emmaj och dansade hela natten lång.

lördag - upp tidigt för att sticka till hyde park. runt 23 grader, sol och varmt var det. det blev shorts och linne, och även då var det varmt, helt underbart. vi låg i hyde park hela dagen, käkade goda sallader, frukt och glass, spelade kubb och träffade på massa nya människor. mot kvällen for vi hem då alla skulle barnvakta.

söndag - upp tidigt för att sticka till buckingham palace och kolla på london marathon (som för övrigt är världens största maraton lopp.) sjukt skön stämning var det där, och blev verkligen impad av vissa (eller ja alla egentligen) som tog sig runt. efter det blev det thaimat innan vi begav oss ut på oxford st. för shopping. spenderade några timmar där och kom hem med en skjorta, ett linne och en bikiniöverdel. kan även tilllägga att jag var en millimeter från att bli påkörd av en cykel som kom i rasande fart och det kunde slutat riktigt illa. ska aldrig mer lyssna på joannas "nu går vi" utan att själva kolla på gatorna, haha!
efter oxford stack vi hem en snabbis för att lämna grejerna innan vi åkte till shepards bush för käk och dricka. satt på puben i timmar, innan vi till sist begav oss till walkabout. det var galet kul igår med, och idag mår vi alla som vi förtjänar.

det kanske blev en liten omväg men vad spelar det för roll

idag har det vart säkerligen 23 grader, shorts och linne väder och helt underbart. med det ger jag er några bilder från när jag och joanna var i richmond förförra helgen.








the sky is the limit

vet ni att jag är kär? kär i livet, kär i london, kär i londonlivet och allting här. nu sticker jag och sofia, och jag vet att det kommer bli en underbart rolig kväll, för det kan inte bli annat.






friday

jag ser ut som en kräfta. ja jag har alltså bränt mig överallt. rygg, axlar, bröst, ansikte... så går det när man inte smörjer in sig så jag får väll skylla mig själv. men det är inte heller så lätt att smörja in ryggen själv, sådeså.
idag kom min värdfamilj hem, och vi stack till riverside och badade. så nu väntas det god mad och ikväll sticker jag och sofia ut. det blir fancy stället merah ikväll, gratis inträde (över 200 kr så ja det uppskattas) och gratis dricka. ska bara fundera ut vad jag ska ha på mig, detta eviga problem....

yeah, we're going down

jag har spenderat dagen på bästa möjliga sätt. i morse gick jag ut och träffade joanna för en "träningspromenad", vi gick (läs: sprang) i joannas gång tempo och jag var bokstavligen talat helt död efter tio minuter. blev iallafall nästan en och en halv timmas promenad i strålande solsken. sedan spenderade jag de sista timmarna med mina föräldrar på baksidan i solen, innan jag lämnade av dom i hs. efter det åkte jag hem, åt lunch och satt i bikini på baksidan och läste en bok - i timmar. det är förjäkla underbart det här vädret alltså. när solen försvunnit från vår baksida kunde jag inte sitta inne, så begav mig till sheen och biblioteket - ja alltså mer för själva promenaden och inte biblioteket. nu strax blir det sun inn med tjejerna.
till helgen ska det bli runt tjugio grader, och det väntas utgångar, hyde park för chill och brännboll, kew gardens och massor med mera.


you got your look from a book at a weekend sale

ska strax promenera till sheen i vårsolen, helt underbart väder idag.
det här är mest till carro som vill se hur jag bor, antog att du menade mitt hus... eller? haha. så ja här kommer ett antal (enligt mig rätt tråkiga) bilder på några av rummen i huset. utöver dessa rum har vi tre badrum och tre sovrum plus källare.




mitt rum, fortfarande rätt tomt på tavlor hehe... men det står faktiskt en på golvet (som ramlade i golvet och gick sönder) som jag ska försöka få upp..




lek/tv/spel rum på toppen av huset


tv och vardagsrum


matsalsrum


köket


baksidan/"trädgården"





