look at the stars, look how they shine for you

om man dansar så som vi dansa, drack så som vi drack och skratta så som vi skratta, ja då mår man som man mår idag. alltså inte speciellt bra, är jäkligt sliten efter helgens bestyr. tror vi tar en hel genomgång.

fredags - jag och sofia begav oss till the warwick för att förfesta lite. där sprang vi på elin och emmaj, och vi blev kvar där hela kvällen. vi hade helt enkelt så kul så vi struntade att gå vidare till merah och stannade istället med elin och emmaj och dansade hela natten lång.

lördag - upp tidigt för att sticka till hyde park. runt 23 grader, sol och varmt var det. det blev shorts och linne, och även då var det varmt, helt underbart. vi låg i hyde park hela dagen, käkade goda sallader, frukt och glass, spelade kubb och träffade på massa nya människor. mot kvällen for vi hem då alla skulle barnvakta.

söndag - upp tidigt för att sticka till buckingham palace och kolla på london marathon (som för övrigt är världens största maraton lopp.) sjukt skön stämning var det där, och blev verkligen impad av vissa (eller ja alla egentligen) som tog sig runt. efter det blev det thaimat innan vi begav oss ut på oxford st. för shopping. spenderade några timmar där och kom hem med en skjorta, ett linne och en bikiniöverdel. kan även tilllägga att jag var en millimeter från att bli påkörd av en cykel som kom i rasande fart och det kunde slutat riktigt illa. ska aldrig mer lyssna på joannas "nu går vi" utan att själva kolla på gatorna, haha!
efter oxford stack vi hem en snabbis för att lämna grejerna innan vi åkte till shepards bush för käk och dricka. satt på puben i timmar, innan vi till sist begav oss till walkabout. det var galet kul igår med, och idag mår vi alla som vi förtjänar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0