over and over again.....

sjukt ont i ryggen har jag, men va kan man vänta sig efter tre och en halv timmars fotbolltittande på stenhårda träbänkar. ja det var ju rätt trevligt iallafall, förutom bänkarna och vissa kommentarer jag bra gärna hade klarat mig utan. ett tag var jag så arg så jag var på vippen att ställe mig upp och börja med en uttskällning eller örfil, hade inte riktigt bestämt mig..
idag var jag på sminkkurs, det var väll trevligt, fick tråkigt nog inte så mycket smink för pengarna. eller ja 850 kr blev det för två ögonskuggor, puder och consealer + pensel. hittade inga nyårskläder eller skor, men imån ska jag in (för sjätte dagen i rad) för att leta efter ett par skor som johanna idag köpt. dösnygga, och jag kommer bli galen om jag inte hittar dem. sen blir det nog hem för att sova lite till innan middag och allt det där. vet fortfarande inte vad vi ska göra, nu vill vissa stanna hemma istället för ut så jag vet inte, känns lite segt.
ush känns som det är fullbokat enda tills skolan börjar. först nyår, sen middag hemma med lite släkt, sedan middag med vänner, sen besök på banken, en hel jäkla del plugg som jag skjutit upp till sista stund... fy sjytton alltså, att man aldrig lär sig. 
gårdagen var ush, konstig. jag vet inte vad som gick snett,  eller egentligen kanske jag vet? förstår bara inte, och jag vet varken ut eller in längre. blir snurrig och på dåligt humör bara av att tänka på det, så nu ska jag istället bäda ner mig och strax kolla på scrubs. kanske kommer ett snabbt inlägg imorgon, men annars gott nytt år! och glöm inte min födelsedag. snart bara 24 timmar kvar, tjohooooooooo!!!
M

what's the name of the game, can you feel it the way i do

2,5, 29, 905, 21 720, 1303200..... patetiskt.

the winner takes it all, the loser has to fall, it's simple and it's plain

it's only beginning to find release

igår var det fotboll i några timmar, tomtecupen och herrarna. det gick bra, de vann alla matcher och de spelade bra! de övriga matcherna var väll inte direkt så roliga men ja. sedan åkte vi till bowlingen som vi hade bokat vid elva, blev lite fel men en timma skulle det blir, vid halv ett stängde vår skärm av sig, och jenny eller lollo (?) vann. fattade inte riktigt för dom höll på att fuska eller något. men jag skyller min tredjeplats(av sex) på att jenny spelar rätt ofta, ha ha. men både omgång ett och två vann faktiskt jag på vår bana, men enligt jenny så är det tredje som räknas.. ja men trevligt var det. trött vaknade jag rätt tidigt i morse då jag och katri skulle pallra oss till frölunda för att desperat leta efter grejer. iallafall jag. mitt sista hopp på skorna fanns där men dog ut för icke fanns dom. ingenting annat heller för den delen. men vid älskade avenyn så hittade jag både mina trosor och tights! fick också med mig en kjol. för övrigt så missade jag vagnen till scandinavium och tog mig friheten att gå in på zara så länge. där hittade jag en klänning som jag vill ha! men jag hann varken prova eller köpa den, vilket gör att jag måste åka in imorgon. segt som tusan säger jag bara. stan fem jäkla dagar i rad, suck.
madagaskar för övrigt var rätt bra, ettan var bättre men den var ju inte dålig iallafall. nu är jag trött och imorgon blir det då återigen ett besök i staden. känns som med min tur kommer verkligen klänningen finnas men ja .
ska nog se sagan om ringen som komemr på tv, för sjuttiofemte gången. men ja har inte så mycket bättre för mig.
M

