monday

Det har faktiskt vart en helt okej måndag, iallafall för att vara måndag. Började dagen tidigt tidigt med nationellt prov i engelska b, och det kändes rätt okej. Iallafall tusen gånger bättre än svenskan. Sedan åkte jag, Rick, Tres och Sabina in till stan. Åkte till jobbet och fick min lön och fick köpt en jätte fin kjol.
Sedan åkte jag, R & T tillbaka till skolan, tog en glass och satt i solen en bra stund. Gött som fan var det, älskar det här vädret.

Matte ws gick mindre bra och även så träningen. Den kunde gått bättre och sämre. Kasia stukade foten, inte alls bra. Mycket var skakigt, inte alls bra. Vissa har sjukt dålig attityd, inte alls bra. Vissa är bara helt underbara, mycket bra! För att vara sista träning kunde det gått bättre, är sjukt nervös nu iallafall. Men det sitter, det ska det göra :)
Funderar på hur morgon och övermorgon dagen ska se ut, funderar på en shopping runda på onsdag om K är på, och en plugg / städ / vilo / övningskör dag imorgon. Vi får väll se.

you mess with my head. jag undrar hur det här slutar och funkar.
M

btw, Janna flyttar igen, tillbaka till Oslo. No no no no :(

finally

Genrep, laddad till tusen.

image99
kul att min lugg ligger helt uppdelad.


warriors

sunday

Gårdagen bestog av träning, serier och grill. Träningen kunde gått bättre, vi hade ingen belysning på en och en halv timma, folk dök inte upp osv men vi gjorde som vanligt det bästa av situationen. Serierna har äntligen dratt igång igen, mindre bra att alla gör det samtidigt men vad ska man göra, hänger dock inte riktigt med i greys.
Sen var det dags att göra i ordning sig, baka två kladdkakor, göra sallad, för att sedan gå över till grannarna och grilla. Fullt hus i princip, aningen fler än vi brukar vara men plats får man alltid. Som vanligt smet jag och Janna iväg till hennes rum och tjöta samt jag drog ut hennes hårförlängningar. Som vanligt blev föräldrarna fulla aningen tidigt och som vanligt pratade min mamma om oerhört tråkiga saker.
Fick däremot höra en lite chockerande historia från hennes håll, när jag var bebis och det var vintertid hade hon hittat vår granne död utanför hans hus :O. Blev lite chokad och det lät lite läskigt...
Trevligt nog blir det grill nästa helg med, efter tävlingen, och då är familjen Andersson också närvarande.

Idag är det träning igen, genrep inför sm och jag hoppas på det bästa. Idag ska alltind sitta, gymnastik utan pass, bygg, placeringar osv.... Men det ska nog gå bra, i hope .
Ligger efter i princip allt skolarbete men jag orkar inte, tror aldrig jag var såhär skoltrött och less på allting och jag undrar om och isåfall hur jag kommer ta mig ur det. Orkar inte ens tänka på det, kryper istället ner i sängen och kollar på sex and the city tills det är dags för träning.
M


thursday

Ytterligare en dag har gått och jag har inte fått något mer pluggat. Istället har jag kollat på Gossip girl och Alvin and the chipmunks, vilket var en underbart söt film.
Fick även min första IG-varning idag, inte så kul men jag hade inte direkt förväntat mig någonting annat...
TRÄNING NU! Äntligen,
M


no time for us

jag blir så trött på det.  det gör ont i mig.


i hate you, but still i miss you

i don't feel like dancing

Funderar på om den där nackkrage gör det bättre eller sämre. Blir stelare av den men det är svårt att säga om det är kragen som gjort att det gör ondare eller om det har blivit sämre.
Somnade gjorde jag också, i nästan två timmar så plugget hann jag ju inte riktigt med som jag hade tänkt. Snart ska jag in till J och se Top model, as usual.
Fick ett väldigt tråkigt medelande av mamma om att läkarn lagt ner, blir mindre kul att gå till privatläkare och betala 4000, sug alltså.
Tror jag ska försöka ta ledigt på lördag, skulle nog vara rätt bra faktiskt. Ska höra runt och se om någon är villig att ta det.
M