Vet du inte att människor ramlar hårt, precis som du

torsdag till söndag har jag bott på hotell med mamma och dom. vi har åkt london eye, besökt madam tussauds, vart på imperial war museum, alla turistställen, säkert ett tjugiotal pubar och restauranger och självklart primark. vi har också vart på camden market, covent gardens och apple& jubilee market (eller något sådant). nu har vi även gjort mina områden, promenad längs themsen, hammersmith, barnes osv. nu ser det ut som att dom öppnar englands flygplatser ikväll så mamma och dom kanske kommer med flyget på torsdag.












how stupid can you be?

jag ligger och kollar på animal cops, och är så arg att jag kokar innombords. en hund, med stora köttsår som går enda in till benet på tassarna, och inte kan gå på grund av det, och ägaren säger "det är min första hund, och mina grannar sa att jag inte behövde gå till veterinären." kan man, helt seriöst vara så dum i huvudet? man måste ju bokstavligen talat sakna hjärna. när en hund inte kan gå, på grund av stora blodiga köttsår som den haft i tre månader förstår väll varenda jäkla människa att man måste ta hunden till veterinären? vissa människor är fan inte kloka alltså.

long time no see

lever gör jag och haft en riktigt bra helg också, träffat både micheal jackson, david beckham och brittan. fullt upp med london eye, madam tussauds, rundturer, pubar, museum osv osv. nu sitter iallafall mina föräldrar och faster med man fast här och min värdmamma och barnen sitter fast i sverige. orkar inte skriva så mycket mer nu, ska fixa med sängar och sånt eftersom vi har bosatt oss här nu.

hold on to love

jo nu lever jag igen och magsjukan är - förhoppningsvis - borta. imorgon kommer mamma och pappa, även faster och hennes man hit. men det är mest mamma och pappa jag längtar efter, ska bli så kul att se dom. det är faktiskt exakt tolv veckor sedan jag såg dom sist. tolv veckor spenderade i london. det känns både kort och långt. det känns som jag bott här en evighet, känt mina vänner här hur länge som helst. men ingenting negativt med det, jag älskar ju det. men jag ser faktiskt fram emot min sverigeresa väldigt mycket, att få träffa alla där hemma. nej vad jag babblar, nu ska jag sova så att det snabbare blir imorgon.


jäkla skit

vet ni vad jag har gjort för kul igår och inatt? spytt. jag har spytt hela kvällen och natten lång och det känns ju förjäkla underbart, eller inte.... nu ligger jag och håller tummarna för att det är över, och att det bara är febern kvar. mår nämligen skitdåligt, är inte sugen på någonting vi har hemma, och orkar absolut inte gå och handla. resultatet blir att jag inte ätit på två dagar, och energi finns inte. jobbigt läge.

imagine a city where everything's pretty

ibland är slappedagar helt underbara. har inte fått gjort allt jag borde idag, men är bara sugen på att lägga mig och se på en bra film. föresten hur kommer det sig att varje gång håret äntligen börjar bli lite långt, då är det dags att klippa sig? jag tycker det är himla irriterande.






how you shine, trapped in the spotlight

hade en galet bra dag igår, och nu mår man som man förtjänar. jag och joanna stack iallafall till richmond. där gick vi längs themsen, i solsken och värme och åt glass innan vi gick på bio. remember me, helt okej tyckte jag faktiskt att den var. senare bar det av hem till emma där vi förfestade lite innan vi drog vidare till walkabout. och walkabout var som sist, roligt. hade en jätte bra dag, kväll och natt.
nu ska jag snart försöka ta tag i mig själv, tvätta, plugga, städa, ta en promenad och kanske köpa lite ben & jerrys. snart kommer mamma och pappa, ska bli underbart roligt.












put on my blue suede shoes.....

