trött

Ja trött är man, kom i säng alldeles för sent igår och upp skulle man halv tio. Träning, flickisarna gick sådär. börjat dra mig åt sidan från absolut ingenstans, och jag avslutade med det sämsta någonsin. Sen vad det ju (som vanligt varje söndag) direkt till match, springa och byta om, spela. Idag fick jag inte spela alls mycket, tyckte det var rätt orättvist behandlat inte bara mot mig, och nästa match tänker jag nog inte spela. Ingen lust längre, inte kul.
Jag har bestämt mig (igen), för att jag ska börja hårdträna. Det finns inget "Jag orkar inte". Men det ska bli kul och se hur länge jag klarar det, det har ju inte gått så bra innan. Men jag skyller en stor del på mina skador, både handleder, rygg och knän. Det tar oerhört mycket på krafterna.
Skola imån, det orkar jag däremot inte ;) Ska bli intressant och se hur det går på salskrivningen, jag gissar på IG.

super

Super kväll, orkar inte skriva så mycket. God mat, god efterrätt, trevliga människor. <3 love

 
      image26


Moniqua

Idag är det "kalas"middag för Mona, 17 år på måndag. Kvällen ska spenderas hemma hos Thaiha, och det ska bli intressant att möta Camilla i Hammarkullen(hon har aldrig vart där eller i Angered överhuvudtaget). Känns som att det kommer bli en lyckad kväll, bara jag hittar någonting att ha på mig. Det ständiga problemet. Lite ont om tid har jag också, så det är en mycket bra fråga varför jag sitter här och skriver blogg istället för att göra mig i ordning.
Så nu är det dags att börja nu, ciao

som vanligt, onödig skit

Idag har jag gått på stan med Katri, och som vanligt har jag köpt allt utom det jag skulle köpa. Jag skulle köpt bh-band, mascara, stickad tröja, skor, fotbollsskor, benskydd, ipod-skydd & plånbok. Jag fick köpt, trosor, bh, linne, t-shirt(Im the after party), & singel.(Jag är för lat för att lägga upp allting och ta kort som jag vanligtvis brukar göra).
Men luktat på covet fick jag iallafall. Kan inte bestämma mig för vad jag tyckte om den, den var ju inte äcklig men jag vet inte heller om jag vill ha den. Svårt beslut som får vänta ett tag.
Vi har fått ytterligare några dagar längre tid på hemtentan i matte vilket jag är väldigt tacksam för. Iförsig är hela min helg fullbokad, men jag måste se till att klämma in den någonstans. Svenska skrivning på måndag med, känns väll inte direkt lockande, blir nog ett ig på mig där faktiskt.
Ikväll är det Grey's, äntligenäntligenäntligen. Jag undrar hur många serier jag kollar på egentligen, och bara för det ska jag skriva upp dom.
Greys Anatomy
Heroes
Prison Break
One Tree Hill
Kyle xy
The 4400
CSI
Dexter
(ska börja kolla på)
Gossip girls (ska börja kolla på)
Desperate Housewifes
Hidden Palms
Det finns säkert fler men inte vad jag kommer på nu, så det är ju en del. Ska kila nu , <3


covet

Idag köpte jag Elle där det var ett repotage med Sarah Jessica Parker, och äntligen är det klart att det kommer en Sex & The City film.
Ny parym har hon gjort med, covet, måste in till en affär och se om den kommit än. Jag bara älskar henne, fast jag är lite besviken på hennes nya kollektion Bitten. Fanns inte alls mycket lockade.
Jag vill ha t-shirten hon har på sig på bilden,  " Fashion is not a luxury".

image25

segt

Sitter i skolan på multimedia, ingen i vår grupp kan någonting. Hela den här dagen har vart så jävla seg och tråkig, trött som fan är jag också. Satt uppe sent igår och spelade pictonary med Robin, Mattias och Sara. Jag och Robin var kassa, eller iallafall robin ;b.
Hade tänkt att sola idag men det blir nog inte av eftersom det inte är några WS jag kan stanna på. Får försöka hinna det imån istället, eller hinna och hinna, jag är ju ledig från skolan. Jävla skön vecka den här, ledig tisdag, onsdag & torsdag. Iallafall nästan.