wednesday

Träningen igår gick nog helt okej förutom mina smällar. Kan inte röra mitt ena öra och en del av huvudet så det var aningen jobbigt att sova inatt. Fick rejält mycket ondare i nacken på träningen igår, vet inte om det beror på tossfångningarna jag inte är van vid eller gymnastik"skadan". Går iallafall runt med en nackkrage idag, känner mig inte speciellt snygg haha.
Skrev nationella förut, gick rätt kasst men jag ansträngde mig nog inte speciellt mycket heller. Fick jävligt jävligt ont i nacken, känns som att jag blir lite förlamad ibland, kunde knappt röra min mun när jag skulle äta en godis, och igår efter träningen stog jag ute och pratade med Jannas mamma och när det blev lite kyligt så kände jag hur jag mindre och mindre kunde röra min mun och prata. Lite läskigt, och jag borde gå till läkarn men ser det ut som att jag har tid med det, haha nej. Dom skulle endå bara säga att jag ska vila osv och det kan jag absolut inte göra nu.
Bara till att bita ihop på träningen imån och försöka ha på mig nackkragen de närmaste dagarna hur ful jag än är.

Fick precis gjort båda annonserna, notiserna och ledare på knappa en timma och det känns jävligt gött måste jag säga. Så fort jag får gjort den jävla essän så känns allt nog lite lugnare, eller gör det? Det första nationella i engelska på måndag, sen flyter det på med två till och matten, arbetsmiljö och säkerhets prov dagen efter matte nationella, uppdrag i tre kurser + uppgifter utöver uppdragen. Ja nej lungare blir det inte på ett tag, och utöver detta så är det ju både jobb, övningskörning och träning fyra gånger i veckan som gäller så läkarn finns det som sagt ingen tid för. 
M

tuesday

Lagom tråkig tisdag, som vanligt alltså. Kan inte bestämma mig för om jag ska åka hem innan träningen eller inte, borde stanna i skolan men vill inte spendera två timmar i stan ensam.
Igår var en helt underbar dag, jag var hemma hos K och vi bakade maränger och åt med glass samtidigt som vi stekte lite i solen. Helt underbart väder har det vart nu det senaste, igår var det verkligen sjukt varmt. Hoppas att det håller sig.
Kanske borde lyssna lite på Cecilia nu inför nationella imån, inte alls peppad.



M


friday

Dagen har bestått av skola, city, bakning & J. I skolan så var det dags för omprovet i matten, som var tio gånger svårare än det förra vilket resulterade i att ingen klarade det. Sedan var det stan med J och jag hittade absolut ingenting. Det bara kliade i fingrarna, men jag behärskade mig och lyckades behålla de mesta pengarna.
Sen kom J över och vi åt kladdkaka och diskuterade minnen i timmar, både roliga och aningen pinsamma sådana. Vi kom också fram till att jag eller kanske vi båda hade så mycket roligare förr, men att vi eller iallafall jag gjorde bort mig en hel del på köpet. En hel del saker man ångrar, en del är bara skit som man idag skrattar åt.
Kommer iallafall aldrig glömma när jag, Jenny, Andreas och Joel var ute på natten? Ja i vilket fall så hade vi i mörkret gått en runda runt mullesjön och gick sedan till Rannebergens skolgård där vi spelade lite fotboll. Jenny lyckades på något vänster ramla, och inte bara sådär lite lätt utan på världens roligaste och klumpigaste sätt. Ja det låter väll inte speciellt kul men jag kan fortfarande se bilden av henne i mitt huvud och det ger mig fortfarande ett lika gott skratt som det gjorde då. Dock mindre kul för Jenny haha.
Ja det finns en hel del minnesvärda saker man gjort, och det skulle ta en evighet om jag skulle skriva upp alla de vi diskuterade. Men det var från både Göteborgskalaset, resan till danmark, olika fester, cuper, skolan osv osv.
Nu är det snart dags för Malin att sova, ska upp tidigt imån och jobba. Något jag väldigt lite känner för, det enda som peppar mig för tillfället är att Tina jobbar. Imorgon blir det för övrigt fullt upp med jobb, fix, 18års middag/fest. På söndag är det dags för träning och övningskörning, så jag undrar när jag ska hinna plugga.
M

