saturday

taggad att jobba inatt, och måndag, onsdag, fredag, lördag, måndag, onsdag, fredag lördag osv. eller inte.
fick förövrigt G i matte, väl förtjänat enligt mig.
bara två bajsredovisningar kvar och sen är det öveeeeeer! ser däremot inte fram emot svenskan, inte klara någonstans och vi ska prata om en artikel om analsex.......
Inte alls avundsjuk på min bror och dom som är uppe och tjörn och badar hela dagarna, tjugo grader i vattnet. Inte alls avundsjuk nej.
M

what a wonderful day

En mysig halsinfektion ha jag åkt på, det kan visa sig vara körtelfeber men det hoppas jag verkligen inte. Så nu sitter jag här med min pencelinkur. Inte får jag träna heller, underbart.  IG i matte än så länge, hur jag ska fixa det får vi väll se, IG i media om jag inte redovisar uppgiften, svenskan har vi inte kommit någonstans på. Dagen kunde inte bli bättre. Måste till UM också, känns bra att jag jobbar alla onsdagar fram tills jag åker till Frankrike, suveränt. Fan vad livet känns underbart ibland.
M

thursday

KUL att nils kommer idag med att jag får ig om jag inte redovisar vårt grupparbete, ensam...... kul

tuesday

Har en stark känsla av att morgondagen kommer bli ett rent helvete. Måste i princip till skolan, måste till jobbet, måste till stan, måste hämta ut ppiller, måste till tjörn, måste bli klar med arbetsmiljön........
Allting innan tjörn måste vara klart vid fem, jag har ingen aning om hur lång tid det kan ta med ppillren, säkert uppemot tre timmar, och allt detta känns så skönt när jag knappt kan stå, sitta eller prata.
Livet känns då bra underbart.
M


sunday

Jag känner mig som världens elakaste människa som lämnade mina arbetskamrater i sticket igår. Fick åka från jobbet vid halv fyra, jag kunde knappt stå på benen, fick hålla i mig vart jag än gick, kunde inte bära mer än tre glas för mina armar och resterande kroppsdelar bara gav vika, jag mådde så illa så jag inte kunde stå upprät. Men jag bet ihop, men när jag vid halv fyra spydde kände jag att det nog var bäst att åka hem. Så det var nog för allas bästa, men jag känner mig fortfarande elak för jag vet hur helgnätterna är, och detta var lönehelgen, iallafall typ.
Det var ju inte direkt världens skönaste hemresa, sitta på spårvagnen och känna illamåendet i halsen, men vad ska man göra. Har iallafall kommit fram till att det antagligen inte är magsjuka, mår fortfarande dåligt men inte speciellt illamående. Jag orkar inte gå till skolan imån, jag orkar inte ens resa mig ur sängen och det är anstängade nog att bara trycka ner tangenterna på datorn, men jag måste. Om jag inte mår sämre än såhär så måste jag åka till skolan och sedan träna. Det är bara att bita ihop, och det är jag ganska van vid.

Det var världens bästa greys avsnitt, eller inte egentligen men det slutade helt underbart och hela jag satt och log. Längtar tills nästa!!! 
Någon som sett dubbelavsnittet av desperate? Är det det sista föralltid? :O. Det kändes iallafall så när jag såg slutet av det, hoppas inte.
M

friday

Kom inte iväg till skolan idag, inte så jätte bra. Morgonen blev en sådan morgon där allting känns fel och går fel och ser fel ut. Så efter att jag missat bussen och fortfarande inte var redo att gå kände jag att det var lika bra att ge upp och stanna hemma. Har fått städar mitt rum och rensat lite grejer, hittade min dvdkontroll som jag i över ett år hävdat flugit ifrån mitt rum, bra när jag pecis fick en ny dvd...
Hittade lite andra kuliga saker med, bland annat brevet som vi skrev till oss själva i sjuan, och jag fick mig då ett gott skratt.
Nu ska jag hjälpa mamma plocka ner köket eftersom det äntligen är dags för det nya. Nya tapeter, nya skåp, ny fläkt, nytt kakel, ny bänk osv. Känns bra!
Sedan måste jag ta tag i plugget eftersom det inte kommer bli något mer av det försen på måndag, jobb inatt med. Hoppas A jobbar, men vi få väll se.
M

thursday

Vart en lagom seg dag idag, upp åtta efter cirkus fem timmars sömn och det var dags att åka till skolan för att få gjort mediekom redovisningen. Väl där så var både Tova och Rickard borta så det blev ingen redovisning för vår del, bara att skjuta upp den igen. Sedan var det mattelektion som vi i princip inte gjorde någonting på, kom på en fråga vi skulle ha i vår statistiska undersökning. Sedan så var det ingen arbetsmiljölektion så det var bara att åka hem, där min tanke var att få pluggat lite. Lyckades jag, nej som vanligt. Istället fastnade jag framför alla världens resemål och mina drömresor blir bara fler och fler. Vill till Kina, Egypten, Malaysia, Segla i västindien osv. Dock är nog det enda jag/vi har råd med i sommar en resa till Bulgarien som iförsig inte heller är helt fel. Vi får väll se, kanske är bättre att satsa på en sista minuten.

