i'm shakin'

ja att köra med automat var ju lätt som en plätt, iallafall nästan. körde från angered och runt rannebergen, lövgärdet och gårdsten, alltså första gången på trafikerad väg.. lite läskigt var det ju men det gick bra! har även bokat min första körlektion nu! så ja äntlig rullar det på, även om det går lite långsamt..
M

one minute i held the key

blev ingen skola för min del idag, eftersom mitt knä igår var så illa att jag knappt kunde gå så hade jag ett litet dilemma, alltså om jag skulle till skolan eller inte. det blev inte, så jag har försökt röra mig så lite som möjligt idag, och ska även göra de imorgon och sedan på onsdag se hur det är. det kan vara något i knät som ligger fel, eller en överansträning och jag vet helt ärligt inte vad som är värst. jag orkar inte gå till läkarn, eller rättare sagt så har jag inte tid. för jag kan inte missa mer utav skolan, så det får se till att bli bra nu.
missar träningen imån, och jag tror faktiskt att det är den första jag missar sedan vi började denna säsongen. det känns apbajstråkigt måste jag säga, känner att jag inte ens kan gå dit eftersom jag ska gå så lite som möjligt, men också att om jag väl går dit så vet jag att jag inte kommer kunna hålla mig borta från varken träning eller ens passning. så nej jag måste stanna hemma! ska nog ta tillfället i akt att åka och hälsa på morfar.
även surt eftersom jag och tina skulle gå på stan hela dagen i morgon, och nu kan jag inte göra det. jag hade sett fram emot det och jag behöveeeer verkligen gå på stan. så ja det här suger!
snart ska jag och pappa köra lite, och eftersom mitt vänsterknä är cp så får jag idag köra vår volvo(automat), istället för min bil med trög koppling. så ja lite läskigt är det eftersom volvon är större, och nyare he he. men vi får väll se hur det går, kanske kör hem med den ifall det går bra.

känns som vi har apmycket att göra i skolan nu, och jag har ångest för att jag inte gick idag. har faktiskt pluggat pyttelite hemma, men jag är mest orolig för svenska-uppgiften och eftersom mitt word inte funkar på min stationära(den här) så kan jag inte börja skriva den. om jag nu ens hade haft en aning om vad jag ska skriva .....

gårdagen var trevlig, träningen med rebels gick bra. sedan kilade jag och cissi till hemköp och köpte lite mat medan josse och angi gick till pizzan. så jag och cissi var på invaders träning, där även fia och killarna var (eftersom dom hade tränat stunt innan), så vi alla hjälpte till med bygg och gymnastik. så när det var dags för vår tretimmars träning var jag redan helt slut, men det gick bra endå. fast jag fick inte vara med så mycket med mitt knä, men ja endå vare kuligt och byggen gick bra, hihi vi satte direktstretch på felben! mycket bra där, men ja nu är det nog dags för avrundning.
hoppas eran dag vart trevligare än min!


skickar även med en bild på sofia från dm08 - senior individuellt!
M

no less

tror nästan det är någonting fel på mig, idag sov jag väll iförsig inte sådär jätte länge, men jag somnade endå relativt tidigt igår. runt elva i morse satt jag i bilen på väg till kärra för att kolla på min älskling som börjat spela fotboll. ja det var kul att se runt fyrtio små knattar födda någongång vid 2002 springa runt på planen, alla i en klump runt bollen. och min elias är så duktig!
ja sedan efter det åkte jag och pappa ut och körde lite, och det gick rätt bra. snart är jag nog mentalt redo för vägen, men bara snart. och pappa säger att jag ska köra volvon lite också (automat) men vi får väll se.
sedan efter det så var det äntligen dags, för, GREY'S. ja äntligen har det börjat och inte nog med det så var det dubbel avsnitt! faboulus.
och efter det har jag gjort absolut ingenting, och jag är helt slut. orkar knappt röra mig i huset, så ja jag börjar nästan bli lite rädd.... men jag längtar som tusan tills imån, för då är det äntligen träning! lång träning för min del och innan det ska jag träna tjejerna! så det är träning all day long, like all sundays!
och vi har äntligen börjat träna program, så nu gäller det verkligen! däremot är mitt knä väldigt illlla, kan knappt gå, och det blev knappast bättre av fyra timmars väntan på håkan, och sedan över enochenhalv timmas hoppande under håkan... men whatever, det är träning och det bangar jag inte oavsett smärt!
M