angels

Sofia ska inte vara med på SM, ja det är ju inte alls bra. Får ändra i princip alla bygg, eller rättare sagt ta bort. Känns riktigt tråkigt, men trots det gick träningen jätte bra. Malin var grymt grymt sjukt jävla bra, hon kicka för första gången, och spinnade på det. Ja jag kan ju säga att jag blev förvårnad att hon satte det på första träningen, helt sjukt bra!
Börjar få mer ont i nacken nu, inte jätte bra kanske. Enligt min pappa kan det vara någon bristning i nacken. Jaja bara att bita ihop.
Sitter och kollar på Gais-Ifk, ingen bra match från Ifks sida direkt, inte heller speciellt kul att kolla på.
M


candyrain

Precis kommit hem från en traditionell onsdag hos J. Som vanligt kilade jag in vid halv nio och idag var det fruktsallad dag eftersom J går på fruktdiet. Klockan nio satt vi i soffan och det var dags för Top Model.
Hugo är fruktansvärt söt, verkligen överdrivet söt för att vara bebis. Han skrattar hela tiden, hela hela tiden och gör en massa roliga läten. Han har fått ett sådant supergulligt bebisskratt som skulle låta falskt på en vuxen människa.

Malin is bad, borde gå till skolan imån eftersom det är matte men jag måste nästan ennu mer stanna hemma. Det är iallafall vad jag inbillar mig, måste få gjort engelska uppgiften för den är extremt viktig. Så det blir att stanna hemma och gå upp i hyffsad tid för att läsa ut boken som för övrigt är världens tråkigaste och svåraste bok. Min bror läste den på universitetet, ja precis universitetet för att göra arbete om den och han sa att den va svår. Han är lärare, så ja jag valde absolut fel bok. Men det är bara att bita ihop och fixa det här nu.
Imorgon är det även träning, äntligen! Då ska stretchen sitta eller vad säger du korven, ha ha. (intärnskämt i laget). Sex and the city på tv nu, inte för jag behöver kolla speciellt mycket, det känns som jag kan avsnitten i huvudet. Men lika bra är det i vilket fall. Nej nu orkar jag inte skriva mer, ska sova relativt tidigt idag, vi får väll se hur bra man lyckas med det men ja försöka kan man ju alltid.
Missar godisregnet i skolan imorgon, tio kilo godisregn eller vad var det? Äsh det är väll lika bra det.
M

things fall apart

Yes they do. Nej men det är en bok jag läser i Engelska B. Ska skriva en reading journal tills på måndag så egentligen borde boken vara utläst nu. Är den det? svar nej, jag har kommit knappa femtio sidor och hittils har det inte hänt ett skvatt. Den handlar bara om hur dom sår potatis och "offrar" mat för att inte få "bad spirit" och sån där shit. Så ja jag valde nog helt fel jävla bok, eftersom den är så tråkig kommer jag inte heller någonstans.
Har även två annonser att göra tills på tisdag. Inte riktigt min grej, kreativitet och fantasi är inte min grej alls. Jag är nog så okreativ och fantasilös som en människa kan vara.
Alla kurser jag läser för tillfället känns så oerhört jäkla tråkiga, och om jag tycker dom är tråkiga nu så gode gud säger jag bara till vad jag läser i trean. Svenska C, Grafisk C, Engelska C, Naturkunskap B, Sammhällskunskap B, Religion B, Historia........ Ja ni ser ju, trean = döden.
Var på en del projektredovisningar idag, så snart är det ju dags att börja med det också. Inte heller något jag ser fram emot. Vissa grejer som folk gjort lät iförsig rätt roliga, men att få tiden och orken till att själv göra det är ju en helt annan sak......
M


monday

Underbart med träning på en måndag, ha ha. Byggen gick sådär, träningen gick för övrigt rätt bra och jag sätter alla danser nu. Spagaten var i princip nere, spliten okej så det kändes bra. Känner att jag kommer vara aningen stel till morgondagens träning men det är bara att pressa på.
Ska försöka komma upp till minst fem träningar i veckan nu, och minska på sötsakerna till SM för bästa resultat både för min egen och lagets skull. Vi får väll se, som vanligt.

