Shoulda' seen it comin' when it got a little brighter

Har hängt med Pamela och våra ungar hela dagen. Vi jobbar ju heldagar nu när det är sommarlov så vi har vart på Wetland Centre hela dagen så att barnen har fått leka av sig. Imorgon åker vi till något nytt ställe och hittar på någonting kul.










I love this record baby but I can't see straight anymore

Här har vi då fredagen. Fredagen som började halv sju och slutade halv sju tolv timmar senare. Fredagen som var helt sjukt kul men gjorde lördagen helt fruktansvärd. Men det var det värt!


















Du stod i givakt med din rygg rak och tog fyrahundra slag

London bjöd på en riktigt fin dag med fint väder. Vi for till Notting Hill carnevalen och där vandrade vi runt i timmar och kollade på den evighetslånga paraden och lyssnade på skön musik. Det blev även en sväng förbi Westfields och en väldigt efterlängtad beer and burger på puben.




Dom är uppe på taken, alla är högt över staden

Vet ni vad min första tanke var när jag gick in genom våran gröna dörr? Äntligen hemma. Det är så himla skönt att känna att man äntligen är där man hör hemma - iallafall för stunden. Att känna att allting faller på plats igen. Nu saknar bara en sak, Joanna! Kom iallafall hit väldigt passande för imorgon är det bank holiday vilket innebär ledighet, så jag skall möta upp Sofia och åka till Notting Hill carnevalen och förhoppningsvis ta en sväng in på favoritfiket.

Just waiting 'til the shine wears off

Okej vad som hänt det senaste... Jag har fikat med Katri och hängt med Mona, vart på Warriors träning, åkt paddan och ätit på restaurang med mamma, firat mina två små älsklingar som fyllt år, hälsat på morfar, vart i Allum och fått min första julklapp, vart på avskedsmiddag för Natta, utgång till Barsidan och Park Lane (en natt jag sent kommer att glömma) och vart på kräftskiva. Det är väll det mesta iallafall. Nudå, ja nu är det snart dags att åka.
Vi ses i London mina vänner!

 

Du och jag håller andan och håller händer i språnget

Vet ni vad jag och Katri gör den 11 januari? Åker till Thailand och påbörjar våra tre månader i Asien. GILLA!


I've had some time since yesterday, to think of all the things I didn't do

Sometimes you make bad decisions. Today mine was to go out for a run. Halfway through it started to rain, and I'm not talking about some raindrops falling on my head, I'm talking about heavy rain. So halfway through and no turning back so I just continued running. 15 minutes later and I'm back home, soaking wet (will probably get a cold) and my ipod gave up and stopped working.  Don't you just love those bad decisions....


Hoping I would see the world with both my eyes












Ibland så var du ensam och då gick vi hem till mig

Fin helg. Hällebäck var fint. Precis så som helger tillsammans med vänner ska vara. Nu ska jag sova. Imorgon har jag fullt upp. Ska luncha med Cissi, hälsa på morfar och gå på bio med Natta. Om en vecka är jag tillbaka, hemma i London.


Happy bday Love

Idag fyller mitt hjärta ett år. Min älskade älskade Sigrid.


I'd rather be with you

Gårkvällen då ja. Vi gick till Port Du Soleil och till vår besvikelse var det stendött där. Vi hade det dock ganska trevligt endå med lite drinkar och mingel. Och plötsligt händer det. Okej ne så var det inte riktigt men jag och mina 13 cm klackar trampade i ett hål i marken, vrickar foten och ramlar ner på marken samtidigt som jag dör lite inombords. Joanna, jag kan inte längre skratta åt dig för dina fall, för det här var nästan värre. Jag blir ständigt påmind om detta fall då foten idag gör sjukt ont att gå på, så minnesbilden av händelseförloppet försvinner inte. Men som Natta sa; det var ju tur att du inte drog med mig i fallet. Och det får man ju instämma i (även om det antagligen hade sett ennu roligare ut för alla åskådare, för ja sådana fanns det gott om.) I vilket fall vidare till Peacock där jag äntligen kommer in. Gissa varför? STENDÖTT. Vidare på efterfest och är idag stendöd efter knappa tre timmars sömn.
Nu försöker jag ladda om för om en timma ska vi åka till Hällebäck och fira Katri som fyllt 20. Jag tror att det kommer att bli finfint. Blir kvar där tills imorgon någongång. Cheers!


