tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

duktig har jag vart och gymmat tre dagar i rad nu. imorgon blir däremot en vilodag. jag har redan träningsvärk från passet idag. efter cheerträningen stannade jag kvar på W, och fan vad jobbigt det är. det gör ont i mig att sitta där, kolla på, hjälpa till men endå känna att jag inte är en del av laget, att se alla mina f.d. lagkompisar träna och inte själv vara med. det är helt sjukt vad ont det gör. jag önska det kunde bli som det var, för det var så bra.


have no fear for giving in

jag kom precis hem från gymmet. jag och katri har vart duktiga och tagit igång det där med träning och gym, och fy tusan vad skönt det känns. älskar att känna mig helt slut i kroppen och veta att jag tränat riktigt hårt. nu ska jag fortsätta vara hurtig och städa mitt rum.
skulle förövrigt köpa skorna från raglady idag, men då var dom slut. typiskt.

the wedding

bröllopet var hur fint som helst och brudparet var oerhört vackra. finns inte så mycket att säga, allting var jätte lyckat och helt underbart.


bror patrick & mia ♥
















kan du älska mig, som trottoaren älskar förloraren

nu, snart, är det dags för bröllop ♥


greys

nu ska jag klicka fram de nya grey's avsnitten, som jag längtat. ♥


där hade nån slagit i spaden och drömt en dröm

fy satan vad jag är trött. igår blev det dans på studentklubben hela natten lång. blev lite förvånad att folk verkligen gick dit bara för att lyssa på dr alban... kul var det, det toppade dock inte förra veckan. till min förtjusning fick jag se både declan, "bögen", och några andra trevliga prickar där. ja nu lät det som jag kände dem allihopa, så var naturligvis inte fallet.
idag ska jag åka till bröllopslokalen och hjälpa till med alla sorts förberedelser för att sedan vila och ladda upp mig inför den stora och långa dagen imorgon.


m & n

 
k & n


you sit there in your heartache

idag har vart en mysig dag. hämtade först upp plutten på dagis för att gå till simskolan. sedan hämtade vi elias från skolan och lekte på hans skolgård. blev riktigt chockad när jag hörde en unge på max 7 år kalla en jämngammal tjej hora för att sedan spotta på henne. fyfan vad är det för snorungar som finns? blev riktigt förbannad och skulle precis gå och säga till när någon lärare kom. sedan åt vi iallafall mcd, gick och klippte barnen och sådär.
nu är jag sjukt rastlös. är sugen på... kan inte sätta fingret på vad. fest? cheerträning? åh jag vet inte, men ingenting som kommer uppfyllas idag iallafall. imorgon däremot blir en superdag, det känner jag på mig. nu blir det oth.


i don't know which way i'm going

jag undrar om det är bröllopet som gör mig stressad eller vad det är. är nog inte van vid att vara ostressad. veckan kommer iallafall bestå av solning, barnpassning, simskola, stan, träffa sigrid, utgång, hjälpa till med bröllopssaker och såklart bröllopet. har fortfarande inte någon väska till bröllopet och inte den blekaste aning om vad jag ska göra med mitt hår. jag och j provare olika frisyrer idag men eftersom att mitt hår är oerhört osammarbetsvilligt så funkar ingenting. jag kan inte ens locka mitt hår, det är i princip omöjligt.

jag är så sjukt sugen på att resa. och ingen fjuttig charter - som såklart inte hade suttit fel det heller - utan en lång lång resa. backpacking i thailand, volontär i afrika, flytta till england, plugga i usa, jobba i australien. ja vad som utav det hade gjort mig nöjd för tillfället. jag vill bara bort härifrån. se någonting nytt.


du kanske tycker jag verkat borta i tankar, det kanske stämmer

tiden bara springer iväg. dagen har mest bestått av ingenting, och ett biobesök.


möhippan :)

jag hoppas på ett kort som inte lagts

jag är helt slut, igår var verkligen en lång dag. en bra dag. det var möhippa för min brors blivande fru. det var gocart, tacobuffe, romerska badet, skivinspelning, sälja lotter-nr på lotten fanns någonstans målat i ett hjärta lite överallt, brösten rumpa osv, på en vit overål som personen fick klippa ut, sälja kyssar, äta god mat, och dansa hela natten lång. kände mig dock lite liten då jag var 18 och resten 30+ och 90% som hade barn, men det gick...


vi träffade på svensexan, brorsan


klippa hjärtan, mia (:





syskonkärlek


visst känns det fint att va vid liv, en dag till

magiskt, som alltid.

 
matdags


köa!

 
köa!


n, m & k ♥

   
snyggast - n, m & k


m, k & n ♥


hurricane ♥


obeskrivligt - nu kan du få mig så lätt


sommaren snurrade fort, när vi bara snöade bort

idag mår man som man förtjänar, men jag hade en toppenkväll igår. fick 6 uppdrag av natta igår, och jag kan stolt säga att jag klarade 5 av dom. dock lite besviken på det jag misslyckades med men det fanns inte så mycket att göra åt saken. kort sagt en mycket bra kväll!
om några timmar är det dags att sätta sig att köa, som vi gör varje år. det är faktiskt rätt underhållande, oftast. ska iallafall packa på mig med spel, tidning, godis och förbereda mig för de långa timmarna.


