Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt

Dagarna bara springer iväg, trots att jag inte har mycket för mig. Jag tränar lite, har träffat Katri och gått på stan, ätit på Spice och tagit en fika på Avenyn. Vart på bio med familjen och sett fotbollens sista proletärer, som var riktigt bra! Fixar och donar hemma, försöker smida planer inför hösten, kollar resor, målar plankor, läser böcker...




Och det är för dom jag sjunger det här ikväll

Love ♥








Jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge

Lite påsk på Tjörn med min älsklingar ♥














Du bad mig ta kärlek lätt som en vind, men jag var så ung och dumdristig

Då var man numera, eller tja sen en vecka tillbaka på svensk mark igen. Många frågar om det är skönt att vara hemma, och i ärlighetens namn måste jag säga att nej, det är inte skönt att vara hemma. Det har vart kul att träffa folk, att kunna ta en "riktig" dusch utan ödlor, skalbaggar och myror på besök, äta en ostmacka eller två, men annars så längtar jag tillbaka något fruktansvärt. Jag saknar värmen, människorna, stränderna och hakuna matata livet. Att ta varje dag som den kommer, inga bekymmer! 
Men det är bara att gilla läget! Så vad har jag gjort här hemma - Katri ville ha en lista så här kommer den.
Jag har väl bland annat träffat Jenny, rensat garderoben, skor och väskor, tagit promenader med Angi, vart på allum, köpt gymkort och gymmat (och tyvärr insett hur otränad man blivit efter 3 månaders glassande) hämtat Sigrid på dagis och passat henne hela dagen, kollat på Olivers match och sovit hemma hos dem samt passat Elias och Oliver hela dagen, vart hos kiropraktorn, grillat med familjen för att fira bror min. Sen allt det andra tråkiga som att packa upp, tvätta, fixa bilder osv osv....
Lite svårt att få inspiration till ett inlägg när det mest känns grått här. Men ljusa tider är på ingång!






Bangkok

Det ar krig har pa Khaosan road, vattenkrig! Vattenfestivalen for att fira det Thailandska nyaret ar i full gang och man kan inte ga ut pa gatorna utan att bli pisseblot. Vattenpistoler i alla storlekar, tankar pa ryggen, hinkar med vatten, ja ni forstar grejen... Vi ska strax ta oss harifran till MBK (for fjarde gangen) dar vi ska spendera vara sista timmar i Thailand. Allt for att undkomma vattenkriget sa gott det gar. Sa Sverige, snart ses vi. Om jag langtar? Inte ett dugg!


Koh Chang

Sa vad har hant de senaste dagarna? Vi har flyttat till ett hus pa stranden, och har nu ett gangavstand pa ca 10 m till vattenbrynet och alskar det! Vi har kajakat oss till on mitt emot, kajakat oss darifran i en outtalad tavling mot ett par sthlms grabbar som vi faktiskt vann. Vi har suttit pa var altan och kollat pa solnedgangen med trevligt sallskap och varsin chang i handen och tankt att det har ar livet. Vi har brutit rehabveckan och festat loss pa Lonely beach. Vi har gjort tva dyk som gick nastintill galant. Vi har simmat med och klappat ett ariga elefanten NangMai. Vi har (ofrivilligt) blivit med vakthund. Och vart ar vi nu? Jo jag sitter med feber och mar skit, vi hittar ingen bussresa till Bangkok och maste antagligen ta privatbil (megadyrt) och vi har inget visum for de dagar vi overtrader var vistelse har... Men det loser sig sakerligen!

















Koh Chang

Har spenderat den senaste veckan pa Thailandska on Koh Chang. Det ar himla fint att vara tillbaka i Thailand, det kandes som att vi kommit hem. Vi njuter till fullo av narvaron (trots daligt vader) och lever pensionarsliv eller rehabsliv, vad man nu foredrar. Njuter av livet, ater god thaimat och det blir minst en massage om dagen. Sa det gar ingen nod pa oss inte, aven om lite battre vader inte hade vart fel.




RSS 2.0