walking in the moonlight

kom precis hem från allum. tvingade med mina föräldrar dit då jag inte hade någonting bättre för mig. hittade ingenting, kom hem med ett par svarta tights. kul. var även i stan en liten stund igår med jenny och hittade så mycket som ingenting. kom hem tomhänt. blir frustrerad. men än mer frustrerad blir jag på att jag idag hittade två super snygga skor. lagom pris, och jag blev kär när jag provade dem. tyvärr fanns de inte i min strl, och jag får nästan panik så mycket som jag tyckte om dom. så imån blir det till att rå leta på alla bianco jag kan hitta. har även gått i väldigt många hm affärer för att få byta mina trorsor som är för små, men självklart är om slut överallt. tightsen som jag ville ha men tänkte "äh jag önskar mig dom i julklapp", är s l u t. fyfan vad inget går väga.
ikväll ska jag bowla, trevligt ska de bli. imorgon ska jag kila till stan och fortsätta mitt letande på trosor, tights och skor. sedan ska jag äta och gå på bio med mamma,pappa,elias&oliver. madagaskar två blire, ska bli kul!
förövrigt så åt jag och jenny på kinarestaurangen i stan igår, jag säger bara ett ord, mums!
nu ska jag snart äta tacos och jag är riktigt hungrig. har också bokat tid för min sminkkurs, på tisdag. ska även se jenny och dom på tisdag, tomtecupen hade jag ju helt glömt bort. första året jag inte spelar, känns rätt tråkigt faktiskt (även om jag var så förbannad så det knappt var sant förra året...) men här kommer skorna, vilka är snyggast? jag provade de med ros på, och när jag satte på mig dom så, ja gud blev helt kär!

M

you're in the mood for a dance

ush ont i magen har jag, och det har vart en riktigt seg dag. den första halvan var jag sjukt uttråkad, och ingen verkades vara någonstans. den andra halvan fick jag iallafall gjort lite, bland annat en rätt lång körtur på två timmar till gamlestan, gråbo och lite sådär. sedan åt jag pizza med jenny och har även sett sexandthecity filmen som jag förövrigt fick i julklapp. men ja tråkig dag, och imorgon skall(!?) jag till stan! jag är så stansugen som man kan bli, men om katri är sjuk vet jag inte riktigt vem jag ska gå med. därför kommer jag tvinga med henne i vilket fall, om det nu går.
ja nej ska nog lägga mig för min mage och jag kommer inte överens. illa. vill göra någonting kul imorgon, förutom stan..
M

santa claus is coming to town

ja nu var julafton över, och det känns lite tråkigt som vanligt. man får en sådan där konstig känsla, lite "jahap, det var det" liknande. det var en rätt bra jul, fick en hel del pengar, massa yoga prylar (matta, boll, redskap, filmer...) så nu får jag ta mig i kragen och börja med det också, fick också lite underkläder och de "gamla vanliga" från mamma vilket innebär någon tomte, tights(ofta kontsiga), något smycke... fick även detta år två kokböcker, en med husmanskost vilket jag tyckte var lite ironiskt när jag i princip inte gillar någon husmanskost över huvudtaget, men även en italiensk. och en ost hyvel och äggdelare (?), och lite mer strunt. söta muffins&bak formar haha.... av min kära bror fick jag i både julklapp och present en privat sminklektion på make up store, plus produkter för 700 kr, me like!!! ska bli riktigt kul faktiskt.
det var väll i korthet vad jag fick, har nog glömt en hel del! men ja, ni skulle sett berget som låg under/utanför granen. halva vardagsrummet var fyllt me julklappar.
när alla hade gått, förutom syskon och sådär som skall sova här så spelade vi spel, med andra ord som vanligt. och vi vann 2/2 ggr. jag tror faktiskt att jag aldrig har förlorat på det spelet, helt ärligt! haha.
nu har jag min födelsedag att se fram emot, och den är faktiskt väldigt snart, en hel vecka exakt, plus ca femton minuter. underbart (förutom tanken på att jag varken har nyårskläder eller fest men ..)
men ja, nästa år alltså. jag ska för övrigt ta någon dag och spana lite på min afrika "resa", för jag har helt glömt bort att man kanske ska ta och kolla upp sådant med, och tiden rullar ju på.
mycket som jag vill göra känner jag, kan någon skaffa pengar och göra det med mig tack ;) nej men ja mycket händer nästa år, och förhoppningsvis körtkort inom en rätt snar framtid. gäller bara att ligga i nu.
jag känner att jag skulle kunna skriva i timmar, så det är nog dags att lägga av nu. bilder från jul kommer nog imorgon, inte för vi tagit så många men ja. hoppas alla haft en trevlig jul, och glöm inte av att jag snart fyller år!!!!
M

