saturday

jag har ont i min fot, för igår ramlade jag (återigen) ner för trappan - fast denna gången självklart den brantaste trappan -  på blvd, som ja vi var på, igen. vi tänkte kila till park lane men eftersom natta och hennes vänner var på blvd så kände vi att vi lika väl kunde gå dit och vara med dem. vilket var mycket kul, men nästa gång blir det iallafall någonting annat, för jag klarar inte av de jävla trapporna (men det var faktiskt inte mitt fel att jag ramlade denna gången.)
hos lisa var det också kul. trevligt folk, god mat, sång, osv. men eftersom ingen ville ut så drog jag och katri in till stan själva...
idag är en slapp dag, har inte ens gått up ur sängen än, förutom när jag åt frukost iförsig. har fått sett greys och lite sådär. ikväll blire nog bara melodifestivalen, katri och natta kanske kommer, inte vet jag. får se till att vila foten tills träningen imån, det är sju träningar kvar till genrep, och jag har panik. jag har mer än panik men hittar inte riktigt något ord för det. men den paniken får jag handskas med imorgon istället.
M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0