I've been California wishing on these stars

Snart är det helg. Allting känns så mycket ljusare och lättare när helgen närmar sig. Det är inte riktigt lika jobbigt att gå upp tidigt och gå till jobbet på fredagarna. Man vet att något gott väntar. Denna helgen kommer att bli superb. Natta har kommit hem från Tyskland (äntligen!) och bara det gör helgen perfekt. Det blir bio, grillning, kanske lite vin och fest.


Reaching a fever pitch and it's bringing me out the dark

Jag har haft en helt fantastisk midsommar i Grebbestad. Trevligt sällskap, god mat, dricka och mycket skratt i en sjöbod vid havet. Kan det bli bättre? Idag blev det chill vid havet, pizza och häng i solen på gräsmattan. Här kommer ett fåtal bilder från igår och idag, resterande 800 finns för tillfället på Katri och Fridas kamera.


 

























Vad är det som krävs för att stanna kvar, som inte är säker men aldrig tvivlar

Nu sticker vi till Grebbestad för att fira midsommar. Glad midsommar ♥




Little stranger girl, you are home tonight

Tänk att det var ett helt år sedan vi satt i Hyde Park, samlade alla svenskar, och firade tillsammans. Gick till Sofia för att göra midsommarkransar, åkte till Hyde Park och dansade runt en fjuttig midsommarstång, åt god svensk mat, drack en massa gott, och hade en fantastisk fin midsommar tillsammans!










Det finns en första plats som inte går att nå, för ingen tror att dom är nåt där jag kommer ifrån

Vilka fantastiska dagar jag haft på Tjörn!
















De stänger men ingen bryr sig, blir blind när alla lampor lyser

Hade en fin kväll på premiäröppningen av Port Du Soleil igår. Vi hade så fina kvällar där förra sommarn och jag har en känsla av att de kommer bli minst lika bra i år. Det enda som saknas nu är Natta - kom hem nu!














RSS 2.0