CAE

Jag är i chock. Jag gjorde det omöjliga, ja så kändes det iallafall. JAG KLARADE CAMBRIDGE PROVET!!!! Helt sinnessjukt, och att jag till och med fick toppbetyg på min skrivning. Det känns verkligen helt overkligt och jag bara sprudlar av lycka.

How do we tell apart the time to leave from the time to wait

Kom precis hem efter en jättefin utekväll här i Göteborg. Träffade personer som var väldigt saknade och dansade natten lång. Om tio minuter vaknar huset och då ska vi sticka upp mot Umeå. Känns som att det blir en skön resa där, men jag har väll ingen annan än mig själv att skylla för det. Ciao.

The way you move ain't fair you know

Sådär ja, då var man hemma i Göteborg. Eller ja det var jag ju redan igår, men det fanns ingen tid då. Har träffat min familj, syskon och brorsdotter, mina bästa vänner och min morfar. Nu är det dags att gå ut på stan och svira, ska försöka ta det lugnt med drinkarna eftersom det vankas 14 timmars bilfärd imorgon. Åker nämligen till Umeå imorgon så jag kommer inte ha en dator på någon vecka eller sådär. Ska träffa EmmaG i Umeå också, awesome! Så, see you later alligator, in a while crocodile - som mina barn jämt säger.




Like something underground's gonna come up and carry me

Glömde helt bort att jag och London firade sex månader igår. Så grattis till oss! Sex helt underbart fantasiska månader, och vi har fyra förhoppningsvis lika fantastiska månader framför oss.
Annars då? Jodå har vart ute på en promenad med Joanna, försök nr två att hitta vårt favoritfik i Chiswick - misslyckat. Håller på och packar det sista nu, imorgon åker jag hem till Göteborg igen. Så London och alla Londonbor, vi ses om fem veckor!


In a world full of people, you can lose sight of it all

Då har ytterligare en underbar helg i London passerat. Jag älskar London, men jag älskar London om möjligt mer på helgerna när man kan spendera all sin tid med staden. Så här har ni resten av helgen.

Lördag: Jag och Joanna mådde inte så bra, hehe, så vi valde att ha en lugn inte-göra-någonting dag. Vi åt pizza på Pizza Express där Joanna fick den sjukaste capricciosan med fisk, ägg, skinka, oliver och paprika. Vad hände med svamp och skinka lixom? Efter det gick vi och la oss i parken. Där låg vi i timmar och pratade om livet. Kvällen bestod sedan av film och godis hemma hos Joanna.

Söndag: Vi spenderade hela dagen i Notting Hill och det var helt underbart. Vi åt på thai och tex mex restauranger, vandrade på portobello road, gick in i Notting Hill film bokhandlen, hittade mitt absoluta favoritfik ever - jag blev helt förälskad i det, och såg eclipse på bio.

Nu åker jag till Sverige om tre dagar och det känns helt sinnessjukt. Hur ska jag klara mig utan London, Londonhelger och Joanna i sju veckor? Hon är ju min andra halva.

I left my head and my heart on the dance floor

Om vi kommer in, vi kommer knappt ut! Haha jodå in kom vi, no problems. Och jag lovar att vi inte kastade några flamingos över balkongtaket, vi gjorde inte det! Ne vi såg faktiskt inga, det var något om att fulla människor kastat flamingos över balkongen. Vilket ställe, det var helt galet fint. Går knappt att beskriva men ni ser lite utav det på bilderna. Iallafall en mycket fin kväll trots att vi var lite väl i dimman, haha.






















Just gonna stand there and watch me burn, but that's alright because I like the way it hurts

Nu sticker vi ut för en kväll i dimman, hoppas att jag får se några flamingos. Keep your fingers crossed för att vi kommer in, det var visst 21 där och dom är ganska hårda på sådant.






Viqueens Passion

Till alla mina cheervänner som inte sett Viqueens Passions stunten från EM, gör det! Dom var riktigt bra och ni hittar filmen här.

friday

Idag blev jag ledig så snart ska jag och Joanna hitta på något. Gilla! Vet inte riktigt vad bara, kom på att jag har en del att handla innan jag åker hem, kanske är dags för det. Det är ganska roligt att jag kommer ha med ungefär lika mycket hem för fem veckor som jag hade när jag flyttade hit. Alldeles för många kilo kläder och skor med andra ord.