Morgon dagen består av skola, tandläkarn, skriva kontrakt med metro, käka med halva laget, och sedan träna. Vi ska dela ut metro i tre timmar för dom har något typ "en miljons" grej att dom ska få ut så många tidningar typ.
Dags för tv. Du är verkligen skrattretande.
M

ha ha ha

Fyfan alltså, jag kan inget annat än att skratta åt dig, och hur du kan kalla mig omogen när du beter dig som du gör. Jag hade skämts om jag var dig och hade ditt liv. Bokstavligen talat.

I pity you

we are shadows

Dagen kunde ha börjat bättre, inställd svenska lektion och aningen klädpanik. Kände mig jätte deprimerad på vägen, det börjar komma mer och mer nu att mormor verkligen är borta, att jag aldrig mer kommer att få träffa eller prata med henne. Aboslut ingenting, kan inte ens skriva om det utan att få tårar i ögonen så jag lämnar det nu.
Som tur är piggar alltid mina underbara vänner upp mig, skrattat en hel del åt Rick, som alltid ha ha. Träning idag med, underbart med fyra träningar denna veckan må jag säga. Manda får träna idag med, kan nog inte bli bättre. Förutom min nacke kanske men det säger vi ingenting om haha.
Ska nog läsa lite i min engelska bok nu, så fort jag lyssnat klar på dagens låt - Shoreline.
M

sunday

Deppdeppdeppdag idag, träningen kunde inte ha gått sämre. Skulle köra rundat flickis för sista gången innan det var dags att sluta och så kör jag, men känner att nej det här går inte. Jag har så mycket fart och jag vet inte vad min hjärna tänkte så jag kunde iallafall inte få stopp på mig, så jag hoppar men kör inte och landar på hela ryggen och min nacke hänger på och slår huvudet i golvet. Ja inte det skönaste precis, fick en mindre ångestattack vilket det var väldigt länge sedan jag fick och jag vill absolut inte ha dom tillbaka. Så jag bara bröt ihop, berodde nog på mer än chocken och andingen men ja nu sitter jag här med aningen smärta i ryggen och nacken, kan dock inte avgöra om det är den vanliga smärtan jag brukar ha eller mer än så. Jag kommer nog inte våga köra flickisar på ett tag, detta är inte bra. Haft huvudvärk i tre timmar nu, mindre skönt. Hoppas att det känns bättre tills träningen imån, fast om det inte gör det så spelar det väll ingen större roll det är ju knappast så att jag säger nej till träning...
Så som sagt är detta min ultimata deppdag och jag ska strax åka ner till Angered med J och köpa godis. Enda plus för dagen är det underbara vädret och faktumet att jag kunde bära mina vårkläder utan att frysa.
M


killing me softly

När jag jobbar känns det som att jag missar allting och kommer från en annan planet, ha ha. Ingen speciell lust att jobba ikväll, fasten det bara är fem timmar... Gick rätt segt igår, eller från och till iallafall. Är aningen avundsjuk på Lisa som ska gå på Håkan idag, varför köpte inte jag biljetter? Ja det är en jävligt bra fråga.

you make my stomach hurt, everytime.....

it's written in the stars

Just nu saknar jag Bulgarien, att ligga vid poolen med sin bästa vän och spana in de snygga poolkillarna. Gå ut och dansa halva natten, prata med de extremt goodlocking guys från Sverige som jobbade där nere. Shotta tequila för femton kr per st, dansa på scenen och få klistermärken i olika färger på tröjan. Gå upp tidigt och äta en gudomligt god frukost för att sedan gå de femton metrarna till stranden, fortfarande med sin bästa vän. Gå ut på stan och kolla i samma "affärer" för tioende gången, försöka slippa föräldrarna innan Happy hour är slut så man kunde dricka lite billigare. Komma hem sent för att sedan tidigt tidigt gå upp och pressa i solen för att få lite färg. Träffa Natalie Lungo på gatan i Sunny Beach, jag menar hur stor är chansen? Att parasaila över havet och stranden, med sin bästa vän som kanske är aningen höjdrädd, ha ha. Åka bussen till flygplatsen för att sedan åka hem till Sverige igen. Ja jag saknar Bulgarien, och jag saknar de bra tiderna.