bye

Jag kan inte förstå att du ska flytta, att du inte längre kommer bo i huset mittemot. Du har funnits där hela mitt liv, enda sedan jag föddes, i alla 16 år.
Jag kan inte förstå att jag inte kommer kunna flumma runt på träningarna med dig, och dansa till all rolig musik, att vi inte kommer gå på stan, köpa godis, snacka skit. Att du inte längre kommer finnas i huset mittemot.
Vi har så många minnen ihop. När vi plockade nyckelpigor, byggde snökojor, åkte till boråsbadet, lekte med dina marsvin, när jag tog din barbiekrona som jag sedan lämnade tillbaka för jag kände mig elak, när vi spelade the sims.
Alla grillfester, kräftskivor, nyårsfiranden, gårdsstädningar. Och Kroatien! När du körde runt mig i en vagn i spritaffären, och som vi pressade i solen, när vi åkte tåget in till "city" och sprang till Levi's affären som visade sig vara pytteliten, när vi snoklade, och när våra pappor snorklade haha! Walkietalkie'sarna vi hade i bilen, alla OC avsnitt vi såg, och vi åt samma lunch varje dag, pannkakor med chokladsås.

Du har vart som en storasyster för mig och alltid funnits där, jag älskar dig.

image23

.

Igår tog Janna körkort :) GRATTIS! Det var också hennes sista träning vilket var rätt jobbigt. Hon hade bakat jättegod snoddas kaka (min favorit) som vi åt i slutet av träningen allihopa.
Nu sitter jag i skolan med Rickard, fasten man slutat för nästan tre timmar sedan. Pillat lite med Indesign och så, och snart ska min bror komma och hämta mig eftersom jag ska sova hos dom inatt. Kul ska det bli, längesedan jag träffade barnen. Dock längtar jag inte efter att sova i Elias säng (stenhård).
Jag som egentligen brode städa hemma idag, men jag får väll göra det imorgon istället.

--

jag förstår inte vart mitt liv tog vägen

:F

Idag slutade jag halv 12 vilket var väldigt skönt, hade seminarium och det var skitlätt. Sen handlade jag på ICA, jag köpte hollandärsåsen(hur det nu stavas, mona om du läser;) och idag hade jag tänkt ge mig på matlagning. Lax, potatis och sås. Vi får väll se hur slutresultatet ser ut och om det går att äta. Saknar faktiskt mamma och pappa lite nu haha, men nu kommer dem ju snart hem igen. Hoppas dom har köpt fina saker till mig. Avundsjuk är jag, på Hanna och Julia som åkte till Rhodos idag, så jävla skönt att slippa vädret och fucking Göteborg.
Nu, mer än någonsin vill jag flytta. Långt långt bort, och slippa allt och alla. Jag längtar så fruktansvärt mycket till studenten nu, så jag kan sticka till USA sedan. Men det känns så jävla långt kvar. Vet inte hur jag ska orka

don't leave me

Träningen igår var rätt kul, vi gjorde Swedish Falls fast det gick inte så jätte bra. Spin cradlerna gick inte heller bra, skeva som fan.
Nu är det klart att Janna ska flytta till Norge, redan på söndag. Jag kan inte fatta att hon inte längre kommer bo kvar här. Jag kommer sakna henne sjukt mycket, hon är den person som funnits i mitt liv längst av alla och det känns så jävla surt att hon ska flytta.


SEGT!

Orka att man har kommit till skolan halv nio för en kvarts lektion om ingenting, och sedan får reda på att nästa lektion är inställd. Det betyder att jag har 4½ timmars håltimma, vilket inte alls är segt. Iförsig har jag jävligt mycket att plugga, men den grafiska uppgiften gör mig galen.

sug

i feel fucking piss dåligt

finallyy

Nu är det äntligen över, hela IFK grejen. Uppträdandet gick bra som tur var, men pinsamt var det. När vi gick förbi klacken och några andra skrek dem " visa pattarna", vilket visar hur mogna vissa människor är alltså. Men men, en kul upplevelse att stå mitt på ullevi inför 30 300 pers.
Kvällen igår spnderades med kusin och Emelie. Först åt vi pizza på Juventus, sen köpte vi grönsaker chips och dipp och åkte hem till mig för att se MTV Music Award (eller vad den heter haha), men sen visade det sig att jag inte hade MTV kanalen så vi/jag (Jenny och Emelie bara tjöta) såg 40 year old virgin istället.
Idag ska jag och Jenny på bio, Shrek den tredje ska vi se. Får hoppas på att den är bra.

oh lord.