för du var full och jag var full i aprilsolen

ja idag vare då håkan, och det började väll inte toppen med att jag själv satt utanför liseberg runt 16,00 medans irma och resten inte ens hade satt sig på vagnen från angered. så när dom väl kom runt 16.55 var väll inte jag på topphumör, men ja det försvann snabbt som blixten!
nu i efterhand känns inte de tre(fyra för min del) timmarna i väntan så speciellt långa, förutom att man var tvungen att ställa sig upp runt en och en halv timma innan så var det rätt trevligt...
och sen håkan då, bättre än vad jag trodde, för jag kände mig inte speciellt pepp, men så fort han steg ut på scen och musiken nådde mina öron så flög jag som på moln. trots att vi inte hade de bästa platser, så var allting helt okej. håkan kan aldrig vara dålig, men han missade två låtar, som båda gör hela lisbergsspelningen och som alltid spelas, speciellt nu kan du få mig så lätt, det är jag fruktansvärt besviken över, för det är avslutningslåten på lisebergsspelningarna och så är det bara!
däremot är jag så lycklig över att dem spelade minnen av aprilhimlen. underbar är den, och det känns som att den är skriven för mig, om mig, från mitt hjärta, ja den stämmer så jäklans bra så att det inte är sant. helt underbart!



och jag var ingen, du var aprilhimlen
som jag minns den, och som jag minns dig...

am i all alone

yes box då var man (nästan)precis hemma från träning. kom sisådär femito minuter sent eftersom vi var på föreläsning med skolan, och sen så var det ingen som hörde mig när jag bankade på dörren och skrek utanför fönstret så det tog en stund innan någon öppnade för mig... men ja fick väll inte ut sådär jätte mycket av träningen, gjorde några handvolter, inte en enda flickis eller salto blev det, kände mig inte riktigt i form varken psykiskt eller fysiskt, mitt knä är lite cp idag med.
har faktiskt fått gjort lite saker idag - handlat lite med mamma, städat, sprungit (som gick bajsdåligt men jag sprang i vilket fall), vart på föreläsning och tränat!
föreläsningen var, ja den var väll inte direkt tråkig, men eftersom mannen som höll den kom från usa och inte pratade speciellt bra svenska så var det väldigt ansträngande att lyssna, så det hade nästan vart bättre om han drog den på engelska.. jo men han berättade väll om en del lite intressanta saker, men jag förstod inte riktigt hans poäng med hela föreläsningen och vad han ville säga...

funderar på att skippa grafiskgenomgången imån, orkar helt seriös inte. har världslång dag imorgon och måste fokusera, vilket jag inte kan göra om jag är trött, ha ha.
får väll se, på tisdagggg ska jag och tina dra en lång runda på stan, och jag längtar! behöver verkligen en ny garderob, så jag hoppas verkligen att jag hittar lite grejer nu. iförsig är det en hel vecka kvar haha, men whatever, längesedan vi sågs nu. saknar faktiskt en hel del människor från jobbet, nackdelen med att jag slutat.. borde gå och hälsa på lite oftare, men alla som läser här vet hur lat malin är, så ja haha. blir väll mer när ja får gå ut!