Träningen gick skit för min del, kunde inte andas idag heller och det här börjar kännas riktigt jobbigt, som att jag inte är skadad tillräckligt eller vadå? Knän, rygg, handleder, axel räcker lixom inte utan andningen ska med cpa. Riktigt underbart att leva ibland.
M

monday

helvetes jävla helvetttttttttes helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ingne skola för min del imån förutom sv provet, av riktigt anledning faktiskt!

you get confused and then you fade away

jag börjar bli rädd för mig själv. 

sunday

Jag är förvånandsvärt pigg med tanken på mina knappa tio timmars sömn på de senaste sjuttiotvå timmarna. Natten var inte så fartfylld som jag trodde, visst var det folk och jag hade ju hela tiden någonting att göra, men endå inte sådär som helgnätterna brukar vara. Tack vare Alice, hennes koffeintabletter och de tre kaffedryckarna jag fick i mig så var jag de första fem timmarna glad och sprallig. Vid halvsextiden dog både min och Alice ork ut, men trots det lyckades vi alla bli klara i tid, och jag furtio minuter tidigare. Nästa helg jobbar varken Tina eller Alice, tråkigt tråkigt tråkigt säger jag bara.

Som vanligt har jag inget intressant att skriva, men jag känner för att skriva av mig lite så det blir massa skit och onödig information som kommer ut.
M

smartis

Försökte desperat klippa till min lugg. BAD choice!!!!

det finns bara ett ända sätt att brinna upp

Tiden går långsamt, vet inte om det är någonting att klaga på egentligen eftersom jag har det rätt bra i min säng men jag vill bara jobba och få natten överstökad så jag äntligen kan få njuta av lite sömn.
Sitter och väntar på hockeyn och har ingenting att göra, det ska börja halv nio men det står inte hur länge sändningen håller på innan matchen drar igång. Jag hoppas inte på alltför länge så att jag kan hinna se lite innan det är dags att åka.
Har kommit på att jag egentligen inte har sådär jättemycket plugg att göra, men jag kom däremot på att det väldigt snart ska vara färdigt. På tisdag är det svenska prov, redovisning i mediekom + inlämning av utvärdering, redovisning i grafisk. Så ja jag har ju lite att göra tills dess. Angående redovisningen i grafisk har jag ingen aning om hur jag ska göra, för jag vill verkligen inte redovisa någonstans.
Men sedan efter det är det i princip "bara" uppdraget i arbetsmiljö och svenskan kvar. Egentligen steg nio i engelskan med, och en essä som skulle in för tre veckor sedan.
Kanske var en del endå, lite oroad för den där essän bara, för jag vet till hundra procent att jag inte kommer få gjort den, hur mycket betyget dras ner, eller om man ens får ett?

Nog med tråkigheter. Nu vill jag nästan till jobbet för att jag är så fruktansvärt uttråkad. Längtar tills lönehelgen då jag och T jobbar kök tillsammans, eller ja längtar är väll en rätt stor överdrift men ja lönehelger är inte att leka med. Åtta timmar går på en timma och man har varken tid att äta, sitta eller gå på toaletten ha, ha.

Är väldigt fundersam om Håkan kommer spela på Liseberg i år eller inte, kommer iallafall bli rejält besviken om han itne gör det. Dock var förra året en rätt stor besvikelse fasten han spelade, men men.
Nu har jag brist på något ointressant att skriva, kom precis på att jag har ett ugly B att se på.
M

