Let's have some fun and never change, not for anyone

Vet ni vem jag har hängt med idag? Ingen mindre än min underbara Camy! Hon är här i London med sina vänner så jag passade på att spendera dagen med dem.


saturday

Har precis beställt hem pizza online, hur fint är inte det lixom?

But it's filled with love that's grown in the southern ground

Jag är så jäääkla taggad inför ikväll. Ska strax sticka till Chelsea där vi kommer börja med några pub-besök innan vi drar vidare till någon nattklubb.




Confusion never stops

Då var det fredag igen, är det något annat än helg? Inte för att jag klagar eller så, helg gillar vi ju. Ska nu fira in fredagen med lite julshopping på Harvey Nichols och Harrods. Ikväll blir det pub och party i Chelsea.

Hakuna Matata

It means no worries for the rest of your days.... Igår var jag och såg The Lion King musikalen och den var helt fantastisk! Jag som älskar lejonkungen filmen kunde väl inte annat än att älska musikalen med - men endå! Helt sjukt satans bra och jag satt mestadels och rös av de vackra sångerna.


Ser hela stan sjunka, som Titanic med alla ljusen tända

Hur släpper man taget om någon? När man har lessnat på att bara ge och aldrig få någonting tillbaka. När man flera hundratals gånger har undrat hur du faktiskt kan bry sig så lite, visa så lite, när jag själv försöker så mycket. Jag måste sluta upp med det, jag måste sluta förvänta mig att du ska förändras för jag är trött på att alltid bli besviken.

Don't it mean I love you, I think it means I love you

Jag är så glad. Så glad glad glad. Här har ni några anledningar till varför jag är så himlans glad just nu.

- Jag har haft en otroligt mysig dag med Joanna. Filmer, tea, kakor, ja det säger väll sig självt.
- Håkans nya album finns äntligen på UK's spotify. Trots att jag har skivan är det lite lättare med Spotify.
- Vi ska snart käka på restaurang. Tänk hur glad mat gör mig dessa dagar, helt otroligt.
- Det är dags för Harry Potter DHp1 på Leicester Sq bio. Som jag har längtat efter den här filmen, och som jag längtat efter att gå på Leiceser Sq bio.






Vi två är saknade te havs, och vågorna dom kraschar över dig och mig

Idag är en sådan dag då livet känns nästintill perfekt. Jag (och Joanna såklart) ska strax bege oss till Westfields för julklappsshopping. Ska även försöka hitta lite saker till mig själv, samt avsluta shoppingrundan med ett fint restaurangbesök. Runt omkring mig är julstämningen på topp, huset pyntas och jag har även hört rykten om att snön är på väg till London.


We can't go on together, with suspicious minds

Idag har jag en månad kvar i London. Fyra veckor och sedan är det dags att lämna allting här. Man fylls av så många olika känslor, känslor om allt och ingenting. Jag vet knappt in eller ut. Jag måste fokusera på de fyra otroligt fina veckorna jag har kvar, och göra det bästa utav dom.
Jag har iallafall haft en jätte fin dag. Vi kom alla precis hem från ett supermysigt restaurangbesök och gud vad jag gillar min London-familj.


How can you see into my eyes like open doors



We gonna lose our minds tonight

Jag hade en så galet fin söndag så det är inte sant. Efter en riktigt pissdålig lördagskväll så behövdes det verkligen. Vi åkte först till Camden och strosade runt där i några timmar. Hittade inte riktigt det jag behövde men kom hem några smycken rikare. Jag gillar Camden så jäkla mycket, det är fint att bara gå runt där och kolla på alla roliga saker som finns. Iallafall, vi hade ett fullproppat schema så vi begav oss vidare till Tate Modern, kollade in lite konst och gick sedan till St. Paul's cathedral. Det är så mycket vi kan pricka av på vår lista efter den här helgen. Men inte tog min fina dag slut där, nej jag kom hem till en mysig familj och har haft en riktig familjekväll med mat, lek och The X Factor (som vi inte ens behöver diskutera... suck att inte Katie åkte ut alltså.) Har även en fin vecka framför mig med Viks födelsedag, släktmiddag, restaurangfirande osv. Gilla!

We watched the sunset from our car, we all took it in

Det är så mycket saker att göra och så lite tid att göra det på. Ja det finns så himla mycket jag vill göra innan jag flyttar hem, och min att-göra-lista bara fylls på med nya (jul)saker hela tiden. Det är Christmas Fairs, Winter Wonderland i Hyde Park, Christmas ice skating, Christmas Concert etc... Det är på helgen allting händer, så all min dötid på vardagarna är tyvärr inte till någon nytta alls. Men eftersom att vi är så himla effektiva på helgerna så kommer jag nog att kunna pricka av det mesta och viktigaste sakerna.


Sweet tea, pecan pie, and homemade wine, where the peaches grow

Man kan väll säga att vi (läs:jag) började gårkvällen med lite för mycket vin som jag dessutom drack lite för fort. När det blev dags att sticka så trillade jag i trappan med ett vinglas i ena handen och vinflaskan i andra. Det resulterade i en blå rumpa som gör jäkligt ont, vin över väggar, matta och mig själv samt ett gott skratt. Men iväg kom vi och vi gick till Notting Hill Arts Club som var gårkvällens mål. Ett schysst chill ställe utan något gott att dricka. Vi gick vidare till The Churchill Arms och drack lite, tog lite tidig nattamat på KFC och gav oss sedan på Arts cluben igen betydligt nöjdare. Det var en fin kväll som avslutades perfekt - med ennu mer nattamat.