tack för en grymt bra kväll tjejer. jag älskar london. jag älskar mina vänner här. jag älskar att joanna är tillbaka. ja älskar våren. jag älskar uteställerna. jag älskar att springa runt på gatorna i london och skratta så som vi sprungit och skrattat inatt. jag älskar livet.

say the word and well go

har haft en perfekt dag i london. jag vandrade på för oxford st. för lite shopping. mötte sedan upp jessica och sofie och vi tog oss vidare till covent garden. där satte vi oss på en trevlig uteservering och åt lite god lunch. det är himla mysigt där med alla gatumusikanter och street entertainers. senare kilade vi vidare till green park, där blev det mest chill och glass. men jag säger som jessica, man säger att man aldrig mer ska sticka till london på helgerna, men man hamnar alltid där endå. det är galet mycket folk överallt, det är en pina att både shoppa och röra sig. men man överlever ju. efter green park for jag hem en snabbis innan jag mötte upp pamela på lloyds, alltid lika trevligt.  föresten glömde jag säga att det har vart sol, varmt och utan jack väder idag? jo det har det minsan.
imorgon blir en minst sagt lika perfekt dag med bio -med bästa joanna som är tillbaka- pizza/förkrök/spel hos emma (i think) och sedan walkabout. gud vad jag älskar livet.


in my head, its going down

idag var en lika underbar dag. säkert tjugio plusgrader, och det kändes nästan som att jag var på solsemester när jag låg i utomhuspoolen på riverside. efter det blev det god mat - klyftpotatis, kyckling, tzatsiki - hos mig. imån sticker jag till oxford st. för att möta upp jessica på en fika och kanske lite shopping. sedan får vi se vad kvällen bjuder på. och imån kväll kommer joanna äntligen hem igen, känns som hon vart borta i evigheter.



supersöta madison


maddie och jag (:


pamel och maddie


pamela och jag

sydafrika vs london

ohh, nya spännande möjligheter, nya planer. tänker inte säga mer än sydafrika vs london. jag undrar verkligen vart jag kommer att befinna mig i höst. fram tills idag var jag ganska säker på att jag skulle tillbaka till london, men nu har som sagt nya möjligheter kommit upp. mycket spännande sådana också. det kanske rinner ut i sanden, men kanske inte.

vi har solen i ögonen och spilld mjölk överallt

idag var det nästintill sommar i london, no kidding. vi har vart på riverside hela dagen, från nio i morse till halv fem på eftermiddagen, helt jäkla underbart. har suttit på uteserveringen i t-shirt och nästan dött av värmen, spelat tennis på utebanorna, badat i utomhuspoolen i timmar, och lekt massor i lekparken. imorgon blir nog lika bra. ska möta upp pamela och hennes 'barn' på riverside för mer sol, bad och lek och sedan ska vi laga god middag hos oss.


vicks. och kolla in gymmet där uppe, man kan gymma utomhus!!!


jake, haha


sötungar :)


jake och jag


jag och vicks


vicks och jag campar ;)


en liten del av lekplatsen på riverside


hämta kottar till middag måste man ju göra


(:

monday

jag ligger här och hoppas på två saker. jag hoppas att jag inte åker på magsjukan som går här för tillfället, stackars pamela fick hoppa av bussen på väg till westfields och sticka hem igen. och sedan hoppas jag på att jag aldrig mer kommer att få se den spindeln - eller någon annan för den delen - jag såg på övervåningen för en stund sedan. det var nog den största äckligaste spindel jag sett, inte en chans i världen att jag skulle dödat den. men bara vetskapen av att den finns där uppe och kan komma ner hit ger mig rysningar.
förövrigt har jag bokat biljetter till sverige. andra till sjätte juni är jag hemma, känns faktiskt roligt. tror att dagarna kommer bli himla intensiva för det är så många jag måste hinna träffa, och så mycket som måste hinnas göras. men det blir nog super. söta viktoria sa idag, malin kan inte du snälla snälla komma till öland och hälsa på oss i juni. blir ju inget med det eftersom jag kommer ha fullt upp i göteborg, men dom är himla fina 'mina barn'.


