i know now you're my only hope

blev ingen utgång igår, fanns inget som lockade oss direkt. så istället blev det filmkväll hos k. trevligt var det, och filmen (a walk to remember) är så bra. men ikväll blir det iallafall pc och blvd med klassvänner. trevligt skall det bli, men jag lär ta det rätt så lungt med tanke på morgondangens träning. idag händer nog inte mycket mer, ska åka och kolla på skidgrejer. tänkte även bjuda över kusin min på en kopp the om hon inte har något bättre för sig. träffas allt för sällan nu för tiden. tänkte också få pluggat lite teori, ja tvek på det haha.
men ja trevlig kväll



http://www.youtube.com/watch?v=rHkXh2gQv9g

M

thursday

måste sova nu då jag imån har min tidigaste dag hitils (09.20). det känns fuktansvärt, och då är det inte ens tidigt om man jämför med mina framtida historia lektioner 08.00. ush och fy säger jag bara. känns redan jobbigt att behöva gå upp så tidigt imån. är seg efter träning. har i två veckor haft ett blåmärke som gjort jäklans ont på mitt ena finger, men idag sprack iallafall hela ådran eller något för fingret är stort, och helt hårt och blått och äckligt. (ja inte hela fingret då men) och enligt linnea ser det ut som jag har en tumör i fingret, ja det ser inte så trevligt ut.
känner mig för övrigt helt sjukt stressad. jag har fått för mig att ta körkort innan första april, vilket är väldigt snart. så vi får väll se hur det går men ja det är målet just nu. och att skaffa mig ett jobb. och att simma/gymma helst både och minst en gång i veckan. ja hur detta ska gå ihop blir trevligt att se. okej tråk inlägg som vanligt. nu skall jag sova, tråkigt nog ingen läsning ikväll.
M

tuesday

kom nyss hem från skolan, där vi fick gjort så mycket som i princip ingenting. är jävligt förbannad på skolan, jag bokstavligt talat hatar den. förra terminen missade vi tack vare skolan, rektorn, helen(?) en stor del av vår naturkurs, så nu har vi i princip halva kursen(om inte mer) att läsa in utöver de vanliga kurserna. och nu har dom gjort det igen. innan vår praktik som är nu under fem veckor, så frågade jag " är det SÄKERT att både rättskunskapen och religionen har uppehåll nu under vår praktik?" och fick svaret "ja ja! det är fixat". och så kommer jag idag till jonas (då jag på min eds har sätt att religionskunskapen ligger under "påbörjade kurser"), och frågar honom om religionen har börjat. vilket den HAR.. utan mig och ksanet. blir så jävla helvetes förbannad. nu har vi då missat tre veckor, och ytterligare två kommande. " ja det får ni väll ta igen på övertid", VILKEN JÄVLA ÖVERTID? jag har ju förfan en hel naturkurs på övertid. blir så jävla arg så jag hittar knappt ord, då det sista jag frågade innan jag gick på jullov var om detta var fixat. och det var inte så att jag frågade en gång, utan femtio, och fick svaret ja. och nu visar det sig att vi inte ens är inskrivna på kursen, på en kurs som vi valde för över ett år sedan. så jävla världelöst. ush ilskan bara bubblar upp inom mig när jag tänker på detta.

detta inlägg skulle inte bli ett jobbigt klagoinlägg, men jag är så jäkla arg så jag var bara tvungen att skriva av mig.
igår var jag iallfall rätt duktig och fick gjort tre webbsidor och två affisher till mitt grafiska uppdrag(som skulle in innan julen). så nu har jag "bara" ett profilprogram på åtta sidor, en förpackning och rapport kvar innan jag är klar med det uppdraget. men ja, känns skönt iallfall. ska försöka vara lite flitig och få gjort lite innan jag åker till träningen. har nu gjort mig en milkshake och alldeles strax sätta igång! fick för övrigt vg i slutbetyg på svenska c, vilket jag är nöjd med. och måste bara säga att jag fick MVG på min samhälls rapport, och det gjorde mig överlycklig. detta gör att jag möjligtvis kan få ett mvg i slutbetyg. men man skall inte hoppas på för mycket. nej plugga var det ju. trevlig kväll, för mig blir det träning! wonderful (:


