Där vi gick i sjöar som vattenpölar med våra kängor och smala ben

Jag är så himla glad att vi ska flytta ifrån detta hus! Här i England är standarden på hus mycket lägre, och vid en första anblick så ser vårt hus rätt fint ut "för att vara England." Men kollar man snäppet längre än så då inser man hur förfallet det faktiskt är. Det är minst två vattenläckor i huset och alla lampor i köket är utslagna av allt vatten som ligger i taket. När folk duschar så droppar det vatten från taket, ner i köket. Det är mögel lite här och var - och jag tror verkligen att det är därför både Katri och jag mår som vi gör. Det är hål i väggarna, alltså hål rakt igenom så att man kan se ut. I princip ingenting i huset funkar som det skall, diskmaskinen diskar inte rent, dammsugaren har inget sug så dammet flyger mest runt på golvet, och den listan kan göras lång. Idag kom det även fram att vi(ägarna) har fått ett brev där det står att myndigheterna (vilka myndigheter det nu är här) ska komma och ta gods från huset, då de inte har betalat räkningar och council tax på en väldigt lång tid. Vad vi betalar för att bo i det här rucklet? Över 8000 kr i månaden för vårt ynka rum där garderober, byrå, lampor, fotölj och tv - med andra ord all inredning förutom sängen - är sönder. Så ja, jag är så himla glad att vi ska flytta ifrån detta hus!


There's a fire within my soul

VILKEN DAG!









@ Leicester Square


Seas would rise when I gave the word

Det är torsdag, sol och 16 grader varmt i London. Idag ska vi röra oss in mot stan, njuta av Ben's fantastiskt goda kakor i Covent Garden, promenera runt lite och ikväll se Mamma Mia musikalen.


Här har ni en del utav maten vi åt på Tas.



Look into your heart and you'll find that the sky is yours


Så jag hör att du förklarat krig mot kärleken

Det jag kommer sakna mest när jag sitter hemma i Göteborg är vår lokala favoritpub Coat & Badge. Det är väl ingen som missat att det är där vi hänger (och checkar in på fb.) Det är en utav de mysigaste pubar jag vart på, men sådan fin stämning, härliga människor och en fantastisk uteservering som är fullsatt redan i februari!


Somebody said you got a new friend

Nu sticker jag in till stan för lite tapas. Love


Mina tankar och minnen står mig upp i halsen

Vilket schema jag har fått till idag. Det ser ungefär ut som när vi gick i gymnasiet och våran ph ville att vi skulle planera in varenda minut och toalettbesök i loggboken. Så idag har jag tid för frukost, träning, dush, för att sedan sätta mig och fixa alla nödvändiga saker jag behöver göra, dvs svenskt cv, kolla mobilabonnemang och dator jag behöver köpa, utbildningar, studentlitteratur osv. Ikväll blir det turkisk restaurang i stan för att fira att Lollo är här. Och föresten så blev jag precis confirmed för jobb på Fashion week. Vilken toppendag!


En fin gammal bild på mig och Cam från gymnasiet.



We can burn brighter than the sun

Dagens frukost består av sura jordgubbsstänger och Lindor choklad. Tack min finaste vän!

I hope life treats you kind

Har inte så många bilder från helgen, men den har iallafall varit fantastisk! Jenny har vart här, och vi har gjort så mycket fint tillsammans. Vi har (såklart) gjort Oxford St med både kaffe och ölpauser, ätit god mat, dansat på Boujis, vart på musikal - Fantomen på operan, promenerat runt i Notting Hill, besökt pubar och haft det allmänt bra! Så himla trist att hon har åkt hem nu. Men snart ses vi igen. ♥






When all our dreams come true

De jag längtar hem till mest, så mycket att det gör ont i hjärtat, är mina tre favoriter. Det finns inga ord för hur mycket jag saknar och älskar dom.


It seems like years since it's been here

Hur kan någonting så litet göra så fruktansvärt ont? Min visdomstand jävlas med mig. Den gör så ont att jag knappt kan tänka. Förstör mina dagar, det är vad den gör. Idag har jag trots min ovän till tand fått någonting vettigt gjort, jag har nämligen vart på en Food Safety in Catering kurs. Ingenting jätte intressant, bakterier hit och dit. Håller dock mina fingers crossed att jag klarat kursen, så att jag kan ha den ur världen. Nu är det dags för lite te och scones.


Om du lutar dig mot solen, om jag lutar mig mot dig

Jag tycker det är lite kul det här med bloggen, att kunna gå tillbaka i livet och se vad man har haft för sig. Idag för fyra år sedan satt jag och försökte jonglera mellan skola, jobb och sju träningspass i veckan. Medan jag för två år sedan ganska nyligen hade flyttat till London och spenderat dagen i Camden. Det är så mycket fina saker som man glömmer. Men när man läser gamla inlägg så kommer allt tillbaka som en blixt från klar himmel.
På tal om detta så satt jag och Joanna och kollade igenom hennes blogg från London 2010, och hittade såklart en hel del roliga saker man glömt bort.
Här har ni ett inlägg från hennes blogg, som jag minns så väl;
"När jag och Malin skulle till affären en runda härförleden så bestämde jag mig för att ta scootern. Jag åkte en bit och väntade in, åkte en bit och väntade in. Ja, ni vet hur det funkar. Så mötte vi en äldre herre som skämtade till det lite med Malin. "It's nice taking the children for a walk, isn't it?" sa han. Det va roligt."


Jag skulle inte ens vara hälften utan det jag gör

Igår var vi i Oxford. Mysig stad, men det var galet kallt (därav det fina pannbandet.) Vi hann iallafall med att besöka alla fina byggnader, kolla in där de spelat in Harry Potter, se Oxford Castle, dricka/äta(?) afternoon tea, besöka Mr Simms sweet shop och promenera runt runt....










So lying underneath the stormy skies

Är hemma efter en lång och fin dag i Oxford. Till vår förtjusning har snön lagt sig i London, och på vår gata. Om vi haft bättre kläder så skulle vi helt klart vart ute i snön nu.


But I'm pretty sure it ruled

Thank god it's friday, eller vad säger ni? Vi ska till puben och käka en beer & burger, och sedan traska vidare till Coat & Badge. Imorgon åker vi till Oxford och spenderar hela dagen där. På söndag blir det Westfield med Snog och hopp på musikalbiljetter. Kanske lite O'neills med Pam på kvällen med.


RSS 2.0