And the darkness still inside you make you feel so small

De som känner mig vet ju vilken sucker jag är för julen. Jag njöt hela dagen av att gå runt i de julpyntade affärerna och Christmas World på Harrods är lätt en favoritavdelning. Snart tänds julbelysningen runt om i London, det är dags för Christmas Fairs, julbak och allt annat roligt. Jag blir så glad bara av att tänka på det, hehe. Hur gick det då med den första julklapps-rundan? Jodå, jag fick köpt de tre första julklapparna, only ten to go.

Makes me forget that I still need him so












My heart is like an open highway

Nu ska jag och Joanna kila till Harrods och Harvey Nichols för lite julklappsshopping. Love.


Miss you


Hard Rock Café

Gårkvällen var hur fin som helst! Trots att de skulle vara tre timmars väntan tills man fick ett bord valde vi att stanna på Hard Rock. Vi drack massa goda drinkar, njöt av musiken och det trevliga folket och drygt en timma senare hade vi fått ett bord. Supergod mat, supergoda drinkar, supertrevlig personal gjorde att vi fick en superbra kväll.


friday

Idag har jag köpt min dyraste biobiljett ever. 235kr gick den på. Jag och Joanna ska iallafall gå på Leicester Square och se Harry Potter precis när den kommer ut så det får det väll vara värt att göra en gång. Fredag och helg, ska snart sticka till Westfield för lite shopping och senare ikväll ska vi till Hard Rock Café för mat och drinkar.


Man måste dö några gånger innan man kan leva

Ja ni vet väll alla vilken kärlek jag har till Håkan Hellström? Hur mycket hans musik betyder? Hur glad tror ni då att jag blev när min bror hade köpt med sig hans nya album till mig? Tack så jätte mycket! ♥


Håkan 2006


Håkan 2007


Håkan 2009
Någon som har bilder från 2005 och 2008? Hittar inte dem någonstans...

Vi går ut och brinner upp i natten

     vad vet du om hur hjärtat kan bränna?
för kärlek som aldrig kan dö, men inte heller leva


She's gettin' high all the time

Efter en heldag på Nature history museum och häng med Pamela är jag nu ledig i två dagar. Har en himla chill vecka trots att barnen har lov. Mår så himla bra just nu, det är så mycket roligt som händer och julen närmar sig. Belysningen börjar tändas, julpynt börjar komma fram och snart är det dags för julklappsshopping. Känns som att det inte kan bli bättre just nu.

If it makes you happy

Vet ni vad för kul som händer den 4 november? Jo min fina fina vän flyger hit från München för att spendera helgen här i London med mig. Om jag längtar? HELL YES!








Take all of your wasted honor

Jag har haft en helt fantastisk helg med min fina familj. Vi har mest hängt på olika pubar och druckit en massa öl. Vi tog en tripp till Harrods och Oxford st. Vi käkade god mat på trevliga restauranger (de flesta iallafall) och var på Chelsea vs Wolves. Kanske inte världens höjdarmatch men det var iallafall kul att gå på en Premier League match. Eftersom min kamera blev stulen har jag inga bilder från helgen utan får vänta tills min bror får skickat dom.


Metropolitan police

Det har blivit himla snurrigt här med polisamälningar hit och dit. Förbered er på en lång och ointressant historia. Jag gick alltså till polisstationen direkt efter att väskan blev stulen och anmälde det. Fyllde i en anmälan, lämnade det till polisen som sa att jag skulle ringa senare på kvällen för att få mitt crime reference nr. Jag ringer på morgonen efter och då säger damen i luren att det minst sagt tar 42 timmar innan man kan få något sådant. Okej tänker jag och blir lite fundersam, polissnubben sa ju trots allt att jag skulle få det senare på kvällen. Ringer efter 42 timmar och då finns inte min anmälan. De säger då att polisen inte gjort en anmälan, så jag gör en ny i telefonen och dom säger att dom ska kontakta mig inom de närmsta dagarna. Femton minuter senare ringer en ny polis och säger att jag måste göra anmälan  till honom (huh?) och att den första polisen hade gjort helt fel, han skulle ta ett rejält snack med honom och jag vet inte vad. Jag drog alltså allting igen, och det här var riktigt invecklat och dom skulle göra en utredning på det här osv. Idag får jag hem två brev från polisen. Två brev med två olika crime reference nr, alltså två olika anmälningar. Ett där det står att fallet läggs ner och ett där det står att dom ska göra en ordentlig utredning på det hela. Jag tycker det är rätt komiskt då jag gjorde två precis likadana anmälningar och får två så skillda svar (och jag är helt säker på att dom själva inte har insett att jag gjort två anmälningar.) Alla poliser har vart väldigt hjälpsamma men dom verkar ju inte ha någon direkt koll på vad som händer alltså. Så nu blir det spännande att se hur detta urartar sig. Det kommer förmodligen inte hända ett skit...