arabesque spinn (:   warriors
M

imsofunny

haha måste bara poängtera (stavning?) att jag ler på kortet nedanför. det är ingenting man ser ofta! ser iförsig rätt skev ut, vet inte vad jag gör med huvudet. men ja som sagt, ett leende på bild! det dröjer nog ett tag till nästa gång.
vilket liv jag har. ja godnatt, om en stund iallfall.
M

saturday

är sjukt seg efter väldigt många timmars träning med start elva i morse (dessutom ute i mölndal..)
men bra gick det, musiken har vi fått, och den var bra! danser börjar komma osv. gymnastik gick okej, bygg okej, trevånings i torsdags satt super. ja det börjar kännas bättre nu. men nu är jag som sagt helt slut, och imån bär det av vid samma tid för den vanliga åtta-timmars-träningen. men man skall icke klaga, det är underbart roligt. bara lite segt då man inte har tid för någonting annat (speciellt plugg som jag verkligen borde ägna mig åt) men men, sånt är livet.


GCT - the supreme elite!  Warriros ♥
M

be careful what you wish for cause you just might get it

äntligen dags att åka till bion!!!!! har förövrigt inte fått pluggat ett skit idag, så kass är jag. men kört lite har jag iallfall. hoppas ni får en trevlig kväll, i know i willl.



M


wednesday

nu har jag i panik bokat biobiljetter till twilight, ikväll... egentligen borde jag plugga hela kvällen men eftersom det såg ut som att imorgon var sista dagen som filmen gick fick det bli bio ikväll. nu är jag glad haha, en trevlig kväll med andra ord. två hundra kronor fattigare eftersom jag bjuder min vän, men det är helt klart värt det. det är ju inte så mycket pengar just nu iallafall. nu väntar jag på att resten av gruppen skall komma så vi kan börja köra. bara en dator idag, inte bra. borde plugga massor, inte bra. jaja.



M


tuesday

pain pain pain säger jag då, på en skala är det nästan uppe i sju-åtta idag. riktigt illa med handleden, kunde inte ens lyfta en skål. vad ska de bli av mig. idag har jag inte fått gjort ett skit. tiden bara sprang iväg, förstår inte? har myst lite med katterna, för man får ju passa på nu när man har chansen. sett serier, duschat, tränat. på hela jäkla dagen. blir frustrerad på att jag aldrig får gjort ett skit. föresten är det någon som vill börja gymma med mig? själv kommer jag inte fixa det, så någon? ja nej nu ska jag läsa lite innan jag kanske ser på scrubs, kanske sover. egentligen borde jag plugga på natur(helvetes)provet. men boken lockar mer. föresten, vem har min greys box, eller har jag den själv? nej någon har den för jag ser den inte. irm? jaja nu ska jag smörja in mig med tigerbalsam, det är så trevligt när det stinker och svider i näsan samt bränns på kroppen, hehe...  hejdå på er


love love love love love love

M

wouldn't want to be swept away

hittar så mycket fint från Disney Couture, synd bara att det mesta är så dyrt. som vanligt även massa fint från asos, men vet inte om jag orkar beställa någonting.
nu ska jag ta mig en kopp the, te? ja i vilket fall, och sätta mig med plugg i minst fyrtio minuter innan jag får lägga mig och läsa. för ja, har inte fått gjort någonting under hela dagen trots att det var det sista jag skrev att jag skulle göra.. jag är kass.
M

monday

skolan idag var rätt skön. började vid tolv och så satt vi och pillade med våra uppgifter för röda korset. känns som en bra "praktik"/projekt. någonting man kan skriva på sitt cv, och ennu bättre då de verkligen verkar gilla det vi gjort hittils. imorgon tog vi en dag ledigt, inte direkt för vi jobbat speciellt hårt men ja, skönt är det i vilket fall. igår var jag så duktig, trots att jag tränat hela dagen lång, så rensade jag min garderob och städade rummet när jag kom hem vid halv åtta tiden. så nu ser man golvet, och min garderob går att stänga igen.
för övrigt har vi söta katter inneboende i några dagars medan min brors lägenhet ska fixas. mysigt tycker jag, inte mamma. hon blir hyper nervös så fort dom rör på sig för att de ska välta ner någonting.
jaja, ikväll har jag tänkt plugga lite teori  och sådär. få någonting gjort för en gångs skull. måste ta tag i mig själv nu om jag ska lyckas med någonting. lättare sagt en gjort, så vi får väll se hur det går med det.



