you don't know how lovely you are.

idag, cheer. nu, hallonthé. imorgon, bio. fredag, LARS.

och natten var dövstum och sensommar ljum, och hela jag kändes likadan

idag blev det en runda på stan, fick handlat lite. linne, nagelack, t-shirt/klänning, tights, samt paljetttights. kollade nyss på greek och som jag längtat efter det slutet, vill se nästa avsnitt nu! ja jag är en serienörd. får försöka somna tidigt idag, ska vara hemma hos cissi i frölunda vid tio imorgonbitti.
jag längtar till fredag.

jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här

bästaste janna har gett mig en biljett till lars w på fredag. jag är lycklig. det kommer bli underbart. har frågat mig själv hela tiden varför jag inte köpt en biljett. men nu har det löst sig iallfall.

when all i needed was the truth

vad jag inte orkar röra mig. men jag måste pallra mig till gymmet och utnyttja mitt kort till max nu innan det går ut. kanske ska höra med cam om hon vill ses en stund, saknar henne. vill förövrigt göra någonting idag, bio? ja vi får väll se. kanske ska börja med att packa gymväskan och ringa ett samtal.

and it was called yellow

idag blir det dubbel träning, det gillar vi. men först, simskolan med oliver.

hurry up and wait

idag gör min rygg så ont så att jag inte vet vad. det var en pina att gymma på grund av det. ska strax lägga mig - försöker vända mitt dygn även om det inte går alls - och trycka i mig några piller.
en våg av lycka sköljde nyss över mig. på onsdag ska jag till w-träning och träna. på lördag saknar dom folk på basketen så jag ska hoppa in. det kommer vara två underbara dagar. ska bli så spännande att se hur min rygg och mina handleder reagerar på detta, cheer träning alltså.
imorgon ska jag vara barnvakt hela dagen, ibland känns det lite jobbigt men så fort jag träffar mina älsklingar är det jobbiga som bortblåst. de är verkligen det bästa som finns.



sångerna kom från andra länder

idag har det vart cheer, sju timmar för att vara exakt. träningen för våra tjejer gick över förväntan och jag är så glad. men det är mycket att göra, fullt upp med läger, program, gothia, föräldrarmöte osv osv.
imorgon blir det till att gå upp tidigt för att åka till tandläkarn, fy fan. efter det blir det gymmet så något positivt finns det iallafall att se fram emot.
ska försöka sy mina byxor och fixa med lite annat imorgon med.

om tid som går och inte går

nu har jag äntligen anmält mig på donationsregistret. så om jag dör kan jag rädda många liv. det tycker jag låter bra.

allting blev dimmigt och jag såg älvor precis överallt

jag längtar till julen. jag älskar jul. julen är bättre än julafton. jag älskar allt med den. julkalendern, lukten, belysningen, baket, pyntet, julklappsshoppingen, klä granen. jag älskar att köpa julklappar. nästan mer än att själv få dom. jag älskar att gå på stan i mörkret och vara omringad av julbelysning i alla färger. jag älskar att träffa min bästa vän och göra pepparkakshus för att lyckas bättre och bättre varje år. jag älskar den där extra familjestämningen som kommer fram över jul. jag älskar att slå in julklapparna i olika papper och med massvis av snöre. jag älskar att gå på jul på liseberg och se alla fina träd, äta knäckäpplen och ha det allmänt mysigt.
som sagt, jag älskar jul.


jag och bästa vän på jul på liseberg 07


mitt och bästa väns pepparkakshus


cheermys med pepparkakor


liseberg


Det finns en sång och en dröm, om en lycka så öm, för oss som alltid ska till, att fånga en fjäril

det känns som att jag börjar sjunka ner i höstdepression. fast samtidigt inte. jag känner mig krånglig. upp och ner. skev fast endå rak.
nu ska jag koka en ny kopp med thé, sätta på lars på högsta volym och försvinna för en stund.

hon är precis som blåa ögon ska va

nu känns det som det blev mycket att göra. polispapper, hälsokontroll, referenser, intervju, osv. det är inte mycket, det bara kändes så för en stund. idag kom jag till mitt älskade gym och fy tusan vad skönt det var. imorgon bär det av dit igen. kvällen har spenderats hos n, som vanligt somnade hon och då kände jag att det var dags att pallra sig hem.

berätta hur du gör

lyckad kväll igår! idag mår man dock som man förtjänar. och jag har väll bara mig själv att skylla för att jag inte kan ta bilen idag och måste åka kollektivt till träningen. träningen som jag inte har någon lust att gå på alls. är lite sugen på att se korten från igår, har på känn att det finns många rätt (o)fina kort...

if you could only

till anonym så tog jag mitt körkort i juni...
hur kan man vara så här seg utan att göra någonting? ikväll blir det iallafall fest, är iförsig mer sugen på godis och matchen. längtar tills måndag, då ska jag gå till gymmet oavsett hur jag mår.
fick tömt mitt konto igår, inte riktigt vad jag tänkt mig. försöker inbilla mig att det bara var nödvändiga saker.

det är en känsla som du lämnar

sitter i telefonkö till sts. igår satt jag i femtio minuter innan jag gav upp. snart bär det av mot stan och fika med de bästa, som jag inte träffat på evigheter. sen blir det nog någon runda på stan, har så mycket jag vill köpa.
helg förövrigt, vet inte vad den bjuder på. lite party, kanske mycket, sen får vi väll se.
blir så frustrerad på att jag inte blir frisk, jag orkar inte hosta och snora mer nu.


haha, jag saknar faktiskt lite.


ge mig nåt som tar mig någonstans

det känns som att tiden går långsamt och fort på samma gång.
jag vill inte vara sjuk. jag vill inte vara här. jag vill.......

jag vill inte tappa skärpan en gång till

jag ska aldrig aldrig mer stå i gais klacken. för ja vi stog mitt i klacken. det kändes helt fel, och jag kunde inte yttra ett ord när blåvitt gjorde mål. inte nog med det fick jag öl över hela mig, två gånger. det var första och sista gången. men ja blåvitt vann ju, som vanligt!
planer för imorgon, inte många. bli frisk.


det känns som det var evigheter sen...

har du vandrat dom tomma stegen

jag vill bli helt frisk nu så att jag kan börja träna igen. jag längtar verkligen till gymmet.
idag ska jag iallafall på derbyt mellan ifk & gais med familjen (och försöker förtränga att de hade glömt bort mig om inte jag påpekat "ska inte jag med?!"). pappa och patrick är gaisare, jag magnus och elias är ifkare. det är lika kul varje gång vi går (för det har blivit något utav en tradition) och ifk vinner. är lite fundersam om jag vågar ha min t-shirt på mig då patrick bokade biljetter på gais arena del.

kom igen nu, snälla.

jag måste ha träffat, din frekvens

på bättringsväg, greys och kräftskiva med de bästa grannarna -varav en st janna som flyttar hem från oslo idag-
känns som en bra dag. 


s k i t

jag har blivit sjuk, igen!!! vad är detta? jag som verkligen ville till studentklubben och dansa ikväll.  
skit också

RSS 2.0