M


it's only a fantasy

This is killing me, åh vad jag inte orkar. Jag orkar inte känna såhär, inte nu, inte alls. Det är för jobbigt, alldeles för påfrestande. Trodde aldrig jag skulle säga detta men jag längtar till jobbet ikväll, hoppas det är mycket folk så att jag inte hinner tänka. För jag orkar inte tänka och jag orkar absolut inte tänka på det här.

För att slippa tänka så går jag över till min älskade sport, träningen igår gick rätt bra faktiskt. Trevåningsbygget satt grymt bra, och det kändes verkligen skönt. På vägen dit så höll jag på att gå på fel buss men som tur var så gick Linn, Nina och Malin av den så dom ropade på mig och fråga vart jag skulle.... Istället så tog vi den riktiga bussen när den kom och den visade sig vara en sådan liten blå bil/buss såkallad Flexlinje kanske? Iallafall så stanna den vart man ville och man kunde även bli upphämtad vart som hellst där den körde förbi. Ja det verkar ju inte helt fel alltså, fyfan vad gött att bara ställa sig vid vägkanten och vinka. Så när vi bad den stanna så gjorde den det och vi hamnade bra nära lokalen. Tio träningar kvar till SM nu, tjugotvå dagar och jag är bra nervös. Fruktansvärt nervös om jag ska vara ärlig, måste skärpa till mig och träna mer hemma  nu. Men hur många gånger har jag inte sagt det egentligen, och det vill aldrig funka. Men nu fan får vi väll se.

Snart omprov i matten, hoppas på ett godkänt. Vill bara få det gjort så jag kan komma hem och sova lite innan jobbet, vilket jag inte kommer göra men..... Måste till min förvåning säga att jag saknar nätterna lite. Men inte mer än lite.
M

uuuuuaaaaahhhhhh

Matte WS är full, MALIN ÄR SUR. Ingen WS = INGEN närvaro. Malin har väntat i fyra timmar för ingen närvaro eller något.


if you'll be my bodyguard

Malin ska prata om sig själv i tredje person idag och kanske mer, Malin får se hur bra det går.
Malin ska på matte WS men Martina är seg.
M

you can call me al

Dagen kunde börjat bättre, kom till skolan lite för sent och lite chockad ser jag läraren fullt påklädd och ska tydligen gå hem. Alltså inställd matte lektion, mindre kul, speciellt när jag ska stanna till fem idag, alltså fyra timmar till efter jag slutar. Jag kan ju säga att jag vart extremt duktig denna veckan, stannat till fem tre av fyra dagar. Ikväll är det träning, min enda ljuspunkt för tillfället.

Jag saknar dig, jag vill inte. Jag vill verkligen inte sakna dig men jag kan inte hjälpa det. Jag orkar inte sakna dig, jag orkar verkligen inte.
Och jag saknar dig mormor, det kommer mer och mer nu och jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag saknar dig varje dag, precis varje dag hela tiden. Det känns som att mitt hjärta är fullt med hål, saknad till så många personer. Det känns som att jag knappt har ett halvt hjärta, och hur ska jag orka andas med ett halvt hjärta, hur ska jag orka leva med ett halvt hjärta.

M

no show me something pretty

Sitter som vanligt fastklistrad framför youtube och kollar på cheervideosarna för miljonte gången. Dem är lika bra varje gång! Speciellt Gerogia Allstars och Top Gun Allstars. Har även pratat lite med Cami så nu vet jag vad som gäller klasserna, levels, coed osv :) haha. Det känns som att dem har det väldigt komplicerat där borta om man jämför med vårt senior, junior, A & B haha.
Btw så har Pro X bytt namn till CheerX. Tror jag gillar Pro X bättre, men men.