M

saturday

det blev utgång igår, med natta, erik, daria, juna(?) och caroline. trevligt var det, men vi drog hem rätt tidigt eftersom att jag skulle upp tidigt idag och ha cheer i många timmar.. och man får ju inte glömma smärtan i fötterna av skorna haha. men trots att jag kom i säng runt halv fyra så var jag sjukt trött när jag gick upp och även hela dagen. imån är det också cheer hela dagen, ska försöka komma i säng tidigt ikväll för jag är helt slut. orkar inte ens skriva mer (: hejdå
M

sick and tired

fick kommentaren rip av irma, så jag kände att det kanske var dags för ett inlägg. det har inte hänt mycket, jag har pluggat ytterst lite, vart i skolan lite, tränat, och läst. tappat bort hur många gånger jag läst böckerna nu, är uppe i tre fyra i vilket fall och jag anser mig fortfarane vara rätt knäpp, och jag vet fortfarande inte riktigt vad det är. ikväll vill jag ut men det ser inte ut som det blir så, trist trist trist.
egentligen har jag massor att göra, bland annat natur prov nästa vecka, vilket egentligen innebär att jag borde sitta minst två timmar om dagen med det. massa teori, grafisk, annan natur....
såg mitt schema idag, såg jäkligt jävla skönt ut. förutom att dom glömt en kurs, men ja hade en lektion på måndag, en på tisdag, tre på onsdag (och ett mirkael måste skett då jag inte ens har något håltimma!), ledig på torsdag, en lektion på fredag... egentligen hade man kunnat sätta alla mina lektioner på en dag, så jag kunnat vara ledig fyra i veckan men ja. lite segt att det kommer till någon lektion, men ja... endå rätt lungt, bara jag får behålla min lediga dag så är jag nöjd.
har egentligen inte mycket att skriva, allt är som vanligt fast värre. ville verkligen ut idag för imån har jag cheer -match- hela dagen, söndag träning hela dagen, och nästa helg träning hela lördag + söndag. så ja idag var i princip min enda chans att gå ut. men ja, som vanligt.
hejdå på ett tag, får se när jag skriver igen, vet varken ut eller in.
M

-

jag har insett att jag inte kommer att bli klar med min historia, och varför vet jag inte egentligen. någonting är fel, helt fel. men vad, känns bra när inte ens jag själv vet det. har istället börjat läsa om tredje boken från mitten. och sen ska jag nog läsa om alla. ja något är fel i vilket fall.
träningen gick ok, flickisarna gick ok. men jag mår inte ok. dels skadorna, idag var rätt jobbigt faktiskt. och nu kan jag inte röra mig. antagligen ingen skola imorgon, och det är ingen idé att någon frågar varför. för jag vet inte själv vad detta är, världelöst. men ont har jag vilket är en del av anledningen. jag vill aldrig gå från min säng, jo ut och festa vill jag lite.

-

men vad är detta. helvete

...............................

helvete helvete helvete. jag är världelös. jag kommer ingenstans, förutom i min bok. helveteeeeeeee

if you think it's funny

kalaset är slut för en stund sen, rätt skönt för jag gillar inte kalas. det är rätt segt, men som tur är var jenny här vilket gjorde det mycket roligare. fick iallafall pengar, vilket var mycket bra.
hämtade också mina asos grejer förut, kjolen passade men fick ha den långt ner under midjan för att inte visa rumpan, för ja den var rätt kort. armbandet är så fint! fick också tredje boken av natalie, så ni kan ju tänka er vad jag gjort under den tid som inte vart kalas. och vad jag hade gjort nu om jag inte insåg att mitt historia arbete skall in imån, och eftersom jag tränar hela dagen gör jag gärna klart det idag, men har ingen aning om vad jag skall skriva så det känns så jobbigt.
tråkigt att helgen snart är slut, söndagar räknas i princip inte till mina helger ... kan inte fokusera någonstans, så jag skall låta mig läsa ett kapitel till.


underbart snygg bild på mig och katri i frankrike. var är du just nu föresten?