Nu är jag så nervös så det känns som min mage vrängs ut och in. Kläderna gör ju inte det hela bättre, men måste man så måste man. Får väll helt enkelt försöka se det som en kul grej... Men det gör inte att nervositeten försvinner. Mest rädd är jag för tossarna, ber att dom inte går fel.


lalala

Idag orkade jag helt enkelt inte gå till skolan. Jag var helt slut efter träningen igår, och lite nere (träningen gick fruktansvärt fel, Amanda ramla i golvet från en toss TVÅ gånger = livsfarligt). Sen är det ju träning ikväll igen, lite segt men väldigt nödvändigt. Jag är fruktansvärt nervös nu, min pappa sa igår att de sålts 40 000 biljetter, och vi ska stå i mitten på ullevi, i de fulaste kläder och skämma ut oss.
Idag ska jag till stan med kusin min, lämna lite kläder och köpa lite kläder. Vill verkligen ha en grovt stickad kofta med stora knappar, men jag hittar ingen. Segt att det regnar idag med, jag hoppas verkligen inte att det gör det imån.
Sen så åker ju mina föräldrar till Turkiet imån, så jag blir ensam i en vecka, gött!

practise, yesssss

Tränar, tränar och tränar är i princip det enda jag gör dessa dagar. Idag hade vi fys träning, rätt så hård eftersom Micke inte var speciellt glad efter matchen igår. Man kan väll inte direkt säga att vi gjorden någon "jätte insats". Sandarna hade nio spelare på plan i 90 minuter, Vi hade 11 plus 5 avbytare. Endå förlora vi, alla spela inte dåligt, men oerhört konstigt. Alla var egoistiska, tog bollen från sina egna lagkamrater, snackade skit...
Träningen idag var inte mycket bättre, folk verkar inte fatta att Micke och Stiggon är våra tränare, känns som vissa fortfarande är åtta år i hjärnarn. Sen hände det ju lite andra skumma grejer, ambulasen fick komma osv .. Lite läskigt.
Imån är det träning för IFK och jag längtar, äntligen är det kul att gå till träningarna igen (cheerleadingen). Dock fasar jag för de fruktansvärda kläderna vi ska på oss (bild kommer upp så småning om).

Håkan Hellström

Igår spelade Håkan på liseberg, självklart var man där. Jag och Katri kom dit runt kvart i fem vilket är mycket senare än vi bestämde förra året (kl sju på morgonen) haha. Men som året innan "knödde" vi oss till Emma, Tina, Th osv och slog oss ner med dem. Vid sex tiden fick man inte längre sitta ner för vakterna, så det var bara att ställa sig upp och knö i de två timmar som återstod. För att få tiden att gå sjöng jag och Emma "100 små apor hoppade i sängen en trilla ner osv... " tills det inte fanns några apor kvar, och det tog väll 20 minuter kanske. Sedan började vi prata med grannarna som var från Jönköping och hette Mimmi & Johanna, trevliga typer var dom och vi underhöll oss tills Mimmis klocka äntligen stog på 20:00. Runt 20:04 (tror jag) kommer Håkan ut på scenen. Känslorna går inte att beskriva med ord, att se håkan stå där på scenen, och sen när han tar micken och börjar sjunga. Ja underbart är det. Dock var det inte alls som jag förväntat mig, mycket mycket sämre (klart det inte var dåligt, det är ju Håkan) men det var inte lika bra som förra året och absolut inte som året innan det.
Jag fattar inte hur han inte kunde köra låtar som "Jag har vart i alla städer, En vän med en bil" och speciellt "Nu kan du få mig så lätt". Han avslutar alltid med den låten, det är höjdpunkten på hela spelningen, den vackraste låt han skrivit. Så jag kan ju säga att jag blev jävligt förbannad när dem inte spela den. Sen så blev jag ju dålig (höll på att spy, magvärk i timmar osv.) så jag fick överge våra GRYMT bra platser och ställa mig längst ut på kanten, och min älskade vän kom självklart med. Däremot så vinkade Håkan till mig mig mig när han gick ut där på kanten och jag var det enda riktiga Håkan fan (Katri med självklart) som hoppade och skrek och vinkade, så vinkade han tillbaka.
Men som sagt, Håkan kan ju aldrig vara dålig.

<3

once a cheerleader always a cheerleader


RSS 2.0