Living out the same old moment

Har suttit och kollat utbildningar, för någon gång i framtiden lär man ju börja plugga. Har hittat en del intressanta och den som lockar mest är en utbildning i international relations i Australien. Den kostar bara 130 000 kr per år och då ingår inte flygresor, mat, studiematerial, visum eller någonting sådant. Så det känns ju lagom bra och billigt. Finns även en del intressanta inom internationella relationer, fred & konfliktlösning i Malmö. Men Malmö lixom, känns inte helt rätt. Det känns ju dock ganska långt borta, allt det här med att plugga. Hur ska man någonsin kunna välja rätt?

Circle round the room still, have fun breaking my will

Grå vecka. Trist vecka. Rolig helg. Ser fram emot imorgon då vi antagligen ska gå ut på ett riktigt fancy ställe. En takterass, och en väldigt fin sådan. Om vi nu kommer in, hehe. Klädkod är: no effort, no entry.
Annars då, Sverige om en vecka och det ska bli så härligt med semester! Längtar efter att fiska krabbor med mina små, åka vattenskidor/vattenskida med ett nytt mål, ha planera asienresa dag med Katri, gå på liseberg, fira alla mina fina som fyller år i augusti, åka till havet, äta god svensk glass och allt annat. Så mina vänner, om en vecka ses vi!

If you're going to San Francisco, be sure to wear some flowers in your hair

Vet ni vad jag och Joanna gör den 17 september? Vi åker till Paris! Jag har fått ledigt på fredagen så vi tar ett tidigt morgontåg till Paris för en weekend där. Helt underbart att vi äntligen fått det här bokat och nu har jag tre resor att se fram emot i sommar/höst. Precis då det känns som att livet inte kan bli bättre, som att man är på toppen av toppen, så kommer man minsann högre endå.



And watch the clouds fall from the sky, this river is wild

Joanna and I had an absolutely fabulous day in Brighton. Ja den var helt underbar, kändes som semester rakt igenom. När vi kom till Brighton möttes vi av regn och kyla, och valet var enkelt: brunch! Efter brunchen fylldes vi av glädje när vi såg att solen sken. Vi solade och badade i timmar, gick ut på piren, vandrade runt på alla små mysiga gator (The Lanes), åt god mat, drack Rekorderlig cider, kollade fotboll och hade det bara helt underbart. Här kommer några - he he - av gårdagens bilder.


Inga sura miner här inte


Vid havet




Lyckohopp försök 1 - misslyckat





Joanna - världsmästare i stenplockning


praise the lord







Rekorderlig, yummie



Lyckohopp försök 2 - misslyckat


Lyckohopp försök 3 - LYCKAT!


Ute på piren


Royal pavilion



I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Har haft en himla bra kväll med Joanna. Vi har bland annat grillat och ätit gott, druckit mer Pimm's, kollat fotboll, nästan dött av skratt - eller av andra anledningar. Nu ska vi båda snart sova för imån ska vi åka till Brighton! Havet med andra ord. Så imorgon kommer vi fortsätta att njuta av livet i Brighton.


God only knows how much I'd love you if you let me

Idag har vi spenderat dagen på Barnes fair. Man skulle väll kunna säga att det är en stor fest här i byn där vi bor. Marknad, parad, karuseller, Pimm's och hela köret. Riktigt fint var det förutom att vi nästan smälte bort i värmen. London har tydligen årets varmaste dagar nu...
Nu blir det grillning!














Listen to the sound of the world

 Just för tillfället så är jag sådär glad så att det nästan bubblar inuti mig. Jag vet inte riktigt varför, eller gör jag det?


From the windows they were watching, While we froze down below

Jag förstår inte riktigt tjusningen med gas. Det känns gammaldags, krångligt och farligt. Anledningen till dagens uppror mot gas är att vi var tvugna att ringa gasenheten (whatever, någonting sådant) för att grannen kände gaslukt. Då är man tydligen tvungen att ringa. Dom fick skicka hit folk, vi fick inte sätta på/stänga av - det är såklart här skon klämmer, fotbollen började ju för tusan - några elektroniska saker osv. Det var väll inte någon gasläcka - thank god - men endå någonting som inte var okej, som var fel. Som sagt, gas känns himla jobbigt.