and i am the blue in your back alley view, where the horizon and the rooftops meet

igårkväll var.... gissa? jo bra. galet haha. förkrök hos pamela, vidare till lloyds, vidare till walkabout och sedan vidare till något att ställe, möjligen the swan. walkabout var, annorlunda. jag träffade på rosa pantern, scooby doo, en elefant, giraff och kossa, jultomten, batman, killar i pyjamas och många fler. men det var iallafall en rolig kväll och vi får lätt göra om det nästa söndag. nu sticker vi alla westfields. ha en bra dag.


här har ni några av dom
















hon är precis som blåa ögon ska va

blev jag glad eller blev jag glad när jag fick leta påskägg i morse? jo jag blev glad. min snälla värdfamilj hade gömt påskägg till mig också. idag har vi vart i kyrkan, hela familjen och släkt för viktoria tog sin första nattvad. verkar som att det är rätt stort här, släkt kommer, man får presenter osv. sedan blev det släktlunch här och jag har precis smitit ifrån de andra. har inte så mycket gemensamt med alla vuxna, och vet inte så mycket om de saker dom diskuterar så det är inte direkt jätte kul, även om alla är jätte snälla. ikväll blir det party party, vi sticker till walkabout och jag hoppas på en super kväll.


min söta gud och brorsdotter, underbar ♥

svealand?

okej, vad sägs om sverige 2/3-6 juni? funderar faktiskt på det, måste bestämma mig snart och boka. vad tycks?
jag tror nog nästan det. ska höra med mammi imån vad hon tycker.

go away, go away, go away

something is seriously wrong. jag om någon vet ryggsmärta, är van vid ryggsmärta, men det här är något helt extremt. det är inte min vanliga ryggont, men det gör så ont, galet ont. jag kan inte röra mig, inte andas utan att det gör ont. det är som att någon har sparkat hela min rygg blå, brytit benen och spräckt mina muskler. jag hoppas det här försvinner, gärna n u.
frövrigt längtar jag hem lite, nu under påsktider. känns konstigt att hela familjen sitter på tjörn och ska fira påsk, medan jag sitter här. det tråkiga är väll att vi inte kommer att fira imorgon because of the boat race...
ne men nu ska jag försöka ta mig in i duschen, och sen möta upp liz för sen lunch.


påsk förra eller förförra året (?)

vi är dansande clowner på ont och gott

tycker det är ascoolt att min bror har uppfunnit en grejimoj (tänker inte säga vad för det är hemligt) men har fått patent på den och sponsorpengar för att kunna utveckla den. okej det är igenting som datorn direkt, men endå lite coolt, iallafall enligt en stolt syster.
vet ni föresten hur jobbigt det är att bädda en 1.40 säng? jag är alldeles svettig (ja nej inte riktigt men) när jag är klar med att få på påslakanet på mitt gigantiska täcke. och för att sätta på lakanet får jag gå över/på/i halva sängen. ja det är faktiskt ett rent träningspass i sig. och varför jag tar upp det är för att jag alldeles nu i stunden måste göra denna kraftansträning för att kunna lägga mig och läsa klart den sjätte potter boken. och så måste jag bara påpeka hur jobbigt det faktiskt kan vara att läsa snabbt, alla böcker tar slut direkt. 100 kr, 600 sidor, två dagar. ja det är mina i-landsproblem för tillfället.
för övrigt, pubkväll, riktigt trevlig. blir dock lite deprimerad av att sofia sticker iväg imån, joanna på fredag och jessica i nästa vecka. men jag överlever, liz är kvar som tur är. ska äntligen försöka få in en träff med jessica också. annars älskar jag london lika mycket som vanligt, har regn på besök för tillfället. men snart kommer mamma och pappa, och värme, och sommar, och allt.


RSS 2.0