not only you and me

overall en mysig dag med barnen och hos morfar. imorgon ska jag åka till sigrid ♥
måste återigen skärpa mig med maten, märker hur mycket tröttare jag blir så fort jag slarvar och inte äter ordentligt med riktig mat. så från imorgon ska det bli ordentliga måltider och mindre mackor.


i hope we can find a way of seeing it all

några bilder från i fredags.


natta och jag ♥


natta malin och katri♥


natta och veronica ♥


mums på xiders winter edition

där går mitt hjärta, mitt hjärta

idag var det dop för sigrid. hon är så söt 'min' lilla prinsessa och nu mera guddotter. så nu är jag gudmor till två små ♥


familjen


jag och sigrid


bror, linda och sigrid


jag och snuttan ♥

i know they're watching

är sjukt trött och seg idag. gick upp tidigt i morse efter allt för få timmars sömn, för att ta mig till frölunda. blev många timmar cheer hemma hos fia. vi fick gjort mestadels av tävlingsprogrammet, och nu har jag även fixat så att vi kan beställa musiken från usa. skönt att det är gjort, en sak mindre att göra...
nu ska jag försöka leta upp lite saker att önska mig i julklapp för att sedan fixa önskelistan. ja vi har faktiskt en önskelista för hela familjen hängades på kylskåpet.


cheer ♥

happy friday!

ha en trevlig kväll alla, nu bär det av för förfest och idol.






desperate for changing, starving for truth

då har livet återgått till det normala. kan ju inte påstå att det är kul att vara tillbaka. som tur är har jag iallafall planer hela helgen. ikväll blir det utgång med mina underbara vänner. imorgon ska jag träffa fia och cissi och diskutera och fixa massor med cheersaker. kanske hinner med något kul eller mindre kul på kvällen med. och på söndag är det dop, och jag ska vara gudmor! kanske hinner till träningen på kvällen också.


supersöta sigrid ♥

du säger igenting som svar men dina ögon är så tydliga ändå

stockholm var bra. skönt med lite miljöombyte. det blev en del shopping, mycket god mat och frukost, bio, promenad i gamla stan och till slottet, ben & jerrys café osv. 

 
frukost/lunch på waynes


katri försökte gömma sig

 
mumsig thai lunch

 
jag försökte gömma mig för katri i gamla stan, lite internt skämt...


jag och katri utanför slottet

 
ben & jerry's

 
pendeln

borta bra men hemma bäst (?)

hemma från stockholm. är trött och har galet ont i fötterna. ska sova, så skriver och lägger upp bilder imån. night

i can't live in a world where you don't exist

äntligen är biljetterna bokade. imorgon ska vi se new moon i stockholm. och ni kan ju gissa vilka böcker som följer med på resan dit.


jag vill inte tappa skärpan en gång till

vilken dag, är helt yr i bollen och utmattad. då var detta års juluppvisning över, och det gick väll som det brukar gå, okej men kanske inte så mycket mer än så. föräldrarna blir iallafall lika imponerade varje år så det är ju skönt.
nu har jag tusen saker att göra, fixa naglar, duscha, packa, fixa mat osv. borde komma i säng tidigt idag eftersom att jag ska upp klockan fyra imorgon, hjälp säger jag bara. brukar inte kunna somna försen två nu för tiden så det kanske är lika bra att vara uppe hela natten? ja vi får se.
imorgon bär det iallfall äntligen av till stockholm. funderar på om jag borde fylla på kontot med lite mer pengar för jag är verkligen shoppingsugen. ser också fram emot att äta frukost på mysiga caféer.

careful where you stand my love

ikväll går inte bra. tanken var fika och nattbion, som det ska finnas 12 biljetter kvar till men som inte går att boka. så det sket sig. det pratas om queen vilket jag var sugen på förut. men nu ligger jag här och mår jätte illa, så det känns inte som en bra kombination. jag vill ut ur mitt hus, men jag känner verkligen illamåendet inom hela mig, och jag kan verkligen inte bli sjuk. imorgon är det juluppvisning och på måndag åker vi till stockholm. kom igen...

i love you

hittade lite gamla bilder på mina skruttar, och jag inser återigen hur galet mycket jag älskar dom.


elias


oliver


oliver och fishy


elias


oliver

det finns inga bättre ♥

fuck toshiba

vad är det för jävla dator vi köpt? för det första är den gigantisk. för det andra så är musen helt cp. ibland lägger hela musen av och beter sig som den jobbar i slowmotion gånger en miljard, scrollen funkar lite när den vill, från och till hela tiden. batteritiden är en timma, EN TIMMA, trots att datorn är helt ny. när jag lyfter datorn skramlar något som låter som att det ligger en lös del i datorn, vilket det säkerligen gör. ibland blir den helt svart, vet inte om den dör eller vad den gör, och när jag startar står det "fortsätter med systemåterställning", systemwhat? jag ska inte systemåterställa den.
det känns inte som att det borde vara sådär mycket fel på en sprillans ny (ganska dyr) dator? samtidigt tar jag inte tummen ur röven och ringer till affären heller. kanske borde göra det.