Annars då? Jo jag har precis fått en resa till Dublin bokad och det känns ju himla fint. Kommer inte dö utav saknad av Joanna utan istället befinna mig i Irland med barnen och farmorn. Har fått höra så mycket bra om Dublin så det ska bli spännande att få se.

wednesday

Jag har bjudit över Joanna på en lunchdejt och det blir något så exlusivt som pannkakor. Trevligt med både sällskap och lunch måste jag säga. Senare i eftermiddag ska jag följa med farmorn&farfarn och kolla på Jake's End of the year production - en teater. Ska bli riktigt roligt faktiskt, så länge som han har gått och sjungt och haft sig här hemma inför det. Annars så känns allting så himla grått när man är sjuk, så det är väll bara att bestämma sig för att inte vara sjuk längre.


´monday

Vad hände här? Jag som äntligen kände mig helt frisk blev sjuk igen, inatt och jag låg vaken och kände det komma. Somnade fem i morse så nu är den stora frågan sova eller gymma? Jag som hade dagen så himla bra planerad.

On a bed of nails she makes me wait and I wait without you

Vilken satans fin kväll. Kalaskväll verkligen! Det var iallafall väldigt lätt att övertala Sofia till bio och vi hamnade på SATC2 som vi båda tyckte om. En riktig feel-good movie. Efter filmen kom Sofia med den utmärkta idén om att vi kunde gå till Walkabout. Det var trots allt väldigt längesedan. Där hade vi en sjukt fin kväll - som vi alltid har på Walkabout. Hur kunde jag ha glömt bort det? Hur kunde jag glömt bort hur mycket jag faktiskt tycker om Walkabout. Idag var däremot speciellt. Det är svårt att förklara, tror bara jag och Sofia förstår. Nu är jagiallafall nöjd och glad efter en mycket fin söndag. Har en känsla av att ja kommer att ångra detta imån, men det är för din skull Katri!






Friends, lovers or nothing, There can only be one

Först måste jag bara säga hur jag synd jag tycker om vissa människor. Det är nästan så att man inte vet om man ska skratta eller gråta. I vilket fall ska jag nu sticka till Westfield. Måste köpa present till min älskling som fyller hela 6 år! Hoppas även på lite Yamyam, kanske en bio om jag kan övertala Sofia. Love.


Some people are gay. Get over it!

Har idag vart på Regent st. och kollat in Pride paraden. Riktigt trevligt måste jag säga, roliga människor, bra musik och skön stämning. Det blev även lite shopping,  lunch på masala och ett besök på Trafalgar square där Pride 2010 fortsatte. Väl hemma har jag hunnit med en bbq, med familj och släkt. Riktigt fint det också.






Här har vi Glee's cheerios




And baby that's a case of my wishful thinking

Stackars min fina Joanna som ligger på sjukhuset helt själv omringad bland massa gamlingar. Det första jag gör imorgon är såklart att åka och göra henne sällskap, trots att det strider mot besökstiderna (dom är ju endå helt idiotiska...) Jag hoppas att hon får åka hem imorgon men det ser tyvärr inte ut så... Annars då? Jo jag har ett myggbätt, eller rättelse jag trodde att det var ett myggbätt men det kan det omöjligt vara. Det var så stort som en pingisboll igår, växte under dagen idag till en tennisboll och ser numera ut som en liten fotboll. Det täcker alltså nästan hela mitt lår, är stort svullet säkert 45 grader varmt och det gör ont när jag går. Joannas värdmamma sa att jag också borde gå till läkarn imån. Det har jag dock inte tid med. Nu ska jag sova efter en väldigt lång dag på sjukhuset.

Thursday

Vilken dag. Har suttit med Joanna på sjukhuset i timmar innan jag var tvungen att lämna henne för att åka hem och jobba. När jag kom innanför dörren får jag ett sms där det står att hon blir inlagd på sjukhuset, så det var bara att göra sig redo för att åka tillbaka. Så snart åker jag dit med hennes värdmamma, så ni vet jag befinner mig de kommande timmarna/dagarna(?).

RSS 2.0