M

saturday

lördag, och gissa vem som läst ut sin bok. jag kunde inte hålla mig, så den lästes ut igårkväll. typiskt mig. hoppas natta har den tredje, annars får jag köpa den. kommer kännas tomt när jag läst ut den, det är nog något fel på mig som har sådana bekymmer på grund av böcker....
idag är det släkt kalas hos mig, för mig. ja inte ens halv släkten kommer men vi blir nog uppemot femton personer iallafall. har dock fått presenter av de flesta ha ha, men några återstår. jag hoppas på en sak.
ikväll vill jag bowla, fortfarande. någon som vill? och gissa vems asos grejer som kommit, jo mina. ska ner och hämta dom strax tänkte jag. bara jag kan få med mig natta eller jenny, för jag går ogärna själv, och en trevlig pratstund är aldrig fel.
igår kollade jag och k på resor, och jag hittade ett så underbart bra hotell. femtio meter till vattnet, fyra stjärnor, två balkongen i familjerummet, halvpension (iförsig vill jag äta middag ute, men gäller det på lunch så...) för inte ens tjugio tusen.för fyra personer kanske jag skall tillägga. ja jag vill verkligen boka nu nu nu. okej tråkigt inlägg som vanligt, imorgon är det förövrigt heldagsträning som varje söndag hedanefter. imorgon har jag och cissi rebels halv tolv, invaders halv två och sedan egen tretimmarsträning klockan fyra då vi också ska ha koll på heroes, lite jobbig dag alltså men. nästa helg har vi förövrigt heldagsträning på lördag, endast för oss då vilket innebär träning i många många timmar, och sedan söndagen. ja lite trött kommer jag nog att vara. just därför vill jag göra något denna helgen eftersom att nästa inte funkar. ja fy vad tråkigt detta blev, hör av er om ni vill bowla någon.
M

friday

sitter hemma hos k i hopp om att plugga lite, vilket nog inte går så bra men ja. har i princip bara historian kvar som skall in denna veckan, men det känns så förbannat tråkigt att analysera frankrikes historia, speciellt när jag är världelös på att analysera...
träningen igår var, ja rätt bra. vårt program har löst sig rätt okej tror jag, jag har blivit borttagen från libsekvensen, känns supertråkigt för jag älskar den, men med min hand så vet jag inte om det hade gått. men jag skall nu göra flickis, och det enda som snurrade i mitt huvud igår var hjälp hjälp hjälp, står även längst fram en del, och jag insåg hur jäkla mycket jag måste ligga i denna terminen om jag skall klara flickisen. och det är inte direkt att jag har något annat val, så det är väll köra och bryta nacken, eller köra och sätta den som gäller. och ja jag skulle ju föredra de senaste. ja så hjälp alltså... fick skitont i ryggen, men ja någon smärta var ju förväntad.
läste hela kvällen haha, nörd som jag är. nej men ja boken är bra, men tar slut allt för fort. eller så är det jag som läser för fort. har iallafall kommit läst en tredjedel och boken är garanterat utläst innan helgens slut. kände att det blev intressant här, har inte så mycke att göra medan katri läser min tretton sidiga rapport. och i hennes takt tar det en stund ;) haha

katri och malin i frankrike
M

lovely

jag insåg precis hur enormt mycket jag saknat alla i laget och hur underbart det ska bli att träffa alla idag. fick ett lyckorus som bara gick genom hela kroppen. fyra timmar innan min egentliga träning börjar, innan är jag som vanligt på hunters också. längtar som innisjutton.