Jag är ganska rastlös, borde plugga som alltid men jag skyller på att datorn är i skolan.
M

oh my lord

Detsu mer tid som går destu mer hatar jag vår rektor. Nedervåningen ska göras om till matsal och reception, alltså inga mer restauranger. Vi ska få en ny ingång, alltså ingen mer hiss och mina knän kommer att dö. En till våning, en till aula. Ja det är ju inte den skolan vi började på iallafall, hur fan kan man bara göra så. Två våningar till fyra, En arena till tre, Restauranger till matsal, hiss till trappor, liten bra skola till större inte bra skola. Kul.

Kom inte iväg till skolan idag, vet inte varför egentligen. Åkte ner och köpte blommor till mamma istället och sen bakade jag kladdkaka och muffins. Bestämde att jag skulle ut och springa idag men vi får väll se hur det går med det, kanske ikväll.....
M


bad day

Dagen har inte alls börjat bra. Dålig hårdag, dålig kläddag, dålig skodag, dålig jackdag, allmänt dålig dag. Är också helt tjurig helt utan anledning. Blir inte bättre av hundra minuters mediekommunikation följt av svenska, grafisk och prov. Vill bara hem och krypa ner i sängen.
Enda positiva med denna dagen är att det är träning.
M


don't

you don't have the right.

cold

Skulle ner till gunnaredsplanen för att se match, trodde det var juniorerna men icke, a laget var det haha. Jag trodde det fortfarande var varmt ute så jag tog cykeln och vårjackan. Det var något jag fick ångra, frös nästan ihjäl på hemvägen, kan fortfarande inte röra fingrarna helt. Gick hem i halvlek för att jag skulle se på tv klockan nio, men så satte jag mig här och glömde bort det. Jag blir så jävla trött mig på själv. Hur fan lyckas man?
Så nu blir det till att ladda ner avsnittet, plugga lite för att sedan se Prison break.
M


in and out

Försöker plugga till provet i Grafisk kommunikation B som vi har imorgon, men det känns som att allting bokstavligt talat bara går in och ut. Har läst allting flera gånger, även antecknat och läst igenom men det vill inte fastna. Det skulle ju vart trevligt om man fått veta att vi ska ha prov lite tidigare än fem dagar innan det. Sen så har jag ju vart borta sjukt mycket, i princip tre veckor av de fem vi gått. Ska bli intressant att se hur det går imorgon.
Gick på matte ws förut, helt ensam satt jag bland alla ettor. Mindre kul, men mer kul att det gick jäkligt bra. Fick tillochmed beröm av Michael. Så nu blir det två-tre ws till innan omprovet på fredag, så får jag förhoppningsvis godkänt. Känns som jag börjar komma ikapp lite med uppgifterna nu, däremot inte grafisk. Det jag gör blir bara fult och fel så jag har verkligen tappat lusten inför hela kursen. Kanske kan sitta hela fredagen eller någonting och försöka få gjort skiten.
Funderar på om jag ska ta en sväng ner till matchen sen, J & V ska kolla och det är ju fint väder. Men egentligen vill jag ju se Chasmir maffia (hur det nu stavas), men jag vill använda mina solbrillor haha. Fast solen går nog ner tills dess känns det som. Jag är velig som alltid.
Imån ska jag till stan som vanligt ha ha, jag tror aldrig att jag kommit till en träning utan att ha köpt någonting, tillochmed i lördags lyckades jag handla innan tåget gick på centralen. Men jag måste få köpt en present till mamma och förhoppningsvis en jeansjacka till mig. Sen har jag inte råd med löshår, men jag får väll överleva. Som tur är kommer nästa lön innan SM så jag hoppas på att hinna köpa det innan. Eller så ska jag försöka få mitt hår lite ljusare men antingen silverschampoo eller något annat. Vi får väll se, måste börja sola med, lite mycket nu haha. Eller så köper jag kastanjegrejs som Kasia tänkt. Som sagt vi får se.
M


allstars

Worlds 05-06
Top Gun Allstars,  http://www.youtube.com/watch?v=xS5GWoAIUlg&NR=1
Georgia Allstars, http://www.youtube.com/watch?v=PGWynZvREFc
Tror jag gillar Georgia mest :) 

NCA Nationals 08
Top Gun, http://www.youtube.com/watch?v=sbSX5I1nnJo
Lätt bäst, sjukt jävla bra.