Cause baby tonight, the DJ got us falling in love again

Nu är jag och Joanna redo för en kväll i dimman. Vi ska vidga våra vyer och kila till Notting Hill för en utekväll där.
Här kommer kvällens poesi från oss (en flaska vin senare...) - Nu är det fest, det är tråkigt att jag ser ut som en häst. Kanske jag med någon kille börjar prata, fast troligtvis kommer han mig rata. Men jag kommer ändå vara glad, för efter festen får jag nattamad. Lite mera vin, och vi kommer att vara fulla som svin. Skål och tack, vi är sådana jävla pack. 

 






We’re all spinning on our heels, so far away from real

Varför är ingen rolig vid datorn när jag är ledig, eller ledig när jag är ledig? Trodde aldrig dagen skulle komma då jag klagar på för lite arbetstimmar.

Countdown to Asia

                                                   

Disturbing London baby we about to branch out

Helgen då ja... För att förkorta allting så har det vart hur roligt som helst att ha Natta här och det är riktigt trist att hon har åkt igen. I fredags åkte vi iallafall till Oxford st. och shoppade, åt på Masala Zone och stressade hem så att jag skulle hinna till jobbet. Stressade som tusan vidare till Clapham för att fira Bonfire night (Guy Fawkes Night heter det egentligen och firas 5 november varje år till minne av misslyckandet att spränga det brittiska parlamentshuset på 1600-talet) men vi missade både brasan och raketerna, hehe. Åkte iallafall vidare till Picadily och började på Waxy O'Connor's för att sedan gå vidare till Pearl/Gem och sist men inte minst till The Roxy. Det var verkligen en sjukt rolig kväll i dimman.
Lördag, upp tidigt för att åka till Westfield för lite mer shopping och lite mat på Snog och Pho. På kvällen firade vi alla Alex som fyllt 30. Började på Lloyds och gick vidare till Walkabout i Temple.
På söndag var det dags att turista så vi åkte till Big Ben, Buckingham Palace and so on... Avslutade kvällen på en riktigt lyxrestaurang i Fullham.


























You just wanna get it right sometimes

Jag har verkligen haft en superhelg med mina fina vänner. Orkar däremot inte ta den historian nu för jag är helt slut efter en helg med allt för få timmars sömn. Natta ligger snarkandes brevid mig medan jag själv bestämde mig för att hålla mig vaken tills vi ska åka till tågstationen inatt. Himla tråkigt att hon ska lämna mig, men vi ses ju snart hemma i Sverige igen.


Och det är för dom jag sjunger det här ikväll

Jag är dödstrött, dags att gå och lägga sig? Nedu nu ska jag strax sticka till Victoria för möta upp min fina bästa underbara vän.


Too much of anything can make you sick

Varning för ett ack så ointressant inlägg, haha. Mina svenska vänner, vet ni vem Cheryl Cole är? Innan jag flyttade hit visste jag inte vem hon var, men så fort man kom hit fick man ju verkligen upp ögonen för henne. Hon är extremt känd här, hon är UK's toppkändis. Vilket hon iförsig är med all rätt - hon har vart med i bandet Girls Aloud, vart gift med Ashley Cole, är nu soloartist och domare i The X Factor och hon har blivit vald till världens sexigaste kvinna 2009 & 2010 av tidningen FHM. Är hon världskänd som alla verkar tro här? Eller var det bara jag (och Joanna, höhö) som inte var medvetna om Cheryl Cole?

Cheryl Cole - Promise this, liveuppträdande på The X Factor

The X Factor

Jag har - som alla andra här - fastnat i The X Factor. Har nog ingen direkt favorit, det variar från vecka till vecka. De flesta är riktigt bra - förutom Wagner som faktiskt inte kan sjunga överhuvudtaget.
Här har ni några från förra veckan.






'

Ahhhh, är så fruktansvärt irriterad. Har precis färgat håret för att få bort min hemska utväxt MEN nog likt förbannat så är den kvar efter färgningen. Hur är detta ens möjligt?

And with this silence brings a moral story

Snacka om att mina dagar ser helt annorlunda ut nu än vad de gjorde för bara någon vecka sedan. Jag jobbade så himla mycket på mitt nannyjobb och då min värdmamma jobbade helt galet mycket blev det även mer timmar för mig här hemma. Nu har jag slutat på mitt nannyjobb (familjen flyttade till Oxford) och Maggan jobbar inte alls lika mycket längre. Det gör att mitt Londonliv är lugnare än någonsin, inget nannyjobb och ingen skola och bara ca tre arbetstimmar per dag. Vad ska jag göra med all min fritid egentligen? Hehe.
Förövrigt tänder Rihanna julbelysningen på Westfields imorgon 6.30PM.

I need someone to push my button, and blow me away

Finally is Gossip Girl back on track. I loved this weeks episode and I watched the end over and over again...



Har stått i regnet så länge att jag börjat krympa

Det mörknar på så himla tidigt nu när vi har dragit tillbaka klockan. Men jag klagar inte, jag tycker det är himla mysigt med mörkret. Jag har tänt lite ljus och förberett med en massa filmer (Harry Potter maraton) och thé, så det är så jag kommer spendera min måndagskväll. Love.


RSS 2.0