warriors ♥ (iallafall nästan ;)
jag älskar oss

M

well I'm so far away

jag sitter helt ensam i skolan, och det är tråkigt. har läst igenom min rapport men inte fått gjort något mer. väntar på att josse ska möta mig i stan, men vet inte än när det blir. förhoppningsvis hinner hon äta med mig. jag ska också köpa boken, den andra efter twilight/om jag kunde drömma. men jag har ingen lust att gå ensam i stan idag, så istället sitter jag här, ensam. idag hade jag hunnit hem innan träningen, men jag orkade faktiskt inte. kändes ansträngade och lite onödigt så varför inte sitta här och "plugga" istället. och så måste jag köpa boken, jag känner mig besatt. imorgon ska vi träffas halv tolv, rätt skönt. då kan jag läsa några timmar ikväll.
har ont i magen också, haft det sedan i morse. det var ett tag sedan faktiskt, jag måste säga att jag blev förvånad. jag tror nästan det har något med mat att göra, för jag har faktiskt ätt väldigt ordentligt de senaste dagarna. det är tråkigt bara, igår åt jag rätt mycket pizza för att vara mig, 3/4 delar men efter var jag så mätt att jag mådde illa i flera timmar. timmmmar? fattar inte. så segt. haha låg som manisk(eller vad det heter) inatt och läste ut boken. eller ja var färdig strax efter midnatt. så ja en dag tog det mig för att läsa ut boken, som trots att jag sett filmen var otroligt bra. man stör sig på vissa saker man inser skiljde sig från filmen men ja. lite över fyrahundra sidor på en kväll. det betyder också att jag inte pluggade ett skit igår.
det märks nog att jag har tråkigt.... så därför ska jag nu sluta och kanske plugga eller åka. vet inte, väntar på att josse ska ringa. är lite nervös över träningen idag faktiskt. samtidigt som jag håller tummarna för att min kropp ska orka efter två veckors vila. vi får se! hejdå
M

thursday

sitter i arena tre, med två till från vår grupp på något runt femton personer. men jag jar rätt kul då våra lärare idag är nils och rickard. och för er som känner dom säger det ju allt.... dom har redan dragit några skämt jag halft om halft fatta, ja rickard prata något om att det var roligt att tre av vår grupp var här och att det var anställningsintervju och vi fick jobbet? och enligt nils är röda korset en tung organsiation med cred. ja som sagt fattade inte helt men ja. just nu väntar jag bara på att någon från min klass skall komma, var är dom? smsat lisa, och den enda anledningen till att hon inte svarar på sms måste vara att hon sover. camy är sjuk, katri kommer inte. rickard är sen men som tur är kommer han. fyfan var tråkigt att vara själv för det är inte så att jag brukar umgås med mediatvårona. inget emot dem men ja så är fallet. har ingen aning om hur länge vi håller på idag, men duktig som jag är har jag med mig både dator och träningskläder eftersom jag inte vet om jag hinner hem...
150 års jubelum blev det för mig rickard lisa ccmy och sara, allt blev rätt klassvis uppdelat. men nu ska vi väll arbeta lite. hejdå
M

wednesday

ja idag var man tillbaka i skolan igen och fy vad tråkigt det var säger jag bara. har praktik/projekt (eftersom jag inte har någon praktik) för röda korset, vilket är rätt trevligt. jag ska paxa uppgiften där man skall komma på idéer till röda korsets 150års jubileum och lite sådär. lät rätt lätt, plus som det absolut roligaste alternativet.
efter den enda fjuttiga timman vi spenderade i arena tre åkte jag och k in till stan och jag fick köpt mig lite grejer. bland annat ett sminkrengöringsspray, en svart typ t-shirt, en röd tshirt med lite knappar och någon lite knepig öppen rygg och en "kavaj" aktig sak. allt från monki, utan sprayet då. ja det var trevligt att få handlat lite iallafall. vill ha jeans tror jag, provade lite idag men ush jag har verkligen ingen jeanskropp. suck jag får nog fortsätta med mina tights vilket jag iförsig gillar. idag ska jag inte göra så mycket, sitter nu och kollar på lite resor, och det lät som turkiet? och k kanske tillochmed går med på det, men vi får väll se lite vad som är billigast och sådär. hade inte vart fel att åka till rhodos men inte så billigt är. ja nej ska fortsätta kolla lite. och sedan kommer äntligen maten hem, är sjukt hungrig och det blir pizza idag.
sedan hade jag tänkt att läsa i några timmar, läser  "om jag kunde drömma" som är boken bakom filmen Twilight som vi såg igår. underbar film, och jag tror boken är lika bra den bara det att läsa en bok efter man sett en film är inte riktigt min grej. men jag skall göra det så jag kan läsa fortsättningarna. se filmen, om ni inte gjort det!
sedan ska jag om jag orkar rensa min garderob(tror inte det), och kanske plugga lite ikväll. antingen skola eller teori, vi får se. har ett 90210 avsnitt att se också tror jag. jaja nu skall jag fortsätta kolla lite på mina resor. godkväll