Visa mig den maximala hastigheten, vart du vill, så fort du kan

Nu sticker jag och Natta in mot stan för en partykväll. Mina Londonvänner kan ju gissa vad kvällens mål är. Love.




för en lång lång tid

Haft en fin kväll på Da Matteo festivalen på Magasinsgatan med Natta och Katri. Nu ska jag och Natta röra oss mot M2 för en fortsatt trevlig kväll, Katri lämnas hemma med ond huvudvärk. Love


Every man dies. Not every man really lives

Idag har jag hängt med mamma hela dagen. Vi har gått på stan, ätit grekiskt och vart på bio. Det blev The Expendables, rätt bra film faktiskt. Fick även med mig ett jättegott grönt mango thé hem. Himlans trevlig dag måste jag säga.

Believe that life is worth living and your belief will help create the fact

Idag har jag vart på Liseberg med mina älskade älskade ungar hela dagen. Som vi har åkt, spelat och ätit. Precis som man ska göra när man är på Liseberg.


4 år gammal bild på mina älsklingar  ♥


Allt som du gör blir till pärlor på min panna

Vet ni vad jag hatar? Visdomständer. Jag hatar visdomständer! Dom gör ingen nytta, dom gör bara jäkligt helvetes ont. Har gått och haft ont i käften hela dagen på grund av den här jäkla tanden. Inte nog med det så är detta en visdomstand som växer i intervaller men aldrig vill växa klart helt. Den vill bara irritera mig genom att göra helvetes ont när det passar den. Och när vi endå är igång, vet ni vad mer jag hatar? Ryggont. Jag hatar ryggont! Jag är så fruktansvärt trött på ständigt att ha ont i ryggen. Jag är så trött.
Ja ne nu får jag väll sluta. Här har ni en fin dans från sytycd s.7.

Sommartid, jag är tystnaden och vinden

Igår firade vi älskade Natta som fyllt 20. Det blev mexikanskt tema hos Natta med jättegod mat, piñata och tequila. Himla fin kväll! Grattis igen min kära.














There's a log on the fire, and it burns like me for you

Dagarna springer iväg och om lite mer än två veckor är jag redan tillbaka i London. I veckan har vi iallafall vart på Tjörn - om ni nu inte förstått det på alla bilder. Riktigt fint hade vi det där och det blev många goda skratt åt alla vattenskidebilder (främst de på mig.) Har även hunnit med stan, vänner och städning. Nu är tanken att jag ska förflytta mig hem till Jenny. Ska bara orka lyfta på arslet. Cheers!


Counting for minutes I've been feeling this way






















För att natten blev så virrig, för att känslorna gick runt




















Before you go can you read my mind


















Hör du ljudet av juli där utanför?

Idag var det Liseberg som stod på schemat. Finns inte så mycket annat att säga än; kanonkul! 4 av 5 toasters! Imorgon åker vi antagligen upp till Tjörn och ger oss på vattenskidorna. Ska bli kul att se Natta i år, om hon gör en repris från förra året...