you know it looks so good tonight

har vart barnvakt hela dagen, rätt mysigt faktiskt. sjukt hur mycket man hinner med egentligen, frukost, kortspel, göra i ordning, leka ute, se på film, äta lunch, spela mer kort, spela spel, pussla, se på tv, spela tvspel, osv. haha synd att jag själv inte får gjort så mycket hemma... trött som vanligt, är det något fel på mig? ja haha i vilket fall så såg vi på film förut och jag som för övrigt inte brukar sova när det är filmdags somnade efter fem minuter och vaknade lagom när filmen slutade, he he.... men ja, trött är jag och jag har precis insett att jag egentligen hade velat köpa lite mer julklappar. jag är ju klar, men det känns fjuttigt, och jag vill köpa mer när jag nu insett att jag inte är så fattig som jag trodde jag skulle bli. men jag får nog glömma det. och när sjutton ska man hinna köpa en nyårsklänning, och skor ? suck, jag är nästan mer stressad under lov än på skoltid ju. har ju en hel del plugg som jag bara skjuter upp. ush och fy säger jag bara! är sjukt stressad över nyår med, jag hatar nyår! fast inte mer än va jag hatar valborg haha, men i vilket fall. nyår någon?
nu ska jag rensa lite, kanske laga mig någon god kvällsmat, och se om det kommer någonting intressant på tv. var är alla människor egentligen? mina vänner känns bortblåsta,, och blogglata är dom med (: men vem är jag att säga något om det.. ja saknar dom lite iallafall, jul på liseberg imorgon antagligen, mitt försök att dra ihop tjejerna i lördags resulterade i mig och katri... så ett nytt försök gör jag imorgon. och imorgon har jag förövrigt en del att göra, städa (?) enligt mamma.. sola, träffa katri, åka till morfar(?), liseberg, och egentligen hade jag vela svänga förbi stan. jaja nej tråkmåns är jag, nyårslöfte kanske skall vara att skriva lite intressantare, hur det nu ska gå i mitt väldigt intressanta liv. iförsig ska det ju bli ändring på det med ;) jaja ska väll skriva ner mina nårslöften innan nyår, om jag kommer på några.
hejdå på er.
M


friday

ja nu ska jag skriva det som de flesta andra också skriver i sin blogg idag, nämligen; nu är det äntligen jullov! underbart må jag säga. kan iförsig inte slappna av helt under lovet då jag har tre stora inlämingar (+ ett jättearbete i grafisk som skulle vart inne i måndags, ops....) v.1 varav en tiosidig rapport jag inte ens börjat på än. men ja det tar vi senare eller något ha ha. nu är jag stressad över nyår och det faktum att jag varken hittar någon klänning eller några skor. jag hatar sånt här och ibland hatar jag nyår också. så nu känns de rätt trist, plus att vi inte ens vet vart vi ska ta vägen..
men ja det är lov, och det är ju skönt. imorgon är även sista träningen på ett litet tag, ska bli skönt med lite vila och jag hoppas att min kropp kan läka lite. synd att jag inte kunde önska mig det av "tomten".
idag köpte jag smink för sexhundra kronor, vilket alla kanske inte tycker är så mycket, men et tycker jag iallafall med min knapa ekonomi. och inte blev det mycket, en foundation, ögonskugga + pensel. egentligen hade jag velat ha mac penseln men endast en fjuttig pensel kostade fyra hundra, och då kände jag att nej tack, jag klarar mig nog bra utan och köpte då istället en trehundra kronor billigare pensel.
intressant va. nej jag är fruktansvärt trött och har faktiskt redan bäddat ner mig. hade tänkt se lite scrubs kl 23 så jag får försöka hålla mig vaken. har även spanat på resor idag, och jag är rätt så sugen. vet däremot inte hur man hittar backpacking "resor" / tips.. men ja, nej nu orkar jag inte skriva mer. imorgon blir det iallafall tretimmars träning i berghalla, en sal som jag älskar. och sedan julgranspynt och lite sådär, möjligen liseberg. hejdå på er.
M