Pro X = me love.
Cassidy Meisinger, 10 år.  http://www.youtube.com/watch?v=espCfXMOW-0
Michael May and April Weaver, http://www.youtube.com/watch?v=yp0RVOLqA-I
Kendal Jones, 10år. http://www.youtube.com/watch?v=9uAL5aRkRRI


i'ts over

Nu har jag hållt mitt tal och det är äntligen över. Ingen aning om hur det gick men jag nådde exakt till fyraminuters gränsen. Jag antar att det gick okej, bryr mig inte särskilt mycket är bara glad att det är över.
Sitter på världens tråkigaste engelska lektion, en timma kvar tills det är lunch och tretimmars håltimma. Är fruktansvärt törstig, längtar till lunchen och läsken.

Egentligen skulle vi visat upp en Hamlet pjäs nu men det verkar som att Goran glömt bort det eller trodde att vi redan gjort det, fattade inte riktigt vad han pratade om.... Men tacksam är man för det, haha.
M

sunday

Jag är klar med talet och Pm:et, tror inget av det blev speciellt bra men jag orkar inte bry mig. Fasten jag vet att det oftast går bra, ingen skrattar och det är så skönt när det är över är jag endå helvetes nervös inför imorgon och mår skit dåligt. Jag får verkligen jätte ångest inför sånt här. Förra året skulle vi hålla tal om energikällor, jag mådde dåligt och hade rejäl ångest i en månad.
Vad är mitt problem egentligen.

sunshine

Ja mitt namn är inte baserat på vädret vilket de flesta nog kan förstå en regning dag som denna i Göteborg, nej det är Malin själv som är sunshine. Träningen gick sjukt sjukt sjukt sjukt jävla helvetes bra. Tror det var min bästa träning någonsin inom gymnastiken, tillochmed bättre än sist vi var i Berghalla. Ja alltså sjukt bra, så jag var glad och sprallig hela träningen idag.

Från något bra till något mindre bra är väll nationella muntligt svenska b, jag tänkte att det räckte att skriva klart talet men det kan ju vara ganska bra att träna på det och så måste man ju skriva ett jävla PM. Så klar är jag långt ifrån. Grafiska och matte prov i veckan med, känns inte bra.

Men nu ska jag väll försöka få skrivet mitt PM så jag är klar med inlämnandet iallafall.
Ifk vann också, Niclas spelade grymt bra.
M

and it goes like this

Jag har så mycket känslor, men jag kan inte få dom ur mig. Jag vet inte kanske är det för allas bästa, kanske inte.

all we can do is keep breathing

sadsadsad

Pratar med M, och nu har hon och T sagt upp sig från jobbet, och P kanske ska. Tråkigt värre säger jag bara, kommer sakna dom! :(


and you decided this

Yes you so fucking did.


Träningen idag var inte direkt jättekul, jag och Fia kunde inte bygga någonting eftersom Linnea inte var där, så där ser ni hur beroende vi är av lagmedlemarna i vårt lag. Men imån blir det andra bullar, då tusan ska det byggas, spinnas och köras flickisar. Jag är verkligen jätte pepp inför morgondagens träning, blev aningen besviken när jag hörde att vi slutar en halvtimma för tidigt men vad gör man. Idag stretch spinnade Linn btw, gick grymt bra!

Efter träningen åkte jag till min bror som skulle hjälpa mig med talet, det gick väll sådär. Vi har helt olika tankar och eftersom han är lärare så ville han att jag verkligen skulle satsa men jag tackade nej till det och sa att jag nöjde mig med ett G. När jag mumlade det för mig själv blev det exakt fyra minuter vilket är minimum gränsen, så jag får se till att prata rejält långsamt på måndag. Tal, inlevelse, långsamt är inte riktigt min grej, men jag har väll inte direkt något val.

