Disturbing London baby we about to branch out

Helgen då ja... För att förkorta allting så har det vart hur roligt som helst att ha Natta här och det är riktigt trist att hon har åkt igen. I fredags åkte vi iallafall till Oxford st. och shoppade, åt på Masala Zone och stressade hem så att jag skulle hinna till jobbet. Stressade som tusan vidare till Clapham för att fira Bonfire night (Guy Fawkes Night heter det egentligen och firas 5 november varje år till minne av misslyckandet att spränga det brittiska parlamentshuset på 1600-talet) men vi missade både brasan och raketerna, hehe. Åkte iallafall vidare till Picadily och började på Waxy O'Connor's för att sedan gå vidare till Pearl/Gem och sist men inte minst till The Roxy. Det var verkligen en sjukt rolig kväll i dimman.
Lördag, upp tidigt för att åka till Westfield för lite mer shopping och lite mat på Snog och Pho. På kvällen firade vi alla Alex som fyllt 30. Började på Lloyds och gick vidare till Walkabout i Temple.
På söndag var det dags att turista så vi åkte till Big Ben, Buckingham Palace and so on... Avslutade kvällen på en riktigt lyxrestaurang i Fullham.


























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0