you're in and you're out

ush och fy vad jag är trött idag. det var ett tag jag såhär "tidigt" pallrade mig till skolan, men eftersom det var sista dagen kände jag att det kanske var dags. är så förbered inför historian som jag kan bli, tror jag. orkar i vilket fall inte engagera mig mer. är det enda vettiga jag har idag, historia seminarium 16.20. kul att sitta här tills dess, eller inte. ser iallafall fram emot lunchen som det snart är dags för, och lisa sa att det var spagetthi carbonara idag, och det gillar vi. sedan är et också "julmarknad" på skolan, alla uv företag osv. ska minsann bli lite trevligt. men mest av allt längtar jag tills imorgon då det är jullllavslutning! underbart må jag säga. och efter det blir det en tur på stan i letan efter nyårskläder och möjligen lite annan shopping. och jag hoppas att avsluta morgondagen med ett besök på liseberg. lördag blir det nog inte så mycket gjort, träning i vilket fall. hade velat få gjort en hel del plugg innan det som jag ser som den riktiga ledigheten (måndad) börjar. då är både träning och skola slut för ett tag. skall förövrigt vara barnvakt på måndag, ha ha.
bjuder här på en liten jullåt från hey baberiba ha ha :)

 

M

i want it alll

blev väldans slö nu. och eftersom mitt minne glömde av att starta diskmaskinen tidigare så blev den lite sen startad och jag känner att jag gärna väntar tills den är klar så jag kan plocka ur den... idag har jag damsugit hela huset, duktiga jag. har också slått in nästan alla mina julklappar, och handlat. har dock inte fått pluggat så mycket vilket innebär att jag skjuter upp naturprovet.
känner mig konstigt nog inte så stressad nu som jag kanske borde, jag vet ine det mesta känns rätt lungt. snart fyller jag för tusan år också. men ja jenny var här förut och vi såg tingeling, ha ha sällan vi.... sen övertalade jag jenny att träna på sin massage så jag fick mig en ansikts&hår massage + lite rygg. det var skönt kan jag säga, och jag ska nog boka in någon massage nästa år. nästa år känns som ett bra år. som det bästa året på länge, men säger man inte alltid så? ja jag vet inte men det känns som ett superår fullt av fest, student+studenfest, bal (?), resa, och förhoppningsvis ennu mer resa... ja jag hoppas på ett jäkla bra år.
imorgon är sista riktiga skoldagen för året, och det känns förjävla gött. har en redovisning som jag är rätt oförbered till men jag orkar knappt bry mig. känns inte så jätte svår, men ...
imån kommer mamma och pappa hem, lite skönt endå. det är jäkligt gött att vara ensam, ingen som tjatar på än. men et är också skönt att ha någon som lagar mat åt än, osv. så ja lite trevligt blir det ju, speciellt nu när det snart är julafton!!! kom på att jag vill äta kvällsmat nu, men jag har redan borstat tänderna. hm. äsh jag får borsta om för jag har råkat glömma att äta idag haha. jag skulle inte klara av att bo själv, för jag glömmer verkligen helt totalt bort att äta mat.
nej nu ska jag äta lite, och bara vara. orkar inte ens stressa över skolan, det hjälper inte endå.
M