mysig dag igår med, körde lite som faktiskt gick brabrabra! fick inte sådär jättemycket panik när det kom någon bil (jag är lite sådär lagom rädd för bilar och trafikerade vägar, så jag kör i ett industriområde, he he), och jag lyckades starta i backe massa gånger! hihi. sedan åkte jag till r, och bakade muffins som blev lite knasiga, och inte så goda, sen började vi se på mirrors men den var så hemskt läskig så jag nästan kissade på mig och inte kunde andas, så ja vi stängde av och kollade på lite svensson svensson istället, för det klarar mitt hjärta av. återigen bevis på vilken fegis jag blivit, vad är det med mig egentligen? det är ju lixom bara film ...
dags att avrunda kanske.. imorgon har jag eu-debatt och jag kan knappt vänta, har sett fram emot detta hela sommaren. not.

jag saknar dig, jag saknar det
M

welcome to the fallout

åh är sååå avundsjuk på mina föräldrar som precis bokat resa till egypten i december, och jag fick inte följa med! snacka om fuskigt. visst ska det väll bli skönt att ha huset för mig själv men endå, vem hade tackat nej till egypten i vinter lixom.

i dare you to move

ja, har ju endå fått gjort lite idag, eller ja rätt så lite men i vilket fall... så har jag skrivit in mig på bilskola, inte världskul precis, lite lagom segt sådär att teorikursen är på onsdagar med start 16:00 när jag slutar prick 16:00....
sen har jag även sovit en stund, kollat igenom lite uppgifter, fixat e-sparkonto (som iförsig to cirka en halv minut), ja kanske inte världsmycket men jag ska faktiskt försöka plugga lite historia och även, kanske köra en sväng.
mitt sparkonto har stigit ganska mycket  höjd, beroende på lite olika anledningar, så nu tänker jag inte av slöja allting men innan hade jag runt 17, och nu är första siffran 3 ;) så ja för er som är intresserade av mitt (nästan beroende) sparande.
nej kanske är dags att pallra mig till sängen och plugga lite, eller möjligen sova ha ha, det som inträffar först....
dagens låt; switchfoot - dare you to move
och här har ni den http://www.youtube.com/watch?v=uK_E7xS7AtQ
M

monday

idag har jag världens träningsvärk. gårdagen var sådär lagom(liten underdrift) jobbig. Vi sprang runt sex kilometer, eller ja alltså sex intervaller om man säger så då. efter det så tränade vi iförsig rätt lugnt i två timmar men oavsett så var det jäkligt jobbigt. så idag är mina ben helt döda...
i morse kom jag knappt upp ur sängen, men med tanke på min lugna vecka så kände jag att jag kanske borde pallra mig till skolan de två dagar jag faktiskt har lektioner... slutar om cirkus en timma, och då ska jag först möta mamma och skriva in mig på bilskola, och sen heeeeem och sova! lagom rolig dag sådär..
M

but i could just be wrong

har helt glömt bort, i torsdags på huntersträningen (som jag brukar vara på innan vår träning) så var det rena reunion, träffade carro, carrocarro som i min bascarro! saknat henne till tusen och vi har inte träffats på, ja vet inte ens över ett år iallafall! även elin var där, också jäkligt länge sedan. ja wonderful var det, helt wonderful! däremot lite deprimerande att carro inte längre är min baspartner men jag överlever, och förhoppningsvis lär vi ses varje torsdag och söndag hedanefter!
var nog bara det jag hade på hjärtat nu, so long.
M

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

nästan glömt bort i allt virrvarr, snart, äntligen, kärlek!