köandes till håkan, möjligen 06/07?

du är sval sen blir du het

känns som det händer mycket inom de kommande veckorna, men det gör det absolut inte. antar att bröllopsstressen även nått mig, inte för att jag har speciellt mycket att vara stressad över. men tills måndag är jag iallafall fullbokad och det är skönt att äntligen göra någonting. ikväll blir det studentklubben, imorgon håkan, på lördag, kan inte säga än, söndag träning osv.

och jag var högt över varje golv

vilken skön dag. det känns som att jag har fått gjort mycket och endå inte haft det stressigt. förutom det som var planerat idag har jag både handlat, städat, lekt med oliver, och kollar aupair grejer. imorgon ser dagen något liknande ut, kanske hinner följa med oliver till simskolan, det hade vart kul. nu ska jag lägga mig framför tvn eftersom jag är barnvakt imorgon bitti.


jag tror jag vet ungefär hur det känns

äntligen har det dragit igång igen, gossipgirl alltså. idag blir det träning, sola, städa och tränarmöte.


den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

gårdagen spenderades med trevligt sällskap, gott och stolthet och fördom. jag gillar verkligen den filmen.
nu ska jag träffa j, köpa glass och hämta min skinnjacka!



som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd

träningen avslutad och kvällen skall spenderas med de bästa!


vi är lördagens änglar

jag är uppe med tuppen. ingen aning om varför. om någon timma ska jag åka till träning, inte aktiv träning utan coach träning. cheerleading är nog något av det bästa som finns, men det är inte samma sak att inte vara aktiv.


cheer!

där allt var tyst och stilla som på kort

hur tusan kan man vara såhär trött? jag somnade tidigt, tog mig en liten sovmorgon och är trots det helt slut. jag undrar om det är min livsstil det är fel på. är väldigt sugen på en springtur -tro det eller ej- men vågar inte eftersom att jag fortfarande hostar. det kanske är på tiden att sluta leva på mackor och godis. vi får se hur det blir med det...


du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren

nu har vi jobbat klart och gunnaredsskolan är tom. det känns skönt och lite tråkigt på en och samma gång. det var trevligt sällskap och pengar, men tröttsamt och tungt.
jag börjar tappa hoppet, och jag vill inte det. jag måste hålla modet uppe, men det är svårt.

jag tror att du är borta, jag tror verkligen det. det känns underbart. det känns som att du aldrig har existerat hos mig, nästan iallafall.


john har en plan...

och dom såg sig runt, men dom såg ingenting

är helt slut efter en dags arbete. har i timmar flyttat möbler ur en skola och in i conteinrar. fy satan vad jag har ont nu, i hela kroppen. förstår inte hur det ska gå imorgon. men det är pengar, och trevligt sällskap.
återigen känns det hopplöst, vad trött jag blir på att ingenting går som jag vill. resterande vardagar består av jobb. hoppas det händer någonting kul i helgen, om jag ens kommer kunna röra mig och orka göra någonting, haha.


min brors bebis, lilla sigrid (:

i should be hoping but i can't stop thinking

helt meningslöst.


du springer aldrig ifatt

nachos, guacamole, topmodel, film & k. låter som en bra söndagskväll.
jag håller tummarna.

du är början på nåt nytt och nånting underbart

jag är sugen på massvis med saker nu. en resa till grekland, nya gossipgirl avsnitt, lars w konsert, flytta till england, åka på en roadtrip....
förhoppningsvis slår england in, men just nu känns det rätt hopplöst.


snart...

when i wake up

blev en lång runda på stan, och fick lite inhandlat. bh, kjol, linne/klänning, halsduk, väska, och skor till bröllopet. har en poteniell(stavning) klänning till bröllopet. ska se om det går att nåla in den lite osv.
blir en lugn kväll, eftersom jag inte är helt frisk än. och imorgon blir det så mycket som, barnpassning hela kvällen lång. nej men det kan väll bli trevligt.


älsklingarna i thailand

and just in time

fick inte åka med och träffa bebisen, mamma tror jag har svininfluensan, det har jag inte.
har istället letat au pair familjer i timtal, och då menar jag timtal. jag är för kräsen, när det kommer till allting har jag insett. men vad gör man åt det?
imorgon blir det lunch & shopping med c & k, efterlängtat.

två underbara rutiner med jeanine & brandon, 1 & 2 i sytycd season 5.


(börjar vid 1 min)


sytycd

även om jag visste att jeanine skulle vinna så blev jag endå överlycklig när hon gjorde det!
synd att säsongen är slut, får sitta och kolla igenom alla underbara danser på youtube istället.





två helt fantastiska koreografier, en om cancer och en om missbruk.
förövrigt så kom min absoluta favoritkoreografi med jeanine & jason i finalen, listad som en av domarnas favoriter. den är fullkomligt underbar. (och kyssen är inte ens är med i koreografin!!)

just lovely

choklad, ben & jerry's & sytycd final, kan det bli bättre? (ja, om jag inte utav misstag hade gått in på hemsidan och sett vem som kommer att vinna, men är man smart så är man)

s u c k

jag mår piss, igen. jag är sjuk, igen. fan vad arg jag blir.
förövrigt en trevlig kväll.


finns det någon bättre? ♥

RSS 2.0