that's just who you are baby

gårdagen var superbra. fick en lite nsovmorgon trots att jag inte hade min lediga dag.. åkte in till skolan och redovisade svenskan, satt och tjötade med niklas och anton. sen åkte jag till stan och träffade jenny och morfar. vi gick lite längs avenyn, sen åt vi på restaurang. supermysigt. sen gick jag och jenny på stan lite, och sedan vare träning som gick helt okej. inte öfr mig iförsig men ja, allmänt ..
idag är det mycket som skall göras. julklappar ska slås in, hela huset skall städas, det skall handlas, pluggas en hel jäkla del.... ja nej nu ska jag hinna se ett serieavsnitt innan jag tar tag i någonting.
M

friday

idag har vart en rätt trevlig dag. vaknade lagom tidigt / sent, trots et var jag dödstrött. men jag pallrade mig upp och pluggade lite. sedan kom jenny över och vi skulle göra pepparkakshuset, men när jag öppnade det låg det där i tusen bitar. då blev jag lite arg, men ja istället så glaserade vi väldigt många fina pepparkakor. sedan lagade vi mat, kyckling wook som smakade mums! sedan pluggade jag pytte lite till. sedan bakade jag två satser muffins till söndag och nu ser jag lite på idol. hade för mig att jag gjort jätte mycket idag, vilket jag ju faktiskt inte gjort ? ja ikväll blir det iallafall sömn rätt tidigt, och innan det ska jag hinna städa, duscha, se på serie och lite sådär. är inte så arg och vresig idag som ni märker ha ha. men ont som satan har jag tyvärr fortfarande. och jag borde åka till läkarn men jag har bokstavligt talat fan inte tid. tråkigt nog måste jag avboka min körlektion med, vilket jag på tal om det ska göra exakt nu för att inte glömma bort. kommer nog vara rätt off resten av helgen. imån utbildning hela dagen, sen käk och sömn med lagkamraterna hos mig, sen söndag utbildning, prov + juluppvisning. så ha det super.
M


thursay

nu kan jag inte röra min hand, eller ens skriva någonting. därför går det såhär lago snabbt att skriva med en han.. axessakuten imån, yeeey! fy i ... vad trött jag blir. tredje läkarbesöket i veckan. nej et här var för jobbigt. hejdå.
M

moment of poetry nr 3

Jonas har en hund, som är rund, och han bor i lund.

Niklas har en häst, som vill gå på fest, och tror att han är bäst.

Julia har en råtta, som gillar att spotta, och sitta på en potta.

Anton har en mus, som gillar snus, som bor i ett hus.

Ksanet har en get, som är fet, men tycker han e het.

Therese har en ko, som har en klo, och gillar att glo.

Linda har en mask, som äter snask, och är ett fnask.

Elin har en ål, som heter pål, och bor i ett hål.

Anita har en fisk, som gillar att få smisk, men inte disk.

Hanna har en mås, som gillar sås, och tror han är en gås.

TJOFLÖJT!