What if God was one of us, just a stranger on a bus

Idag har kylan kommit på riktigt till London. Inte riktigt som i Sverige där det redan kommit snö, men tillräckligt kallt för att vara här. Har iallafall hunnit med shopping och fika i HS med Lovisa, packat fyra gigantiska kassar med saker som min familj ska ta med sig hem till Svedala samt en massa tråkiga sysslor som tvätt och städ. Nu är det dags för några snabba arbetstimmar innan jag åker och möter upp mitt finbesök. Love.




Hahaha!


I saw the mirror starin’ back at me

Man hamnar i svackor, man tappar suget och man tröttnar på saker och ting. Men träning är någonting jag aldrig har tröttnat på, något jag aldrig har slutat med för att jag har tappat lusten - jag  är inte ens person som tappar lusten att träna. Jag älskar att träna, jag är nog ärligt talat något utav en träningsnarkoman. Så hur kommer det sig att jag helt plötsligt har slutat träna när jag har en perfekt löpsträcka längs themsen, samt ett gratis fancy träningsställe att hänga på? Detta är för mig ett mysterium och ett ställe jag aldrig vart på förut.






Hur mycket jag saknar det? Obeskrivligt.

Och på håll såg jag ljusen dö i dimman, precis när mörkret tändes upp igen

Idag fick jag ett brev på posten som gjorde hela min dag. Tänk att något så litet kan göra en så himla glad. Jag älskar att få post, skriva brev.. Brevvän någon? Haha. I vilket fall, vilken fin vecka jag har. Jag är ledig onsdag & fredag, på torsdag kommer familjen och på lördag ska vi gå på Chelsea match. Kan det bli bättre? Jo klart men jag är nöjd endå.


Tänk vad många platser vi kommer att ha besökt, och hur mycket vi kommer ha upplevt tillsammans. Vad skulle jag göra utan dig ♥


Ge oss en chans, vi är äldre nu, vi ser ljuset vid tunnelns slut

Nu ska jag sluta deppa över min väska, för jag har faktiskt inte tid med det. Tiden går så fort och jag har bara åtta helger kvar i London. Förstår ni hur lite det är? Åtta ynka helger, mindre än två månader. Då kan man minsann inte gå och deppa. Det är så mycket som jag har kvar att göra. Nog om det, jag har glömt skriva att jag får besök från Sverige på torsdag. Mina bröder, min morfar och kusin Mattias kommer, det ska bli så sjukt roligt. Vi har inte så mycket planerat mer än fotbollsmatch, men att få träffa dom är ju huvudsaken.


Svensexa/möhippa 2009.

DÖDÖDÖ

Ush vilken helvetesdag. Jag önskar att jag valde att stanna hemma idag (det väljer man ju aldrig men..) Min väska (helt ny, första gången jag använde den) blev iallafall stulen med allt inuti. Plånbok, pengar, körkort, bankkort, kamera, mobil, kläder, smink, you name it...
Känner mig helt tom utan alla mina saker, jäkla skit helvetes dag.

Would I still see suspicion in your eyes?

Nu sticker jag till Covent Garden för att luncha med Jessica. Kanske lite shopping med, hehe. Love


Just waiting 'til the shine wears off

Nu är det bokat och klart, 17 december flyger jag hem till Sverige igen utan en returbiljett tillbaka till London. Vet inte riktigt vad jag känner för tillfället.