Blev ingen fest ikväll, hade ingen lust att gå dit. Beror nog på en hel del saker, men jag skulle inte tacka nej till en annan fest. Ha ha, jag är velig och fortfarande en tråkig människa.
M

match

Pixbomatchen var faktiskt intressant och jämn, inte riktigt vad jag tänkt mig när jag hörde att det var Varberg dem skulle möta. Men tråkigt nog förlorade Pixbo med 6-7 i sudden.
Kan man vara supporter och normal? Ja det är ju ingenting Varberg visade idag iallafall(självklart inte alla.). Vuxna människor som tar på småflickor och kalla dem fnask, ja då kan man ju undra. Tycker synd om er som fick stå ut med detta idag, själv hade jag tur och hamnade i Pixboklackens trappa.
Har även kommit på att det finns en hel del killar på matcherna, ha ha.

Ser inte fram emot imorgon, inte alls nej. Har vart så stressad så jag har '"glömt''  som är en stor underdrift, att det redan är imorgon. Är väldigt osäker på hur det kommer kännas men jag anar att jag kommer bryta ihop på nytt.

Svenskan, IG, ja jag tror nästan det. Detta är verkligen ingenting för mig.

LÖRDAG & SÖNDAG TRÄNING <3 FINALY!!!!
M


thursday

Jag är så sjukt jävla uttråkad. Sitter i skolan och väntar på lektion, ska även stanna kvar i två timmar och vänta på K. Jag borde plugga, jag har hur mycket som helst att plugga men endå sitter jag här och sysslar med allt annat.
Nu är iallafall resan till Frankrike bokad, den 26 juni bär det av och det blir första flygturen utan föräldrar för både mig och K. Hoppas vi har råd, tid eller whatever att komma iväg till Paris någon/några dagar.
Nu lockar även en solsemester resa, lagom sådär precis innan skolan början. Undrar bara vem som ska hänga med mig, ha ha. Får väll ragga någon på jobbet eller något..
Senare ska jag köpa löshår, har en del funderingar om det kommer se konstigt ut i mitt hår eller inte men jag orkar inte bry mig. Allting är bättre än mitt hår som det ser ut nu.

Ikväll är det Pixbo och det är första gången vi använder våra (Ny)nya dräkter "ute" alltså inte på tävling. Fick min nya dräkt igår, tror den satt likadant som den förra men dragkedjan var iallafall svart. Hoppas även på lite bygg ikväll, men vi får väll se. Det känns som det var jätte längesedan vi träffades men det var fyra dagar sedan, saknar redan alla, he he.
Träning hela helgen med, bergsjön på söndag YES! Är hur peppad som helst, då fan.

M

me <3 kunskap

Känner att jag har lite att göra. Malin ♥  Kunskapsgymnasiet
Förra veckorna......

Grafisk kommunikation B, uppgift repotage
Grafisk kommunikation B, uppgift fyra formfavoriter
Mediekommunikation, hitta reklam och anmäl blabla.
Matte B, IG på två stegtest
Måndag
Nationella muntligt Svenska B - tal 5 minuter
Läsa bok och skriva Bookreport Engelska B ?
Tisdag
Prov i Grafisk kommunikation B (på alla genomgångar, eh jag har vart med på 1)
Grafisk uppgift artikel?
Någon vecka framöver
Göra en Hamletpjäs Engelska B
Matte B öva inför nationella
Engelska B nationella
Svenska nationella

Sen så har jag säkert glömt någonting, som sagt så älskar jag skolan. Varför har man lov när man kan gå i skolan?
M


people always leave

image93 Yes they do.


                                                                            

Förstår inte hur jag ska hinna ta ikapp allting i skolan, speciellt inte nu. Kunde jag haft en sämre början på året? Nej jag skulle inte tro det.
Detta skulle bli mitt år, detta skulle bli det året men ingenting går som jag tänkt mig, inte ens i närheten. Tiden jag skulle lägga ner på matten, var finns den? Den finns inte och även om den skulle gjort det så skulle jag inte haft orken. Tid och ork verkar aldrig vilja gå ihop.
M

no time

Jag har inte tid för det här, jag har inte tid för att ligga hemma sjuk. Imån blir det iallafall skola men jag har fortfarande missat de två viktigaste dagarna som jag verkligen behövde gå på. Sen ska jag vara ledig på fredag, jag har inte helvetes tid att vara sjuk.

Jag hatar, hatar den nya rektorn. Kan han inte snälla bara flytta, snälla?

M

RSS 2.0