i walk a lonely road

jag undrar verkligen om det kan bli värre än såhär? min handled är nu så paj att jag inte längre kan hålla minen på träningen och igår bytte fia ut mig från mina bygg. kan fortfarande knappt röra den. igår fick vi veta att sofia slutat, och att vi då måste ändra hela vårt underbara program. där rök libsekvensen? vårt lovely trevåningsbygg, gung gung? ja fy fan kan knappt beskriva hur jävla besvikna folk var på träningen igår. känns förjävligt, på sätt och vis rätt bra eftersom vi nu kanske kan börja träna på riktigt, men så jävla tråkigt att få behöva ändra på allt, som verkligen var helt perfekt! helgen känns bara skit, utbildningen.... det ska däremot bli kul för jag tror alla ska sova hos mig, men ja kul men jävligt stressigt. och jag är så fruktansvärt nervös för hur min handled ska klara juluppvisningen. det som också är jäkligt surt är att vi imorgon skall träna i uglum, gymnastik på riktiga mattor och tumbling osv. och att jag antagligen inte kommer kunna köra någonting. och att det på fredag är vollyboll, som jag antagligen inte kommer kunna vara med på. och att jag nog insett att det här är mitt sista år som aktiv tävlande. vilket gör att man blir ennu mer besviken över att vi inte kommer kunna utföra drömprgrammet. och skolan ha ha ha. skolan ska vi inte ens prata om, och the lovely dator. nej tanken var att detta skulle bli ett aningen gladare inlägg men icke. haha.
förövrigt hittade jag en möjlig nyårsklänning idag, på zara. inget jätte speciellt, svart, tight som går ut typ.. vet inte,  får se. och underbara skor hittade jag också, som jag däremot antagligen inte har råd med.. jaja haha, jag borde verkligen sova nu. och plugga imån, nästa vecka blir inte skön. två prov, tre muntliga redovisningar, inlämningar... shit pomfritt. och inte nog med det så flyger mina föräldrar till egypten om några timmar, är så avundsjuk man kan bli...... haha. ja nej dags för avrundning, min handled klarar inte av såhär mycket skrivande, erkänn bra när jag har antalet rapporter på tio sidor som ska skrivas.... godnatt gott folk, snart är det jullov. det som får mig att rulla.
M

fuck fuck fuck fuck

hej jag är arg. ja jag är jävligt arg. skärmen på min dator gick nyss av. ja den hänger löst på datorn, skevt, av och gaaaaaaaaah jag blir så jävla förbannad. jag gjorde inte ett skit, jag tog upp skärmen och pang så gick den av? WTF! jag kommer få betala själv, flera fucking tusen som jag inte har eller tänker betala för vår jävla skitdator som vi får på vår jävla skitskola. så ja jag är jävligt arg!
inte nog med det så finns det inte ens några lånedatorer inne, så hur i helvete ska det gå? jag har inte ens word på min dator hemma .. suck, finns inte en sekund jag kommer sakna vår skola efter vi slutat. visst några lärare kanske, kompisar men inte skolan. inte ett skit med skolan.
M

saturday

jag kommer börja med en väldigt ovanlig mening nämligen, jag är såå trött. jag har inte gjort ett skit idag, antagligen därför jag är trött? har vaknat, legat i sängen och kollat på tv halva dagen, gått till affären med jenny, fortsatt kolla på tv och sen faktiskt (tro det eller ej) pluggat lite. har skrivit hela svenskan, däremot är den ju inte korrekturläst eller helklar. den är nog godkänd, men jag måste ju få vg på den för att få det i slutbetyget så jag måste fixa till den lite. hade tänkt börja på historian men det blir nog inte så ikväll. har ju några prov jag måste plugga till med, som är rätt så viktiga så det kan vara dags att börja tänka på dom nu.
ont har jag, fruktansvärt i min handled. kan knappt röra den och egentligen borde jag inte vara med på träningen imån men jag har ju inget val. det är rebels sista träning, och eftersom jag är med i programmet så måste jag vara med. sedan ska vi göra det hemliga, vilket gör att jag måste träna mer. så ja skit också.
förövrigt final i stjärnor på is idag :) im bored and boring.
M

friday

kort dag i skolan, knappa timmen innan jag och k kilade iväg till simhallen. fick simmat lite, tog däremot i för hårt och fick c.ont i knät så next time måste jag ta det mycket lugnare :) men skönt vare. min handled är helt, åt skogen kanske man ska säga. kan knappt röra den eller använda fingrarna utan smärta, hoppas bara jag kan träna på söndag. tråkigt inlägg som vanligt i know. lagträff ikväll, eller ja åkte redan klockan två och hjälpte natta och angi. kuligt var det iallafall. nu är jag helt slut och ska snart sova.detta blev iallafall ett kort inlägg, dock väldigt boring. men är helt slut och har lite serier att se så tjingeling.
M