ta mig till kärlek, ta mig till dans
ge mig nåt om tar mig någonstans,


för jag vill veta om kärlek finns

all the pretty faces

har kommit fram till att jag endå har ett jäklans gött schema, för er som är intresserade så ser det ut ungefär såhär, måndagar 08:30 - 11:15, tisdagar ledig, onsdagar 08:30 - 16:00, torsdagar 09:15-14:30, fredagar 08:30-10:00. så förutom onsdag torsdag, speciellt onsdag som är lite seg så är det som sagt rätt bra.
förövrigt så hade vi shprov idag, som jag trodde skulle gå åt skogen men, ja jag kunde allting. precis allting kunde jag utan att knappt tänka, så det kan inte vara någonting annat än världens starkaste g (g-prov). kan ju säga att jag mådde bra efter det! även skolfoto idag, kändes väll inte så bra men vi får väll se.
nästa vecka har jag väldigt lite skola, måndag slutar jag tio, tisdag ledig, vanlig onsdag, ledig torsdag & fredag. känns skönt det med, förutom torsdagen kanske, inte direkt världens roligaste anledning till att vara ledig... ush känns jätte jobbigt faktiskt.

idag ser nog ut att bli en slappdag, som alla fredagar för min del. är så fruktansvärt trött så jag skulle nog somna bara jag ansträngde mig det minsta, känns lagom segt faktiskt, vill göra någonting!
på söndag har vi, ja för min del den mest fasansfyllda träningen, kondition! vi ska springa intervaller på EN kilometer. hur sjutton springer man INTERVALLER på EN kilometer? ja det kommer nog inte gå så bra i vilket fall, och efter enkilometers intervaller i en timma så ska vi till salen och köra på i två timmar till. kommer nog inte kunna röra mig på måndag...
känner mig rätt tom nu, och även uttråkad. får hitta någonting att göra, se en film eller whatever :)
anonym - sluta nu och säg!
M

break up a little bit

mirkalulöst nog så är jag klar den grafiska profilskiten, ja jag sa KLAR. Trodde att jag skulle få sitta till midnatt ikväll med det men jag slängde ihop allt på min håltimma och nu är jag klar! Skrev till och med över en sidas rapport på cirkus fem minuter!
känns jäkligt skönt måste jag säga, slipper jag släpa hem datorn också. nu är det bara det förbannade sh provet med sjuttiotusen ord jag ska lära mig.
träningen igår gick, jo den gick väll bra. vår nya gymnastiktränare var där, och när han och vår tränare passade på salto så gick den på cirka en halv sekund (ja så kändes det iallafall för mig, ha ha). efter första jag gjorde var jag i chocktillstånd och helt yr efter farten jag hade kvar när jag landade(jag landade och hade så mycket fart kvar så jag ramlade rätt fort...) men ja jag hann typ inte göra någonting försen jag redan var klar med salton så, ha ha. för övrigt var det väll lite segt, inte så roliga gymnastik stationer förutom salto och flickis. och just det, höll ju nästan på at glöma att jag trampade snett för tredje träningen i rad nu. ena foten är typ "halft" stukad, så varje gång jag landar minsta fel så gör det ont igen, och mitt knä var cp cp igår, jag i ett nötskal.
ush gillar inte onsdagarna, har lektion 2½ timma i sträck, varav 1½ timma består av naturkunskap b. blä säger jag, iförsig är det första lektionen idag, känns kul efter att ha missat sisådär tio lektioner.
nästa fredag är det håkan, wonderful säger jag bara. har inte tänkt så mycket på det innan men nu längtar jag verkligen, och hoppas att det (om det nu går) slår håkan -05. det skulle verkligen behövas nu!
nej nu känner jag mig helt snurrig av all text,( är inte van att plugga så intensivt som jag precis gjort)

kan inte du anonyma kommenterare säga vem du är!
M

i will try to fix you

okej, min teori om att min rygg antagligen inte kan bli värre har smått krossats över att jag hade så ont så att jag började gråta på träningen idag, känns väldigt macho sådär. jag hatar den, jag hatar hela min kropp och alla dess skador. förstår inte vad i helvete jag gör fel, och jag orkar inte ha det såhär. men eftersom mitt nya liv ska börja med start imorgon då jag både ska träna mer och hårdare, så har jag då lite problem. enda lösningen för tillfället är att börja knarka panodil, vilket kan bli dyrt i längden men det kanske är värt det. ja lite problem här, och jag har inte den blekaste hur jag ska lösa dom för nu är det så illa att jag inte kan bita ihop och bara fortsätta längre. är så trött på mig så jag vet inte ens vart jag ska ta vägen.