M

tuesday

wohooo, mina asos grejer är idag shipped på väg hit. hoppas bara det passar ... förövrigt så letade jag nyss fram mina skridskor som julene skulle låna, och inser att dom är i strl 40. jag måste säga att jag undrar varför jag har ett par skridskor i strl 40 när mina fötter är strl 36/37. fick dom för flera år sedan, och jag måste ha gått med för stora skor eller så har mina fötter krymt för jag vet att jag när jag var lite mindre hade 38/39 på mina skor. kanske köpte mamma så man skulle växa i dom? nej jag vet inte, tycker det är lite underligt.
skall försöka få pluggat lite idag, men när jag anser mig själv vart duktig (som igår när jag nästan skrev hela min rapport) så brukar jag tänka något åt "men jag pluggade ju så mycket igår och då behöver jag faktiskt inte göra det idag". vilket inte stämmer överhuvudtaget .
ska köra lite idag, gå på bio och sådär. kanske plugga, jo lite plugg får jag nog göra. för övrigt så börjar serierna den här veckan igen, lagom till skolan och dess tråkighet. lagom tråkigt inlägg blev detta med, somvanligt. på torsdag börjar förövrigt träningen igen, unerbart! men vi får väll se hur det går...
M

wish me well

nyårslöften var det ja, här kommer nog de tre löften jag skall satsa på i år. inte så jätte roliga men brukar nyårslöften vara det? vad vet jag, minns aldrig mina i vilket fall. men det blir det ändring på nu.

- börja äta mer mat och mindre mackor
- träna mer och bygga upp muskler och därav mildra mina skador, samt förbättra konditionen
- ta körkort

lycka till mig!
M


does she take a piece of lime

duktiga jag har nu pluggat konstant i fyra timmar. har fått gjort runt åtta sidor av mitt samhällsarbete, har nu "bara" analys och jämförelse delen kvar. men den orkar jag i vilket fall inte göra nu. möjligen ikväll eller någon annan dag. väntar desperat på att asos ska skicka grejerna, men inte idag inte. förhoppningsvis imorgon. har lite ångest över vad jag skall göra med mina pengar. jag lyckades övertala mamma till att betala halva mitt gymkort i månden, så det återstår fortfarande 150 kr vilket jag kan leva med. men har en del att köpa, som lite smink grejer och sådär. vet inte om något skall sparar eller bara upphandlas. har ju endå sparat en hel jäkla del nu så jag kanske borde unna mig själv lite pengar? ja får se vad jag gör. är fest sugen, är sugen på bowling till helgen.. frågan är om man har råd med både bowling och utgång...
idag pratades det om bio som nu blir imorgon? jag vet inte, var rätt sugen på att gå idag faktiskt.
förövrigt, elva minus. ush vad kallt.



M

sunday

jag försöker plugga, jag försöker verkligen. har suttit här nu i några timmar och verkligen försökt. men det går fan inte. skrev en halv sida på samhällen, wow en halv av tio... jag hittar inte ens någon info om det jäkla lanet, hur skall jag kunna skriva? hur skall jag veta vad som är bakgrunden till att landet är ett u-land? historian, blir helt lost i boken. fattar inte om frankrike var liberalister, socialister, konservaliser, eller vad det ens heter. fy jag blir så trött och surrig så jag vet inte vad. skall dra iväg ett sms till k och se om hon vill komma hit och plugga med mig, lite tvek på det men jag hade behövt henne för hon får mig alltid att rulla, eller ja mest är et hon som rullar och jag nickar och skriver men det är precis vad jag behöver just nu.
fick mig ett mini-träningspass i morse, bättre än inget iallafall. nu börjar ångesten komma över att jag inte tränat på hela jullovet. men det ska jag ta igen, i hope.