thursday

haha lite dåligt med uppdatering jag vet. mitt liv känns faktiskt oerhört stressat just nu men jag vet inte riktigt varför. idag var jag hos sjukgymnasten och ska börja träna där framöver (hur sjutton ska det finnas tid till det?), handlederna däremot visste han inte riktigt men lite träning på dom så får vi se. sedan bar det av till skolan där jag gjorde ingenting tills vi åkte till museumet och sen var det dags för min mycket efterlängtade julklappsrunda med kusin&natta, och lite louise:) ja fick köpt det mesta, som i år faktiskt innebär väldigt få personer. brukar köpa till 8 talet fler än i år men det är väll påsättochvis bra att mamma gjort det eftersom ekonomin inte är på topp. ska ju ha råd med nyårsklänning och skor med. fick också med min en kjol och en skjortklänning hem :) behövdes verkligen.
förövrigt så börjar jonas (min ph) bli orolig för mig i skolan, och kanske med all rätt? har praktiskt taget inte kommit igång med någonting och jag har många väldigt väldigt stora deadlines v.51 som stora delar av vissa betyg hänger på. så ja när han blir orolig blir jag lite stressad. blir inte bättre av att jag har rätt fullt upp, imorgon t.ex. blir det två timmar skola, träning, hem snabbt, och lagträff. ska förövrigt fylla i mina mycket fulla cheerhelger som vart/kommer. 

v.47 fredag, lagträff med r. lördag träning 12-15. söndag träning 11.30-19.
v48. lördag coachträning 12-17. söndag träning 11.30-19.
v.49. fredag lagträff med w. söndag träning 11.30-19
v.50. lördag utbildning ca10-18 (gissning), söndag utbildning ca 9-15:30, juluppvisning 13(15)-18.
v.51. lördag träning 12-15, söndag ?

haha ja för er intresserade så har ni där. har inte så mycket bättre för mig..
ush jag borde verkligen plugga, borde spendera min skollediga tisdag till endast plugg men det är inte så lätt när jag ska till sjukgymnasten 11, läkarn 17, och träning 19. haha.... ush nej nu börjar det bli för långt och för tråkigt. har däremot bestämt mig för att investera i lite mac smink efter jul/nyår om jag har råd ... måste bara säga också att jag var hos tandläkarn i tisdags och jag förväntade mig en del hål eftersom jag har haft ont i två tänder väldigt länge. men konstigt nog hade jag inte ett enda hål? så istället slipa dom den ena tanden som nu gör ennu ondare, och den andra ingenting. ja vet inte riktigt där faktiskt.... men men.
har vart en mycket trevlig dag förövrigt, hoppas ni också haft det. (se jag kan vara lite positiv!) nu är det dags att sova eftersom vi möjligen har lektion imån, och möjligen inte. alltid lika lurigt det där. och så vill jag påpeka att min ipod börjar lämna mig, skärmen funkar endast med ipodsladden i men inte när jag lyssnar? hm.
nej gud hejdå, godnatt!
M

monday

chondromalacia patellae heter det jag har i knäna. underbart också att det kan fortsätta såhär i år ... medicinen verkar förövrigt inte hjälpa, igår fick jag känningar i knät igen(som jag inte haft på tre veckor) och då trots att jag äter medicin? ja jag vet inte. tisdag blir det iallafall besök hos tandläkarn, torsdag sjukgymnasten och tisdagen efter läkarn. fullt upp kan man ju säga. och hon sa förövrigt att medicinen skulle hjälpa för handlederna men det gör det verkligen inte så jag vet egentligen inte vad den gör ...
trött är jag, ont i huvudet. ingen skola idag, men har pluggat lite och storstädat mitt rum. ska nog julpynta sen med och fixa snön på mitt fönster.
snart ska jag och jenny och natha? kanske, ja ta vår årliga julklappsrunda på stan. ska bli trevligt, bara lite svårt att hitta en ledig dag som passar alla... förövrigt började julkalendern idag, och den verkade väll sådär kanske. vet inte riktigt men, vi får väll se. nej har inte så mycket att skriva, match imån mucho funn :)
M

RSS 2.0