-

jag har insett att jag inte kommer att bli klar med min historia, och varför vet jag inte egentligen. någonting är fel, helt fel. men vad, känns bra när inte ens jag själv vet det. har istället börjat läsa om tredje boken från mitten. och sen ska jag nog läsa om alla. ja något är fel i vilket fall.
träningen gick ok, flickisarna gick ok. men jag mår inte ok. dels skadorna, idag var rätt jobbigt faktiskt. och nu kan jag inte röra mig. antagligen ingen skola imorgon, och det är ingen idé att någon frågar varför. för jag vet inte själv vad detta är, världelöst. men ont har jag vilket är en del av anledningen. jag vill aldrig gå från min säng, jo ut och festa vill jag lite.

Kommentarer
Postat av: Katri

det blir bättre, och snart kommer våren. Eller ah, ganska snart i alla fall, beror på vad man jämför med. det blir hur som helst bättre vad det än är som är fel <3

2009-01-11 @ 22:29:29
URL: http://katris.blogg.se/
Postat av: Felicia

Re; va kul! det finns ju en organisation som heter volontärresor som anordnar mycket sånt. Så det känns ganska säkert att åka med dem även fast det kostar en del :)

2009-01-12 @ 22:24:01
URL: http://felischa.blogg.se/
Postat av: mattias

hahaha, visst tänker man på sengångnaren :) Men det är ett coolt namn, hehe!

alla de namn du sa är skitbra, kan inte bestämma vilken som är min favorit.. jobbigt ;P

2009-01-13 @ 15:11:54
URL: http://mattiasabulu.blogg.se/
Postat av: Anonym

rip

2009-01-16 @ 12:18:22
URL: http://irmp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0