But once again the sun is rising, I better keep on walking

Helgen då ja, vi tar väll en genomgång så att Joanna har något att sysselsätta sig med utan mig i London, hehe.
I fredags var vi hos mig och grillade, spelade spel och drack lite. Vi drog sedan vidare in till stan och Port De Soleil. Fin kväll även om jag fick i mig lite (läs; mycket) för mycket.
I lördags kan man ju lugnt säga att jag mådde som jag förtjänade. Låg hemma och degade större delen av dagen tills vi drog till biljardpalatset för några timmar biljard. Har glömt av hur trevligt det faktiskt är, att umgås, spela biljard och dricka lite. Efter biljarden gick vi återigen till Port De Soleil där det var mycket folk och kö så vi gav upp det rätt tidigt och gick till Nivå istället. Rätt dött för att vara en lördag faktiskt, men jag gillar endå Nivå (speciellt när man slipper köa och kommer in gratis, haha.) Tänkte bara tilllägga att jag såg Cimon (2 min efter att jag sagt "jag tror att cimon är i gbg i helgen"), Annelie och Kristoffer från Paradise Hotel (intresseklubben antecknar.)
Efter allt för få timmars sömn inatt gick jag upp för att åka till Smögen med Jenny och morfar. Där har vi strosat runt, ätit gott och haft det jätte mysigt. Så efter en vecka med lite för mycket alkohol avslutat med en finfin helg känner jag mig nöjd med tillvaron.


























We all fall down like toy soldiers

Some family pics.
































'Cause all those cold days returned with their old ways of causing

Okej så illa är det inte. Det låter som att jag håller på att dö här och så är ju inte fallet. Jag tar tillbaka det, man ska njuta av semestern!

I could really use a wish right now

Det jag inte gillar med Göteborg och livet här är how something can bring you down so easily.... Jag saknar London, mitt liv i London. Jag vill tillbaka asap.


Vi hämtar dig bakom fiendens linjer

Ibland har man bara så roligt....

Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? Inte direkt, vi hälsar när vi ses
Har du fått någon komplimang idag? Nej, har inte pratat med någon än haha
Vilken tid gick du upp imorse? Minns inte riktigt, tolv kanske
Har du någonsin fått höra att du liknar en kändis? Hm... Ebba Von Sydow har jag väll hört några gånger

Har du varit med i en rättegång? Nej
Är du polare med grannarna? Ja här i Sverige har jag riktigt fina grannar! I England vet jag inte ens vilka som bor i husen brevid...
Vilka länder har du bott i? Sverige och England
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Igår
Har du haft ett seriöst förhållande någon gång? Nej, inte direkt
Vem ringde dig senast? Andreas

Har du varit i Paris? Nej, men jag åker dit i september
Gillar du spindlar? Finns det folk som gör det? Jag är då inte en av dom isåfall
Sminkar du dig innan skolan? Går inte i skolan, men det gjorde jag väll oftast

Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Hej babe! Ville du med på ingrosso på söndag? isf fixar vi VIPbiljetter för 250 kr. Samma pris som vanlig biljett (: måste veta idag. PUSS <3"
Vad gjorde du klockan 2 inatt? Jag sov som en stock

Vad ska du göra efter det här? Göra mig i ordning för kvällens äventyr
Har du en syster? Nej
Kan du tala spanska? Cómo estás?
Har du hoppat ut ifrån ett fönster? Ja

They were sitting in the strawberry swing

Onsdagen blev himla bra trots att jag hade hunnit bli sjukt otaggad när vi äntligen kom iväg. Gårdagen spenderades med Jenny och Andreas, pizza och film (en riktigt dålig sådan med). Nu har jag tagit igen missade sömntimmar och ska försöka göra någonting av den här dagen.


sommarn 2008 ♥

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars

Det blir visst en utgång ikväll och jag tror minsann att vi far till Nivå. Jag hoppas på någonting fint.




But once again the sun is rising

Eftersom jag fått en del klagomål på dålig uppdatering så får det väll vara dags för en update.
Umeåveckan då ja, den var riktigt mysig. Spenderade mest tid med familjen och tog det lugnt. Det blev tre-kamp, fem-kamp, lek och spel, drinkar, grillning, sol och bad (en av sju dagar), shopping, bio, restauranger, fiske, miljoner myggbätt, träffade London EmmaG och hade en riktigt trevlig kväll med pizza och spel m.m.
Annars då? Sverige är rätt segt just nu och jag hade gärna haft semester i London tillsammans med Joanna. Blir nog bättre till helgen och nästa vecka. Har iallafall hunnit med att träffa lite vänner, sett Inception, suttit vid kanalen och ätit thai, sprungit runt på stan, haft sleepover hos jenny...
Nu ska jag ta mig i kragen och sluta deppa ihop här.




RSS 2.0