våra tjejer var jätte duktiga idag, dom lärde sig jättefort och var helt super! kände mig däremot lagom pigg när vår träning drog igång runt fyra snåret efter att ha åkt hemifrån klockan tio ....

lite nyfiken på vem som kommenterat tidigare inlägg, får gärna höra av sig;) om det nu var en seriös kommentar, haha.
imån blir det antagligen skola, sjukgymnast och senare stan. om jag nu kan få tag i k som verkar gått under jorden, eller iallafall inte sitter vid datorn, ha ha ha.

SUCK, skrev just en halv kilometer till som försvann när det kom error. underbart!
men det var väll lite om hur synd det är om mig och josse som är helt trasiga, hur ont jag har och att jag återigen har lite problem med andningen. och att livet som vanligt känns helt underbart!!!!!!!
även att min blogg i princip handlar om klagomål, smärta, hur tråkigt jag har och allmäna negativa saker, så ja om det inte intresserar er så läs inte!
nu ska jag gå, och kanske utsmycka min tränar mapp litegranna om jag inte kommer på något bättre.
M

all these words i don't just say

nu är engelskan avhoppad, och det dröjer nog ett tag innan jag inser om det var bra eller dåligt ....
lagom degig fredag, men jag känner helt ärligt att jag inte hade orkat någonting annat. är fruktansvärt trött och helt slut i kroppen, och på söndag blir det träning 11.30 - 19.00, så ja en lång dag som jag måste vara utvilad för.
snart ska jag se en film och äta lite chips tänkte jag, mycket trevligt, hade däremotvart skönt att slippa vara ensam för huset känns av någon anledning väldigt scary idag.

jag saknar dig.

cause i can do it better

georgia allstars sr coed at worlds, their farwell performens.
"pride of the south"
http://www.youtube.com/watch?v=D9cRxa4Bk_I&feature=related
georgia and stingrays merged last season but now their back again as georgia allstars!
who doesn't love them! 

the stingrays allstars coed at worls 2007
http://www.youtube.com/watch?v=UvyYUhRYZsw
just love the stunt-combination at 1.04.

impressing kick basket with 5 twists!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=vJmcWjH_kPc

and by the way i have no idea why i write in english! mohaha.

turn the volume up

jag är på rätt glatt och dansigt humör om man borster från att jag sitter i skolan och vi senare ska ha grafisk. i need som help, SKA JAG HOPPA AV ENGLISH C ELLER INTE?
det lutar mest åt att jag faktiskt hoppar av, eftersom vi nu ska läsa natur b på mindre än en termin, vi har redan missat cirkus 8 lektioner och hela kemi(ellernågon)delen, och enligt micke så är kursen svår. så ja känns som det kommer bli lite för mycket för mig, och det verkade som att jag faktiskt kan övertyga jonas.
idag är det trääääääning, och jag längtar apmycket. känner mig som alltur ur form, men wtf lixom. funderar på att dra till sjukgymnasten imån så jag får det gjort, annars får jag vänta tills måndag, ja vet inte får se.
har också typ femton myggbätt, gillar jag inte.
har verkligen sjukt tråkigt! orking inte dessa långa dagar.
M

i remember the first time

i had a dream...... ja och en stor klump i magen efter den, hela dagen lång. en sådan där klump av längtan blandat med sorg och, ja minnen kanske. den vill inte lämna mig utan ligger så (o)snällt där och gnager. och då ber jag klumpen att försvinna för jag orkar inte med klumpar och sådana känslor just nu. (kände att jag precis gjorde ett ganska så seriöst inlägg till ett mindre seriöst inlägg men ja seriöst var meningen så)

i'm all out of love,
i'm so lost without you

there's a laugh in my eyes

diskution om irms fest,
malin; jag kommer sitta på toan typ
irm; hahaha
irm; neeej
irm; eller med vem isåfall?