just trying to keep it in line

torsdagskvällen spenderas - som vanligt - framför tvn och sos gute. lite surt är det att mitt thé kallnade innan jag hann dricka det, och nu orkar jag inte göra nytt.
hoppas att helgen bjuder på någonting roligt, och sen är det stockholm.

alla vägar har sitt pris

nu tack, kan det bli nu?
vad ska man önska sig i julklapp tro? vet några saker jag behöver men känns lättare att köpa dem själv så att jag vet att jag får rätt. vilken jäkla huvudvärk jag fick...

de sista drömmarna sträcker sig mot himlen

anledningen till varför greek inte har kommit på två veckor kanske är säsongsuppehåll, smart malin...
idag ska jag på bio med pappa. de har någon vip grej med sitt jobb, gratis bio, mat, popcorn, dricka osv. och filmen blir 2012, hoppas att den är bra. förövrigt, snart lön, snart stockholm, snart jobb på posten, snart julafton, snart nyår och min 19årsdag. ja, relativt snart iallafall.

they were sitting in the strawberry swing

blir facinerad och avundsjuk när jag kollar på djurprogram -vilket jag älskar- och ser vilka "exotiska" husdjur vissa människor har. kollade nyss på ett program där en hade åtta giraffer och fyra zebror, en hade en tiger, en hade ett lodjur, en hade krockodiler osv. själv skulle jag nog vilja ha en tigerunge, en apa, eller en björn.

kolla in brutus the bear som var med på oprah, hur gulligt som helst.
http://www.oprah.com/media/20090416-tows-casey-brutus





på vägen mot den råa romantiken

sitter och laddar upp massvis med bilder som ska skickas till framkallning. att det alltid ska ta sådan himla tid...
ska snart kila in till stan med k, äta lite thai och kolla runt. jag vill att stockholm ska komma nu, för efter det så vet jag. och det skulle kännas så jäkla skönt att veta. efter stockholm, oavsett hur det går så kommer det bli en del att göra. antingen förbereda sig för flytt till england, eller börja ta vaccinationer osv för avresa till....


min brorsdotter och snart blivande gud-dotter(säger man så?). ♥


där ute finns en värld av långa nätter

ska snart kila hem till jenny och spendera kvällen där. är helt slut efter att ha gått upp innan åtta två dagar nu, så jag hade nog inte orkat göra så mycket mer ändå.
snart snart snar kommer new moon, ska bli spännande att se hur den är. kan nog redan nu säga att den kommer vara långt ifrån lika bra som boken, men vilken film är inte det?
10 dagar kvar

ifrån himlen, föll regnet ner

har nu kommit hem från mässan, och med mig har jag miljarder -iallafall nästan- broschyrer, kataloger och papper. så ska strax sätta mig och kolla igenom allt från chalmers, umeå universitet, till volontärresorna och utomlandsstudier. men först! mitt nya visa kort anlände precis, så det jag ska göra på direkten är att beställa hem saker från hm!


(det är kallt här inne så därför sitter jag fortfarande med mössan på)

iI can't stand to fly

då var tandläkarn över för nu. tack gode gud för lustgas. kan inte bedövningen försvinna nu så jag kan få äta frukost!
om någon timma ska jag åka in till svenska mässan och träffa natta. hoppas man hittar någonting intressant.

vaccination?

jag kan inte bestämma mig för om jag skall vaccinera mig mot svininfluensan eller inte. och jag har inte så många argument för varken ja / nej. jag tycker bara hela grejen känns överskattad, folk dör av vanlig influensa varje år men det blir ingen sådan här hysteri över det? men samtidigt kanske det är bra att vaccinera sig? tycker däremot det enda jag hör är att vaccinet knappt är testat, och hur bra känns det? jag får väll läsa lite mer om det innan jag bestämmer mig. stackars mamma som har vaccinerat sig har haft väldigt ont i armen i flera dagar, och orkar knappt röra den. bara det låter läskigt.

you give me fever

lång och seg dag. var uppe med tuppen och jobbade några timmar. sen har jag gjort mest ingenting, hälsat på min bror. imorgon blir en till tidig morgon, tandläkarn. ska försöka att inte tänka på det försen imorgon bitti
snart ska jag hämta några skivor av mitt grekiska bröd och thé och kolla på sos gute, jag gillar faktiskt det programmet. har ju funderat lite på både brandman, polis och ambulansförare, men ja det är fortfarande mest en tanke.
11 dagar kvar.