Well open up your mind and see like me, open up your plans and damn you're free

Jag tror inte att man kan bli mer nöjd än vad jag är nu. Inte nog med att jag har haft en toppen helg, jag har precis ätit massvis med bröd, svenskt bröd. Och inte var det bara svenskt bröd, utan även svensk hushållsost. Vi har alltså spenderat dagen på IKEA och jag kom hem med bröd och ost (vilket mina värdföräldrar snällt påpekade finns här i Barnes också, hehe.)
Gårdagen då, laddade om med en fika på Orange Pekoe och var sedan fit for fight. Jag och Joanna åkte till Shoreditch och till ett uteställe som vi blivit bjudna till av några engelska vänner. Efter många jobbiga, roliga, tröttsamma händelser (45 minuter vilse, spiknyktra efter resevägen, vi kom knappt in för jag var underårig, tur nog så var vakten svensk, strutsgång osvosv) så kom vi iallafall in. Asschysst ställe men kass musik.

Crawling on your knees toward it

Igår var lätt den bästa fredagen på länge! Började med shopping på Regent & Oxford st. Sen jobbade (läs:chillade) jag några timmar på riverside, käkade middag osv innan det var dags för utgång. Lite suprise i HS för Pamela som fyllde 21. Vårt gigantiska gäng gick sedan till Lloyds för lite drinkar innan vi åkte vidare in till On anon. Hade verkligen en sjukt fin kväll! Love.
















Love

Åh jag blir alldeles tårögd när jag kollar igenom alla kort på min lilla älskling, hur söt kan man vara egentligen? Saknar er där hemma ♥






I took a stroll down the old long walk

Vet ni hur bra jag mår nu? Så jäkla bra så det inte är sant. Jag har världens finaste helg framför mig och den börjar redan tidigt imorgonbitti med roliga saker. I'm so excited!


Emmorna, ni är så himla saknade! ♥

Where all of the walls all continually change

Dagens tio positiva saker.
1. Willow trees. Det känns som att de är fyllda av så mycket, på något sätt. Fulla av historia, charm och lugn.
2. Trevliga människor runt omkring. Gör inte alla trevliga människor att man blir lite extra glad om dagarna?
3. Vanilla hot chocolate at Kitchen and Pantry. Helt gudomligt god.
4. Wellingtons. Så himla praktiska och bekväma. Är det inte skönt att slippa tänka på att inte trampa i vattenpölarna, utan istället kunna plaska rakt igenom dem?
5. Matlagning. Det är så himla kul att laga mat när man har ett gott och enkelt recept framför sig. Händer dock inte mig allt för ofta.
6. Gå till duck-ponden och mata fåglarna. Det påminner om när man själv var liten och gick och matade fåglarna, så himla mysigt.
7. Böcker. Jag är världens boknörd och älskar att läsa. Synd att Barnes bibliotek är världelösa.
8. Att vakna och tro att det är dags att gå upp, för att sedan inse att det fortfarande är mitt i natten.
9. Joanna och krykan. Ibland kan jag inte annat att skratta när jag tänker på saker hon säger, och saker hon tycker om att poängtera. T.ex. att Västra Vrams kyrka blev utsedd till Sveriges vackraste kyrka år 2000. Detta är väldigt viktigt förstår ni. Det är tillochmed så att hennes bror är döpt i denna kyrka.
10. Bagels. Det är få saker jag har ätit här som jag kommer att sakna hemma, men bagels är en av dem.


Then we'll fight for you like we were your soldiers

Igår var awesome, skönt att vara tillbaka på Walkabout. Urskön musik, gratis sprit hela kvällen, trevligt sällskap, sjukt folk (som vanligt) och att dom numera har öppet till midnight gjorde kvällen igår. Walkabout är verkligen en klass för sig, man slutar aldrig förvånas över saker som händer där.








Everyone's a winner, we're making our fame

Efter en seg och regnig dag ska vi kila till puben för en beer and burger innan vi förhoppningsvis går vidare till Walkabout. Jag är så laddad för en riktig Walkaboutkväll så vi kan ju stryka det där förhoppningsvis. Love!


When there's nowhere else to run

Idag kommer vi att hänga i Notting Hill på cafét och thaien. Kanske tar en sväng på Portobello market också.


RSS 2.0