saturday

Natten har varit helt sjuk. Det kom inte en enda rush inte en enda, varken tre eller fem rushen. Klockan fem var cafét tomt, det har aldrig någonsin vart tomt vid den tiden, ja jag har aldrig någonsin sett sådär lite folk på en helgnatt, inte ens helgen före löning. Trots att jag inte sovit mycket alls igår så var jag hur pigg och sprallig som helst, hela natten. Tur för mig så var Alice lika sprallig så vi hade det rätt trevligt. A gjorde mig en Malin specialare och det var första gången jag drack kaffe (med mycket choklad och socker i). Jag hatar kaffe och allt som har med smaken att göra, men det gick ner. Det var inte gott, men det gick ner. Trots den väldigt lugna natten gick tiden väldigt fort, och jag fick sluta en timma tidigare eftersom jag var klar med alla mina grejer och cafét som sagt var tomt.
Inatt däremot, inte lika lungt. Så jag skulle sova länge idag för att ta igen gårdagens och dagens sömn, när vaknade jag? Jo halv fucking två. Fyra timmars sömn var inte alls vad jag tänkt mig, förstår inte vad detta berodde på eftersom jag vanligtvis brukar sova till minst åtta på kvällen. Så inatt blir nog en jobbig natt, dels för att det idag inte kommer att vara tomt, och min sömnbrist. Men som tur är jobbar både A & T, så med lite kaffe och koffeintabletter så ska jag nog överleva.

Blir ingen träning för min del imorgon, känns lite tråkigt men jag kände att jag inte skulle kunna prestera någonting med tanke på hur lite jag sovit, och att jag ska jobba och jag skulle isåfall fått sitta på jobbet i fyra timmar och vänta in träningen. Så istället ska jag hem och sova lite för att sedan hälsa på morfar <3.
Imån kväll kommer bodyguard på tv och jag hoppas att jag kan hålla mig vaken och kolla på den.
Men nu är det disneydags, sedan dags att äta frukost och så småningom börjar hockeyn som jag iallafall hinner se lite på.
Jag kan ju iallafall hålla tummarna och hoppas på en lika lung natt, får hoppas på att alla är så trötta efter göteborgsvarvet att de inte orkar gå ut!!! Nog.
M

friday

Igår hjälpte jag Cami med vårt  nystartade Jr,a lag. Underbart att få träffa korven, brukade ju träffa henne minst tre gånger i veckan så ja nu får man ta vara på tillfällerna. Sedan var det dags att åka till min egna träning, som gick bra. Tror jag iallafall, har inte så mycket minne ifrån den men den gick nog bra, haha.
Ska strax in till city med K. Jobba natt ikväll, inte kul!
M

wednesday

Blev ingen skola för mig idag. Kändes inte speciellt lockande med en halvtimmas lektion och enligt C gjorde dem ingenting. Så jag fattade rätt beslut, fick dock inget pluggat som var min ursäkt för att stanna hemma. Istället låg jag i solen en stund och fick även kollat på alla avsnitt jag missat.
Börjar verkligen få ångest över jobbet nu, orkar verkligen inte mer. Funderar på om och isåfall när jag ska säga upp mig. Vill ha ett jobb, vill inte ha detta jobbet. Vill få pengar i sommar, vill inte jobba i sommar. Men eftersom jag antagligen ska bli hjälptränare för något lag nu så kanske det är dags att säga upp sig och leva snålt. Måste se till att bestämma mig snart bara.
Väntar på J som ska komma hit för våra traditionella onsdagar med top model. Blir lite senare än vanligt idag eftersom hon spelar match, men det är smällar man får ta.

Jag har så ont i ryggen så jag kan varken sitta, ligga eller stå upp. Vad gör man då, någon?
M

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JAG KLARADE MATTE NATIONELLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TILLOCH MED ETT STARKT GODKÄNT. 18 JÄVLA POÄNG!!!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

M

saturday

Seg dag, tränat hela dagen och är helt slut. Hela dagen kanske är en överdrift men när man vaknade klockan sju av två småpojkar sovandes i sängen brevid så är man trött. Borde vara ute i det fina vädret men jag har ingen ork.
På måndag får jag förhoppningsvis reda på hur det gick på nationella i matte B. Det känns som det gick bra, men man vet aldrig.
Min kropp är trött, kunde inte ens lägga mig ner på avslappningen idag för den gjorde så ont. Så pigg på träning imån och måndag är jag inte. Är så helvetes jävla trött på alla mina skador, jag orkar inte med dooooom................