CariDee
M

just dance

middagen igår var trevlig. och fina presenter blev de. ipod, pengar, värlens finaste topp, sprit, smink, choklad.... sedan gick vi ut, tyvärr inte alla på grund av lite olika anledningar. trots att stan i princip var tom hade vi det rätt kul, iallafall jag (: tequila och dans hela kvällen. träffade även på lite folk, bland annat modou och alex från högstadiet, och lisa från jobbet. vilket vart länge sedan, så det var riktigt trevligt.
idag är jag trött, sovit endast några timmar och då fungerar jag inte riktigt. ska nog se mig en film och käka godis och clementiner. och kanske fixa min ipod om jag orkar. nya ipod nano för den delen, svart 8 gb, lovely. annars gör jag det imån. här kommer lite bilder från kvällen, jag var väll inte direkt mitt snyggaste jag om man säger så.... tack för en bra kväll tjejer ♥


middag hos mig


middag, själv ser man glad ut. men skyller på mat i hela munnen


tequila nr ett


snyggingen själv


underbarast, cmy, natta och irm


malin och irm

M

2008

även jag drar väll nu ihop en kort sammanfattning av 2008. minns inte alls men ja vi får väll se... går mest efter bilddagboken, he he..

januari
börjar iallafall med 17års födelsedag efter en oerhört lugn nyår.
våra provexemplar på dräkterna kommer
vi åker till härlanda för att börja på apu-prohejtet, och drar oss sedan vidare till mcdonalds där vi har lite roligare.
jag färgar håret oranget som sedan blir svart.
utelåsta från träningen (som vanligt) och vi hoppar i stället långhopprep.
och jag laddar inför thaland.

  

februari
jag jobbar på som vanligt, nätter för det mesta
förlorar min älskade mormor, vila i frid ♥
jag åker till underbara thailand
jag missar dm, tyvärr. men ett dm brons blev det
vi åker på skidresa till hovfjället och branäs

  

mars
träning i berghalla som går bra, kör rundat flickis direkt för första gången
köper massa grejer till mina väldigt pajade handleder
jag får min dräkt
är tillbaka i skolan efter jullov, 5 veckor projekt (som man kan räkna som lov,) plus thailandresa. alltså cirkus två månader senare..
vi åker och badar / stuntar

  

april
minns helt ärligt inget speciellt. men träning, jobb, mys med katri, vår på väg....

maj
SM, en 8-plats som vi var nöjda med efter alla omständigheter
manda försvinner från laget :(
jag och katri har en hur mysig dag som helst i solen
väljer kurser inför trean
jag blev superstressad, gick in i väggen och sa upp mig på jobbet

  

juni
studenter
skolavslutning och sommarlov, yey!
det var fotbollsmatch hos irma
malin och katri åker till frankrike

   

juli
malin och katri kommer hem från frankrike
jag åker till tjörn och åker vattenskidor
vi var också ute med båten och sov på öar
det var bad i hovås med underbara vänner
det var grillkväll hemma hos mig

  

augusti
jag inser att cheeren är mitt liv
var på liseberg med underbara vänner
åkte till uppsala cheer camp
många fylle år och det var middag för katri och natta
jag och cissi åkte till köping på utbildning
skolan börjar
  

september
jag var assistent åt katri i skogen.
det var mycket träning och skola
det var håkan
jag och cissi började träna rebels

 

oktober
det var lagträff med warriors
det var gothia basket matcher
jag var hos sjukgymnasten med min rygg -  där disken trycker på nerverna på grund av för mycket svank och för trötta muskler
dags att göra program
jag klippte lugg
jag var på liseberg med familjen
jag hade ständig smärta i rygg och handleder



november
irma fyller år och har fest
jag blev oerhört deprimerad över mina skador och de lilla jag kunde prestera utan smärta
dags för student mössa
träning träning träning och saltos
det var lagträff med rebels
det var mycket i skolan och väldigt mycket träning och jag hamnade efter (i skolan)
det var coachdag
jag pajar min handled något totalt
läkarbesök och medecinering