SYTYCD

laddar inför nya säsongen av SYTYCD. äntligen, äntligen, äntligen drar det igång igen. det hade suttit så fint med chokladmuffins just nu, men får nöja mig med thé.

det fladdrar till som i en dröm

jag undrar om det är något fel på mig. jag har tappat matlusten, tillochmed sötsuget. under dagen är jag inte sugen på någonting, och jag måste tvinga mig själv att äta. jag har ont i huvudet i princip varje dag. jag är så trött - jag vet att jag alltid är trött, men inte såhär. jag är så trött så att jag inte orkar röra mig. jag orkar inte röra mig, jag vill inte röra mig. bara att lyfta en hand känns som det jobbigaste i världen. 90% av gångerna jag reser mig blir jag helt vimmelkantig. som sagt, jag undrar om det är något fel på mig.

för ni är det finaste jag vet

kvällen har spenderats hos mina små älsklingar som jag suttit barnvakt för. de lyser upp min dag.

skit, skit, skit

ibland undrar jag hur man lyckas?! skulle gått en skadebehandling - utbildning idag, men självklart glömde jag helt bort det. jag gör i princip ingenting och glömmer bort det enda viktiga jag har planerat. fan vad sur jag blir. nu vet jag inte om jag ska boka om den till onsdag när jag egentligen inte kan gå den, men om jag endå vill gå den. får diskutera med cissi sen. fan alltså.

my love

jag och plutten hade kul framför webcam. nu ska jag baka grekiskt bröd






vi hämtar dig bakom fiendens linjer

idag släpptes Kents nya skiva på spotify. Jag vet inte vad jag tycker om den, känns lite som jag gillar de gamla kent låtarna mer. får nog lyssna några gånger till innan jag bestämmer mig.


come out of things unsaid

imorse blev jag väckt av att bus-oliver kom in och kittlade mig under fötterna. borde lagt mig tidigare i vetenskap om att jag alltid blir väckt tidigt när de sover här.
äntligen, efter flera timmars samtal med olika supportrar funkar vårt trådlösa internet.
14 dagar kvar.


honey, it's been a long time coming

idag har vart en lång dag, en lång cheerdag. runt sju timmar, nu är jag trött.
jag och katri har bokat biljetter till sthlm, den 23 bär det av. av lite blandade anledningar, som jag håller för mig själv ett tag till.

you can't have everything

kvällen har minst sagt vart trevlig. började med middag på jensens, och sedan drog vi vidare till queen en stund. vi bestämde också att vi ska köra till på en riktigt utgång snart.
förövrigt låter det jävligt läskigt i mitt hus ikväll, hjälper inte att ingen är hemma heller.



m, väldigt glad och så


camy och malin


katri och rickard, haha ja rickard gör sig till.


camy och malin ♥

when you love somebody

det är helt sjukt hur ont mitt ögonbryn gör. jag kan inte röra det, eller ligga med huvudet åt det hållet. hur lyckas man slå i det i ett handtag, och hur lyckas man slå i det så hårt?
ikväll blir det restaurang med några fina vänner, gamla klasskompisar. har nog inte träffat vissa sen studenten, fan vad längesedan.

a dustland fairytale beginning

blev sugen på att se på narnia, och tur för mig att internet finns. ett litet klick och det är filmdags.
kvällen förövrigt har vart trevlig, fick konstaterat att jag slängt bort halva min gymnasietid på helt och då menar jag bokstavligen talat helt meningslösa kurser. vi pratar om multimedia, medieproduktion, mediekommunikation osv osv. för jag menar, jag har inte lärt mig ett skit. det känns lite surt när man tänker tillbaks. varför valde jag inte bara något vettigt program?

how long before you decide

nu ska jag kila till katri och spendera resten av kvällen där. hon har bakat muffins till min ära. vad jag längtar efter dom, haha.


you can never break me

skrutten klarade sig genom besiktningen, och skönt var väll det. nu har jag suttit med datorn i timmar och lagt in lite bilder, musik och program.


k och m 

 
n och v


k, v, n och m. påminner aningen om sb bilden, haha.


everybody gone bad

igår var, kul. det var riktigt kul förutom några missöden. jag ramlade in i ett träd, blomma? ja något. och i en dörr. och på något sätt lyckades jag slå i mitt ögonbryn i ett dörrhantag, och det gör fortfarande ont kan jag säga. men jag välte iallafall inte dj's bord, och tur var väll det. bilder kommer senare. för nu måste jag kila och besikta bilen.

det är visst nån som är tillbaka

ibland tröttnar man bara. och ibland är nu.


i walked i ran i jumped i flew

dags att åka till dagis. ja för att hämta oliver såklart.

another head aches, another heart breaks

dagen har vart, precis som jag trodde, jätte mysig. vi har gått på stan, ätit på thairestaurang, vart på bio och skrattat i mängder. fick också reda på att min mamma var skolkaren nr 1 och rena vildingen när hon var ung.
sitter här med min nya bärbara dator, den är gigantisk. jag kan inte bestämma om jag gillar den, för den är verkligen gigantisk!!!
nu ska jag titta på det efterlängtade avsnittet.....

från kylan in i värmen

det var inte skönt att gå upp fyra i morse. men nu är det överstökat iallafall.
jag längtar tills imorgon. då ska jag och mamma gå på bio med min kusin och moster. och innan det ska vi gå och äta på restaurang.


n & m


m & k

du är gåtan som jag aldrig löser klart

lars var bra. hur skulle han inte kunna vara bra? jag hade personligen velat höra en del andra låtar än de som spelades, men det är ju bara jag.
sen har det vart fest hos irma och maskerad. nu är jag helt slut och jag ser inte fram emot imorgon. ska köra mia till flygplatsen vid fem, på morgonen.
nu ska jag tagga till och kolla på när blåvitt krossar aik.


RSS 2.0