M

thursday

Idag var det dags för nationella i matte B och det gick nog okej. Det kändes okej, ganska rätt så okej men bara för det så visar det väll sig att det inte gick så bra. Men helt ärligt så bryr jag mig inte om det, det får gå som det går för jag gjorde mitt bästa, har gått på två-tre WS i veckan och mer än så kan jag inte göra.
Första träningen med nya Warriors idag. Nya och nya är väll att ta i eftersom vi "bara" har fått tre tillskott, men alltid kul med fler lagmedlemmar.
Känner hur min kropp allt mer och mer börjar göra ont. Mina handleder som på sista tiden varit helt okej höll på att  brytas(kändes det som), och nu kan jag knappt lyfta ett mjölkpaket. Min rygg som också mått ovanligt bra om man jämför med de senaste åren gör nu så fruktansvärt ont så .....  Mina knän som har vart okej hur länge som helst nu (i princip) har börjat igen. Jag funderar på hur jag ska kunna gå i skolan nästa år då vi kommer att ha fem trappor att gå upp och ner för när jag nu knappt kan gå upp för två. Nacken kunde också vart bättre, är fortfarande stel och lite, ja opålitlig.
Död åt min kropp vill jag bara säga. Det skulle inte var fel att dö och återuppstå med en ny och fräsh kropp. Eller operera in nya kroppsdelar, om det nu var möjligt ha ha. Det är ju inte heller så att det har dratt igång lite lungt efter SM, nejnej träning torsdag lördag söndag måndag onsdag torsdag osv.
Men spagaten är iallafall nere, splitten helt okej och andra spagat benet börjar komma lite smått (väldigt lite).

Imorgon är det Arbetsmiljö och säkerhetsprov och även de får gå som det går. Har pluggat så mycket som jag kunnat men det vill inte fasta. Världens tråkigaste ämne är det också, EL, psykosociala arbetsmiljöer osv. Ja man blir ju uttråkad bara av att höra rubrikerna.
Nu ska jag plugga lite och se på hockeyn.

Ibland blir jag så himla trött på dig, att du ens kan med att säga sådär.

M

wednesday

Haft mysdag med K idag. Helt underbart väder, det är helt otroligt hur varmt det är. Tydligen ska det bli ennu varmare i helgen så jag ser inte direkt fram emot att träna lördag söndag. Jag är sjukt utsliten och vi började hårt utan någon vila. Men det är väll smällar man får ta.
Ska jobba resterande helger denna månaden, fem helgnätter med. Ser inte ut att bli sådär jätte mycket jobb i sommar. Lite skönt men samtidigt mycket mindre pengar än vad jag räknat med. Även då kommer jag att jobba varenda helg. Dö åt jobb säger jag bara, funderar på att så smått söka lite nytt.


tuesday

Igår var världens mysträning. Vi pratade i en timma om årets gång, Sm, nästa år osv och sedan var det mys med massage. Jag och Karin var grymma haha, det var iallafall gött som fan. Sedan var det dags att samlas i en ring och berätta någon historia eller någonting man ser fram emot och det visade sig att vi hade flera djurmördare i laget, ha ha. När dom var små alltså, en hamster och två kaniner. Ja rätt kul hade vi iallafall. MINDRE kul att det var Mandas a.k.a korvens sista träning. Kommer bli väldigt tomt utan dig :(
Nu ska jag återgå till vårt grupparbete.
M

sunday

Sådär ja, nu var detta årets SM över. Jag orkar inte skriva en roman om hur det var, gick osv inte idag iallafall.
Vi kom 8 igår, vilket jag tycker var sjukt bra med tanke på allting. Några timmar innan fick vi reda på att en låg hemma i över 39 graders feber och halsfluss och kunde därför inte komma, Natalie stukade tre fingrar det första hon gjorde, Angi skadade knät en halvtimma före tävlingsdags, Frida stukade foten under programmet, Det var ben i huvuden osv, en byggsekvens ramlade, gymnastiken kunde gått bättre och konkurensen var nog den värsta någonsin! Så ja en 8 plats var jag absolut nöjd med.
Idag kom våra tjejer Invaders 5, sjukt sjukt bra det för även dem hade extremt hård konkurens och enligt dommarna var detta det jämnaste året någonsin som dom dömt. Fanny kom 9, vilket var bra det med. Alla körde i princip salto osv så ja det var bra iallafall. Är väldigt imponerad av nästan alla lag, alla börjar bli riktigt grymma nu och det är hårt i toppen. Men ja nu är det bara att kämpa som tusan till nästa år, på tisdag kommer nya laget ut!

Detta blev väll en halv roman men så kortfattat som det kunde bli.
Trött, och sjukt stressad men imorgon är det dags för träning igen ! <3

Warriors!

saturday - sm

07:12, snart dags att åka till bussen som tar oss till boråshallen och sm. Är rätt nervös nu, sjukt trött iallafall. Har även ont i magen, lite fundersam om det är nervositeten eller min allmänt konstiga mage. Men ja som sagt nu är det snart dags och ikväll efter blir det grill. Undrar hur pigg jag är då på en skala, ska ju upp tidigt imorgon också för att åter igen åka till borås och kolla in juniordagen, invaders och fanny tävlar <3.
Men nu är det dags att dubbelkolla packlistan en sista gång och sedan kila över till Angi.

Warriors <3

RSS 2.0