 

december
jag inser att min kropp börjar ge upp
jag går till sjukgymnast för tredje "gången" - inte tredje gången men tredje "gången" i period vis..
det var pepparkakshusbakning hos katri
det var ny utbildning som gick sådär
det var small-sleepover at mig varav utbilningsplugg eller ja, egentligen inte haha
det var juluppvisning
det var pyntning
det var en jäkla massa redovisningar och skoluppgifter till kommande deadlines
det var julafton och nyår, middag hos natta

 

har säkert glömt miljoner saker, men som sagt gick efter bilddagboken och jag uppdaterar inte så jätte ofta. har vart ett år som gått upp och ner. endå rätt bra, men endå jäkligt dåligt. största nederbörden är väll mina skador, som är rätt så många och rätt så illa. men har endå haft det unerbart med träning, vänner, utomlandsresor och mys.
M

friday

haha min vrede i det förra inlägget är som bortblåst. nu har jag beställt från asos med lovan till min mamma att om de snor alla hennes pengar så är det jag som får betala henne dom. kom även plötsligt in på internetbanken med samma kod (?), och nu kan jag äntligen överföra mellan alla mina konton som jag inte kunnat innan osv. dock inte lika kul att inse att man gjort slut på tusen kronor på cirkus en dag, he he...
nu har jag massor, och då menar jag massor att göra. ska handla, fixa all mat, duscha, göra mig i ordning, städa.. och då har jag endast fem timmar på mig... jaja haha. om jag inte sagt det innan så blev det iallafall volangkjolen och armbandet från asos. vilket jag nog sagt när jag tänker efter, men ja. inte ens trehundra kronor med frakt, så det blev bra. min brors katt som vart borta i en vecka kom igår hem igen, vilket var rätt bra för annars hade hon nog inte överlevt den stackaren. så det var ju skönt iallafall. nu har jag nog lite brottom så hoppas alla får en trevlig kväll, det lär jag få, med alla mina bästa vänner! ska också funera över några nyårslöften och kanske skriva ner dom här, dom får börja gälla när skolan börjar isåfall.. men vi får se.
M

she know the deal

suck, ingenting vill gå min väg ikväll. kommer inte in på internetbanken(antagligen för jag fyllt 18 och det hänt något?) och jag har spärrat min kod för jag försökte tre gånger... telefonbaknen har tekniskt fel. min beställning på asos funkade inte för jag har maestro vilket inte funkar från sverige. min pappa vägrar att låna mig hans kort. åh jag blir galen. snacka om att bli på dåligt humör. nu ska jag sluta försöka med allt och lägga mig. förövrigt blire volangkjolen och armbandet från asos till att börja med .. hejdå
M


i'm on high alert

återigen sitter jag och spanar på asos. hittas så sjuk mycket saker jag vill ha, men nu har jag nog bestämt mig för att beställa lite.. men vad är ju frågan, för jag hittar sjutusen saker. har bland annat kikat på det här. älskar volangkjolen(fast i svart ska jag ha den), vet inte riktigt vad jag tycker om den svarta och gråa, gillar men samtidigt äre något, jag vet inte riktigt. och kjolen på klänningen älskar jag, men inte överdelen men jag vet inte.. armbandet me likes to. vad tycks, i need help!!!

      
M

happy birthday to me

nyår är över, vilket är rätt skönt för jag är inget stort fan av nyår. men i år var det iallafall bra! börjades hemma med trerätters middag och väldigt elaka ögonfransar som inte ville fastna. sedan var det middag hemma hos natta, spelade lite spel och sådant trevligt. efter det åkte vi till avenyn och kollade på alla fyrverkerier. efter det gick vi in på trädgårn och dansade hela kvällen lång! ja äntligen en lyckad nyår ..
min födelsedag hihi, äntligen det med. fått lite pengar underkläder ett egyptiskt halsband, och sådär. nu måste jag egentligen röra mig från sängen för innan klockan fyra ska jag städa, baka en kladdkaka och göra mig i ordning. då kommer en del av släkten(som bland annat åker utomlands imån) och så ska vi äta gott och sådär. imorgon blire middag med vänner och utgång. ja återigen är jag trött som ett ... men på ett bra sätt haha, det lät inte så rimligt men ja äsh. nej nu börjar jag babbla på här. ha en bra dagen efter dag (:
M


RSS 2.0