hahaha jo du.


i'm a true beliver

funderar på att hoppa av engelska c, vad tycks? känner då såhär, jag hatar, alltså avskyr engelska och grafisk c. och grafisk c får jag inte hoppa av så, är det inte bättre att bara läsa ett ämne som jag avskyr? eller?
suck är så skoltrött eller trött i allmänhet så jag vet inte vad jag ska ta mig till. vet inte hur länge jag ens kommer orka gå upp ur min säng, det här är så inte bra och jag har no idea wtf is wrong, or wtf i should do.
så nu istället för att plugga den cptråkighemska grafiska så sitter jag like always on youtube with top gun, georiga osv
här kommer top gun allstars large coed, 04-05.
http://www.youtube.com/watch?v=ClwO13kZmRo&feature=related
maryland twisrers F5 at worlds 05-06. tycker faktiskt dom är bra för att vara all female, alltså inga killar i laget.
http://www.youtube.com/watch?v=YvTtsWlYp8g

förövrigt, så måste jag och cissi gå om steg 1 kursen som vi nyss gick i köping. eller ja alltså dom har slagit ihop steg 1 och 2 till level 1, och det hade dom gjort innan vi gick UTAN att informera ylwa(vår utbildare). det är iförsig bra för mig och cissi för att vi nu får steg 2 också, innan har man behövt vänta i ett år innan man får gå den efter steg 1 då alltså, så de som ska gå steg två nu och har väntat i ett år tycker väll det är lite fuskigt men, ja kul blir det ju iallafall att vi blir många som åker till skåne v.46.  men endå så är det jäkligt surt för föreningen som betalt resa osv för oss helt i onödan!
saltosarna igår gick sämre än sist men ovanligt nog var jag den som erbjöd mig att köra först, (på saltos lixommmm!), och ja inget feg heller. flickisarna gick nog lite bättre, längtar till torsdag och stuntsss.
vill även gå spottingutbilningen, kan inteeeee bestämma mig, help? grejen med den är att man verkligen, måste göra skriftligt prov osv. för er som inte kan cheerleading så är det inte så att man spottar, utan cheerspotting = säkerhetspersoner som ska fånga ifall byggen rasar, i kortfattad förklaring. ja får se, vill gå men ja vet inte riktigt.
M

it's a new day

träningen igår var både bra och dålig. jag körde saltos, och det gick förvårnansvärt bra. däremot så trampade jag snett, fick en armbåge i käken, sparkad på fingrarna och min rygg var nog värre än vad den vart på länge. i morse när jag vaknade kunde jag knappt röra ryggen och nacken, foten gör pytte lite ont i vissa vinklar bara så det är ju lugnt och även så fingrarna och sen har jag då lite sår i munnen... plus att jag då blivit förkyld med snuva och huudvärkkk. för övrigt är det väll fina fisken.
imorgon är det gymnastik igen och jag trodde aldrig jag skulle säga det här men, jag längtar efter att få göra fler saltos. får däremot se hur mycket jag kan medverka imorgon.
sen så ska jag också tillbaka till sjukgymnasten igen, fast denna gången inte den i angered. så vi får väll se när det blir av och hur det går.
skolan ja, orkar inte ens tänka på skiten. känns som det värsta året ever och som att jag tillochmed skulle kunna få ig i vissa ämnen, och det är ju, ja fruktansvärt dåligt.
ne men nu ska jag göra något bättre, typ lägge mig i sängen! so long


W a r r i o r s - my love
M



lights will guide you home

ingen bra dag idag, för trött, för ont, för seg.
ser inte fram emot morgondagen, har inte den minsta lust att sätta mig på ett tåg till köping 06.02. visst ska utbildningen bli kul men själva tågresan och den tidiga morgonen hade jag gärna sluppit. men i vilket fall kommer det bli en väldigt lång dag imån - upp runt 04.00, kommer hem runt 23:00. söndag upp och träna all day. så ja inte världens avslappnande helg, känner att jag hade behövt vila denna helgen men ja. som tur är så åker jag ju inte själv till köping utan cissi ska med! 
nu kanske jag borde lyssna på the samhälls lektion. 
M 


DIEE

kan ju bara medela att jag nästan avled på grafisk lektionen. välj aldrig grafisk c!

feed back

sitter i skolan och har allmänt tråkigt.. försökte mig på den jävla debattartikelanalysen och jag skrev tio världelösa rader innan jag fastnade och gav upp. som vanligt när det gäller mig och plugg.
idag är det finaly träning, även om jag känner mig helt slut både i huvudet och kroppen så ska det bli kul. tycker däremot synd om kasia, som förra träningen passade på saltos och trillade ner från tjockmattan och stukade foten. kan säga att vi alla låg på golvet och skrattade i en stund, men snacka om otur, ha ha ha. kul var det iallfall!
känner att jag inte har så mycket att skriva men jag har ingenting bättre för mig än att sitta här. lyssnar även lite topgun muuusik, me like.
längtar inte direkt till den två timmar långa grafiska lektionen som börjar klockan ett, skulle helre mocka skit i en lada.
funderar även på hur jag ska hinna fixa mat till träningen sen, om jag ska springa in på mcdonalds och köpa med mig två cheeseburgare eller om jag ska köpa mig två mackor i fiket, ha ha. vi får väll se, mackorna är ju billigast men svårare att frakta med sig.
ja nu ska jag sluta tjata om mackor och antingen leta lite kläder på nätet eller om jag är så duktig att jag får pluggat lite(TVEK).
M


and for the tiniest moment it's all not true

har glömt att säga att mamsen min bokat fjällenstuga i stöten, så vecka sju far vi dit hela familjen. jag hade ju personligen helre åkt utomlands eftersom mina förldrar även där pratat om alla de länder jag vill åka till bl.a. kina, vietnam, usa..... men enligt min mamma så kan dom inte säga att dom inte ska utomlands också, och då ska jag allt snika mig in även om jag får betala en femma själv. för nu känner jag att en bokad utomlandsresa skulle kunna få mig att gå lite bättre, längtan och vetenskapen om att jag (även om det nu skulle vara ett halvår kvar) ska åka iväg!
men ja fjällen är väll inte heller helt fel. det var nog jag som började tjata om det redan förra året, så nu bestämde dom sig iallfall.

idag äre träning, och det ska bli super, förutom det att jag har så ont i kroppen av både träningsvärk och skador att jag knappt kan röra mig... gymnastik idag och det var väll det jag minst av allt har lust med, men ja vad gör man.
blev fruktansvärt sugen på en brownie från 7-eleven, fruktansvärt goda är dom!

Dagens låt: snow patrol - you could be happy
M


oh la la la

igår var en lång lång lång dag. gick upp cirkus halv nio, åkte till träningen cirkus halv tio, var där cirkus kvart i elva, kom in i salen cirkus halv tolv, tjejerna droppade in cirkus tolv, och så körde vi igång träningen. jag och cissi var där och hjälpte till etersom vi snart ska utbilda oss till tränare. kuligt var det, vi visade även nybörjarna en del avancerade saker och vi bygdde med korven, och det var ett tag sedan. men ja klockan två var träningen slut och vi coaches gick till jungfruplatsens pizzeria där vi smaskade i oss pizza och kebabtallrik. sedan gick vi till aktiviteten och tränade 16-19. när jag kom hem var jag helt slut och det var med nöd och näppe jag kom upp i morse. nu vill jag inget annat än hem och sova!
världens tråkigaste dag, och återigen är min datorn cp. hoppas det går att fixa bara. är fruktansvärt trött på skolan och vill inteeeeeee gå mer.
M

RSS 2.0